Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

DHFC070

Wat een stappen worden er gemaakt ook op dit gebied. 

Heb tegen VVV de club hierover gebeld of het 1 en ander hiervoor mogelijk was.

Hiervoor was het nog niet nodig aangezien het nooit uitverkocht was. Bij meer clubs hebben ze zo'n soortgelijk systeem daar krijgt de scc houder dan ook nog een paar euro terug van zijn scc. 

0
Dinsdag 15 februari 2011 om 15:00 uur

Kees

Aan alle SCChouders: Steun de Club! Juist Nu!


Het stadion raakt vol. Wat lange tijd een grote wens was van de spelers, medewerkers en supporters van de club, is nu realiteit aan het worden. Afgelopen zaterdag was het stadion voor de derde keer uitverkocht. Komende zondag tegen Feyenoord zal het voor de vierde keer helemaal vol zitten. En, we verwachten dat dit niet de laatste keer zal worden dit seizoen.
Sterker nog, de verwachting is dat we vanaf nu iedere thuiswedstrijd het boordje UITVERKOCHT achter het ruitje bij de kassa kunnen ophangen.

Dankzij de medewerking van de supporters en medewerkers van VVV-Venlo hebben we afgelopen week 900 extra kaarten kunnen verkopen in het uitvak. Hierdoor hebben wij 900 ADO Den Haag supporters de mogelijkheid geboden om deze wedstrijd toch nog live in het stadion te kunnen bijwonen. De vraag om kaarten is op dit moment dus groter dan hetgeen er bij ADO Den Haag aangeboden kan worden.

Uit computer gegevens blijkt dat zo’n 10 à 15 procent van onze Seizoen Club Cardhouders niet op komt dagen op de wedstrijddag. Daarom roept de Officiële Supportersvereniging van ADO Den Haag haar leden en Seizoen Club Cardhouders op om, als ze nu al weten dat ze zondag niet naar de wedstrijd kunnen komen, een mail te sturen met daarin uw naam, adres, Seizoen Club Cardnummer, vak, rij en stoelnummer naar INFO@ADODENHAAG.NL met de mededeling dat u niet naar die wedstrijd komt.

ADO Den Haag zal dan, voor deze ene wedstrijd, uw Seizoen Club Card blokkeren en uw stoel opnieuw in de verkoop doen. Hierdoor zal een andere ADO Den Haagsupporter naar de wedstrijd kunnen gaan en het Kyocera Stadion wederom helemaal vol zitten. De extra inkomsten gaan naar ADO Den Haag zelf, en die kunnen het, met het oog op komend seizoen goed gebruiken!

 




 

0
Dinsdag 15 februari 2011 om 14:30 uur

supporter-noord

Makkelie fluit zondag, dat word een makkie.

0
Dinsdag 15 februari 2011 om 12:45 uur

DHFC070

Als die nieuwe sponsor het dan ook meteen ff bekostigd?

Dat er een nieuwe sponsor komt lijkt me een kwestie van tijd als je de afgelopen weken de positieve publiciteit ziet. Wetzel had een klein aandeel in het verbeterde imago maar goede resultaten met positief voetbal doet veel meer wonderen. Alles en iedereen wilt op dit moment bij Den Haag horen. 

0
Dinsdag 15 februari 2011 om 12:34 uur

Aad

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuw gerucht van Ron001 op Club Achter de Duinen:

Als het aan de nieuwe sponser lag had de 2e ring er al op gezeten!!!


Beoordeel het gerucht op betrouwbaarheid

Dan zal de nieuwe sponsor wel een aannemer zijn. Sponsoren doen nooit iets zonder dat ze er beter van (denken te) worden.

0
Dinsdag 15 februari 2011 om 12:34 uur

Advertentie

Club Achter de Duinen

Nieuw gerucht van Ron001 op Club Achter de Duinen:

Als het aan de nieuwe sponser lag had de 2e ring er al op gezeten!!!


Beoordeel het gerucht op betrouwbaarheid
0
Dinsdag 15 februari 2011 om 12:24 uur

ADO500

Ruudje16 schreef:

En....................waren wij met z'n allen ook niet verbaasd dat Bully zo snel "bleek" te zijn ???

 

Overigens heb ik hem (Bully) een paar maanden geleden in een special op TV West horen vertellen dat hij in Rusland sportwetenschap heeft gestudeerd.

Hij is afgestudeerd met een onderzoek over startsnelheid bij sprints.

Met name over de invloed van de stand van de benen. 

Sterker nog hij is niet alleen afgestudeerd in sportwettenschap maar heeft er ook in gedoceerd aan de universiteit. In eigen land mag hij zichzelf "professor" noemen.

 

Nou moet ik daarbij wel opmerken dat je in het buitenland veel sneller de titel professor mag gebruiken dan in Nederland. In Nederland moet je echt een "leerstoel" hebben en anders ben je gewoon universitair docent en dat is hiet nog geen professor.

 

Maar naast "studiebol" Toornstra die (min of meer) bezig is met zijn studie economie hebben we dus ook een professor op het veld lopen. We hebben niet alleen één van de beste ploegen van de eredivisie maar zeker ook de slimste ;-)

0
Dinsdag 15 februari 2011 om 10:37 uur

Kees

Op het ogenblik is het enorm stil rond de R.V.C. en overige directies. Prima, je hoort en leest zo goed als niets. Laat de technische directie maar het voortouw hebben in deze voor ons zo goeie tijd.

 

Ben wel benieuwd wanneer de eerste geruchten over de shirtsponsor komen. Tenslotte loopt het contract af. Overigens niets dan lof voor Fit For Free die er in een slechte tijd zijn ingestapt en zich (ogenschijnlijk) altijd op de achtergrond hebben gehouden. Keurig.

0
Dinsdag 15 februari 2011 om 09:23 uur

<FCDH>

Bulykin kan dit seizoen record verbreken bij ADO


Dmitriy Bulykin kan zich dit seizoen de geschiedenisboeken inschieten bij ADO den Haag. De Russische aanvaller, die dit seizoen gehuurd wordt van Anderlecht, maakte afgelopen zaterdag twee treffers tegen VVV Venlo (3-0 winst) en heeft daardoor een goede kans om zich tot productiefste buitenlander in één heel seizoen bij de Hofstedelingen te kronen.

Momenteel heeft Harald Berg het record in zijn bezit. De Noor wist in het seizoen 1969/70 zeventien keer doelpunten te maken in 34 competiteduels. Bulykin ligt uitstekend op koers om dit aantal te verbeteren, aangezien hij tot dusver in negentien wedstrijden al vijftien keer met scherp schoot. De Rus staat daarmee op de tweede plaats in het klassement.

Derde staat de Engelsman Tony Morley, die in dertig duels dertien goals wist te maken.



 

0
Dinsdag 15 februari 2011 om 07:23 uur

<FCDH>

ADODENHAAG schreef:

Derksen en Boskamp hadden verder alleen maar positieve woorden over ADO, vd Gijp deed grappig, maar dat doet hij echt bij elke club. Niks raars dus..

Ik kijk liever naar vi dan naar die engnek van een v gelder die altijd weer een escuus vind om over 020 te lullen

0
Dinsdag 15 februari 2011 om 07:16 uur

Nu online

Aad, adorob, Edwin Post, Marcie, James, Johannes, fcdh-denhaag, ADO079, Sebastiaan, yesyes, frans swa, wijstaanboven en 118 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
18 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26