Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: ch

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 6
Volgende pagina

Delft

Roel schreef:

Wat een taal zeg dat Slowaaks.......Maar goed Trencin heeft afgelopen zaterdag met 5-2 gewonnen, wat ik er uit opmaak heeft Horvath gescoord . Toeschouwers :
930.
Ik heb het aan iemand uit Polen gevraagd die taal lijkt een beetje op tjechisch/Slowaaks. Hieronder nog even de inleiding:

Kapitán AS Trenčín absolvoval minulý týždeň dvojdňovú skúšku v ADO Den Haag. Zdá sa, že úspešnú. Predstavitelia holandského klubu začali bezprostredne po prípravnom zápase proti druholigovému Telstaru rokovať o jeho prestupe. Ten by sa mal v najbližších dňoch spečatiť podpisom zmluvy na ročné hosťovanie s opciou na ďalšie tri roky.

Het komt er dat hij nadat hij met Ado heeft meegetraind een contract heeft getekend of gaat tekenen voor drie jaar. Tri roky betekent in ieder geval drie jaar. Helemaal onderin staat dat hij wordt bedankt voor de bewezen diensten.
0
Maandag 21 juli 2008 om 17:14 uur

FC Den Haag!

Echt? schreef:

Volgens mij staat dat er helemaal niet. Er wordt iets geschreven over zijn proefperiode. Volgens mij een beetje algemeen verhaaltje.

Nou volgens mij komt ie wel hoor!

Vertaling van een zin:

Hij is klein door de najbližších dňoch spečatiť podpisom zmluvy te ročné hosťovanie met opciou voor nog eens drie jaar

Dat is neem ik aan een contract voor ? jaar met een optie voor nog 3 jaar.

En als ik de laatste zin door de vertaalmachine knal geeft ie:

Csaba, ďakujeme voor alles, wat u spravil voor AS Trencin. In tvojom novom pôsobisku en osobnom leven ze prajeme veel gezondheid en úspechov.

Volgens mij een bedankje voor wat hij voor AS Trencin heeft betekent en veel succes in de toekomst (bij ons dus)!

0
Maandag 21 juli 2008 om 13:53 uur

<FCDH>

keiharde kritiek vloet op het gevoerde beleid 

Wiljan trekt eindelijk ook zijn bekkie is open.

DEN HAAG - Uiterlijk bleef hij rustig, maar in de tirade die Wiljan Vloet gisteren hield, glipte er zomaar een gvd`tje tussendoor. "Het is te triest voor woorden wat er hier bij ADO Den Haag allemaal gebeurt.
De club is niet meer van het volk. ADO lijkt een speelbal geworden van mensen."

De voetballers van ADO Den Haag gaan richting de nacompetitie en zijn volop in de strijd om de vijfde plek, maar in de boezem van de club worden voortdurend privéoorlogjes gevoerd. Over voetbal gaat het al een tijdje niet meer. "Er wordt niet over de vijfde plek gesproken. Ik heb het idee dat er hier een spel wordt gespeeld dat zijn weerga niet kent, maar ik weet wel dat de club op deze manier vervreemdt van het volk," zegt trainer Wiljan Vloet die de onrust bij personeel, technische staf én spelersgroep kent. "Elke dag lezen we wel weer iets nieuws in de krant."

"Ach, ik snap niet waarom er een nieuwe directeur moet komen als we een goeie hebben? Op kantoor werken mensen die weten dat ze straks ontslag krijgen, maar zich toch keihard blijven inzetten voor de club. Ze worden als oud vuil behandeld. Hetzelfde geldt voor mijn mensen in de technische staf. Er worden individuele afspraken gemaakt en toezeggingen gedaan (met Henk Fräser), maar daar wordt nu zomaar aan voorbij gegaan. Ik ben ook blij dat ik niet in de schoenen sta van Peter Hofstede. Ik zou ontploffen. Hij heeft hier anderhalf jaar alleen maar stront opgeruimd. Er zijn lampenkappen van hem gemaakt van Peter, foto`s gemaakt, alles, maar je kunt het straks allemaal zo meenemen. Hij weet niet eens waar hij aan toe is."

