Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: goal

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 6
Volgende pagina

Gast

Zit vandaag op uitnodiging boven aan de overkant. Ik zie nu goed dat je dat middenoord kan je ook al jaren niet meer serieus nemen. de leeftijd wordt steeds jonger daar. Nou weer zo een adhd knurft met een trommeltje. Kwestie van tijd dat al die mioddelbare school gastjes allemaal achter de goal worden gezert. Kunnen normale supporters op de beste plekken zitten, Nu staan die capuchonnetjes de stoeltjes te verampeneren. Vroeger werd zo een adhd trommelgastje met dat ding en al op veld gepleurd.
8
Zaterdag 20 april 2024 om 17:28 uur

Edwin Post

Als je dan toch schoon schip maakt wat doet die grabbelaar dan nog in de goal. We gaan het zien vandaag maar als dit mislukt dan weten we echt zeker dat we in de kkd blijven. En mochten die twee gezegd hebben dat hij niet goed bij zijn hoofd is en de weg kwijt is dan ben ik echt trots op ze want wij denken dit al vanaf de winterstop.
2
Zaterdag 20 april 2024 om 16:00 uur

Aad

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

'Lichaamstaal spelers zegt voldoende'
Uit de lichaamstaal van een aantal spelers spreekt dat ze weinig vertrouwen hebben in de trainer.
Lees het nieuwsbericht
Ben ik in ieder geval niet de enige die er van overtuigd is dat, ondanks dat Kalezic beweert dat de sfeer goed is, veel spelers dik ontevreden (zacht uitgedrukt) zijn over hoe de opstelling is en tactiek nu moet worden uitgevoerd.

Kijk alleen al naar Veerman. Hij straalt aan alle kanten uit dat hij het helemaal heeft gehad. Met Kalezic en dus met ADO. En bij van Mieghem zie ik ook al dergelijke verschijnselen.

Ik maak mij sterk dat Veerman er van baalt dat van der Sande niet wordt opgesteld. Jort werkte steeds als bliksemafleider omdat hij ook scherp voor de goal was/is en (ook) kopsterk waardoor de tegenstander moeilijke keuzes moest maken. Schalk voetbalt zo niet, sterker nog: hij loopt alleen maar in de weg.

En ik denk dat er ook de nodige onvrede bestaat over de opstelling van middenveld en verdediging. Als wij al constateren dat Surmeli een ramp is dan zal Veerman dat al van de eerste training weten maar de successen van voor de winter (vooral te danken aan de aanvallers) verbloemden veel.
4
Vrijdag 19 april 2024 om 09:41 uur

GroenGeelHart070

GroenGeelHart070 schreef:

Je begint weer over Kaars, maar in deze heb je wel gelijk. Als vrije verdediger die alles moet neerzetten en dat verdedigend ook redelijk goed deed, had hij de geblesseerde Siereveld nooit in die situatie moeten/mogen laten komen
Nu kom ik er toch ook op terug, nog ff de samenvatting bekeken. Deze staat echt alleen op het conto van Siereveld. Hij had meerdere opties en deze had hij echt het stadion uit kunnen en moeten knallen, een evt. blessure doet er niet toe.

Weet je Barend, dit was gewoon de straf voor de wedstrijdopvatting. In een thuiswedstrijd formeer je gewoon niet hoe je het uit zou doen. Helmond leek aardig te kunnen voetballen omdat wij ze aan de bal lieten.
We hadden al mazzel in de 1e helft, toen Sürmeli kinderlijk eenvoudig voorbij gelopen werd door Kaars, hij voor het goal aflegde en de eruit gelopen Absalem zijn tegenstander op de paar zag schieten.

Als Kalezic in deze formatie vooruit wat wil betekenen moet hij Asante op rechts zetten en Koudossou op links i.p.v. Absalem.
3
Zondag 14 april 2024 om 12:56 uur

Bollie74

JB schreef:

Marsman eruit.

Heeft sinds zijn komst wat aardige momenten gehad in 1-tegen-1 situaties.

Maar net als zijn illustere voorganger Koopmans staat hij bij bij 9 van de 10 schoten van rand 16 vast en probeert hij (tevergeefs) de bal naast te kijken.
Enige verschil met Koopmans is dat hij dan niet nog een halve salto met kwart schroef achterover maakt bij 8-9 identieke tegendoelpunten.

Doelpunt van Helmond Sport gisteren was ook een fout van Marsman, die zijn verdediger in problemen brengt doordat hij volkomen onnodig al op de rand van 16 staat..

