Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: excelsior

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 6
Volgende pagina

Wahter

Aad schreef:

Als jij niet hebt gezien dat de sfeer in en rondom de spelersgroep was gedaald tot onder nul ben jij de enige. De lezing van Jim lijkt mij daarom realiteit. En zoals Kalezic stond te coachen langs de lijn: daar wordt elke speler strontziek van.
Je bent je geloofwaardigheid volledig kwijt naar je spelersgroep als je als trainer een zwakke schakel als Surmeli als je belangrijkste speler neerzet en een systeem bedenkt waar niemand iets in ziet. Het interview voor de uitwedstrijd tegen Excelsior was misschien zelfs de druppel. Want Surmeli werd norg even geprezen door Kalezic.
Ik twijfel ook geen moment aan het stuk van West.
8
Zondag 2 juni 2024 om 11:39 uur

Bleek

Het zou trouwens wel handig zijn dat de protesten tegen de beleidsmakers wat gecoördineerd zouden worden. Nu verliezen de statements steeds hun kracht doordat het op een verkeerde manier wordt aangepakt.

Als op dat spandoek het vervelende woord weg gelaten zou zijn en tijdens het Excelsior uit geen vuurwerk gegooid zou zijn dan geef je ze ook geen stok om mee te slaan..
10
Zaterdag 1 juni 2024 om 11:39 uur

GroenGeelHart070

GroenGeelHart070 schreef:

Inderdaad. Na dit hele verslag te hebben gelezen is overduidelijk wat een enge man die Kalezic is, en wat een meeloper Sürmeli is.
En nu? Een vermoedelijke leegloop als Kalezic zijn contract nog een jaar mag uitdienen. En na deze verhalen, geloof me, wil geen speler meer komen.
Je zag al een tijd overduidelijk dat het publiek op de tribunes en zelfs op de bank in de woonkamer haarfijn aanvoelden dat de vreugde uit het geroemde, aanvallende spel verdween.
Met de beruchte wedstrijd op 1 maart tegen Jong-Ajax, de karaktermoord van Kalezic op Van der Sande, was ook voor de buitenwereld zichtbaar geworden hoe Kalezic het laatste druppeltje plezier in het spelletje uit de spelersgroep had gewrongen.

Joris, bezin je nu snel voordat je helemaal opnieuw moet bouwen: KALEZIC OUT!!!
Misschien is dit alles wel de reden waarom bij Joris na Excelsior-uit het stoom uit de oren zou zijn gekomen en dat hij tijdelijk radiostilte heeft ingelast; achter gesloten deuren evalueren en...
1
Vrijdag 31 mei 2024 om 16:06 uur

Rob2002

Sprinkhaan070 schreef:

Asante word al 2 jaar niet beter. Veel te overschat. Zijn niveau is Telstar.
Asante heeft wel het talent maar gebruikt het niet.

Als ie met het mes tussen de tanden gaat verdedigen haalt ie het Nederlands elftal.

Krijg je hem zover dat ie wat feller en met het verstand speelt heb goud in handen. Aanvallend kopsterk ook nog, goede techniek.

Helaas is ie veel te nonchalant waardoor we soms teveel tegengoals of problemen krijgen. Voorbeeld is bijvoorbeeld de tweede goal thuis die je tegen krijgt tegen Excelsior. Laat zich gewoon veel te slap uitspelen.
3
Donderdag 30 mei 2024 om 22:56 uur

Olitano

Stilte voor de storm ?

Zat net ff terug te denken aan de emotionele uitbarsting van tante Naat voor de camera's na afloop van het debacle bij Excelsior. Ze zei onder andere dat de club hard ging optreden. Stadionverboden uitdelen ligt voor de hand.

Waar ik bang voor ben dat zij de supporters de schuld gaat geven dat ADO Den Haag steeds maar verlies maakt. Boetes, reparaties, veel beveiliging en meer van dies zij moeten bespaard worden. Financiele bijdragen aan supportersgroepen worden afgeschaft. Iedereen moet gaan zitten waarop gehandhaafd wordt. De plaatsen in het midden van het stadion worden veel duurder waardoor er ander publiek in het stadion komt.

De gedachte van de directie is dat het slecht gaat met de club door al die foute supporters en dat het niet aan de leiding van de club ligt. Zo proberen Naat en Joris hun baantje te behouden.

Hopelijk zit er ik helemaal naast en loopt alles met een sisser af. En meneer Blitzer slikt de verhalen van de directie als zoete koek en stopt er weer een miljoentje of zeven in de club zodat we volgend seizoen weer kunnen gaan proberen om te promoveren.
3
Woensdag 29 mei 2024 om 14:21 uur

purnie&pino

Roda,Excelsior,Ado,Volendam,Vitesse zullen denk wel de top kkd zijn volgend jaar..en dan heb je nog Dordrecht,Cambuur,Emmen
4
Woensdag 29 mei 2024 om 11:46 uur

R.E.

