Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: wedstrijd

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 8
Volgende pagina

tjapi01

tjapi01 schreef:

Het vuurwerk en het spandoek vond ik prima.
Maar het vijandige gedrag onder elkaar vond ik echt belachelijk en ik geef natasja dan ook geoot gelijk met haar statement. Dit was echt een schande!

Ik zelf zat een vak ernaast tussen de excelsior supporters maar schaamde me kapot voor dat kleine groepje die het weer eens verpest voor de rest!

Ik denk dat deze debiele leeghoofden geen idee hebben wat de consequenties zijn voor een club die uit het verre verleden en recente verleden al zo vaak uit de hand is gelopen.

Op deze manier kan onze club nooit gezond worden omdat er heel veel geld uit gaat naar veiligheidsmanagers en kaarten kunnen minder makkelijk worden gekocht waardoor er dus minder inkomsten uit gehaald kunnen worden. Denk niet alleen aan geld voor een kaartje maar al die mensen drinken en of eten ook iets als ze eenmaal in het stadion zijn.

Ook zullen bepaalde spelers wel 2 keer nadenken voordat ze naar den haag komen!

Iedereen die op beeld staat en ook maar 1 klap of schop of duw heeft uit gedeeld mag wat mij betreft voor het leven geschorst worden!!!!!
Overigens dat gezeik over dagjes mensen slaat ook nergens op!! Wees blij deze mensen betalen 2x zoveel voor hun kaart als wij(de seizoenskaarthouders)

Wat mij betreft mag het stadion elke wedstrijd volledig uitverkocht zijn met minimaal 5000 dagjesmensen!!
13
Zondag 26 mei 2024 om 18:42 uur

GroenGeelHart070

Dappere dodo schreef:

Nee je vergeet niks, zo is het en niet anders! Het stelde eerlijk gezegd niet zo heel veel voor. Het was meer een soort vulkaanuitbarsting bij sommige supporters die het ineens helemaal zat waren en daarom met harde hand wilde regeren om de andere supporters er vanaf te krijgen. Er is nog een vlag of iets in de fik gestoken, verder weinig te beleven.
Ik vind het ook allemaal zwaar overtrokken, ook als je het vergelijkt met wat de Graafschap bij ons deed! Die hoefde ook niet weg uit het vak, maar het grote verschil is toch wel dat wij zelf van het vak af wilde gaan.

Saillant detail is zelfs ook nog dat ze de pyro actie van de Graafschap maar wat graag bij Espn gebruiken om promotie te maken voor de play-offs op de socials… heel krom allemaal en duidelijk weer roeptoeteren dat het bij Den Haag allemaal zooooo erg is… echt waar, geloof me, er is echt niet heel veel gebeurd! Als je zegt van wel: was je er niet bij of ben je een sensatie zoeker
Hier was ik dus benieuwd naar. Zonder de situatie te willen bagatelliseren is hier dan relatief weinig gebeurd als we het vergelijken met wat er de afgelopen 2 jaar wekelijks op andere tribunes in Nederland plaatsvond waardoor wedstrijden gestaakt werden.
Vuurwerk op het veld keur ik af. Aanvallen van mede-supporters keur ik af. Een sjaaltje van je eigen club in de fik steken en aan het hek hangen keur ik af. Weggaan tijdens een wedstrijd... ach. Waar was het 'Nooit meer naar huis'?

De knvb besloot ineens om eerst het uitvak geheel leeg te krijgen, bussen retour Den Haag en dan pas de wedstrijd een vervolg te geven. Deze harde aanpak is volgens mij nergens vertoond bij vele, ergere omstandigheden. Maarja, het betreft Den Haag hè..

Met haar 'statement' op ESPN heeft mw. Van Grinsven er zelfs hoogstpersoonlijk voor gezorgd dat ieder detail dus enorm opgeblazen is waardoor het lijkt of de Den Haag-supporters weer 'Excelsior-thuis-achtige' rotzooi hebben getrapt.

