Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: supporters

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 6
Volgende pagina

Dappere dodo

Zaterdag naar Laak! Ben heel benieuwd hoe dit gaat verlopen, met de staf zo dichtbij de supporters.
3
Dinsdag 2 juli 2024 om 22:33 uur

Law

Bolskie schreef:

Ja zeker. De factuurtjes vlogen in het rond van m zo hard werkte die.
Hij en die Paul blijken al in een korte tijd meer dan 7 ton gekost te hebben. Nou daar gaat al een groot deel van het geld wat supporters gedoneerd hebben. En reken maar dat hij en Paul elke maand netjes hun geld ontvangen.
0
Maandag 1 juli 2024 om 22:29 uur

Lellow

Mensen en perceptie, ik hou er van.

Kalezic refereert dus naar het seizoen van Kuyt en plek 12 , maar als de supporters refereren naar Februari 2023 met een plek wat directe promotie betekent dan telt dat schijnbaar niet.

Het is gewoon geen intelligente man,daar moet in het aannamebeleid ook naar gekeken worden .
12
Maandag 1 juli 2024 om 19:41 uur

BLEISWIJK-1

slash070 schreef:

https://youtu.be/pipEP9ACIDA?feature=shared

Ja, dat ADO voor zijn komst 12de was geworden.
Dar krijg je toch een punthoofd van. Het lijkt wel Rusische tv. Het verdraaien van feiten en waarheden.

Ik had hem best een 2e kans willen geven. Maar als je dit op de eerste dag zegt, dan mogen de supporters best hardere acties inzetten. Ik ben er nu wel klaar mee. Als Bolt door deze supporters er niks meer in wil stoppen.....prima, dan maar voetballen in de marge van het betaalde voetbal. We laten ons toch niet in de maling nemen?
6
Maandag 1 juli 2024 om 19:33 uur

Edwin Post

Ik merk wel dat de lucht is geklaard tussen de supporters en de trainer. Wat een flauwekul statement van een aantal supporters die bij dat overleg hebben gezeten. Voor wie praten zij dan blijkbaar niet voor de meeste hier op de box. Ontslag van deze trainer is de enige manier om de rust terug te krijgen.
6
Maandag 1 juli 2024 om 18:34 uur

wdr

Wat sneu voor Vitesse en haar supporters. En dat met ex-ADO directeur Reijntjes. ADO was een paar jaar geleden al bijna failliet gegaan. Dit gun je geen enkele club en het Nederlandse clubvoetbal zal Vitesse missen.
2
Maandag 1 juli 2024 om 18:19 uur

Advertentie

fcdh-denhaag

Nou de 1e training is achter de rug, helaas nog volop rookgordijnen rondom de huidige stand van zaken. Een aantal voorzichtige conclusie zijn inmiddels wel te trekken, "Amerika'; ziet geen heil in het vervangen van meerdere stafleden al dan niet vanwege het kostenplaatje. Vrede zal zijn lot wel aan Kalezic gekoppeld hebben terwijl dat voor Mathijssen aan Kalezic evenzeer lijkt te gelden.
Sinds januari & de ingezette koerswijziging is er veel onduidelijk op een aantal dossiers, de club heeft qua transparantie misschien 10% opgehelderd (de eigenaar zet nog steeds in op promotie en stelt daar budget voor beschikbaar) maar anderzijds heeft met name Mathijssen uitspraken gedaan waar je misschien een kind van 12 mee tevreden stelt maar een betrokken supporter neemt daar geen genoegen mee.
Als je over een omstreden interview van West zegt dat je het zelf niet gelezen hebt maar wel op wil reageren ben je of onprofessioneel of je probeert mensen af te wimpelen met een wazig verhaal over een veilige werkomgeving.
De supporters constateren een rel rondom v.d Sande en nog altijd hangt daar de zweem omheen van een verstoorde relatie tussen hem & de trainer. Aangezien hij een van de belangrijke spelers is mag je daar qua beeldvorming ook wel wat aan proberen te verbeteren.
Hopelijk volgen er snel de 1e versterkingen, wordt het rustiger en neemt het vertrouwen weer toe (het geraamte van de selectie staat wel) maar ook potentiële aanwinsten zullen de onrustige situatie mee laten wegen.
3
Maandag 1 juli 2024 om 17:39 uur

Anne van Schuurman

JP schreef:

ADO Den Haag: Het Clubbestuur wil Hockeypubliek

Nou, we hebben het weer voor elkaar, mensen. Het bestuur van ADO Den Haag heeft een briljant plan bedacht om onze geliefde club een frisse nieuwe uitstraling te geven. Ja, je leest het goed. Ze willen af van die rauwe Haagse supporters met hun hart op de tong en gaan voor een hockeypubliek. Ja, je weet wel, dat soort publiek dat stilletjes geniet van een wedstrijd terwijl ze aan hun chardonnay nippen. Want blijkbaar past dat beter bij de nieuwe visie van onze club. De visie dat ergens op papier staat maar nog niemand heeft gezien.