Vloet is één van de weinige werknemers die zekerheid heeft over zijn toekomst. De Brabander is volgend seizoen hoofd jeugdopleidingen van PSV. "Ik kan ook kunnen zeggen: ik heb een baan voor volgend jaar, ik vind het wel best, maar zo zit ik niet in elkaar. Ik heb een bepaalde verantwoording richting de mensen die de club wél een warm hart toedragen. Supporters kennen hun club niet meer terug. Niemand weet nog wat of wie ADO is."

Zonder respect wordt omgegaan met clubiconen, beweert Vloet. "Mensen die veel betekend hebben voor de club weten niet waar zij nu staan en wat ze gaan doen. René Stam, die hier na Aad Mansveld de meeste wedstrijden speelde. Marco Gentile die hier als klein jochie al speelde. Lex Schoenmaker, die bij ADO allerlei functies heeft bekleed. Iconen!"

"Martin Jol laat overal ter wereld weten trots te zijn op zijn roots. Wordt hem hier een baan geboden, zeggen ze later: o ja, sorry, we hebben al een ander. Het is respectloos. ADO is een echte volksclub. Toen ik hier binnenkwam, had ik daar een warm gevoel bij. Dat gevoel heb ik nu niet meer."

Hoe zeer Wiljan Vloet c.s. hun best doen de chaos buiten het veld te houden, spelers zijn er tóch mee bezig, weet de trainer. "Als je 101 klappen krijgt, zit je onbewust toch aan je tax. Ik hoop dat het allemaal niet in `t kopke gaat zitten."

"Ik heb heel veel waardering voor de raad van commissarissen en voor heer de Van der Kallen. Het is fantastisch dat Van der Kallen de club wil helpen, maar het mag nooit een spelletje worden." In een reactie zegt voorzitter van de raad van commissarissen, Pierre Heijnen: "Ik begrijp de emotie, maar ga niet reageren op de opmerkingen van Vloet, want het gaat erom dat we gaan winnen. Ik hoop wel op een beetje meer begrip voor de raad van commissarissen en Mark van der Kallen die er vanaf december vorig jaar tot nu in geslaagd zijn te voorkomen dat alles en ieder bij ADO werkloos thuis had gezeten."


0
Vrijdag 11 april 2008 om 13:12 uur

Rimba

Uit het AD van vanochtend:

Redding ADO Den Haag dichtbij
Door DENNIS JANSEN

DEN HAAG - De opluchting in het ADO Den Haag-stadion gisteravond was groot. Natuurlijk, de eclatante overwinning op het slappe Stormvogels Telstar (3-0) sprak tot de verbeelding. Meer opzien baarde het nieuws dat ADO Den Haag zo goed als zeker gered is van de ondergang.
In de skybox van de gemeente Den Haag sprak de club met leden van de PvdA-fractie. Hoewel een aantal plooien nog gladgestreken moeten worden, lijkt de gemeente Den Haag tóch bereid de zieltogende voetbalclub tegemoet te komen. In welke vorm dat gebeurt -een lening, hypotheek of het kwijtschelden van de schuld van de Stichting Stadion Ontwikkeling (SSO)- is (nog) niet duidelijk.

Met het ‘akkoord’ tussen ADO Den Haag en de gemeente Den Haag lijkt het fundament gelegd voor een nieuwe toekomst. De tweede stap kan nu gezet worden: rondkomen met een investeringsgroep, die rond Rob Jansen óf die rond zakenman Mark van der Kallen. Belangrijk punt van onderhandeling is het wegwerken van de schulden.

Het saneringsplan dat UNO bedrijfsadviseurs heeft opgesteld levert voor de schuldeisers slechts een kwart op van de vorderingen. De nu betrokken partijen streven echter naar een vriendelijker oplossing. Overigens valt de naam van Martin Jol, al jarenlang de meest begeerde trainer in Den Haag, steeds nadrukkelijker, óók in het stadion zelf trouwens. Gisteren werd zijn naam gescandeerd tijdens het duel met Stormvogels Telstar.
0
Zaterdag 9 februari 2008 om 08:44 uur

Ooievaar

Haagse Roel schreef:

Ik hoop dat het doorgaat Bert, Alleen dat Sylvia Toth verhaal heb ik behalve op Voetbal online nog nergens zien staan, beetje wazige site vind ik dat !!!!

