Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: vol

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 7
Volgende pagina

BLEISWIJK-1

Sprinkhaan070 schreef:

In het seizoen met finale Excelsior deden wij precies het zelfde als NAC nu. Je moet er gewoon veel energie in steken en er boven op kletsen. Als je dat niet doet in de play offs dan kan je het wel vergeten! Ik hoop dat Kalezic de wedstrijd gisteren goed bekeken heeft. Dit is namelijk de enige manier!
Je moet daar ook wel een beetje de spelers voor hebben. In dat elftal van ons zat hie die drive al het hele seizoen. Bij NAC dit seizoen niet. Daarom denk ik dat NAC dit niet 6 wedstrijden vol gaat houden.

Kijk je naar ons huidige team. Dan kunnen wij dit helemaal niet. Veerman zet nooit druk. Dus je loopt dan altijd achter de feiten aan.
2
Dinsdag 14 mei 2024 om 12:28 uur

Sprinkhaan070

Daily Shorts schreef:

Als nac promoveert, dan eet ik mijn gordijnen op. No way dat zij promoveren en hetzelfde geld voor ons met die mooi weersberichten die ik weer overal lees.
Dit is wel de manier hoe je de play offs moet in gaan. Zoals ik in mijn vorige bericht zeg: je moet vol energie die wedstrijd in gaan en je tegenstander geen enkele ruimte geven.
2
Dinsdag 14 mei 2024 om 11:22 uur

Lellow

Edwin Post schreef:

Scholte legt precies de vinger op de zere plek. Hoe lang blijft onze eigenaar de gaten dichten daar maak ik me ook zorgen om 1 miljoen erbij per seizoen vinden ze niet zo erg maar 5 tot 8 miljoen is een ander verhaal. Niet promoveren betekent volgend seizoen een enorme bezuiniging onze directeur zei dit niet letterlijk maar weet natuurlijk al lang van onze eigenaar wat de gevolgen zijn als we weer kkd spelen volgend seizoen. Ook is er dan geen td meer en de trainer kan ook vertrekken net zoals iedere speler die een dubbeltje teveel verdient. Geef ik ze ongelijk nee natuurlijk niet maar het betekent wel dat de club na volgend seizoen de etalage in kan. Nu naar vandaag onze toptrainer gaat besloten trainen met de spelers dat kan ik me nog voorstellen bij een topclub maar toch niet bij ons iedere tegenstander weet inmiddels dat de keeper en de wisselwerking met de verdediging en het middenveld zwaar ondermaats is. Dat je het niet meer weet als trainer en geen grip meer hebt op de spelers is bij iedereen al bekend maar als je dan ook nog zogenaamde geheime trainingen gaat geven dan wordt het lachwekkend. Jammer ik had een tijd lang goede hoop maar uit de laatste 9 wedstrijden 9 punten zegt genoeg en kunnen we alleen nog maar hopen op een wonder dus voor de wedstrijd tegen de graafschap allemaal een schietgebedje doen en hopen dat het wonder dan alsnog geschied.
Een Edwin post vol aannames en onderbuikgevoelens maar wel 8 likes .
Goed bezig !
7
Maandag 13 mei 2024 om 12:34 uur

Bleek

Sprinkhaan070 schreef:

Exact, wat had je nog meer willen horen Bleek? Welke kleur onderbroeken ze draagt?
Nogmaals zei geeft zelf aan dat ze na 100 dagen (waarschijnlijk opgestoken bij een managementcursus vol open deuren)met haar plan op de proppen zou komen.

11e begroting van Nederland en kijk hoe we er voor staan….
Gelukkig is ze erg druk met #1ADO
2
Zondag 12 mei 2024 om 15:03 uur

Ano-Niem

pajam schreef:

Ik hoop dat onze Amerikaanse eigenaar schoon schip maakt.

Ik reken onze directie de grove fout aan om Kalezic in de zadel te houden, terwijl in januari al duidelijk was dat hij de target die gesteld was (promotie) niet ging behalen.

#KalezicOUT #DirectieOUT
Het heeft echt geen zin om weer te beginnen met een nieuwe directie en ook weer een nieuwe trainer.
Dat Kalezic eruit moet is een no-brainer. Maar laat Joris en Naat gewoon zitten, die hebben het prima gedaan. We weten niet wat er intern verder speelt, wellicht zegt de Amerikaan wel tegen Joris dat Kalezic er pas na de play-offs uitgedonderd mag worden.
Verder heeft Joris initieel een prima selectie neergezet.

De grootste idioot is Kalezic. met z'n "kijk waar we vandaan komen".
Dat zal ik je zeggen beste Darije:
We kwamen van een tweede plaats bij het begin van de winterstop. We hadden een elftal vol met spelers die blaakten van het zelfvertrouwen, die vochten voor elke bal en die wedstrijden wonnen. Ja; we kwamen vaak op achterstand, maar maakten dat altijd goed.

