Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: goal

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 8
Volgende pagina

Langebach2

BLEISWIJK-1 schreef:

Helemaal mee eens. Maar ook een Siereveld had gewoon al 15 wedstrijden achter zijn naam moeten hebben. Daar wordt je pas beter van.

Kolmjenovic heeft z'n kans niet gepakt dit seizoen. Maar een Struick had ik nog wel willen zien invallen.
Eerst maar is Coremans terug in de goal. Die moet leiding geven aan de verdediging.
1
Zaterdag 16 maart 2024 om 14:09 uur

slash070

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Kalezic overweegt team om te gooien
Darije Kalezic overweegt om in de interlandbreak het team om te gooien voor het laatste deel van het seizoen.
Lees het nieuwsbericht
Dat omgooien doet hij nu sinds winterstop tijdens elke wedstrijd al met tig wissels. We hebben Veerman , V.Mieghen, en vd Sande, de rest zou in dienst daarvan moeten spelen, maar gebeurt niet.

Nu doet iedereen maar wat, spelers vullen elkaar niet aan, compenseren elkaars tekortkomingen niet, linies zijn onderling los zand. Na balverlies zijn er bij ons hele zones gewoon leeg, en wat er over is rent of tjokt terug met gezicht naar eigen goal. Zo kan je nooit verdedigen natuurlijk.

Valt me trouwens ook op , dat van al onze ervaren spelers, er geen enkele is die in het veld in staat is om het bij te sturen.
4
Zaterdag 16 maart 2024 om 12:43 uur

Brian

Door Kalezic z'n gekke wissels is het helemaal omgedraaid en loopt het voor geen meter meer.

Marsman halen begreep ik ├╝berhaupt niet en dan geef je het voordeel van de twijfel maar die pakt echt helemaal geen punten voor je ...

Voor het bedrag waar Vlak voor is gehaald had ik toch echt wel iets meer verwacht als je ziet hoe makkelijk die de bal verspeeld dan zie je al hoe scherp die oogt... en heeft na een mooie knal tegen Den Bosch ook weinig laten zien.

Schalk had leuk geweest voor de laatste 10 min maar brengt in 90 minuten echt veel te weinig ...

Ze hadden beter een speler kunnen halen met een individuele actie net zoals Ideho daar komt zeker 80 procent meer dreiging vanaf.

Derijck is bij de derde goal gewoon lucht aan het dekken en is ook niet meer super scherp in verdedigend opzicht.

Che & surmeli ogen ook gewoon laks ... Che maakt elke week sowieso wel 2 fouten en surmeli loopt erbij alsof die het allemaal wel uitgestippeld heeft maar ergens achteraan rennen doet die liever niet.


Kalezic heeft in mijn ogen gewoon gefaald en kun je beter afscheid van nemen na dit seizoen want hij praat veel maar hij laat toch zien dat die het na zijn verandering niet meer op de rit krijgt.
5
Vrijdag 15 maart 2024 om 22:26 uur

John Wright

Bij het tweede goal, vlak en surmeli al sjokkend teruglopen. Slappe hap, ongemotiveerd, grote schande.
0
Vrijdag 15 maart 2024 om 21:03 uur

BLEISWIJK-1

Ik ben ook wel klaar met die Marsman. Nul reddingen. En alleen maar verontwaardigd in de goal zijn hoofd schudden.

Ga eens een bal tegen houden!!
2
Vrijdag 15 maart 2024 om 20:56 uur

DHFC070

John Wright schreef:

Ach Asante, gewoon de tegenstander een voorzet laten geven. Wat een knoeier
Wel heel makkelijk waar was v.Hintum op de linksback? Waar waren de meelopende middenvelders zowel als rugdekking bij Assante als in het midden voor de goal? Owja sjok sjok Surmeli waar hij al het gehele seizoen mee wegkomt.
0
Vrijdag 15 maart 2024 om 20:28 uur