Als het doorgaat ben ik het eens met je scenario, zij heeft naast haar eigen inbreng natuurlijk een gigantisch netwerk wat weer potentiele sponsors zijn.
Absoluut Roel. Die site zegt me ook niet zoveel maar: het is wel een feit dat ADO 8 ton heeft gekregen van een investeerder, met de optie dat er nog veel meer ingepompt kan worden als die investeerder - laten we gemakshalve aannemen dat dat inderdaad Toth is, er brood in ziet. Ben niet naïef dus natuurlijk moet ze er wèl wat in zien. Sentimenten zullen best een rol spelen maar: als je z`on hut met alles er op en eraan goed exploiteert is dat natuurlijk een win-winsituatie.

Plus Frans - die hoogst betrouwbaar is - die zegt dat Ringeling zeer spoedig zal terugtreden. Zij maakt natuurlijk korte metten met die kreukelaars die nu aan het roer staan, dus exit Ringeling, dan kan het wel eens een heel eenvoudig optelsommetje zijn. Ook de gemeente zal haar zeer welwillend tegemoet treden, dat bespaart hun - nog meer - gezichtsverlies, en pepernoten, want ze zitten natuurlijk gigantisch met de situatie in hun maag. 

Dan zou het wel eens kunnen zijn dat dat door bijna iedereen verfoeide stadion tòch de redding blijkt te zijn. A blessing in disguise dus.

Nogmaals: wat in Groningen of Kerkrade kan, dat kan hier natuurlijk ook. Dat is een kwestie beleid maken en uitvoeren.
Ben hoopvol gestemd.
0
Zaterdag 22 december 2007 om 18:32 uur

Advertentie

haag

--------------------------------------------------------------------------------

En dit is het tweede gedeelte / verhaal uit de elf:

ADO Den Haag wenste niet te reageren.

ADOis dóód en dóódziek
1. Wegwezen!
Het is al maanden een publiek geheim dat Ruurd de Boer binnenkort opstapt als voorzitter van de Raad van Commissarissen. Of dat betekent dat voetballend Den Haag helemaal van hem af is, moet nog worden afgewacht. Want De Boer is ook bestuurslid van de SSO, de Stichting die eigenlijk ADO bestuurt. Maar het is in ieder geval iets.
De Boer is zowel de Jeckel als de Hyde van ADO Den Haag. Hij leverde een fantastische prestatie in zijn rol als ‘aanjager’ bij de bouw van het nieuwe stadion. Aan de andere kant was hij een catastrofe als RvC-voorzitter, een positie die hem nooit aangeboden had mogen worden. De Boer heeft niks met de voetbalsport, niks met de stad Den Haag en al helemaal niks met de ‘gewone fan’. Dat belette hem overigens niet om – hoewel dat als voorzitter van de Raad van Commissarissen helemaal zijn taak niet is – méér en méér de publiciteit te zoeken. Als geen ander gooide hij olie op het vuur na de gestaakte wedstrijden tegen Vitesse en FC Groningen. Ook was hij persoonlijk verantwoordelijk voor het vertrek van Robert Langenbach, liep voortdurend diens opvolger Piet van der Pol voor de voeten, nam geen enkele verantwoordelijkheid voor de degradatie uit de Eredivisie, veranderde eigenhandig afspraken met supporters en begon daarmee met hen een oorlog die de club nooit kan winnen. Kortom: dank voor de moeite, maar wegwezen. En snel!

2. John van Ringelenstein, genoeg is genoeg!
Ruim tien jaar geleden was John van Ringelenstein de grote redder van ADO. Den Haag en omgeving kan hem daarvoor niet genoeg danken. John heeft vervolgens - heel slim – de club en de gemeente Den Haag bijna onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ook dát was een topactie van John! Daarna is het helaas misgegaan. John beschouwde zichzelf als een soort ‘visionair’ en heeft de ADO-organisatie gevormd naar zijn visie. Het gevolg is dat de club nu niks meer en niks minder is dan zijn persoonlijke speeltje.
John zit in het bestuur van de SSO, de Stichting (zoals bekend een organisatievorm waarbij een democratische controle niet mogelijk is) die eigenaar is van alle gewone aandelen van de NV ADO Den Haag. De NV kent ook nog eens één ‘gouden aandeel’, in handen van de vereniging ADO. Voorzitter van de vereniging is John van Ringelenstein, die – het kan immers nooit genoeg zijn – ook lid is van de driekoppige ledenraad (samen met de twee andere ADO-bestuursleden Reijenga en Mulder). Maar dat is nog niet alles. John is ook nog eens lid van de Raad van Commissarissen van ADO Den Haag (die de directie van ADO moet controleren) en – als interim – aan het einde van de zomer van 2006 ook nog eens directeur.

