Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: wedstrijd

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 6
Volgende pagina

Edwin Post

Niemand heeft meer vertrouwen in deze trainer en zijn staf. Het is een beetje vragen om problemen want de trainer begint het nieuwe seizoen met 0 krediet meer dus bij het eerste de beste mindere wedstrijd wordt hij volledig afgemaakt. Ook heeft hij zich bij een hoop spelers belachelijk gemaakt en die nemen hem dan ook niet meer serieus. En dan nog even wat anders constant dat geleuter over Asante dat het erg zal zijn als hij de club verlaat nou dat is het zeker niet hij staat al 2 jaar stil in zijn ontwikkeling en is zeker geen talent meer en maakt constant dezelfde fouten en keuzes en dat geldt ook voor Esajas die komt in alle facetten tekort. Alleen Ideho is echt een talent hij heeft dan ook specifieke kwaliteiten die de andere 2 bij lange na niet hebben. Maar ik vrees dat hij vertrekt na het gedrag van onze trainer die ineens de voetbal professor ging uithangen en anders ging spelen op de helft van het seizoen en ook ineens sommige goede spelers uit de eerste seizoenshelft voor alleen maar kneuzen vervangen heeft. Ideho weet dus ook dat het hem volgend seizoen ook ineens kan overkomen. Kortom een teleurstellend interview met onze TD die duikt voor zijn matige versterkingen en zijn verantwoordelijkheid vooral na de winterstop en een trainer laat aan blijven die er werkelijk helemaal niks van kan en waarvan de meeste spelers hem een onberekenbare clown vinden. Daarbij komt ook nog eens dat hij niet een van de jonge spelers een kans heeft gegeven en ze dan ook zo snel mogelijk weer op de bank terug zet ipv ze beter te maken. En dat was toch echt de visie van onze eigenaar zodat je door de verkoop van dit soort spelers als ze eenmaal zijn doorgebroken je uiteindelijk een gezonde financiële huishouding krijgt en niet meer komt aankloppen voor een zak met geld.
1
Zaterdag 1 juni 2024 om 08:26 uur

R.E.

Slechts één voorbeeld van de vele vervelende karaktertrekken van Kalezic is zijn uitbarsting tegen Absalem na de rode kaart. Ja, die actie van Absalem was dom, maar iedere aspirant-trainer weet toch dat je in zo'n emotionele en spanende wedstrijd agressieve spelers die al een gele kaart gekregen hebben, moet wisselen om te voorkomen dat je met tien man verder moet? Maar in plaats van enige zelfreflectie en zelfkritiek besluit hij om Absalem in aanwezigheid van het hele team af te branden. Dan ben je niet alleen een slechte trainer, maar ook een heel slechte people manager.
11
Vrijdag 31 mei 2024 om 18:04 uur

GroenGeelHart070

grijze gek schreef:

Ben toch wel benieuwd welke speler dit met Jim v/d Deijl gedeeld heeft
Maar ik zeg SJAPOOOOOOO voor diegene die dit heeft verteld.
Je zou wel gek zijn als je die NARCIST als trainer houden
Inderdaad. Na dit hele verslag te hebben gelezen is overduidelijk wat een enge man die Kalezic is, en wat een meeloper Sürmeli is.
En nu? Een vermoedelijke leegloop als Kalezic zijn contract nog een jaar mag uitdienen. En na deze verhalen, geloof me, wil geen speler meer komen.
Je zag al een tijd overduidelijk dat het publiek op de tribunes en zelfs op de bank in de woonkamer haarfijn aanvoelden dat de vreugde uit het geroemde, aanvallende spel verdween.
Met de beruchte wedstrijd op 1 maart tegen Jong-Ajax, de karaktermoord van Kalezic op Van der Sande, was ook voor de buitenwereld zichtbaar geworden hoe Kalezic het laatste druppeltje plezier in het spelletje uit de spelersgroep had gewrongen.

Joris, bezin je nu snel voordat je helemaal opnieuw moet bouwen: KALEZIC OUT!!!
6
Vrijdag 31 mei 2024 om 16:03 uur

Aad

Bolskie schreef:

Assante is gewoon een meer dan prima speler voor ons. Als we het dan toch over fouten hebben, dan snap ik niet dat men zegt Assante moet weg heb je niks aan en Waem is volgens sommige een topper die ook de ene fout na de andere maakt. Die bijna 24 is en bijna het dubbel aantal wedstrijden heeft gespeeld als Assante.
Assante is bijna het hele seizoen door Kalezic als een stuk vuil behandeld.

Voor de winterstop heeft hij, nadat hij aanvankelijk van de ene op de andere wedstrijd op de bank werd gezet, een aantal wedstrijden prima gespeeld en vervolgens werd hij na de winterstop weer op de bank gezet. Toen weer terug.....

