Tag: minuten

Pagina 7

Edwin Post

Buitenspel maakt niks uit met deze verdediging de tegenstanders staan nooit buitenspel daarom krijgen we ook zoveel doelpunten tegen. Ook buitenspel snapt deze verdediging niet dus vandaar het terugvallen op een heel oud systeem. Ik ben ook benieuwd binnen hoeveel minuten we vandaag weer achterstaan want we blijven volharden in iets wat het al het seizoen niet werkt al praat de trainer na iedere wedstrijd als brugman. Al is onze trainer natuurlijk niet een minderbroeder.
1
Vrijdag 1 maart 2024 om 11:27 uur

Superfan

Barend schreef:

Jij maakt het nog erger. Het probleem zien en er niks aan doen?!
Iedereen ziet het probleem toch? Kalezic gokt er gewoon op dat we er 4 of 5 inschieten.
Inmiddels kent de hele kkd ons manco.
Je zag MVV gisteren ook bij de aftrap enorm fel beginnen. Die weten dat wij de eerste 5 minuten staan te slapen. Vervolgens laat je ADO het spel maken en sla je toe in de counter.
6
Zaterdag 24 februari 2024 om 15:49 uur

Edwin Post

Zoveel kansen creëren is natuurlijk wel waarvoor je naar het stadion komt. De verdediging is gewoon veruit de slechtste linie maar we moeten het helaas hiermee doen. Derijck gelijk afschieten na zijn eerste wedstrijd slaat natuurlijk helemaal nergens op we hadden moeten winnen maar soms benut je de kansen niet en dan komt de ploeg in de problemen en kost het punten. Maar er is nog hoop want we hebben nog steeds een specifieke kwaliteit die niet een ploeg heeft in de kkd en dat is dat we het in de laatste minuten de wedstrijd nog kunnen beslissen. We zijn moeilijk te verslaan en Ajax is de eerstvolgende dus er is nog hoop. Nog een ding ik las iets met een vergelijking van de jostiband maar als je dat schrijft ben je echt een leegschedel en maar hopen voor degene die dit schreef dat hij er nooit mee te maken krijgt al zal je dat hem natuurlijk wel gunnen.
2
Zaterdag 24 februari 2024 om 11:59 uur

Brian

James schreef:

1e helft hadden we er 5 kunnen scoren
Ja vorige week hadden we ook gelijk kunnen spelen in de laatste 3 minuten maar het is niet gebeurd.

En als je er elke week 3 moet scoren omdat je er 2 tegen krijgt dan is het op den duur een keer klaar....
0
Vrijdag 23 februari 2024 om 22:06 uur

DenHaagFC17

Onze geweldenaar Vigen wel echt een topper hoor... kan niet eens de juiste schoenen aantrekken.
Kalezic had hem beter na 5 minuten weeer kunnen wisselen. Wat een wanvertoning
1
Vrijdag 23 februari 2024 om 21:59 uur

Rob2002

Aad schreef:

Ik ben er van overtuigd dat wij zouden hebben gewonnen als Ché niet 2 keer de rechtsback van Bal-op-dak 4 had geïmiteerd.

Maar feit is ook dat er een aantal spelers, vooral voorin, is dat niet meer de vorm haalt van een aantal wedstrijden terug. Veerman, bij voorbeeld, wint nauwelijks kopduels, legt het merendeel van de ballen foutief af en loopt te sjokken of hij geblesseerd is. En dat laatste is misschien ook zo.
Ik denk dat de zaken die je aanhaalt in je laatste alinea vooral de kracht van Willem 2 was. Dat stond verdedigend behoorlijk goed. Wij na de eerste goal tot de rust niet. Dat was het verschil.

Na de rust heeft Willem 2 gecounterd en heb je jammer genoeg je kansen gemist en viel de 2-1 te laat. Duurt de wedstrijd 10 minuten langer had je daar ook kunnen winnen. Dat zegt genoeg tegen een team wat afgetekend op de eerste plaats staat.