Kortom: John van Ringelenstein ís ADO en niemand is in staat om - via democratische middelen - z’n speeltje af te pakken. Op TV West heb ik – als hoofdredacteur van ELF Voetbal - de organisatiestructuur van ADO ooit vergeleken met het oude Politbureau van de Sovjetunie. John was daar toen heel boos over en ik moet nu toegeven dat hij gelijk heeft gehad: het Politbureau van toén was veel democratischer dan het ADO van nú.Nu ADO in september een nieuwe Raad van Commissarissen presenteert, kan alleen maar gehoopt worden dat ook John van Ringelenstein beseft dat zijn tijd bij ADO al lang voorbij is. Zo niet, dan zal zijn ADO avontuur, dat twaalf jaar geleden zo mooi begon, ooit in tranen eindigen.

3. Rob Jansen, belangenverstrengeling
Er is een groep mensen die van mening is dat Rob Jansen via zijn contacten af en toe een belangrijke rol heeft gespeeld voor ADO. Toen Pascal Bosschaart en Richard Knopper eind augustus 2006 naar ADO kwamen, dachten velen dat dit de club een extra stapje hogerop zou brengen.
De realiteit bleek anders en niemand zal daar meer teleurgesteld over zijn dan Rob Jansen. Toch zou het voor ADO een uitermate goede zaak zijn, als Rob Jansen zich helemaal los zou maken van de ADO-organisatie. Zijn aanwezigheid als ‘adviseur’ van de Raad van Commissarissen is namelijk een voortdurende bron van onrust binnen de spelersgroep. Er was in de kleedkamers van het Zuiderpark altijd een duidelijke splitsing tussen de ‘Jansen-spelers’ en de ‘niet-Jansen-spelers’.
En nu, in het nieuwe stadion, is dat al niet anders. Jonge spelers die niet bij Rob Jansen onder contract staan (Elia vorig seizoen is een perfect voorbeeld) voelen zich achtergesteld en voelen een voortdurende druk om van zaakwaarnemer te wisselen. En voor de spelers die wél bij Sport-Promotion onder contract staan, is het een wel heel erg geriefelijk idee dat hún agent – ten dele – het technische beleid bepaalt van de club waarvoor ze spelen.

4. Haagsche Courant, doe je plicht!
Na afloop van de derde competitiewedstrijd tegen RKC (2-2 gelijk) maakte Haagsche Courant -redacteur Dennis Jansen een merkwaardige opmerking richting ELF Voetbal: “Nu gaan jullie zeker weer flink hakken, hè?”.
Een week later, na de 1-0 zege op sc Cambuur-Leeuwarden, riep diezelfde Jansen: ”Niet te negatief zijn, hoor!”
De opmerkingen zijn symptomatisch voor de kritiekloze wijze waarop de Haagsche Courant, tóch het grootste nieuwsmedium van de stad, ADO de afgelopen jaren heeft gevolgd: slaafs, ongeïnspireerd en vrijwel kritiekloos.
Nu is het natuurlijk niet de taak van een medium om een voetbalorganisatie als ADO Den Haag aan te sturen. Maar kritisch volgen is wel een múst en juist dát ontbrak in het degradatieseizoen vrijwel volledig.
En nog steeds trouwens. Eén dag nadat vier supportersorganisaties – Overleggroep ADO Den Haag, Fanclub ADO Den Haag, Fansupport Den Haag en The Longside United – een brief stuurden aan Ruurd de Boer en daarin meldden “unaniem te zijn overeengekomen om op korte termijn een gesprek te eisen met u als voorzitter van de Raad van Commissarissen”, bracht de HC – onder de kop ‘ADO zwicht niet voor supporters’ – een berichtje waarin de krant meldde dat “De Boer een gesprek wil aangaan met de supporters”.
Het is dit soort slaafse berichtgeving die er voor zorgt dat de ADO-leiding - toch al niet de meest democratische (zie boven)- van mening is dat men zich vrijwel álles kan permitteren: iedere ‘oprisping’ haalt moeiteloos de krantenkolommen en kritiek klinkt niet door.
In dit geval ligt de verandering niet binnen de macht van de club, maar als de Haagsche Courant weer zou beginnen haar journalistieke plicht te doen, zou dat de scherpte binnen de organisatie beslist ten goede komen.