Edwin Post

Ik krijg onderhand weer een flashback toen Stein hier nog trainer was. Ondanks de matige prestaties van sommige spelers blijven ze maar opgesteld worden. Ik heb het altijd opgenomen voor onze trainer maar ik neem hem niet meer serieus als hij morgen weer vd Sande en Assante op de bank laat beginnen. En dan heb ik het nog niet over het handhaven van die grabbelaar in de goal.
6
Donderdag 14 maart 2024 om 23:16 uur

Wahter

DenHaagFC17 schreef:

Dat is echt totaal wat anders. Hij pakt inderdaad weinig tot geen ballen af, maar dat is ook totaal niet zijn rol. Jari Vlak is de 'balafpakker' op het middenveld. Daarom zei ik ook dat ik in ieder geval vlak altijd zou laten staan.
Dat Surmeli met nummer 6 rondloopt, maakt hem niet per definitie een verdedigende middenvelder.
Het is gewoon jammer dat we geen dynamische (box-to-box) middenvelder hebben om naast vlak te zetten. Dan heb je twee complementaire types en kan van der Sande gewoon op 10 spelen.
Als jij dit zo weergeeft is onze trainer toch niet goed bij zijn hoofd.
We spelen met 3 middenvelders, vd Sande de meest vooruitgeschoven, Vlak box to box, dan moet onze 6 toch minimaal de taak hebben ballen af te pakken en de omschakeling in de gaten te houden. Iedereen ziet dat bij balbezit tegenstander hij geen enkel duel wint of gaten dichtloopt of rugdekking geeft.

Tegen Willem 2, MVV, en Dordrecht valt hij gigantisch door de mand door of stil te blijven staan, geen rugdekking gevend, duels niet eens aan te gaan en tegenstanders gewoon te laten schieten op goal.

Als jij wilt accepteren dat een middenvelder weinig tot geen ballen afpakt is hij totaal ongeschikt voor betaald voetbal.
5
Woensdag 13 maart 2024 om 09:42 uur

Advertentie

slash070

Eeuwig Den Haag schreef:

Kijk hoe die Surmeli terug joggt ach ach ach, zo klaar met die vent. Als Surmeli alle wedstrijden basis staat derest van het seizoen en we promoveren niet is dit echt aan Kalezic te wijten.
Iedereen van ons loopt terug met gezicht naar eigen goal. Zo kan je nooit verdedigen.
1
Dinsdag 12 maart 2024 om 16:14 uur

Ano-Niem

Barend schreef:

Als Van de Sande "licht geblesseerd" is, kan hij dan helemaal geen minuten maken?! Ik heb mijn twijfels.

Vande Sande en Schalk zijn dezelfde type spelers. Dat kan een argument zijn om maar een van de twee op te stellen. Het moet geen rommeltje worden van spelers die elkaar in de weg lopen.

Aan de andere kant: Van de Sande vind ik een geweldige speler. Van hem gaat m.i. meer dreiging en gevaar uit dan van Schalk, hoe die laatste ook z'n best doet. Ik vraag me echt af wat er intern aan de hand is dat we Jort ineens helemaal niet meer te zien krijgen.
Ik vraag het me ook af.
Feit is dat je zonder v.d. Sande gewoon heel veel gif en agressie mist in het elftal. Hij knapt het vuile werk op voor spelers die het laten lopen (Surmeli) en zorgt voor de aanvoer naar spelers als Veerman en is zelf ook nog dreigend en kan een goal maken.

Ik vraag me af wie er een gesprek aangaat met Kalezic, want zo kan het niet verder. We laten de afgelopen vier potjes gewoon 6 punten liggen, waar we zeker tegen MVV en een ploegje als Dordt gewoon de volle mep moeten pakken.
Dan nemen we het puntverlies tegen WillemII en Roda even op de koop toe.
5
Dinsdag 12 maart 2024 om 14:30 uur

Nu online

Edwin Post, James, Marcie, Lellow, Campania, yesyes, Erik070, Langebach2, Aad, Ronaldo, ADO079, Bleek, 10, kojak1, BLEISWIJK-1 en 193 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 8
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Patro Eisden
1-2
20 juli 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo SV Zulte Waregem
24 juli 2024 om 17:00 uur
Besloten

Advertentie