Derijck in de basis (wat een rust bracht die man) en gewoon doorgaan. Je hebt kwaliteiten genoeg om de competitie succesvol af te sluiten. Groningen doet het goed maar verliest net als wij tegen VVV gewoon van Dordrecht. Als je niet zulke kinderachtige fouten maakt kun je het echt wel halen.
3
Maandag 19 februari 2024 om 10:35 uur

Ano-Niem

Twee keer tegen W2 en 1 punt maar wij hebben wel aangetoond de betere ploeg te hebben.

Jij laat je leiden door optisch bedrog. Veel balbezit zegt niet dat je beter bent.

Die slimme Belg van Willem II had zijn tactiek prima voor elkaar: ADO laten komen en met uitvallen gokken op de fouten die ADO altijd achterin maakt.

En als dan van der Sande en Veerman uit vorm zijn, Vlak volkomen onzichtbaar is en je geen enkele creativiteit in het team hebt ben je een klasse minder dan Willem II dat naar mijn mening, met uitzondering van het laatste kwartier, een middenmoot eredivisie-niveau haalde.

Wij gaan het nog moeilijk krijgen om die 2e plek te halen en in de loterij die nacompetitie heet is het maar afwachten wie je loot en wat dan de vorm van de ploeg is.
Ben het helemaal met je eens.
We zagen het vanuit dat waardeloze uitvak, maar we hadden in de tweede helft vooral veel de bal omdat WillemII ons de bal gunde. Maar we hebben afgezien de laatste 10 minuten helemaal niets gecreëerd.

Veerman was onzichtbaar, Vlak speelde nogal matig en Surmeli was weer vaak nonchalant. Dan heb je nog een keeper die ook niet uitblinkt en een rechtsback die niet thuis gaf.

Ben het niet met je eens over v.d. Sande. Die gozer moet in dit soort potjes zoveel vuil werk opknappen van anderen dat ie niet toe komt aan z'n aanvallende werk. Die heeft zich werkelijk waar het schompes gewerkt omdat het middenveld nergens te bekennen was.
7
Zaterdag 17 februari 2024 om 10:04 uur

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Optreden Derijck voorbode basisplaats
De 45 minuten van Timothy Derijck in Tilburg waren doortastend en trefzeker. Hoe snel kan hij in de basis?
Lees het nieuwsbericht
5
Zaterdag 17 februari 2024 om 09:15 uur

Sprinkhaan070

Brian schreef:

Kalezic kalezic kalezic had misschien in de 1e helft een statement moeten maken maar wat een beperkt elftal zo zeg pfff.

Pleur toch op elke keer met volgende week beter dit en dat het is elke keer hetzelfde liedje als ze wat voor het grijpen hebben laten ze het afweten

Zogenaamd ervaring gehaald in de winter de enige die een voldoende daarvan heeft gehaald is toch derijck.

Echt een grote schande dit gewoon helemaal niks gepresteerd vandaag..

Misschien nog blij wezen dat roda gewonnen heeft want dan moeten ze wel... maar echt kan hier met m'n pet niet bij dat je zo slecht speelt in zo'n belangrijke wedstrijd en dan kunnen het 2 fouten wezen maar dan zelf presteer je niks !
Ik ben het totaal niet met je eens. Door 2x een fout van Ché sta je met 2-0 achter en komt Willem II niet meer van hun eigen helft af waardoor het voor ons gewoon moeilijk is om een doelpunt te maken. Duurt de wedstrijd 5 minuten langer of had je wat eerder de aansluitingstreffer gemaakt dan weet ik zeker dat wij die 2-2 ook nog hadden gemaakt.

Van de 4 aanwinsten vind ik Schalk wel echt een tegenvaller tot nu toe. Marsman een voldoende en Derijck was achterin een verademing. Vigen en Vlak is om het even maar vond ook Vlak vandaag niet goed.

Laat Willem II maar weg lopen en Roda oprollen volgende week.
Roda ook zeer onverdiend gewonnen vandaag (net zoals Willem II).
2
Vrijdag 16 februari 2024 om 22:14 uur

Thehague070

5 minuten alles of niets 2-1 3-1 maakt niet veel uit...of 2-2-...zeg t maar...