5. Weg met de waterhoofdorganisatie
‘Wij menen dat een club als FC Utrecht in staat moet zijn om voldoende geldbronnen aan te boren om sportief gezien in de pas te lopen met de ambities. Helaas hebben wij daar niets van gemerkt. Wel is het ons duidelijk geworden dat de sobere kerstboom die Sturkenboom achterliet, weer uitermate luxueus is opgetuigd.’ De kleine, slagvaardige en efficiënte organisatie van toen is weer uitgedijd zonder dat dit leidde tot zichtbare resultaten. Inkomsten blijven achter, uitgaven nemen toe. Kortom: de neerwaartse spiraal is ingezet.’
(Verklaring voorzitter Raad van Commissarissen B. Swagerman bij persconferentie op 3 september 2007)
Bovenstaand citaat, afkomstig van de persconferentie waarbij werd aangekondigd dat de Raad van Commissarissen van FC Utrecht directeur Van Dop aan de kant had gezet, zou niet alleen betrekking kúnnen hebben op ADO Den Haag. Het zou zelfs móeten.
Commissaris Swagerman zou gek opkijken als hij in het Forepark zou rondlopen. Want als er ooit sprake is van een geëxplodeerde organisatie, dan is het wel die van ADO Den Haag.

Natuurlijk zal het in de afgelopen maanden en jaren wel z’n nut hebben gehad, dat iedere manager zijn assistent heeft. En die assistent wéér een assistent en die ook één. Dat is nu niet waar het om gaat. Er is maar één ding dat – onderaan de streep – telt en dat is het feit dat het in stand houden van een organisatie zoals ADO die nu heeft, niet te betalen is. Het kost eenvoudig té veel geld.
Voor het competitiebegin kondigde ADO Den Haag trots aan dat men dit seizoen de grootste begroting van de gehele Jupiler League heeft. Die opmerking is even juist als bedrieglijk. Hoewel ELF Voetbal al een aantal keren om de juiste cijfers heeft gevraagd (en nooit heeft gekregen) is het inmiddels duidelijk dat niet alleen de geplande opbrengst is gestegen maar – in een nog veel grotere mate – ook de kosten. Sterker nog: het voetbalbudget is LAGER dan afgelopen seizoen.
Nu – door overschatting van de eigen commerciële mogelijkheden en de tegenvallende competitiestart – ook de inkomstenstroom achter blijft bij de gevolgen, dreigen in de loop van dit seizoen financiële problemen te ontstaan. Het gaat nu wellicht te ver dat de ‘waterhoofdorganisatie’ van ADO Den Haag het voortbestaan van de club in gevaar brengt, maar onmogelijk is het niet.

6. Wees eerlijk naar de supporters
Een zeer teer punt, zo voorzichtig mogelijk te behandelen. Wie sinds 1963 als vaste bezoeker van de thuiswedstrijden van ADO in het Zuiderpark is geweest, weet alles over de schade die slecht willende supporters kunnen aanrichten. Om je aan te ergeren en voor te schamen. Voor alle goedwillende fans (de meerderheid!), voor medewerkers, voor eigenlijk iedereen. Het is, met die ervaring en achtergrond, dat de relletjes in de wedstrijden tegen Vitesse en FC Groningen niet écht extreem waren. Hoewel niet goed te praten, waren ze ook nog eens zeer voorspelbaar. Behalve blijkbaar door de ADO-bestuurders.

