Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 7
Volgende pagina

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Derde Oranje-speler met ADO-achtergrond erbij
Het aantal spelers in de Oranje-selectie met ervaring in de jeugdopleiding van ADO Den Haag is opgelopen tot drie.
Lees het nieuwsbericht
1
Woensdag 12 juni 2024 om 22:13 uur

Edwin Post

Hou toch op met die Stein kan je nu echt niet wat originelers verzinnen. Zijn zijn is een klasse apart maar hij is een hele matige trainer die ook met pek en veren is weggestuurd bij ons. Wij hebben een trainer nodig die speelt naar de mogelijkheden van zijn selectie en aanvallend denkt. Daarom lijkt mij Grunholz met Polak en het liefst ook Lee de beste combinatie om de club naar de eredivisie te loodsen en daarbij worden ook de jeugdspelers een keer niet vergeten want daar hebben Stein, Fraser, Groenendijk, Kuijt enzovoort en uiteraard onze huidige trainer nooit iets mee gedaan.
6
Woensdag 12 juni 2024 om 14:36 uur

slash070

Superfan schreef:

Ik vind het onbegrijpelijk dat spelers met droge ogen voor de camera verklaren dat ze het met de gekozen tactiek eens zijn terwijl iedereen ziet dat het maanden voor geen meter meer loopt.
Zijn het dan allemaal makke lammetjes? Er waren er genoeg die reden hadden om uit de school te klappen want ze werden toch niet opgesteld. O.a. Hamdaoui, Werker, Sellouki, Komljenovic en Klas hoefden niet bang te zijn voor hun plek. Zelfs geen woord van van de Sande of Asante toen ze genegeerd werden.
Ik kan daar ook met m'n let niet bij. En zeker niet met zoveel ervaren spelers in de selectie. Plus dat er nog aardig wat mensen met en rondom de selectie werken.
1
Zondag 9 juni 2024 om 19:47 uur

Law

BLEISWIJK-1 schreef:

Overigens wel goed dat er binnen ons topsport klinaat een goede voorbereiding gemaakt is. Een snoepje voor Joris.
Wel een kleine kanttekening. Als je genoeg spelers hebt heeft dat inderdaad nut en het is het top maar dat wil ik nog wel zien of we dan een enigszins volwaardige selectie dan op het veld hebben staan
1
Vrijdag 7 juni 2024 om 13:11 uur

Lellow

Het is juni 2024 en een jaar geleden dat Joris Mathijsen begon aan zijn nieuwe avontuur bij ADO Den Haag.

Na een flitsende start veroverde dit jonge elftal alle Haagse harten en zelfs gedurende het seizoen mocht er gedroomd worden van directe promotie ,helaas was uiteindelijk Excelsior te sterk in de halve finale van de POs.

Maar iedereen is er van overtuigd in Den Haag dat er direct gepromoveerd gaat worden in seizoen 24/25.
Alle talenten liggen nog langdurig vast en de eigenaar heeft kenbaar gemaakt dat niemand een uitgaande transfer gaat maken.

Er is vooral veel interesse voor Weervrouw de 22 jarige boomlange spits is geëindigd als topscorer van de KKD.
Met zijn maatjes aan de flanken Ideho en Wieghun die iedere wedstrijd goed zijn voor mooie acties,goals en assists.
Op 10 hebben we genoten van der Zee met zijn onbevangenheid doet hij ons denken aan Sem Steijn.
De Bruijn en Esajas kregen het vertrouwen van coach Kalezic en dat heeft zich uitbetaald naar een middenveld wat goed in balans is met snelheid,kracht,leepheid,creativiteit en loopvermogen.Er wordt zelfs gefluisterd of dit middenveld beter is dan Rado Immers en Toornstra.

Achterin is linksback Obsolom een absolute aanwinst en samen met Waem Asante en Che vormen zij de achterhoede.
Onze keeper Nikiema had niet misstaan in de selectie van Oranje.

Met een gemiddelde leeftijd van 23,7 jaar oud heeft Kalezic een prima seizoen achter de rug en is de Haagse Blug weer helemaal terug en iedereen kijkt uit naar het nieuwe seizoen.……….. oh net me bed onder gezeken.
10
Vrijdag 7 juni 2024 om 06:24 uur

Advertentie

Lellow

Het voordeel van een eigenaar die op afstand acteert is dat er weinig ruimte is voor sentimenten.

Het nadeel is ook dat onze eigenaar weinig meekrijgt van het huidige sentiment.

Zo’n Kalezic zal veel talenten doen laten besluiten om elders aan de slag te gaan, verhalen over dwaze trainers gaan vlug door voetballend Nederland.

Deze situatie is onhoudbaar en kan niet anders worden uitgelegd dat de directie hun koers tegen beter weten in niet gaat wijzigen.

Van de huidige selectie zullen er maar een handvol spelers zijn die Kalezic nog kunnen pruimen.
6
Donderdag 6 juni 2024 om 19:48 uur

slash070

Is err nog vertrouwen in directie en trainersstaf, of....

Mathijssen gaf aan keihard gewerkt te hebben en stappen te hebben gemaakt. Had voor onze begrippen bakken met geld ter beschikking gekregen. Zonder blikken of blozen vertelde hij dat toen hij begon er geen selectie was, en dat de club 12de was geëindigd. Nu staat er een selectie en is de club 5de geëindigd. Er is dus grote progressie gaande. Heeft geen daadkracht, geeft slappe leiding gezien wat er maanden lang gebeurt is. Kan zich ook niet voor een camera verwoorden als een directielid. Is een heel slecht uithangbord voor de club.

