Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: wedstrijd

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 7
Volgende pagina

Eeuwig Den Haag

Afgedwongen of niet, maar hoeveel geluk kan je in 1 wedstrijd hebben
0
Dinsdag 28 mei 2024 om 21:42 uur

t e

Mr.070 schreef:

Maar jij gun het Nac toch? (grapje!!!).

Terechte rode kaart en daardoor gaan ze er nu af.
Rode kaart en pingel terecht idd, alleen niet terecht dat die janosek vandaag op het veld staat na de die smerige overtreding vorige wedstrijd.
0
Dinsdag 28 mei 2024 om 20:57 uur

Lellow

Ik zie het liefst helemaal geen trainer meer komen.

Ik pleit voor een conditie trainer en manager/analist die te kiezen tactiek en tegenstander analyseert.

Op donderdagavond krijgen supporters de 20 namen door die fit genoeg bevonden zijn door de conditie trainer.
Dan mogen de supporters bij meerderheid de opstelling doorgeven,bij democratisch besluit zullen de meeste stemmen gelden.

Tijdens de wedstrijd is er een mogelijkheid om via de ADO app bij gebrek aan inzet een stroomstoot te geven aan de desbetreffende speler, als dat vanwege juridische en Arbo technische redenen niet mag ,dan kan de speler gewisseld worden.

Spelers zullen moeten solliciteren waarom zij bij ons club passen en willen voetballen,feitelijk kiezen wij onze selectie.

Wij zullen dus nooit meer een trainer hoeven te ontslaan.
8
Dinsdag 28 mei 2024 om 19:14 uur

Filosoof

DHFC070 schreef:

Ben het helemaal met je verhaal eens hoor.
Ter info vanaf volgend seizoen verdwijnt de brasserie onder de eretribune. De Bingoal lounge wordt hier naartoe doorgetrokken en het moet een groot "sportcafe" worden. Daarnaast gaan de kaarten op de vakken BS rond de 800eu kosten wat nu nog zo'n 1500eu kost dacht ik?

Is men trouwens al werk aan het maken van nieuwe sponsoren? Komend jaar het laatste jaar dat gokbedrijven mogen sponsoren. En als ik me niet vergis hebben wij 4 verschillende gokbedrijven als sponsor waaronder de hoofdsponsor? Je kan er maar werk van gaan maken want de concurrentie zal groot zijn. Iedere club in het betaalde voetbal moet door deze regelgeving op zoek naar nieuwe sponsoren / inkomsten bronnen.
Een kleine nuance is hier op z'n plaats. En dat geldt voor beide door jou aangekaarte onderwerpen .

1. Brasserie. Verdwijnt niet helemaal. Voor de wedstrijd en in de rust kun je gewoon - net als nu - in de Brasserie terecht. Ná de wedstrijd wordt het inderdaad één groot 'Sportcafé'. En wil je daarvan genieten, dan hangt daar een prijskaartje aan ja.

2. Sponsoren. De wetgeving die in 2025 van kracht wordt, gaat over het 'gokken op afstand' oftewel online. Ondanks dat die markt vrijgegeven is (en dus online gokken in NL toegestaan), vindt de minister dat gezondheid, in casu voorkomen van gokverslaving, moet prevaleren boven vrijheid van gokken. Het is daarmee de vraag of alle sponsoren die we hebben door deze regels geraakt worden. Het gaat bij het verbod immers niet om reclame maken voor fysieke goklocaties. Juristen zijn uit het onderzoeken wat de exacte reikwijdte van deze wet is. En geloof me, ook binnen de club is men hier al mee bezig!
6
Dinsdag 28 mei 2024 om 13:37 uur

Johannes

GroenGeelHart070 schreef:

Ja dat kan ook zo zijn wat je stelt. Maar zou Hans Nijland dan willen? Ik denk dat de eigenaar en organisatie het echt wel allemaal ziet en hoort. Ook Natascha zal haar functioneringsgesprek krijgen en zulke zakenlui zijn groot geworden door onverbiddelijk te zijn, mogen we aannemen. Aangezien er al die tijd absolute stilte is wat de organisatie aan gaat, kunnen we alleen oordelen over wat we zien en dat is wat er op het veld (en eromheen) gebeurt.
Ook daarover zullen ze achter de schermen bezig zijn.
Veel aannames omdat we verder niks horen en dus weten
Zoals Mathijsen af en toe babbelt met die Schotse meneer zal de algemeen directeur toch ook geregeld contact hebben met de eigenaar. Dan zit er nog die RvC die ingevuld is naar wens van de eigenaar. Het wachten is dus gewoon op hun evaluatie. Hoe staat het met de plannen die een jaar geleden werden ingezet? Er werd duidelijk gecommuniceerd dat het een meerjarige planning was, waarbij promotie dit jaar nog niet verplicht was.
Zij kijken er zakelijk naar, wij met emotie. Zij hebben de tijd met hun investeringen, wij willen na de volgende kutwedstrijd dat het NU beter gaat.
Wat mij betreft mag Kalezic vertrekken en mag/moet Mathijsen blijven zitten. Over mevrouw van Grinsven heb ik niet echt een mening, behalve dat ze een enorme blunder beging na die laatste wedstrijd. Verder kan ik haar niet echt beoordelen.
1
Dinsdag 28 mei 2024 om 12:11 uur

Law

DHFC070 schreef:

Ben het helemaal met je verhaal eens hoor.
Ter info vanaf volgend seizoen verdwijnt de brasserie onder de eretribune. De Bingoal lounge wordt hier naartoe doorgetrokken en het moet een groot "sportcafe" worden. Daarnaast gaan de kaarten op de vakken BS rond de 800eu kosten wat nu nog zo'n 1500eu kost dacht ik?