Nou, ik begrijp helemaal waarom zijn motivatie op het laatst tot het nulpunt was gedaald. Bij deze trainer kon hij toch geen goeds doen.
8
Vrijdag 31 mei 2024 om 09:53 uur

opper

Edwin Post schreef:

Vreemde zaak Mathijssen nergens te bekennen en een interview met Finn de Bruin en die zei dat hij niet wist of er nog een training was terwijl dat eerder wel de bedoeling was. Dit zie je werkelijk bij geen een club dat de trainer en de TD ineens verdwenen zijn terwijl vooral de trainer zo’n grote mond had voor de laatste wedstrijd en de supporters wegzette als een stelletje onwetende leegschedels. En de club zelf geeft ook al niet thuis over wat er allemaal aan de hand is.
Dat interview met Finn de Bruin was direct na de wedstrijd van zaterdag. Kan mij voorstellen dat het dan nog onduidelijk is, aangezien ze bij positief resultaat nog hadden moeten trainen voor de finale van de play offs.
3
Woensdag 29 mei 2024 om 09:12 uur

Edwin Post

Vreemde zaak Mathijssen nergens te bekennen en een interview met Finn de Bruin en die zei dat hij niet wist of er nog een training was terwijl dat eerder wel de bedoeling was. Dit zie je werkelijk bij geen een club dat de trainer en de TD ineens verdwenen zijn terwijl vooral de trainer zo’n grote mond had voor de laatste wedstrijd en de supporters wegzette als een stelletje onwetende leegschedels. En de club zelf geeft ook al niet thuis over wat er allemaal aan de hand is.
8
Woensdag 29 mei 2024 om 07:32 uur

GroenGeelHart070

Daily Shorts schreef:

Het is ongelooflijk dat zo’n kut club als nac met 20 punten minder dan Roda, en op basis van doelpuntensaldo mee kon doen aannde playoffs en dit nog gaan winnen ook. Echt te absurd voor woorden.
Ze worden wel laatste volgend jaar in de eredivisie maar toch. Wij spelen er niet….
Wie weet wat ze zouden kunnen investeren. Breda en elke wedstrijd vol stadion hoort gewoon in de ED.
Maar eerst zondag nog. Ik zie gewoon hetzelfde gaan gebeuren als ons overkwam. Ik gok 5-1 en verlengen
2
Woensdag 29 mei 2024 om 00:15 uur

Advertentie

GroenGeelHart070

6-2, en nog is het niet beslist. Elke club die met groot vertrouwen kijkt naar de komende wedstrijd denkt er al half te zijn. Kijk naar ons richting de uitwedstrijd met een achterstand notabene.
Kijk nu naar Excelsior na de wedstrijd tegen ons.
En NAC... nou jongens, 4 doelpunten verschil, dat mag je toch niet meer weggeven..
1
Dinsdag 28 mei 2024 om 22:54 uur

yesyes

R.E. schreef:

Maar juist dat kansen missen is ook een gevolg van het missen van kwaliteit. En als je nou wéér ziet dat elke corner (of verre inworp) van NAC levensgevaarlijk is voor Excelsior (dat het hele seizoen al zeer zwak is bij corners), dan is het doodzonde dat ADO daar veel te weinig gebruik van heeft gemaakt.
Nou we hadden de topscoorder van de Kkd . Hij had gewoon zijn dag niet . En ook schalk die echt op dreef was raakte geblesseerd en was er niet bij tegen Excelsior. Absalem geschorst die wedstrijd die ook in vorm was. Dus was allemaal een beetje pech. Excelsior was bij ons thuis echt rijp voor de sloop.
4
Dinsdag 28 mei 2024 om 22:00 uur

yesyes

R.E. schreef:

Nou, NAC heeft vanavond (en al de hele playoffs) vechtlust genoeg en is (zacht gezegd) ook niet minder dan Excelsior. Als NAC (de nummer 8 van de KKD) het haalt, bewijst dat overigens nog maar eens dat ADO (weer) een gouden kans op promotie heeft laten liggen.
Het zat ook niet mee die eerste wedstrijd tegen Excelsior. Je krijgt de eerste 15 minuten letterlijk 3 gigantische kansen die moeten hangen dan wals je eroverheen. Ook daarna nog zeker 3 goeie kansen die dus net niet vallen. Het is ook gewoon een loterij die play-offs

Gefeliciteerd NAC 5-2! Blij dat het nu wel einde Excelsior gaat worden pff.
7
Dinsdag 28 mei 2024 om 21:46 uur

Nu online

James, pwr, J001, Steef070 en 174 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 6
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Patro Eisden
1-2
20 juli 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo SV Zulte Waregem
24 juli 2024 om 17:00 uur
Besloten

Advertentie