Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 8
Volgende pagina

ADO079

Mocht Kalezic blijven, wat ik niet hoop, dan is dat helaas niet anders. Tegelijkertijd hoop ik dat de spelers van de huidige selectie wel professioneel blijven en op 0 gaan beginnen. Aan nog een verloren seizoen heeft hun marktwaarde ook niets.
0
Woensdag 5 juni 2024 om 17:15 uur

fcdh-denhaag

Het interview geeft een inkijkje in de huidige stand van zaken, tussen alle volzinnen door met overtuigende kreten als heldere analyse gemaakt, diverse malen geëvalueerd, wordt b.v ook Jong Utrecht uit aangedragen als voorbeeld van een goede wedstrijd, nou die is dan zeker niet uitvoerig geanalyseerd want dat leek dus nergens naar en geen 3 contacten de bal in de ploeg kunnen houden.

Jong PSV thuis was ook zo'n flater, waarin voor het eerst het hondstrouwe publiek liet blijken er klaar mee te zijn, de huldiging voor diverse spelers uitliep op een ongemakkelijke situatie voor diverse spelers.

Bij 1 ADO Den-Haag hoort ook het samen voor een doel gaan staan & volgens de huidige situatie is t een soap die zijn weerga niet kent. Als er wordt aangestuurd op een verstandshuwelijk weet je precies wat de spelers gaan doen/zeggen zodra de trainer niet in de buurt is en blijft het door etteren.

Aangezien er volop geëvalueerd is, ben ik benieuwd hoe ze zo'n Marsman dan precies beoordeeld hebben & waarom er een keer of 15 gewisseld is van samenstelling in de laatste linie, over patronen gesproken.

Mathijssen heeft een aantal goede spelers gehaald & zal de selectie wellicht weer wat sterker maken maar voor deze trainer gaan ze niet meer volle bak.
8
Dinsdag 4 juni 2024 om 22:10 uur

Mr.070

BLEISWIJK-1 schreef:

Interview Mathijsen.

Hij was alles behalve overtuigend. Hij vervalt telkens in dezelfde oneliners. Het komt bij mij echt niet binnen.

Stond daar nu een sterke TD? Nee......absoluut niet.

Raar ook dat hij het interview van vrijdag niet gelezen had.

Het enige positieve vond ik dat hij het gesprek met Jim durfde aan te gaan. Want hij wist dat het lastig zou worden.

Heb ik nu vertrouwen in de toekomst. Nee.....nog minder dan voor het interview. Zijn wij nou gek? Of komen die Mathijse Kalezic en v. Grinsven van een andere planeet?
Toch bizar dat hij zegt het vreemd te vinden dat niet alles binnen 4 muren is gebleven maar er ook niet van waar is.... wtf?

Van één speler in de selectie geloof ik zijn verhaal, blind, en dat is Veerman.
Die volendammers zeggen ook waar het op staat, en dat verhaal gaat ooit naar buiten komen.
3
Dinsdag 4 juni 2024 om 19:25 uur

Sprinkhaan070

Sprinkhaan070 schreef:

Welke spelers had jij dan graag zien blijven naast Veerman?

Ik vind het helemaal prima dat van Hintum, Absalem, Werker, Siereveld, van Wolfgang, Hamdaoui, Marsman en Klas weg gaan hoor. Zij brengen je niet naar een hoger niveau.

Naar mijn mening blijven de betere en gaan de zwakkere vervangen worden.
Om daar verder op in te haken hoeven Derijck en Sellouki van mij ook niet bij te tekenen. Derijck is te oud en Sellouki heeft bij verschillende trainers nooit een basisplaats gekregen.

Je hebt voor volgend seizoen deze spelers vast liggen:

Keepers: Wentges, Nikiema
Coremans en vd Riet word nog mee gesproken en zullen denk ik wel gaan tekenen.

Verdedigers: Granli, Waem, Asante
Dit is naar mijn mening de linie waar het meest geïnvesteerd moet worden.

Middenveld: Esajas, Vigen, Vlak, Sürmeli, de Bruin
Van mij mag Sürmeli met Kalezic mee vertrekken.

Aanval: Ideho, Schalk, van der Sande, van Mieghem, Struick, Houwaart
Van mij mag Struick vertrekken.

Al met al heb ik vertrouwen in Mathijsen dat hij de overgebleven selectie met goede spelers zal gaan aanvullen daar er ook het budget voor is.
3
Dinsdag 4 juni 2024 om 11:12 uur

R.E.