GroenGeelHart070 schreef:

Wie weet wat ze zouden kunnen investeren. Breda en elke wedstrijd vol stadion hoort gewoon in de ED.
Maar eerst zondag nog. Ik zie gewoon hetzelfde gaan gebeuren als ons overkwam. Ik gok 5-1 en verlengen
Nee, de verdediging van NAC is geen gatenkaas en vormt veel meer een eenheid dan die van ADO (wat overigens niet zozeer aan de spelers maar vooral aan de trainer ligt, net als het feit dat NAC met veel meer inzet en scherpte speelt). Bovendien mist Excelsior twee basisspelers door de rode kaarten.
1
Woensdag 29 mei 2024 om 09:36 uur

GroenGeelHart070

6-2, en nog is het niet beslist. Elke club die met groot vertrouwen kijkt naar de komende wedstrijd denkt er al half te zijn. Kijk naar ons richting de uitwedstrijd met een achterstand notabene.
Kijk nu naar Excelsior na de wedstrijd tegen ons.
En NAC... nou jongens, 4 doelpunten verschil, dat mag je toch niet meer weggeven..
1
Dinsdag 28 mei 2024 om 22:54 uur

Advertentie

slash070

Filosoof schreef:

Slash, bedankt voor je fijne reactie! Ik ben ontwaakt uit mijn winterslaap. Zag weer het nodige voorbijkomen op deze box en ja, dan kriebelt het.

De directie heeft mijn charme offensief, voor zover daar overigens sprake van is, niet nodig. Sterker, het is alleen nuancering van mijn kant. En ik reageerde primair op Kees - die ik overigens redelijk goed ken - en zijn in mijn ogen warrige opmerking (marketing vs algemeen directeur onder andere). Bovendien door hem geschreven vanuit de stoel, zonder maar ooit een woord gewisseld te hebben met de directeur.

Je moet mensen, dus ook de directie, de kans geven nietwaar. Daarom heeft zij van mij vooralsnog het voordeel van de twijfel. Ook omdat het belangrijk is dat er continuïteit komt (en blijft). Geef de 2-koppige directie daarom tijd en gelegenheid (met mandaat van de eigenaar!) om te bouwen.

Over dat bouwen, op de site van ADO staat klip en klaar wat de visie is van de club. Voor de volledigheid, dit staat er:

"ADO Den Haag groeit naar een organisatorisch en financieel stabiele voetbalorganisatie, die structureel in een vol stadion meestrijdt om Europees voetbal. Het geïntegreerde ADO Den Haag Vrouwen strijdt structureel mee om de play offs . ADO Den Haag realiseert dit door het opleiden en ontwikkelen van talent, op en naast het veld. ADO Den Haag streeft ernaar om de maatschappelijke impact in de regio Haaglanden te vergroten door een leidende rol op zich te nemen op het gebied van sportiviteit, diversiteit en verbinding. Deze verbinding met ADO Den Haag zoeken we in de gezamenlijke (voetbal)passie van supporters, medewerkers, vrijwilligers, sporters, lokale overheden en het bedrijfsleven."

Je kunt het luchtfietserij, opportunisme, over-ambitieus of de dromen van een halve gare noemen, maar het staat er wel. En dat betekent dat de club in al haar geledingen zich daaraan moet conformeren. Je had het tenslotte ook niet hoeven opschrijven nietwaar.

Over die zichtbaarheid en wat je ervan merkt, dat ben ik wel eens. Weinig tot niets. Kun je ook uitleggen als geen nieuws is goed nieuws. Maar dat daar steken vallen, is duidelijk. Ik vond de interviews van de directeur jl weekend tenenkrommend. Gaat daar bijna staan janken, omdat er een paar pijltjes op het veld komen. Doen alsof een levenswerk in een klap wordt vernietigd. Hier had vanuit haar kant meer relativering gepast. En dan kun je nog steeds de acties veroordelen.

En jouw laatste opmerking; eigenlijk is dat ook wel de charme van betaald voetbal. Je kunt nog zoveel plannen, kopen, trainen en praten, maar uiteindelijk regeert de waan van de dag. In 90 minuten wordt de toekomst bepaald.
Yep. Ik blijf het toch een heel vreemd iets vinden hoe het sportief na de winterstop is verlopen, en de directie gaf geen kik. Maar goed, deze directie krijgt in elk geval wel de middelen en gelegenheid van de eigenaar om te werken, en dat hebben we na Vd Kallen ook nog niet eerder mee mogen maken.

Elk jaar andere directie, trainers, en selectie is de reden dat we nog steeds KKD spelen. En mocht er deze zomer niks veranderen, dan heeft Kalezic in elk geval het voordeel dat hij aankomend jaar het hele seizoen kan oefenen voor de Play Offs finale tegen Excelsior.


We gaan het meemaken met z’n allen, bedankt voor je reactie Filosoof.
(teletekst 830, it's a bitch)
2
Dinsdag 28 mei 2024 om 22:39 uur

KingBek

Haha dat Excelsior dacht er al ff te zijn met der hoogmoed en misplaatste overschot aan zelfvertrouwen.


Welkom in de KKD, de divisie waarin ze tot tegenstelling van een hele hoop andere clubs wél in thuishoren.
11
Dinsdag 28 mei 2024 om 22:13 uur

Nu online

Kees, James, LemonHaze, Bolskie, Tuurke63, Twa en 167 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 6
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Patro Eisden
1-2
20 juli 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo SV Zulte Waregem
24 juli 2024 om 17:00 uur
Besloten

Advertentie