Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: vak

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 6
Volgende pagina

GroenGeelHart070

Ik zat gisteravond in vak C, kon het eens vanuit een ander perspectief zien.
Los van het veldspel waren veel spelers kort na rust rijp voor een wissel omdat ze geblesseerd waren, onzichtbaar waren of gewoon niet goed genoeg zijn. Wie in welk rijtje hoort zijn de meningen over verdeeld. Absalem, Siereveld, Vigen, Schalk en Van Mieghem.
Vanaf begin 2e helft moesten alle wisselspelers in 2 groepjes al gaan warmlopen. Dat je PAS in de 74e minuut ALLEEN Van der Sande brengt en in de 82e minuut (na het tegendoelpunt die je aan zag komen) nog 3 wissels doorvoert met jongens die eerder het verschil konden maken...
Dat Van der Sanden en Ideho langzamer gebracht worden, oké. Maar bijv. Asante hoort gewoon in de basis i.p.v. Absalem, zeker in het systeem dat Kalezic nu wil hanteren. Een aantal keuzes moet hij echt eens gaan uitleggen want dit valt voor niemand te begrijpen
3
Zaterdag 13 april 2024 om 10:15 uur

Gast

grijze gek schreef:

Ja en mocht dat niet zo zijn dan maar zo

https://www.youtube.com/watch?v=Ctm6anG8iE4
Joh schei uit met je opruien terwijl je zelf nooit gaat. zulke supporters hebben we al heel lang niet meer. eigenaren bestuurders trainers mochten en konden ongestoord jarenlang hun gang gaan om alles naar de kloten te helpen. Vrijdag stonden er zelfs op vak g een paar boeren te juichen met de doelpunten van hun dat mocht gewoon en kan ook bij ons. Met wedstrijden hoor je in ons stadion alleen het uitvak hele wedsrijd.
4
Zondag 31 maart 2024 om 19:12 uur

TheMariner

Sprinkhaan070 schreef:

Je kan zeggen wat je wilt maar Groningen speelde wel een beste pot hoor
Duidelijk minder slecht dan ons, maar het is wel een elftal met een hoog griezeltjes, huilertjes en zeikerdjes gehalte. Dit seizoen was er volgens mij nog geen een keer gestaakt om een bekertje op het veld maar na de 0-1 ging die doelpuntenmaker en die andere steeds vallende spits ineens voor het eerst dit seizoen bij het vak achter het doel provoceren, terwijl het niet de eerste keer is dat we achterstonden. Niet goed en niet slim natuurlijk om dan iets te gooien, maar zij gingen meteen als twee nagemaakten reclameren en lopen huilehoeren. Maar ja het is wat het is, misschien krijgt ie nog ergens binnenkort een knieschijfschop. Echter veel belangrijker is: hoe gaat dit bij ons zsm worden omgedraaid? Het spel is niet om aan te gluren; veel vuurpijlenvoetbal met lange ballen met op hoop van zegen. Geen fatsoenlijke combinatie over de grond, simpele dooie passes en ballen over 5 meter die mislukken. Steeds maar op achterstand komen, en een elftal zonder explosiviteit, lage handelingssnelheid en geen diepgang. Ik vrees dat we ook geen PO-fighter gaan worden dit keer, en dat is eigenlijk een schande als de verhalen over dat hoge budget waar zijn. Want wat wordt dan de ruimte volgend seizoen? Dan zie ik liever een elftal met jonge talenten met potentie en vuur die fouten kunnen maken, dan een uitgeblust vreemdelingen legioen dat over de houdbaarheidsdatum is.
4
Zaterdag 30 maart 2024 om 00:20 uur

Gast

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Ché verlaat traingsveld na botsing
Onder het zicht van heel wat supporters moest Jusitin Ché voortijdig de training verlaten.
Lees het nieuwsbericht
Kunnen ze niet beter die felheid in wedstrijd doen? Dan elkaar op training blesseren net als ideho? En kaartverkoop gaat hard. Een vraag want zijn normaal nooit op die tribune: Zit er een hek tussen vak E en vak F????
3
Donderdag 28 maart 2024 om 19:14 uur

Kaos

schreef:

Ja man top man! Iedereen heeft hier recht op een mening, ook die geen capuchonnetje dragen en boos kijken. Want dat zijn ook supporters. Zelf zit je anders ook niet hier met je eigen naam en adres je opdringerige trommelberichtjes te sturen. Een capuchonnetje, dat is pas anoniem!
Tuurlijk heeft iedereen dat maar je kan het toch niet anders dan met me eens zijn dat er een aantal alles maar afbranden om het afbranden?

Er zijn er zat binnen de supporters die dingen roepen. Maar ook met eventuele oplossingen of ideeën.
Dat is net ff wat anders.

Ik ben niet per se pro trommel maar wel pro nieuwe ideeën onder het motto de schouders er onder zetten en er wat van proberen te maken.

Verder weten een hele hoop op deze box wel wie ik ben. Dat is niet zo moeilijk.
Ik heb geen geheimen of een verborgen agenda en ben prima aanspreekbaar.

Als je er eens over wilt sparren. Prima.

Vrijdag even doen.
Ben altijd vrij vroeg in het home.
Eerste helft midden noord
Tweede helft meestal vak l
Vlak voor de wedstrijd wellicht even bij het hok?

