Tag: doelpunt

Pagina 6

Barend

Het werd in de 2de helft pompen of verzuipen. Dat is een overbekend scenario. Als je achter staat, maakt het niks meer uit met hoeveel je verliest. Vanzelf ging W2 dus alles op de aanval gooien. Dat herkent iedereen. Kalezic moet daarop hebben geoefend. Niet specifiek voor W2, maar om in het algemeen voorbereid te zijn. Daar is mij niks van gebleken. Hij verving Van Mieghem (34), terecht, die kreeg geen been meer voor het andere. Maar hij zette Siereveld erin, nòg een verdediger. Het hielp niet. Iedere bal die weggepeerd werd, kwam net zo hard weer terug.

De enige manier m.i. om uit zo'n penibele situatie te komen is snelheid. Als je er met een of twee snelle jongens uit kunt komen, hou je dreiging niet alleen, maar met een doelpunt gooi je de wedstrijd in het slot. Veerman heeft geen snelheid, die ging van armoe ook maar mee verdedigen.
Ideho en Hamdaoui als invallers waren allicht beter geweest.
5
Zondag 10 december 2023 om 12:41 uur

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Bijzonder eerbetoon kort voor doelpunt
Tijdens de wedstrijd tegen Willem II werd Patrick van der Heiden op bijzondere wijze herdacht.
Lees het nieuwsbericht
1
Zaterdag 9 december 2023 om 00:27 uur

Bijna-matchwinner Absalem: doodziek van
Amir Absalem was er doodziek van dat ADO Den Haag ver in blessuretijd nog een doelpunt moest verwerken.
1
Vrijdag 8 december 2023 om 23:54 uur

liefhebber

Ach ach Absalam maakt doelpunt, staat aan basis tegenaanval en dan ook nog te dromen in de 16 als de bal wordt ingebracht bij doelpunt.

Marcush schreef:

Ben het wel met je eens, maar ik vind dat Nikiema de afgelopen paar wedstrijden prima keept. Het probleem ligt meer bij het makelijk balverlies van het middenveld en verdediging zonder dat ze het goed oplossen
Het eerste doelpunt van Helmond Sport is zeker wel Nikiema aan te rekenen. Hij dient vlak daarvoor de bal gewoon ver weg te schieten. Doet hij niet en Helmond komt in balbezit en scoren een aantal seconden later. 2e doelpunt is balverlies van Ideho en sjokt er achteraan. 3e doelpunt Absalem. Het zijn voornamelijk persoonlijke fouten die ons de nek om doen.
2
Zaterdag 2 december 2023 om 11:41 uur

James schreef:

Je laat die gasten uit Leeuwarden vanaf begin voetballen alsof er iets te halen valt. Zeker thuis moet je er vanaf begin bovenop zitten
Het eerste kwartier keek Den Haag de kat uit de boom. Maar het laatste half uur van de eerste helft waren wij de betere partij. Hun eerste doelpunt kwam daardoor ook wel een beetje uit de lucht vallen. Vlak na rust de 2e tegen krijgen kan natuurlijk niet. Daarna speel je een verloren wedstrijd en dan ook nog eens met 10 man vanaf de 63e minuut. We zetten ze nog redelijk onder druk met 10 man. Wat meer blessuretijd en je had misschien de 2-2 wel gemaakt.
2
Zondag 12 november 2023 om 16:50 uur

James

Edwin Post schreef:

Je kan het hier wel blijven uitleggen maar om te promoveren heb je ook een ervaren doelman nodig Niekema is een prima keeper en groot talent alleen zijn coaching naar de verdediging toe is nog niks hij heeft 0 ervaring en als het er zometeen echt om gaat en de druk wordt opgevoerd dan gaat hij het niet redden. Ook nog een belangrijke reden is dat hij een hele periode weg is als de Afrika cup begint en natuurlijk ook daarvoor al met die flauwekul oefenwedstrijden van dat soort landen.Coremans in het doel zetten is daarom wat mij betreft een hele logische keuze maar goed de trainer bepaald en loopt naarmate de competitie vordert vanzelf tegen bovenstaande problemen aan.
Je heb wel een punt maar "naarmate de competitie vordert" en Niekema blijft staan komt de ervaring ook naarmate de competitie vordert... Hij heeft je een doelpunt gekost tegen PSV maar heeft er ook 2 voorkomen die ik niet iedere keeper zou zien pakken
2
Woensdag 8 november 2023 om 20:24 uur

Aad

Kees schreef:

Was die 1-2 in eerste instantie al een doelpunt?
Voor mij onduidelijk.
Afgaande op aan wie het doelpunt werd toegekend niet. Al was het in dat woud van benen moeilijk te constateren. De enige die er redelijk gezicht op moest kunnen hebben was de grensrechter en die is blijkbaar meegegaan in de toekenning van het doelpunt aan Sellouki.