Van Grinsven gaf aan keihard gewerkt te hebben. Een van haar eerste daden was Lex sr ontslaan om Bolt haar goeie kostenbesparing te tonen, en deur verderop bij Mathijsen was money no object. Voorderest is van positieve veranderingen in de club niks zichtbaar naar buiten toe. Laat ook de huisregels niet handhaven, komt weer conflict met lokale driehoek van straks. Is meer het type voor een personeelvereniging of zo. Heeft in die paar interviews alleen maar verteld waar ze is geboren, en wellke school ze allemaal heeft gezeten. Voorderest cliches uitvhet handboek AD for dummies. Die loopt tijdens de half open dag voor geregistreden dalijk weer enthousiast met een sjoelbak te zeulen. Kan zich voor de camera totaal niet verwoorden als een AD van een betaald voetbalclub, en zeker niet zoals na een incident zoals Excelsior-uit. Is een heel slecht uithangbord voor de club.

Kalezic is een man met een serieus gedragsprobleem. Tijdens de persco's doet hij een erg slechte Van Gaal imitatie, alleen heeft hij zijn prestaties niet. Hij heeft eigenhandig de rechtstreekse promotie om zeep geholpen, door bijna elke speler dingen tegen zijn natuur te laten doen. En dat vanaf het moment dat de ploeg tweede stond. Heeft in de beslissende fase van de competitie de wedstrijden weggegeven door er oefenpotjes van te maken. Goed voor je sponsors en je supporters toe zoiets. Competitievervalsing ook. Alsof je naar een restaurant gaat voor een tig gangen menu, en je krijgt voor die prijs een boterham met pindakaas omdat de kok 's wat anders wilt proberen, en je mag daar geen commentaar op geven. Is een heel slecht uithangbord voor de club.

Paar weken nog, en weer Hup ADOOO !
23
Donderdag 6 juni 2024 om 16:44 uur

Vos

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

'Sommige spelers willen weg als trainer blijft'
Sommige spelers die nog een contract hebben, willen vertrekken als Darije Kalezic blijft.
Lees het nieuwsbericht
Dat ze een topsportklimaat willen creëren is een hele goede zaak.

Daar hoort echter niet bij dat spelers voor de groep volledig afgebrand worden. Daar hoort ook niet bij dat je je mening niet durtf te geven aan de trainer, omdat je anders niet meer speelt.

Onze trainer heeft net als onze TD geen zelfreflectie. Daarom passen ze waarschijnlijk zo goed bij elkaar. Daarnaast is Kalezic totaal geen uithangbord voor onze club. Het is nooit zijn schuld en is soms niet te volgen in interviews. Tenslotte heeft ie allerlei talenten die waarde vertegenwoordigen weten te verpesten. Het is echt een verloren jaar geweest qua selectie en prestaties.
9
Donderdag 6 juni 2024 om 11:47 uur

Olitano

Edwin Post schreef:

Het lijkt erop dat onze TD toch een beetje terugkrabbelt. Als de trainer blijft dan moet de club gaan bepalen welke spelers er gehaald gaan worden en de trainer is er dan voor om van deze spelers een elftal te maken want luisteren naar deze trainer heeft je niks gebracht. Het is precies wat hier al gezegd wordt een trainer speelt een systeem die het beste past bij de groep die hij heeft en niet een systeem bedenkt die helemaal niet werkt zoals afgelopen seizoen omdat hij zijn zin maar wil blijven doordrijven.
Ik zie dat anders;

1) De club heeft een visie en handelt daar naar.

2) Een onderdeel van zo'n visie is de speelwijze die past bij de ambities en de cultuur van de club.

3) Vervolgens ga je een technisch directeur zoeken die in dat plaatje past.

4) De volgende stap is dat de technisch directeur een trainer zoekt die in de voetbalvisie van de club past.

5) De TD gaat in overleg met de trainer naar geschikte en beschikbare spelers zoeken. Rekening houdende met de beschikbare financiën en de voetbalvisie.

NB
Een voetbalvisie zou kunnen zijn dat de eigen jeugd goed vertegenwoordigd is in de selectie aangevuld met ervaren spelers. Dat alles in balans waarbij het creëren van transferwaarde een rol speelt. Natuurlijk naast het zo goed mogelijk presteren en de supporters van alle tribunes waar voor hun geld geven.
1
Donderdag 6 juni 2024 om 10:36 uur

Law

Lellow schreef:

Dat Bolt is natuurlijk ook niet serieus te nemen.
Zijn actief in diverse landen en moeten scoutings rapporten hebben van minimaal honderden spelers en dan hengel je Surmeli ,Hamdaoui en de Wolfgangs van deze wereld binnen.

Ook een dikke middelvinger naar je jeugdopleiding.
Paar wkn geleden heeft Joris op de business aan een bekende verteld dat Surmeli een van de beste spelers van de selectie is ik wist niet wat ik hoorde
1
Woensdag 5 juni 2024 om 20:43 uur

Nu online

ton, Fido, DenHaagFC17, Edwin Post, Kees en 194 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 7
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Patro Eisden
Vandaag om 11:30 uur
Besloten

Advertentie