Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 8
Volgende pagina

R.E.

PEC zonder Mokhtar, Marcellis, Saymak én Thomas. Als je ooit van PEC moet kunnen winnen, is het nu wel. Dan moet Becker niet dit soort kansen blijven missen, maar hij heeft zich wat dat betreft inmiddels wel bewezen: als Becker alleen op de keeper af gaat, redt de keeper. Niet omdat de keeper zo goed is, maar omdat Becker het overzicht, de klasse en de kalmte mist om zulke kansen eenvoudig en koel te benutten.
Vrijdag 22 december 2017 om 20:24 uur Quote

Jurriën

Aad schreef:

Oh, slim. Vandaar die 2e domme gele (= rode) kaart.
Hey wijsneusje dat was Mokhtar
Vrijdag 22 december 2017 om 19:48 uur Quote

harryk

Dappere dodo schreef:

Is Saymak nou wel of niet geschorst?
Scheelt nogal een slok op een borrel
Mokhtar en marcellis wel
Vrijdag 22 december 2017 om 12:07 uur Quote

Advertentie

fcdh17

Den Haag mist de geblesseerde Kanon en de geschorste Meissner.Bij PEC Zwolle zijn Mokhtar en Marcellis geschorst. Ook aantal blessures achterin bij zwolle. Dat Mokhtar niet meedoen scheelt aanzienlijk.
Donderdag 21 december 2017 om 22:11 uur Quote

HJ

Kees schreef:

Ik vind dat tegen zo`n boerenploeggie als Zwolle uit de donkere krochten van het land wel van drie punten uitgegaan moet worden. Zij hebben maar 7 punten meer dan wij en dat komt grotendeels door onze slechte seizoensstart.

Die provincialen hebben een lagere begroting en zijn vorig seizoen ook onder ons geëindigd. En zo bijzonder zijn ze ook weer niet. De tv-media gaat enkel op de samenvattingen af.
Vergis je niet. Ik woon tegenwoordig in Zwolle en ga regelmatig met mijn schoonpa mee naar PEC... Maar het is echt een ontzettend gevaarlijke goed voetballende ploeg met Ryan Thomas als een van de beste vd eredivisie in mijn ogen en daar nog minimaal 2 al khayati`s omheen in de vorm van o.a. mokhtar en namli. Heel veel creativiteit. Alleen een goede centrum spits ontbreekt.

Maar nog steeds... hoop ik dat ADO ze thuis fileert door vechtlust en werkdrang.
Donderdag 14 december 2017 om 20:31 uur Quote

Eagle187

Bizar statistisch toeval richting Zwols duel met ADO

ZWOLLE – PEC Zwolle speelt zaterdagavond in Den Haag de belangrijke degradatiekraker in de eredivisie tegen ADO. Het elftal van trainer Ron Jans moet zich warmen aan een bizar statistisch feit. Voor de tweede keer dit seizoen staat ADO op het menu na zeven Zwolse duels zonder overwinning en exact hetzelfde negatieve doelsaldo.
Eind september boekte PEC Zwolle tegen ADO Den Haag de eerste zege van het seizoen (2-1), nadat de eerste zeven duels in de eredivisie slechts 2 schamele punten hadden opgeleverd (doelsaldo -14). In oktober kenden PEC daarna een prima periode, pakte elf punten, maar raakte toch weer in verval.

De laatste zeven wedstrijden van PEC Zwolle leverden opnieuw slechts 2 puntjes op en weer is het doelsaldo -14. Zaterdag staat ADO Den Haag op het menu en kan die negatieve reeks worden doorbroken. ,,Wel heel toevallig allemaal’’, vond ook Youness Mokhtar. De PEC Zwolle aanvaller was in september in het Mac3Park Stadion met twee doelpunten en een uitstekend optreden de belangrijkste man op het veld. Zaterdag gaat hij na zijn liesblessure als wisselspeler mee naar Den Haag.