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

ADO bedankt Henk Veerman
Henk Veerman keert terug naar FC Volendam.
Lees het nieuwsbericht
Dat sprookje dat er nog met o.a. Veerman gesproken zou worden, diende alleen maar om te verbloemen dat Veerman Kalezic natuurlijk nooit van z'n leven nog als trainer wil hebben. En ook dat zogenaamde tweejarig project kan naar het land der fabelen verdwijnen als er zo ontzettend weinig overblijft van de selectie van het eerste jaar. Nee, er staat ons (zolang Kalezic trainer blijft) wéér een verloren jaar te wachten. Het enige waarnaar we dan vooruit kunnen kijken, is dat we na het komende seizoen absoluut van Kalezic af zullen zijn.
5
Dinsdag 4 juni 2024 om 01:17 uur

ADO079

oodh schreef:

Het zal wel aan mij liggen maar het interesseert me niks wie onze eventuele concurrenten zouden zijn.
Zolang er een trainer zit waar de selectie niet erg van gecharmeerd is, ga je weinig presteren.
Ook al haal je ‘versterkingen’, dat gaat nooit werken. Deze man kan geen team maken en dat is het enige dat telt. Dat had hij moeten doen, maar heeft totaal gefaald.
Kortom… het wordt weer rumoerig, weinig resultaat en rumoeriger en… een rotzooitje.
Ik ben het hier eigenlijk wel mee eens. Ik heb aan de ene kant echt wel weer zin in het nieuwe seizoen maar ik merk dat het me niet echt kan boeien wie er wel of niet komt zolang Kalezic er zit. Het is een onwerkbare situatie nu tussen de selectie en de trainer en zolang hij er zit wordt het daarom dus ook helemaal niks. Laat hem aub op zoek gaan naar een nieuwe baan en dán kunnen we komend seizoen weer dromen.
2
Maandag 3 juni 2024 om 07:32 uur

oodh

Het zal wel aan mij liggen maar het interesseert me niks wie onze eventuele concurrenten zouden zijn.
Zolang er een trainer zit waar de selectie niet erg van gecharmeerd is, ga je weinig presteren.
Ook al haal je ‘versterkingen’, dat gaat nooit werken. Deze man kan geen team maken en dat is het enige dat telt. Dat had hij moeten doen, maar heeft totaal gefaald.
Kortom… het wordt weer rumoerig, weinig resultaat en rumoeriger en… een rotzooitje.
7
Maandag 3 juni 2024 om 00:23 uur

Advertentie

Sprinkhaan070

morley schreef:

Alsof andere clubs geen blessures hebben gehad. De selectie was breed genoeg om dat op te vangen. We spelen geen Champions League maar hebben verloren tegen clubs als Telstar en Helmond Sport.

Een beter excuus vind ik het feit dat praktisch alle verdedigers kostbare persoonlijke fouten hebben gemaakt. En dat bijna continu… Daar is niet tegenop te coachen.

Voor de winterstop hebben we flink punten binnengeharkt met een geweldig kwartet voorin; Van der Sande, Ideho, Veerman en Van Mieghem. Maar omdat het tactisch niet klopte was het wel geregeld open huis op het middenveld en achterin. Daardoor zijn er helaas ook toen al onnodig punten verloren. Volgens Kalezic omdat de backs te vaak tegelijk veel te hoog stonden.

Een goede coach had dat opgelost door de spelers beter te coachen en sommige accenten anders te leggen in trainingen en wedstrijden. Kalezic besloot echter een aanvaller in te wisselen voor een centrale verdediger zodat de backs lekker hoog konden blijven spelen. (Alsof die backs aanvallend enorm veel hadden gebracht…) En ondanks het teleurstellende spel en de slechte resultaten heeft hij tot en met het onvermijdelijke einde aan dit 5-3-2 systeem vast gehouden. Daarmee het enige goede dat dit team had (de volop scorende 4 voorin) vakkundig om zeep helpend. Wat mij betreft was dat een absolute blunder en een brevet van onvermogen waard. Ik ben daarom bepaald niet overtuigd van een succesvol volgend seizoen onder deze trainer.

Voor wat betreft Mathijsen kun je je vraagtekens zetten bij zijn toegevoegde waarde (voor wat betreft de samenstelling van de eerste selectie) het afgelopen seizoen. Hij heeft een vrij lichte trainerstaf aangesteld die uiteindelijk gefaald heeft. En qua spelers komen er een paar uit het netwerk van de trainer, een paar uit het netwerk van ‘de groep’ en een paar gerenommeerde spelers die iedereen al kende. Maar misschien kunnen we hem de credits geven voor het overtuigen van Henk Veerman?
Laatste betreft Mathijsen ben ik niet eens. Mathijsen heeft naar mijn een prima selectie bij elkaar gehaald in de zomer. We hadden praktisch nog 4 spelers over van het vorig seizoen. Wel vind ik het jammer dat hij Kemper geen nieuw contract heeft gegeven, wou graag blijven en op die positie hebben we toch best wat problemen gehad.