Mathijsen wil nog geen reactie geven, het stoom kwam volgens media uit zijn oren. Ik hoop dat dit vanuit zijn functie is, bij het beoordelen van het voetbaltechnische aspect, want daar moet hij zich mee bezig houden. Juist goed, eerst weer terugkijken, evalueren en pas dan met krachttermen gooien. Niet vanuit de emotie een statement maken. Leest u even mee mw. Van Grinsven..
4
Zondag 26 mei 2024 om 16:23 uur

Dappere dodo

Ran1972 schreef:

En daarom moet dat puntensysteem er echt komen voor uitwedstrijden. De vaste kern uitsupporters waren er nu waarschijnlijk niet in volle getale aanwezig en dan krijg je figuren die het allemaal wel ff regelen. Misschien tijd inderdaad dat er meer ‘oudere’ meegaan naar uitwedstrijden maar ook thuis op Noord is het totaal niet meer zoals het was. Zal wel de nieuwe generatie zijn maar leuker wordt het er niet op. Vroeger gebeurde er ook van alles alleen was dat soort van ‘bekend’. Men wist wie wie was en zonder echte leider toen waren de hannes, Rico’s etc de regelaars. Klote dat je je onveilig voelde en dat huilende kinderen op de tribune dit hebben ervaren. Maar zolang niemand de aanstichters tot de orde roept….
Sorry hier moet ik echt ff op inhaken!
Ik ben dit jaar zeker niet alle uitpotjes geweest, maar ik heb mensen zich gisteren als beesten zien gedragen die echt elke wedstrijd komen! Ik ga geen namen noemen maar ik weet echt wel wat ik heb gezien. Ligt echt niet alleen aan de ‘dagjesmensen’
5
Zondag 26 mei 2024 om 13:51 uur

JvDH

opper schreef:

Door 'supporters' als JvDH zal het stadion nooit structureel voller komen.
‘Supporter’ JvdH is dit seizoen naar elke wedstrijd geweest. En jij, mede-‘supporter’?
4
Zondag 26 mei 2024 om 12:21 uur

Olitano

Er is iets mis gegaan met het interview met onze directrice. Vermoedelijk zijn door AI haar woorden verdraaid. De tekst moet zijn:

Begrijpelijk dat onze supporters het stadion eerder hebben verlaten. Ons spel was inderdaad niet om aan te zien. U vraagt mij naar het vuurwerk ? Ik wil het over de wedstrijd hebben of liever over het hele seizoen.

Met schaamte moet ik bekennen dat wij als directie van deze mooie club gefaald hebben. Waar bij Excelsior sprake is van een enorme prestatie is bij ons sprake van een wanprestatie. Dat hoef ik niet verder toe te lichten. Iedereen kan je dit vertellen.

Nu maar hopen dat onze Amerikaanse eigenaar voor de derde keer veel miljoenen wil neerleggen voor zijn hobby waar hij trouwens weinig plezier aan heeft beleefd. Tot slot mijn excuses aan iedereen die van deze club houdt.
14
Zondag 26 mei 2024 om 09:59 uur

Advertentie

ADO079

opper schreef:

Als ze het hebben over een twee jaren plan om te promoveren dan neem ik aan dat ze ook een scenario hebben als het zoals nu niet is gelukt om in jaar 1 te promoveren. Dan moet er dus weer geïnvesteerd worden in spelers die er gelijk staan. Hopelijk halen ze nu wel een trainer die het maximale uit de spelersgroep weet te halen. Daar ontbrak het vooral aan.
Ja laten we weer een blik spelers open trekken 'die er gelijk staan'. Dat wordt dus weer een grote gok. Want natuurlijk is Kalezic eindverantwoordelijk maar als je na 30 minuten 3-0 achter staat in een wedstrijd die je MOET winnen dan hebben ALLE spelers gefaald. En niet alleen de trainer. Dus komend seizoen weer 9 nieuwe basisspelers in de hoop dat het dan maar gaat klikken. Je houdt je hart toch weer vast. ADO zal het nooit leren.
1
Zondag 26 mei 2024 om 09:45 uur

kako

Zondagochtend 5.00 uur, kan niet meer slapen, is het mijn dagelijkse ritme of is het omdat ik zo heb liggen woelen in bed, de hele nacht een beetje “unheimisch” gevoel. Stap mijn bed uit richting mijn koffie en kook er maar een eitje bij, een zacht gekookt eitje, moet gelijk aan gisterenavond denken, Kalezic, is in mijn ogen ook een zacht gekookt eitje. Hoe kon het toch zo vreselijk mis gaan?