Is men trouwens al werk aan het maken van nieuwe sponsoren? Komend jaar het laatste jaar dat gokbedrijven mogen sponsoren. En als ik me niet vergis hebben wij 4 verschillende gokbedrijven als sponsor waaronder de hoofdsponsor? Je kan er maar werk van gaan maken want de concurrentie zal groot zijn. Iedere club in het betaalde voetbal moet door deze regelgeving op zoek naar nieuwe sponsoren / inkomsten bronnen.
Dat mbt de brasserie word door de grotere sponsoren niet echt met gejuich ontvangen. Geen mogelijkheid meer om voor de wedstrijd je netwerk te ontvangen met een diner. Wat er voor in de plaats komt is foodcorner waar je in de rij mag staan om wat te eten te halen a la concept wat ze bij oa Sparta hanteren. Begreep van sommige dat ze dan maar met hun gasten ergens anders gaan dineren in de buurt. Er werd toch best wat gebruik gemaakt van diners. Er is zelfs een box die regelmatig met 60 man daar al gebruik van maken en die moeten dus wat anders gaan verzinnen. Enige optie die de club nog aanbied is een lopend buffet (indisch) afnemen a een x bedrag pp in je eigen box.

Er is ruimte zat aan de overkant…als je je hospitality goed op orde wilt hebben moet je je ook goed beseffen wat de doelgroepen zijn waar je je dienstverlening aan aanbied
1
Dinsdag 28 mei 2024 om 12:10 uur

ADO Zuidplas

Wie adviseert eigenlijk de eigenaar in Nederland?
Je streeft een twee jaren plan, best kort, maar je stelt personen aan die zelf nog “leren”.
TD is een ex international maar trainer en AD?
Telstar heeft een begroting van 2 mio.
De gemiddelde omzet van een Nederlandse bakker is 1 mio.
Waarom niet gekozen voor een directeur die kan communiceren, verbinden, enthousiasmeren en vooral de stad kent.
Er wordt heel hard gewerkt aan een nieuw ADO.
Wordt tijd om eens te communiceren wat dat inhoudt maar ik denk dat het allemaal een beetje tegenvalt gezien haar reactie na de wedstrijd.
Heel hard moeten werken is niet altijd een goed teken.
1
Dinsdag 28 mei 2024 om 10:27 uur

Advertentie

Eeuwig Den Haag

DenHaagFC17 schreef:

Met alle respect, maar ik denk dat deze trainer tactisch echt heel zwak is.
Ik wil juist een trainer die tactisch sterk is en zichzelf kan presenteren aan de groep. Zou zelf Steijn graag zien.
Maar Santoni (terug) halen en dan Franken als assistent er naast zou ik ook heel erg graag zien
Moet je die woorden van Anco Janssen in de eerste de beste podcast een luisteren over Kalezic. Zegt letterlijk dat hij het gewoon een slechte trainer vond die tactisch nooit overtuigde en hij nooit in staat was een wedstrijd te veranderen met een tactische wijziging. Best duidelijke woorden, die je niet vaak hoort van ex profs over hun oud trainers.
1
Maandag 27 mei 2024 om 16:18 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

ADO-supporter opgepakt bij Excelsior
Bij de wedstrijd Excelsior - ADO Den Haag is zaterdag één Haagse supporter opgepakt.
Lees het nieuwsbericht
0
Maandag 27 mei 2024 om 10:51 uur

Edwin Post

Wat interesseert mij dat gezemel nou over die supporters zij hebben zich het hele seizoen voorbeeldig gedragen en nu kwam gewoon alle frustratie eruit. 7-1 en hier gaat het over een beetje vuurwerk. Nou het zal wel aan mij liggen dan maar ik heb alleen maar die afgang van deze schandalige uitslag in mijn hoofd en ik ben er net zo ziek van als 2 jaar geleden. Mathijssen is niet te bereiken omdat hij waarschijnlijk ontslagen is door de eigenaar en onze trainer volgt ook zeer spoedig. Veel geld over de balk gegooid en 0 transfers omdat de talenten geen kans kregen. Met name het terugzetten van kromljenovic is zeer discutabel net als Klas en onze talentvolle jonge keeper ik kan nog wel even doorgaan. Al jaren zitten we nu met trainers die zichzelf geweldig vinden en gillen om versterkingen maar de club uiteindelijk alleen maar veel geld kosten. De Amerikanen zijn natuurlijk woedend maar ook zij moeten de hand in eigen boezem steken als je eigenaar bent moet je er wekelijks zijn en ook leiding geven en niet je geld beschikbaar stellen aan nietsnutten. Nogmaals we hebben een trainer nodig die de regio goed kent en ook bekend is met onze clubcultuur en nog belangrijker een systeem spelen die bij de club past dus jagen en de tegenstander vastzetten met een gezonde dosis agressie en altijd vooruit denken. Daarom zei ik al Grunholz met Polak maar er zijn er vast nog wel meer te bedenken maar onze trainer kan echt niet meer na deze schandalige afstraffing als ze hem houden wordt volgend seizoen iedere wedstrijd gestaakt vrees ik.
3
Zondag 26 mei 2024 om 20:34 uur

Nu online

Franky, jbdh, Langebach2, JB96, Aad, Law, yesyes, James, Baco070, Erik070, BLEISWIJK-1, rh_vakm, Appie en 218 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 7
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Patro Eisden
1-2
20 juli 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo SV Zulte Waregem
24 juli 2024 om 17:00 uur
Besloten

Advertentie