Na afloop van beide wedstrijden kwam het meeste verbale geweld van de ADO-leiding en dan met name van Ruurd de Boer. Met de ene PR-flater na de andere hielp hij zijn club steeds verder het moeras in. Vooral na afloop van de laatste wedstrijd die ooit in Het Zuiderpark werd gespeeld, kakelde de ADO-leiding als een kip zonder kop, werden met supporters gemaakte afspraken geannuleerd en dreigden bejaarde fans die een meegenomen stoeltje op het graf van overleden familieleden hadden gezet, zelfs een stadionverbod te krijgen.
Van de kant van de ADO-leiding kwam nooit een de-escalerende verklaring. Geen woord over het feit dat Burgemeester Deetman in eerste instantie wel toestemming had gegeven om vuurwerk af te steken (iets dat op het laatst werd teruggedraaid). Geen woord ook dat vele ADO-medewerkers op de hoogte waren van het feit dat er door de fans toch vuurwerk zou worden afgestoken en geen woord ook over het feit dat enkele medewerkers zelfs fysiek hadden meegeholpen om het vuurwerk het stadion binnen te dragen. Allemaal feiten die bij het overgrote deel van de fans wél bekend zijn.

Als diezelfde ADO-leiding vervolgens allemaal supportersonvriendelijke maatregelen aankondigt en gemaakte afspraken eenzijdig verbreekt, is het geen wonder dat de ADO-aanhang geen enkel vertrouwen heeft in het ‘amateuristische supportersbeleid’ (notulen supportersberaad van 30 augustus, red.).Hier zijn twee maatregelen dringend noodzakelijk. De club moet écht opening van zaken gaan geven over de gang van zaken rond de gestaakte thuiswedstrijd tegen Groningen en tegelijkertijd onderhandelingen met de fans niet meer aan Ruurd de Boer overlaten. Alleen dát al zal de sfeer tussen club en fans zeer ten goede komen.

Reageren op dit artikel? redactie@elfvoetbal.nl
0
Donderdag 20 september 2007 om 16:12 uur

zuid tribune

AC Sparta Praha 1:0 (0:0) ADO Den Haag 

Třetí přípravné utkání rakouského soustředění odehráli sparťané v úterním podvečeru proti druholigovému holandskému týmu ADO Den Haag. Kulisu vytvořilo utkání již tradiční vedro, teplota se vyšplhala na 33 stupňů Celsia. Michal Bílek se nadále musel obejít bez celé plejády zraněných hráčů. Ondřej Bíro má pochroumané tříslo z minulého utkání, pouze na tribunu se posadili Libor Došek (koleno), Tomáš Poštulka, Marek Kulič (koleno) a Daniel Kolář (kotník). Naopak od začátku vyběhly na trávník nejčerstvější letenské posily, Martin Abraham a Igor Žofčák. Sparťané byli v utkání jednoznačně lepším týmem, přes množství šancí se však dlouho hrálo bez branek. O dalším vítězství Letenských tak až tři minuty před koncem rozhodl rekonvalescent Miroslav Slepička
0
Dinsdag 17 juli 2007 om 20:36 uur

Midden-Oost

Beste Roel,

Realiteit is dat er dit jaar een record aan SCC`s verkocht worden. Ik vind dit een groot compliment waard aan alle die-hards. Er is nog niet 1 speler gehaald, we zijn gedegradeerd, hoop gezeik, kut bestuur en dan tóch zoveel SCC`s verkopen. 

Daarom verwacht ik volgend jaar gewoon weer minimaal 5000 man bij elke wedstrijd. Stel dat er nog een aantal prima spelers gehaald worden en we staan met de Kerst stijf bovenaan dan ......

Ik heb heel wat gelezen over crimineel, gecriminaliseerd worden etc. en meer blabla. Klopt, nou en ? Ben ook een beetje crimineel, is dat een probleem ? 

Als ik op vakantie ga, wordt ik op Schiphol ook gescreend, legitimatie, fouilleren, camera`s etc etc. Jongens dat is anno 2007 nou eenmaal zo. Vroeger toen je ging stappen, liep je bij de ingang zo door, nu hebben ze metaal detectors etc. 

Ook voor FCDH geldt, het is nu eenmaal schijnbaar nodig, helaas. Maar.... het is in het belang van de club !

