Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Boggel

peter schreef:

dat valt me nou weer tegen van je,een supporter is een supporter,jij dan zeker niet met jou opmerking

Jouw mening interesseert mij niet vriend.
Ik laat me geen kneus noemen!

0
Dinsdag 4 september 2007 om 10:31 uur

<FCDH>

Boggel schreef:

Dus de sv moet hem een voorstel doen om te wachten met zijn kk beleid tot de opvolger bekend is.

Dan gaan ze met die opvolger aan tafel.

Beter is dat Langebach!!!

idd want de boer heeft geen bevoegdheden meer dus waarom nog met hem praten?
0
Dinsdag 4 september 2007 om 09:57 uur

jan

Donderdagochtend 6/9 geen kaartverkoop
Op donderdag 6 september aanstaande is de afdeling ticketing gesloten van 9.00 tot 13.30 uur. Het aanschaffen van een (Seizoen) Club Card is op deze dag zodoende slechts mogelijk tussen 13.30 en 17.00 uur.
De reden voor de eenmalige aangepaste openingstijden van de afdeling ticketing ligt gelegen in het feit dat op donderdag 6 september in de ochtend in het ADO Den Haag Stadion een besloten training van het Nederlands Elftal plaatsheeft. In dit kader zal op deze dag zowel het stadion als parkeerplaats P2 tot 13.30 uur gesloten blijven voor bezoekers.

LET OP gezien het besloten karakter is het dus niet mogelijk de training van het Nederlands Elftal bij te wonen.


kicke he is nog het enigste positieve
0
Dinsdag 4 september 2007 om 08:04 uur

Jager

’Altijd onrustig bij ADO’ 
maandag 03 september 2007
Door DENNIS JANSEN

DEN HAAG - Op het vertrek van algemeen directeur Piet van der Pol volgde zondag het debacle bij Haarlem (2-0 verlies) én de aankondiging van het vertrek van de raad van commissarissen. 

Een machtsvacuüm dreigt, terwijl de sportieve malaise aanhoudt. „Bij ADO is het altijd onrustig.”

Geen bal komt er aan te pas vandaag op de training van ADO Den Haag. Tegen twaalven betreedt een select groepje spelers het hoofdveld van het Zuiderpark. Het zijn de verliezers van een dag eerder, aangevuld met Roel Stoffels die terugkomt van een buikblessure.

Een klein aantal spelers, onder wie nieuwkomer Raymond Victoria, traint een veldje verder, mét bal. De rest moet ’s avonds in actie komen bij de beloften. Hoofdtrainer Wiljan Vloet is niet te zien, conditie- en hersteltrainer Jurgen Seegers leidt de sessie. Coster (enkel), Bosschaart (kuit) en Rankovic (achillespees) zijn licht geblesseerd uit Haarlem gekomen en maken wat minder meters.

Een dagje dierentuin met de kids of winkelen met moeder de vrouw zit er vandaag niet in. Vloet schrapte na de smadelijke nederlaag tegen HFC Haarlem (2-0) onmiddellijk de vrije dag van de spelers. Dus wordt er gelopen, opgedrukt, gelopen en nog eens gelopen. Drie kwartier lang. Nou ja, lang, niet lang genoeg vinden de kritische aanhangers tussen dat akelige hek en de verlaten tribune zonder trappen.

Dan verschijnt Wiljan Vloet in de deuropening. „Trainer,” zegt ADO-fan Marco, „is het een idee om die spelers even stil te laten staan en dat wij ze dan met eieren te bekogelen?” Vloet houdt de armen over elkaar gevouwen, laat een bedenkelijk blik vanuit zijn diepe oogkassen vertrekken en zucht na enige tijd: „Dat zou de makkelijkste oplossing zijn. De moeilijkste is om hun koppies leeg te maken en ze weer klaar maken voor vrijdag tegen FC Emmen.”

De valse start van ADO Den Haag -vijf punten uit vijf duels- tekent zich ook buiten de krijtlijnen af. De directeur is weg, de raad stapt op. Als het boven lekt, druppelt het altijd door naar beneden, in alle geledingen, werd er zondag op de tribune hardop gefilosofeerd. De die hard-fan liet de nuance gistermiddag achterwege: „We hebben geen directeur, geen raad, geen punten en straks ook geen supporters meer.”