Woensdag ben ik ook bij het supporters home.
Cambuur uit?

Ik vind alles prima.

Hoor graag van je..
1
Maandag 25 maart 2024 om 16:01 uur

Advertentie

Lellow

Law schreef:

Ben toch wel benieuwd of het zijn van een volksclub iets te maken heeft met een trommel?

Persoonlijk nooit een grote voorstander geweest van een trommel maar vind het sowieso goed dat er van alles geprobeerd word om meer en of betere sfeer te creëren. Stel er word niet continu getrommeld en hij word gebruikt voor de eerste aanzet en of het continueren van bepaalde liedjes dan heeft dat ding toch echt toegevoegde waarde. De sfeer is nou niet echt over naar huis te schrijven.

Het is sowieso het proberen waard. Wie niet waagt wie niet wint…door die instelling de leukste en gekste dingen mee gemaakt bij het voetbal. Wat mij betreft hoort dat ook een bij een volksclub
We hebben gelukkig niet decennia lang alles en iedereen met een trommel belachelijk gemaakt.

Nieuwe initiatieven of hulpmiddelen zijn altijd wenselijk zeker als iets niet (meer) goed werkt .

Maar er zijn nog diverse andere opties waar over nagedacht kan worden. Wil hier niet gaan oreren als dirigent of producent.

De snelheid van de liedjes zullen nooit bijdragen dat mensen op andere vakken inhaken .
Zelfs het Haags Kwartiertje kan men verneuken door bij de 3 ( tevens te zien op de grote schermen ) als Haags Kwartiertje in te zetten.
9/10 liedjes die verschrikkelijke ziektes bevatten , of iets met drugs of hoeren neuken . Precies de liedjes die je wilt dat kinderen van 6-12 mee zingen en vooral tijdens de maandagochtenden kringgesprekjes.
Sfeer is sterk afhankelijk van de prestaties op het veld en de intenties van de ploeg of laf afwachtend voetbal tegen Helmond Sport thuis of je jaagt 90 min je tegenstander op.
Bij de wedstrijden waar meer publiek komt opdagen dan normaliter ( de dagjesmensen) die plaatsnemen op de sfeervakken , daar zou ook beter op gecontroleerd kunnen worden.
Zelfs een snottebel van onze capo heeft invloed op de sfeer dus het is te hopen dat onze toekomstige trommelaar geen RSI arm krijgt.

Ik kan persoonlijk heel erg genieten van de interactie tussen MN en Vak G of een volle kids tribune, dat zou zich niet hoeven te beperken tot 1 simpel liedje .
Wij in Den Haag zijn creatief genoeg om het e.e.a. te bedenken en als al het bovenstaande niet werkt dan moet er niet alleen een trommel komen maar het Residentie orkest.
3
Donderdag 21 maart 2024 om 07:21 uur

GroenGeelHart070

Eeuwig Den Haag schreef:

Uitkaarstatus en registratie
Ja precies, maar wanneer krijg je een uitkaartstatus? Ik zie namelijk dat ik geen aankooprecht heb. Denk dat dit belangrijk is voor iedereen om te weten.
Te weten wie het kan aanvragen en te weten waarom we zo'n vak niet uitverkocht krijgen voordat de meningen ED-onwaardig weer rondgestrooid worden
3
Dinsdag 5 maart 2024 om 17:06 uur

carbayon

Vermoeiend weer afgelopen vrijdag dat alle dagjesmensen allemaal, die ene keer dat ze weer een keer komen, ook zo nodig op vak n of o moeten staan waardoor er meer mensen op die vakken staan dan dat er plek is. Dat kleine kinderen vervolgens op stoeltjes gaan staan om iets te kunnen zien ok maar er zijn vervolgens ook een hoop kleine volwassen mannen die besluiten om op stoeltjes te gaan staan waardoor ze weer zicht van anderen blokkeren.
5
Zondag 3 maart 2024 om 15:08 uur

Kaos

GroenGeelHart070 schreef:

Alleen op de Lex Schoenmaker familietribune is nog geen vak uitverkocht. Wanneer daar een vak uitverkocht raakt kan het weleens flink druk worden vanavond. Zou mooi zijn, weer eens richting 10.000 gaan als de eindspurt wordt ingezet.
Bij winst denk ik ook dat het uit-vak in Kerkrade snel uitverkocht zal zijn
Das een vrij groot vak hè bij roda
1
Vrijdag 1 maart 2024 om 15:02 uur

GroenGeelHart070

Alleen op de Lex Schoenmaker familietribune is nog geen vak uitverkocht. Wanneer daar een vak uitverkocht raakt kan het weleens flink druk worden vanavond. Zou mooi zijn, weer eens richting 10.000 gaan als de eindspurt wordt ingezet.
Bij winst denk ik ook dat het uit-vak in Kerkrade snel uitverkocht zal zijn
0
Vrijdag 1 maart 2024 om 12:34 uur

Nu online

Marcie, Bert, James, Bolskie, Langebach2, Campania, Joost70, kevin en 177 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 6
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Patro Eisden
1-2
20 juli 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo SV Zulte Waregem
24 juli 2024 om 17:00 uur
Besloten

Advertentie