BRON: De Stentor
Donderdag 19 januari 2017 om 22:10 uur Quote

Eagle187

ZWOLLE – Youness Mokhtar ontbreekt zaterdagavond in de selectie van PEC Zwolle, dat de degradatiekraker speelt tegen ADO Den Haag. De Marokkaanse aanvaller wordt uit voorzorg aan de kant gehouden door trainer Ron Jans vanwege de naweeën van een slepende liesblessure.

Het besluit komt als een verrassing. Mokhtar trainde de afgelopen twee weken volledig mee bij PEC Zwolle. In december deed de aanvaller ook al een helft mee tegen Willem II, maar Mokhtar kreeg toen een terugslag. Hij miste daarom het trainingskamp in Spanje en sindsdien ook de duels met Heracles, FC Utrecht en Ajax. Dat risico wil Jans nu niet nemen. Mokhtar was eind september met twee doelpunten nog de grote man bij PEC Zwolle dat met 2-1 won van ADO Den Haag.

Jans werkte donderdag verder met een volle selectie toe naar het cruciale duel in Den Haag. Alleen de van een kruisbandblessure revalideren Rick Dekker ontbreekt bij PEC Zwolle.

BRON: De Stentor
Donderdag 19 januari 2017 om 22:06 uur Quote

Kees

Waht schreef:

Stein vond Vicento al beter in die tijd. Was bij de enige wedstrijd die Mokthar voor ADO speelde in de Lier.
Was niet zo moeilijk te zien dat hij kom voetballen.
Dat is pertinent onjuist. Ik was er ook bij tijdens die wedstrijd en Stein wilde hem erg graag hebben. Ging om 75.000 euro. Piet Jansen heeft dat toen tegengehouden.
En Mokhtar speelde inderdaad geweldig.

Ajax thuis zal realistisch gezien niets opleveren en daarna nog een puntje of 10 pakken om een rustige Kerstmis te vieren.
Zaterdag 1 oktober 2016 om 10:00 uur Quote

Eagle187

Eagle187 schreef:

Tja, maar die is nu eenmaal eens te licht bevonden door Den Haag, dus....
:bang:
Volgens mij was het seizoen 2012/2013. Mokhtar op proef, afgetest.
Gelukkig haalden we wél Merencia, Korte, Mulders en Poepon!!!
:cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader:
Zaterdag 1 oktober 2016 om 01:10 uur Quote

TB

Bolluhboeah schreef:

Twee woorden: Ron Jans. Een middelmatige maar sluwe trainer. Cocu, Bosz, van Bronkhorst en Brom etc trappen er niet in. Echter onze coach wel... Steijn en Fraser ook.
Je kan veel zeggen van Ron Jans, maar niet dat het een middelmatige trainer is (wel sluw, dat dan weer wel). Daarvoor heeft hij teveel gepresteerd met dit PEC en in het verleden met FC Groningen.
Cocu en Van Bronckhorst hebben met hun clubs ook wel eens verloren in Zwolle, dus die trapten er klaarblijkelijk ook wel eens in.

Nog twee andere woorden: Younes Mokhtar. Tegen dergelijke individuele klasse doe je niet zoveel als Petrovic zijnde.
Zaterdag 1 oktober 2016 om 00:55 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

ps070, zuiderwijk, Brian en 90 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 8
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Crysencio Summerville Shaquille Pinas

Laatste wedstrijd

Logo AZ Logo ADO Den Haag
4-0
7 maart 2020

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax vCL 25 - 56
2 AZ vCL 25 - 56
3 Feyenoord EL 25 - 50
4 PSV vEL 26 - 49
5 Will.II vEL 26 - 44
6 FC Utrecht 25 - 41
7 Vitesse 26 - 41
8 Heracles 26 - 36
9 FC Groningen 26 - 35
10 Heerenveen 26 - 33
11 Sparta R'dam 26 - 33
12 FC Emmen 26 - 32
13 VVV-Venlo 26 - 28
14 FC Twente 26 - 27
15 PEC Zwolle 26 - 26
16 Fortuna Sit. 26 - 26
17 ADO Den Haag 26 - 19
18 RKC Waalwijk 26 - 15