Je stelt dat als we wegblijven dat de beleidsbepalers dan gaan inzien dat ze op de verkeerde weg zijn ? Ben ik het niet mee eens, van de Haagse bevolking komt slects 1,5% opdagen. Ringeling zit er na 13 jaar nog steeds. Ik denk dat we met een vol stadion meer bereiken. Pas dan zien ze dat wij Hagenezen er altijd zullen zijn.

Roel grote vriend, niet lullen, halen die SCC want straks ga je piepen dat er alleen achter de goal nog plek is.

 

O-O Den Haag

0
Vrijdag 22 juni 2007 om 07:50 uur

Tony West

Het is over en sluiten.
Ik hoop dat IEDEREEN zich realiseert hoe ontzettend moeilijk het is om binnen een jaar weer te promoveren. En het probleem is: het MOET binnen een jaar gebeuren, anders is het financieel niet meer te doen. Indien geen promotie binnen een jaar, dan zou de toekomst er voor ado over een paar jaar wel eens HEEL somber uit kunnen zien. Je kunt je afvragen of er dan nog ooit wel een toekomst op eredivisieniveau is, want dan is er bij gebrek aan voldoende financiele middelen, de middenmoot van de Jupiler het hoogst haalbare. 
Wie had ooit kunnen denken na de laatste promotie in 2003, dat we tóch WEER naar die klote eerste divisie terug zouden moeten afdalen. Wat dat betreft zijn het 3 VERLOREN seizoenen geweest. Het rampscenario is helaas realiteit. Iederen heeft schuld, bestuur, spelers en trainers. Het linkerrijtje zou een eitje worden. Helaas is directe degradatie de hoon en de schaamte die ons ten deel valt. De klap is enorm.
Wie het weet mag het zeggen. Als je ziet welke namen van trainers er rondcirculeren, dan heb ik weinig, heel weinig vertrouwen in de toekomst.
0
Zondag 1 april 2007 om 16:42 uur

Mols bekent 'Hand van God'

Michael Mols bewees ADO Den Haag zaterdagavond opnieuw een goede dienst door op curieuze wijze de tweede Haagse treffer te maken. De routinier deed dat echter met de welbekende `Hand van God`.
Bij de tweede treffer van ADO, bij een 1-1 stand, kreeg Mols de bal perfect uit een voorzet van Laurent Delorge. De sluwe spits leek het leer prachtig binnen te koppen, maar de werkelijkheid bleek anders. "Dat geluid kwam écht niet van je hoofd", beet NAC-doelman Edwin Zoetbier hem na afloop toe. Anderen verwezen lacherig naar Maradona`s Hand van God uit het WK in 1986.

"Ik kon er niet bij met m’n hoofd, zette mijn hand tegen de bal, sloeg er tegen en voelde ‘m tóch nog tegen m’n hoofd aankletsen. Ging ‘ie toch nog in het doel", glunderde Mols na het duel tegenover het AD.
0
Zondag 24 december 2006 om 13:22 uur

Nu online

ton, GroenGeelHart070, guru, DenHaagFC17, Aad, Alle ballen op Jort, FC Den Haag!, Ano-Niem, Este es el momento d'ADO! en 88 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 6
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Jort van der Sande Henk Veerman Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong Ajax
2-1
1 maart 2024

Volgende wedstrijd

Logo Roda JC Logo ADO Den Haag
8 maart 2024 om 20:00 uur
Parkstad Limburg Stadion, Kerkrade

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 28 - 57
2 Roda JC + 28 - 54
3 ADO Den Haag 28 - 53
4 FC Dordrecht 28 - 49
5 Graafschap 28 - 49
6 FC Groningen 27 - 48
7 NAC Breda 28 - 43
8 Jong AZ 28 - 40
9 FC Emmen 27 - 39
10 SC Cambuur 28 - 39
11 VVV-Venlo 28 - 39
12 MVV Maastr. 28 - 37
13 Helmond Sp. 28 - 35
14 FC Eindhoven 28 - 34
15 Jong Ajax 28 - 30
16 Jong PSV 28 - 28
17 Telstar 28 - 24
18 TOP Oss 28 - 23
19 Jong Utrecht 28 - 23
20 FC Den Bosch 28 - 20