Het schot op de paal in de 1e helft was geen "sterk moment" qua coaching van de verdedigers. En ook dat is iets dat bijna elke wedstrijd terugkomt.

Nu het seizoen afmaken met Nikiema.
Met hem de afgelopen 10 wedstrijden in de basis waren de resultaten zekere niet slechter geweest.

En na de zomer hopelijk Wentges weer gezond en wel terug.
Goal fout van Marsman??? 100% Siereveld en Kalezic. Als oud keeper weet je dat je daar moet staan met zo'n lange bal. JB had je beter ingeschat, dan Marsman hiervoor de schuld te geven.
1
Zaterdag 13 april 2024 om 18:38 uur

opper

Prima resultaat, verlies weten ze te beperken. Kaars kan altijd een goal maken b
0
Zaterdag 13 april 2024 om 00:01 uur

Priapus_Rex

Rob2002 schreef:

Wat een blunder van Kalezic om die Siereveld niet eerder te wisselen
Zeker! Siereveld is geblesseerd, staat moeizaam op een kan nog net lopen. Die jongen moet te horen krijgen dat hij moet blijven liggen tot de wissel er is. Maar goed, gebeurt niet. Kijgt vervolgens gelijk de bal vanuit de ingooi, dom van de medespeler. Hij kan er nog net bij, geeft een kut pass naar het midden en het is dat Vlak en Marsman samen redden. Ook toen was er een kans om Siereveld te zeggen dat hij moet gaan liggen om te wisselen. Nee, we spelen nog even door. Gevolg dat hij die diepe bal niet kan belopen en de goal valt.... onkunde van de trainer. En sneu voor Siereveld.
7
Vrijdag 12 april 2024 om 22:36 uur

Thehague070

Ideho echt eerste keer aan de bal en direct enorme dreiging en druk richting de goal bij de rest ook van Mieghem en Schalk veeeel te weinig wat er van af straalt
1
Vrijdag 12 april 2024 om 21:55 uur

Advertentie

BLEISWIJK-1

Sprinkhaan070 schreef:

Het was een dramawedstrijd van beide kanten. Daarbij speelde Cambuur met veel jonge jongens. We moeten echt nog veel beter wil je in de play offs wat klaarmaken. Helaas komt Ché niet meer terug. Koudossou doet aanvallend steeds het verkeerde. Eveneens aan de andere zijde met Absalem. Helaas hebben we niets anders.

Klas maakt een mooie goal en moet volgens mensen hier direct contractverlenging krijgen. Ben ik het niet mee eens. Die jongen laat al 2 jaar niets zien. Siereveld daarentegen mag van mij wel een nieuw contract tekenen.

Hopelijk komt Derijck er voorlopig niet in. Siereveld vond ik prima spelen. Anders Asante gewoon op die plek.
Siereveld, net als Esajas, had dit seizoen al veel meer minuten moeten maken. Vooral omdat het verdedigennd vaak een gatenkaas was. En dan moet je gewoon op je eigen jongens terugvallen.

Ook zo'n coontractverlenging van Struijck is natuurlijk belachelijk. Ik snap wel. Commercieel interessant en dan kan je er nog wat aan hem verdienen. Maar als zo'n jongen heel het seizoen geen kans heeft gekregen. Dan is het niet netjes naar deze speler toe.

Klas hoeven ze van mij ook niet te verlengen. Ondanks zijn mooie goal gisteren.
2
Zaterdag 6 april 2024 om 09:58 uur

Sprinkhaan070

Het was een dramawedstrijd van beide kanten. Daarbij speelde Cambuur met veel jonge jongens. We moeten echt nog veel beter wil je in de play offs wat klaarmaken. Helaas komt Ché niet meer terug. Koudossou doet aanvallend steeds het verkeerde. Eveneens aan de andere zijde met Absalem. Helaas hebben we niets anders.

Klas maakt een mooie goal en moet volgens mensen hier direct contractverlenging krijgen. Ben ik het niet mee eens. Die jongen laat al 2 jaar niets zien. Siereveld daarentegen mag van mij wel een nieuw contract tekenen.

Hopelijk komt Derijck er voorlopig niet in. Siereveld vond ik prima spelen. Anders Asante gewoon op die plek.
1
Vrijdag 5 april 2024 om 23:39 uur

Nu online

Steef070, James, Tuurke63, Campania, ADO079, Appie, Kees, Langebach2 en 182 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 6
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Patro Eisden
1-2
20 juli 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo SV Zulte Waregem
24 juli 2024 om 17:00 uur
Besloten

Advertentie