Ruurd de Boer, de scheidende preses van de raad, haalde na de wedstrijd bij Haarlem zijn schouders op. „Bij een club als ADO is het altijd onrustig. Dat heeft aan de ene kant zijn charme, omdat het leven in een club brengt. Aan de andere kant moet je de kalmte bewaren.”

Trainer Vloet erkende dat de onrust „wel z’n invloed zou kunnen hebben, maar het is absoluut geen excuus voor wat de spelers tegen Haarlem hebben laten zien.”

Het loop- en opdrukwerk van gistermiddag leek verdacht veel op een straftraining. „Maar dat was het niet,” vond Vloet. „Zie het als het niet belonen. Als je goed speelt, alles geeft, word je beloond. Met een vrije dag. Doe je dat niet, dan blijft die beloning uit.”

Na het fysieke gedeelte werd er gepraat. Vloet: „ Vrijdag moeten ze het gras opvreten.”
0
Dinsdag 4 september 2007 om 07:25 uur

Jager

ADO Den Haag onthoofd
www.voetbalonline.nl
4 september 2007 02:17 

Na het opstappen van directeur Piet van der Pol, hebben nu ook alle leden van de Raad van Commissarissen besloten hun functie ter beschikking te stellen. De huidige raad bestaat uit acht man: Ruurd de Boer, John van Ringelenstein, Anja Overhof, Edwin Reijntjes, Piet de Zoete, Rob Hoevens, Michel Mulder, Rob Reijenga en Jan Helderman. Aan dit college is spelersmakelaar Rob Jansen verbonden als adviseur. Een aantal leden stellen zich weer beschikbaar voor een nieuw te vormen Raad van Commissarissen, maar dan in afgeslankte vorm. Waarom het college nu de pijp aan Maarten geeft wordt niet helemaal duidelijk. Voorzitter Ruurd de Boer rept iets over het feit dat er nu veel minder werk te doen valt, vanwege het feit dat het stadion gereed is. Maar hier gelooft niemand in de Residentie iets van. Je kan ook denken dat de ratten het zinkende schip verlaten. Zo geweldig gaat het nu, ondanks het nieuwe stadion, nu ook weer niet met de club. Commercieel gezien loopt men een stuk achter op de begroting en ook de prestaties van het vlaggenschip onder leiding van coach Wiljan Vloet, zijn niet om over naar huis te schrijven.
0
Dinsdag 4 september 2007 om 07:22 uur

Advertentie

northy

Anders klaagt iedereen op vakkie M dat hij/zij niets kan zien,dan leveren we onze huidige kaart in,zitten we met dispensatie alsnog op O.
Hebben we alsnog onze zin.
0
Dinsdag 4 september 2007 om 00:57 uur

Vincent64

Haagse Roel schreef:

De boel opnaaien doe ik dacht ik niet, ook ik ben tot op heden een TT  supporter, zoals je weet bewust voor gekozen. Nepsupporter ?? ook goed............Maar ik mag toch wel een mening geven ??

De boel begint al aardig onze kant op te draaien.......Pol & Boer weg.........nog twee te gaan !!! en het wordt wellicht weer ECHT gezellig in het stadion.
Verheug je niet te vroeg roel.
Mijn ervaring met klote bazen is dat zijn opvolger altijd net weer ff een graadje erger is.
Iedereen (aan de top) wil tenslotte  geschiedenis schrijven, dus je moet wel IETS doen. En dat is meestal niet ten gunste van "het volk"
slaap allemaal lekker , geniet van het leven , het is maar zo kort (welk wijs man zei dat ook alweer;_))
0
Dinsdag 4 september 2007 om 00:51 uur

Vincent64

langepino schreef:

als je wilt zitten dan zou ik dat zeker doen!
Ook al zou ik niet willen ziten, ik moet gewoon zitten.
Red het gewoon niet om 1.5 uur (realtief stil) te staan.
Vak Q was trouwens geen optie. omdat daar alleen nog de 1e 3 rijen beschikbaar waren, en dat vind ik echt te laag.


0
Dinsdag 4 september 2007 om 00:46 uur

Supporter

langepino schreef:

uit welk dorp kom je vandaan?DORPSGEK
pfffffffffffffffff
0
Dinsdag 4 september 2007 om 00:06 uur

langepino

Supporter schreef:

ben je soms ongesteld?
uit welk dorp kom je vandaan?DORPSGEK
0
Dinsdag 4 september 2007 om 00:04 uur

Nu online

Benjamin070, Bastiano, janfcdh en 88 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26