Halverwege het seizoen hadden we het nog in eigen hand al zaten er toen ook al wedstrijden bij die niet om aan te gluren waren, maar omdat de meeste ploegen ook punten lieten liggen viel het allemaal nog wel mee. Oké, de eerste twee wedstrijden moest het team nog vorm krijgen omdat her en der nog spelers vandaan moesten komen maar in september / oktober liet de ploeg al weer acht punten liggen middels vier gelijke spelen tegen zwakkere broeders. Een bekerwedstrijd in Noordwijk ging ook nog maar net goed via de kleinst mogelijke overwinning.

Vervolgens was Jong PSV zo aardig om ADO op mijn verjaardag te laten winnen maar van de vijf daar opvolgende wedstrijden weer twee nederlagen, twee gelijke spelen en maar een overwinning op Jong Utrecht. De opleving kwam met een overwinning op NAC thuis en een bekeroverwinning op Sparta terwijl de laatste wedstrijd voor de winterstop Jong AZ nog op een nederlaag werd getrakteerd.

De positie op de ranglijst zorgde er voor dat promotie nog steeds in eigen hand lag. De andere ploegen lieten ook zat punten liggen. Tot aan de winterstop speelde ADO in ieder geval herkenbaar voetbal, raakte op elkaar ingespeeld en haalde het de meeste punten na een achterstand ( 27 ) Analisten wisten het zeker en de supporters toch ook, dit moest promotie op kunnen leveren.

Daarnaast zal de eigenaar gedacht hebben, poeplap trekken, want met een paar versterkingen moest een plek bij de eerste twee toch zeker mogelijk zijn. Eerst werd er een keeper gehaald ( ? ), mocht Timothy maar weer eens terugkomen op het oude nest, want we hadden een leider nodig achterin en werd Vlak als duurste aankoop ooit gepresenteerd. De keeper ( dat was toch bekend ? ) was en bleek een chaotische en onrust zaaiende en geen punt pakkende Messi fan. Vlak heeft na zijn doelpunt alleen nog maar in de weg gelopen en Timothy was tot aan zijn blessure ook verre van gelukkig, maar waarom gehaald, we hadden toch Sürmeli, waarvan het zacht gekookte eitje zei dat die altijd moest spelen door zijn ervaring?

Na de winterstop ging het vreselijk bergafwaarts. Er werd bijna niets meer gewonnen, ja de bekerwedstrijd in Maassluis met de hakken over de sloot maar de volgende ronde tegen NEC waren we kansloos, het voetbal verder leek nergens meer op. De coach maakte de spelers niet beter, ze gingen stuk voor stuk slechter spelen, het zelfvertrouwen was helemaal weg.

Na de bekernederlaag tegen NEC moest ADO nog veertien competitiewedstrijden spelen. Daar werden er maar vier van gewonnen. Henk bleef nog wel zijn doelpuntjes meepakken maar daar was ook alles mee gezegd. Na de nederlaag tegen Groningen ging ons zacht gekookt eitje het een en ander uitproberen, hij ging 5-3-2 spelen, nou nou, het was niet meer om aan te zien. Spelers die eigenlijk zouden moeten spelen zaten op de bank, spelers die hopeloos uit vorm waren liet hij gewoon staan en spelers werden op de verkeerde plek gezet. De man was echt de weg kwijt maar mocht van Joris gewoon doorgaan, wat Naat er van vond geen idee, die was met een 100 dagen plan bezig of zo en zag ik alleen maar de burgermeester een bakkie pleur geven tijdens het uitbrengen van ons mooie dikke ADO jubileumboek.

