Ik zie Santy meer als vleugelaanvaller dan als centrumspits. Is nog kleiner dan Ricky geloof ik en ook geen krachtmens.

0
Zondag 24 januari 2010 om 14:14 uur

Aad

Kees schreef:

Zelfs in de laatste wedstrijd tegen AZ uit zaten ze er tot 5 minuten in de eerste helft naast.

Zwinkels heeft nog geen wedstrijd gekeept.

Toornstra heeft twee keer een helft redelijk gespeeld en totaal geen routine voor zo'n slijtageslag als vanmiddag.

Milic met zijn 3 meter kan absoluut niet wenden of keren op zo'n veld.

En zeker Van den Berg, Knopper of Oper had moeten starten. Logisch dat Oper en Knopper niet een gehele wedstrijd aan kunnen maar zo dadelijk heb je ze misschien in de tweede helft allebei op het veld.

De shouters hadden het dus gisteren goed: Geen Oper, geen Knopper en de onervaren Toornstra op het middenveld. Èn een keeper in de goal die al maanden niet heeft gespeeld in een westrijd waar het er om ging.

Ik vrees met grote vreze, maar waar Atteveld mee bezig is begrijp ik niet.

0

supporter-noord

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Ik denk dat RA zijn lesje geleerd heeft uit de thuiswedstrijd tegen Sparta, toen werd het middenveld finaal overlopen.

staat er nou wel een middenveld dan, hahaaha. De beste spelers van  ADO zijn allemaal middenvelders. Je moet 4-4-2 spelen met deze ploeg, want aan die voorhoede met Milic heb je geen reet. En weg met die buitenspelers. Die Atteveld is gewoon een taktische onbenul. Valt mee dat ie Schwiebbe weer niet op 10 zet.

0
Zondag 24 januari 2010 om 14:13 uur

Rome

Geen centrumspits als wisselspeler?????????

Rome

Je kan alleen maar hopen dat het in de rust nog 0-0 staat en dat Knopper en Oper voluit een halve wedstrijd kunnen meedoen.

Maar wat heeft die Toornstra nou te bieden tov Knopper en Vd Bergh ? Daar begrijp ik geen hol van.

Oper zit niet op de bank.

0
Zondag 24 januari 2010 om 14:09 uur

miq72

Knopper kan nog geen hele wedstrijd spelen en toornstra verdedigd mee in de gedachte van Atteveld denk ik .Buiten dat heeft Toornstra een hele goede indruk achtergelaten inTunesie en Turkije wat van van der Bergh niet gezegd kan worden .Ondanks dat zie ik ook liever Ricky in de basis ,al moet ik ook toegeven dat ie tot nog toe weinig tot niets heeft gepresteerd .