Mathijsen heeft naar mijn mening goed gehandeld met het halen van Waem, Koudossou, Ché, van Mieghem, Ideho, van der Sande, Veerman.

Vigen had ik meer van verwacht, Granli valt weinig over te zeggen.
Hamdaoui, van Wolfswinkel niets toegevoegd. Sürmeli vind ik ook in dit rijtje horen.
Van Hintum prima toevoeging maar geen basismateriaal, zat de slijt al aardig op.

Van de spelers die in de winter zijn gehaald vind ik Schalk en Vlak prima, maar hen had ik er dan liever vanaf het begin bij gezien.

Ook zat Mathijsen denk ik met wat spelers in de maag die er nog waren. Zoals Werker, Siereveld en Absalem.

Al met al vind ik dat hij het in de zomer meer dan prima gedaan heeft en een andere trainer er hoogstwaarschijnlijk meer uit gehaald zal hebben.
4
Zaterdag 1 juni 2024 om 23:44 uur

morley

opper schreef:

Ik vind het ook een zwak interview, maar op 1 punt wil ik ter verdediging wel inzoomen. De blessures. Je twee relevanties voor de winterstop Che en Ideho vallen (grotendeels) uit. Je beste keeper Wentges heeft nauwelijks kunnen spelen. Granli waar veel van werd verwacht zat het hele jaar in de lappenmand. Derijck was structureel geblesseerd. Al met al natuurlijk wel iets verzachtende omstandigheden. Had dat meegezeten hadden we bij de eerste twee geëindigd. Desondanks nog steeds vreemd dat Kalezic zo verdedigd blijft worden. Beter nu er uit dan volgend seizoen na 8 wedstrijden.
Alsof andere clubs geen blessures hebben gehad. De selectie was breed genoeg om dat op te vangen. We spelen geen Champions League maar hebben verloren tegen clubs als Telstar en Helmond Sport.

Een beter excuus vind ik het feit dat praktisch alle verdedigers kostbare persoonlijke fouten hebben gemaakt. En dat bijna continu… Daar is niet tegenop te coachen.

Voor de winterstop hebben we flink punten binnengeharkt met een geweldig kwartet voorin; Van der Sande, Ideho, Veerman en Van Mieghem. Maar omdat het tactisch niet klopte was het wel geregeld open huis op het middenveld en achterin. Daardoor zijn er helaas ook toen al onnodig punten verloren. Volgens Kalezic omdat de backs te vaak tegelijk veel te hoog stonden.

Een goede coach had dat opgelost door de spelers beter te coachen en sommige accenten anders te leggen in trainingen en wedstrijden. Kalezic besloot echter een aanvaller in te wisselen voor een centrale verdediger zodat de backs lekker hoog konden blijven spelen. (Alsof die backs aanvallend enorm veel hadden gebracht…) En ondanks het teleurstellende spel en de slechte resultaten heeft hij tot en met het onvermijdelijke einde aan dit 5-3-2 systeem vast gehouden. Daarmee het enige goede dat dit team had (de volop scorende 4 voorin) vakkundig om zeep helpend. Wat mij betreft was dat een absolute blunder en een brevet van onvermogen waard. Ik ben daarom bepaald niet overtuigd van een succesvol volgend seizoen onder deze trainer.

Voor wat betreft Mathijsen kun je je vraagtekens zetten bij zijn toegevoegde waarde (voor wat betreft de samenstelling van de eerste selectie) het afgelopen seizoen. Hij heeft een vrij lichte trainerstaf aangesteld die uiteindelijk gefaald heeft. En qua spelers komen er een paar uit het netwerk van de trainer, een paar uit het netwerk van ‘de groep’ en een paar gerenommeerde spelers die iedereen al kende. Maar misschien kunnen we hem de credits geven voor het overtuigen van Henk Veerman?
10
Zaterdag 1 juni 2024 om 20:13 uur

slash070

slash070 schreef:

Nou ja, misschien wel, weet niet wat er op dat moment te halen viel. Zijn netwerk valt in elk geval wel tegen ja. Sommigen zijn gehaald om het halen, en via via. Was een selectie voor de zeer korte termijn. Aankomend seizoen gaan we weer hetzelfde beleven.
Ik bedoel eigenlijk, al met al stond er wel een selectie wat voor promotie kon en moest gaan. Hele kkd keek met afgunst, en zeker in de winterstop. Het veranderde alleen heel snel in leedvermaak.
0
Zaterdag 1 juni 2024 om 10:09 uur

Nu online

Superfan, den haag en 131 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 8
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Patro Eisden
Vandaag om 11:30 uur
Besloten

Advertentie