Ik kan het me al helemaal voorstellen. De bestuursleden zaten waarschijnlijk op een zonnig terras aan de Noordzee, overpeinzend hoe ze de club naar een hoger niveau konden tillen. “Weet je wat ADO nodig heeft?” zei de voorzitter, terwijl zij aan zijn biologisch verantwoorde latte macchiato slurpte. “Minder kabaal, meer klasse. We moeten ons richten op het hockeypubliek!” En iedereen aan tafel knikte instemmend, terwijl ze hun colberts rechtstreken en de laatste hap van hun avocado-toast namen.

Je ziet het al voor je: de nieuwe supporters van ADO. Geen geschreeuw, geen gejuich, maar beleefd applaus bij elke goal, gevolgd door een zacht gemompelde “Bravo!” en een slokje witte wijn. Vlaggen en sjaals worden vervangen door pastelkleurige kleding en design zonnebrillen. In plaats van gehaktballen, warme worst en biertjes uit plastic bekers, krijgen we nu biologische quinoa-salades en ambachtelijk gebrouwen kombucha. De geur van stadionworsten maakt plaats voor die van vers gebakken croissants. Heerlijk toch?

En de sfeer in het stadion? Die verandert natuurlijk drastisch. De harde kern, de fanatieke supporters die altijd hun longen uit hun lijf schreeuwen, maken plaats voor keurige gezinnen die netjes in de rij staan voor een selfie met de mascotte. Geen “Come on, The Hague!” meer, maar een beschaafd “Jolly good show!” bij een mooie actie. Het Haags Kwartiertje wordt vervangen door een kwartiertje meditatieve stilte, waarin iedereen even tot rust kan komen.

Het bestuur hoopt waarschijnlijk dat dit nieuwe publiek meer sponsorinkomsten genereert en de club in een positief daglicht stelt. Ze zien het al helemaal zitten: ADO Den Haag, de club met klasse. Maar laten we eerlijk zijn, wie houden we voor de gek? ADO is een volksclub, een club van en voor de mensen. Wij houden van onze ongepolijste, recht-voor-z’n-raap supporters. Die passie, die rauwe energie, dat maakt ADO juist zo bijzonder.

Dus, beste bestuur, als jullie dit lezen, bedenk dan even wat jullie echt willen. Willen jullie een club vol met brave, keurige toeschouwers die zachtjes klappen? Of willen jullie de ziel van ADO behouden, met de passie en het vuur van de echte Haagse supporters? Laten we hopen dat ze tot inkeer komen en realiseren dat ADO Den Haag geen hockeyclub is, maar een echte voetbalclub, met echte supporters die van hun club houden.

Want zonder die hart-op-de-tong supporters is ADO Den Haag gewoon niet hetzelfde. En eerlijk is eerlijk, wie wil er nou naar een wedstrijd kijken zonder dat heerlijke, ongefilterde Haagse commentaar? Dat maakt het voetbal toch juist zo mooi!
Heb jij die strategienota al gelezen? Of ben je aan het fantaseren geslagen? Let wel ik kom al 55 jaar bij deze club, gewoon achter de goal op Moerwijk begonnen. Kinderkaartje in de voorverkoop bij Bouman snacks. Voor mij is er echt nog wel een wereld van verschil tussen wat jij "hockey publiek" noemt, een normale stevig meelevende voetbalsupporter, en een m.i. heel klein deel in ons stadion dat blijkbaar eenmaal binnen dat een alibi vindt om zich ongeremd schaamteloos te gedragen. Dat ons bestuur daarmee wil afrekenen ondersteun ik van hartuh!
En dat laat onverlet dat ook ik vind dat Kalezic een eigenwijze drol bleek na de winterstop en dat het hem zou sieren als hij eens het gesprek aanging met weldenkende, gezond fanatieke supporters
11
Maandag 1 juli 2024 om 17:20 uur

Dappere dodo

JvDH schreef:

Hij heeft gewoon gelijk in mijn ogen.
Ieder z’n mening.
En ook in mijn ogen!

De club heeft het in ieder geval goed voor elkaar! Er is nog nooit eerder zo’n tweestrijd geweest onder de supporters.

Aan de ene kant heb je de mensen die roepen: op naar een nieuw seizoen, nieuwe ronde nieuwe kansen, en aan de andere kant heb je de groep waar ik onderdeel van ben: de groep die Kalezic door alles wat er gebeurt is niet meer accepteert en om zijn vertrek eisen!

Voor beide groepen zal wat te zeggen zijn, maar ik kan me persoonlijk zelf niet indenken waarom de groep die pro ADO is en die niet kan wachten op het nieuwe seizoen met Kalezic, dat al die mensen zijn vergeten hoe hij spelers zwart heeft gemaakt, heeft lopen liegen over de fitheid van spelers, schijt heeft gehad aan de supporters, stoïcijns door bleef gaan met 5-3-2 en een zogenaamd masterplan had bedacht voor het tweeluik met Excelsior, wat resulteerde in 9 doelpunten tegen…

#kalezicout en snel een beetje
10
Maandag 1 juli 2024 om 16:09 uur

Nu online

Langebach2, Edwin Post, tjapi01, Raoul88, James, Jk23, Madmax, Bleek, Erik070, Marcie, fcdh-denhaag, Ronaldo, morley, Lellow, RF, stevie, wiegah070, Aad en 202 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 6
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Patro Eisden
1-2
20 juli 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo SV Zulte Waregem
24 juli 2024 om 17:00 uur
Besloten

Advertentie