Toen ging onze Oost Europees meesterbrein zich focussen op het feit dat we niet meer achter mochten komen en werden er spelers gehaald die weinig to niets toe hebben gevoegd.

Kalezic heeft in een ding niet gefaald. We zijn inderdaad minder vaak op achterstand gekomen, maar we hebben door zijn vreemde omzettingen ook veel minder wedstrijden gewonnen. Typisch geval van: Operatie geslaagd, patiënt overleden...!

Maar het allerergste is dat hij het zelfvertrouwen van de spelers tot nul heeft gereduceerd.

En dan krijgen we als supporters "aan de overkant" de melding dat we te negatief zijn of niet realistisch kijken. We zijn de enigen die de wedstrijd op de best mogelijke manier zien en ja, er komt emotie los als we voor de zoveelste keer worden weggespeeld door een stel pubers.
Daarnaast hoor je Vak G toch al nooit en Krullenbol Koos zal zich nooit negatief uitlaten over de club omdat ie bang is dat z'n privileges worden afgenomen en dat ie z'n dagbesteding niet bij ADO mag doorbrengen.

Op naar de Play-Offs, we zien wel wat die gaan brengen en dan hopelijk voor de eerste training op 1 juli een nieuwe trainer voor de groep.
4
Zondag 12 mei 2024 om 11:38 uur

GroenGeelHart070

Eind vorig seizoen en begin dit seizoen had niemand hier verwachtingen van dit seizoen, we zaten in opbouw. Naarmate nieuwe spelers bij de groep aansloten en resultaten steeds behaald werden groeide bij iedereen het verwachtingspatroon. En nadat in de winterstop 'grote aankopen' werden gedaan met het oog op directe promotie afdwingen, mocht iedereen ook het verwachtingspatroon bijstellen. En dat is wat Kalezic nu probeert af te zwakken, kan echt niet.

Aan de andere kant.. Henk heeft nu de topscorerstitel binnen dus nu kunnen we vol voor de play offs gaan!
2
Zaterdag 11 mei 2024 om 10:45 uur

opper

Dan ga je vol vertrouwen de play offs in. Publiek weer verwend.
2
Vrijdag 10 mei 2024 om 21:56 uur

Advertentie

Bollie74

opper schreef:

Jim: Darije wat overheerst het meest:
Darije: Tevredenheid

Schiet mij maar lek
Die man heeft er dus alle vertrouwen in dat we promoveren. Aan het spel van de afgelopen 2 maanden was dat niet te zien.

Gewoon vol huis per ronde dat we doorkomen en steunen die gasten.
4
Zaterdag 4 mei 2024 om 00:06 uur

GroenGeelHart070

Vos schreef:

Dat is natuurlijk niet te vergelijken.

Wij wilden alleen een eerste aanzet doen met een joet per persoon. Zodat daarna een echte actie met aandelen en hogere bedragen van start kon gaan.

Bij Vitesse is het de club zelf die de actie start. Dat zorgt natuurlijk voor veel meer vertrouwen. Daarnaast komen mensen met naam op een muur en/of krijgen ze een bepaald certificaat. Veel sterker dus.
Is het niet gewoon een supporter die die crowdfunding is gestart? Maar goed, maakt niet uit. Wij hebben ook echt veel fans. Geloof het of niet, maar zorgcentra zitten vol ouderen die ons cluppie een zeer warm hart toedragen, zij kunnen het digitale tijdperk alleen niet meer aan. Dat is helaas(!) echt een door iedereen uit het oog verloren groepering. Velen daarvan zijn ook nog alleen.
Ik heb al eens eerder geopperd dat de club een fonds zou moeten oprichten waar mensen bijv. ook hun nalatenschappen naartoe zouden kunnen laten gaan. Of een gedenkwall waar een mooie naamplaat op komt na een 'riante' donatie
0
Vrijdag 3 mei 2024 om 17:08 uur

Sinceiwasyoung

Eeuwig Den Haag schreef:

Laatste dag om je seizoenskaart te verlengen mét gratis toegang voor de playoffs!
Ookal wordt het hoogstwaarschijnlijk weer een jaar vol afzien, het blijft toch onze club!

Verlengen die kaart!
4
Vrijdag 3 mei 2024 om 11:50 uur

Nu online

Law, Franky, jbdh, James, Langebach2, Aad, rh_vakm, Sebastiaan, MikeDH, Kees, fcdh-denhaag, yesyes, DenhaagLeo, ton en 239 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 7
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Patro Eisden
1-2
20 juli 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo SV Zulte Waregem
24 juli 2024 om 17:00 uur
Besloten

Advertentie