Kalezic werd een karikatuur van zichzelf, kraamde de meeste onzin uit en je zag en hoorde ( Ideho ) dat zijn spelers hem ook niet meer snapte. Kalezic zelf snapte het wel en legde nog maar eens uit dat hij aan het zoeken was naar de beste ploeg voor in de NC, het seizoen was bijna klaar maar de trainer wist nog niet hoe
hij het meeste rendement uit zijn team kon halen. Onbegrijpelijk, hij probeerde van alles, zette Henk zelfs op de bank, Ideho werd als wingback neergezet en de keeper zorgde er voor dat er totaal geen rust in de verdediging zat. O ja, hij ging ook nog besloten trainen, tuurlijk, de concurrentie mocht niets zien van wat hij uit de hoge hoed ging toveren.

Gelukkig was De Graafschap zo slecht dat daar nog een overwinning behaald werd maar thuis met zijn 5-3-2 was het wederom met de hakken over de sloot.

Wat ik miste was een trainer die, net als Francken, zijn team kon ophitsen in de juiste zin van het woord, oftewel schuim op die bekken. Maar in plaats daarvan liep men er bij alsof men hoopte dat het seizoen snel afgelopen zou zijn. Nou dat zou het ook. Trauma ploeg Excelsior kwam als nummer zestien van de Eredivisie op bezoek. Ondanks de kansen van ADO werd het een kleine nederlaag en mocht Excelsior van geluk spreken dat het met een overwinning naar Kralingen kon terug reizen.

Kalezic wist het zeker, ADO had haar beste wedstrijd gespeeld en ging vol vertrouwen naar wedstrijd nummer twee. Nog even deze horde pakken en dan zou via NAC de doelstelling gehaald kunnen worden.
Het trauma van Excelsior van 29 mei 2022 werd niet weggepoetst maar er kwam gewoon een tweede trauma bij, die van 25 mei 2024. Na een goede start, hahaha, dat kan dan maar maximaal twee minuten zijn geweest, keek men al weer tegen een achterstand aan. Waem liet zijn man weer eens lopen, Marsman lag al weer op de grond zodat een stiffie gegeven kon worden en de koppen gingen hangen. Jort van der Sande die geen schim meer was van de Jort van het begin gaf Excelsior de kans op de twee nul. Het zacht gekookt eitje zat er bij en keek er naar ( al liet hij al snel zijn hoofd overduidelijk in zijn twee handen rusten als teken van capitulatie ).

Dat het trauma uitliep op een 7-1 eindstand was vreselijk. Erger vind ik het dat een bestuur een trainer zo zijn gang heeft laten gaan zonder ingrijpen. De man was al maanden de weg kwijt. Na afloop had hij het ineens over een twee jaren plan en was hij trots op waar zijn ploeg nu stond. Ach ach, waar hebben we dit toch aan te danken. Helaas lieten “wij” ons weer eens van onze slechtste kant zien door net als De Graafschap vuurwerk op het veld te moeten gooien. Dat men nog steeds niet begrijpt dat als “wij” dat doen dit veel erger op de samenleving overkomt dan wanneer die superboeren dat doen is jammerlijk.

Naat gaf een statement op ESPN waarop ze alle supporters van ADO met de grond gelijk maakte en gaf aan dat keiharde actie zou volgen. Fijn, hoop dat ze woord houdt maar een vraag heb ik wel aan haar…..waarom nam je niet samen met Joris een statement in tegen Kalezic? Man had allang ontslagen moeten worden. Dan had het nieuwe hoofdstuk aan ons mooie Jubileumboek er heel anders uit gezien.

2024 – 2025 nieuwe kansen, we blijven ADO toch wel trouw, zeker zo lang we blijven bestaan. Hopelijk volgend seizoen met een andere trainer, voor comedy ga ik wel naar het theater. Ik wens u sterkte met het verwerken van dit nieuwe trauma.
34
Zondag 26 mei 2024 om 08:50 uur

Lellow

1ADO kan dus ook in de prullenbak volgens van Grinsven.

Gelukkig lopen zaken zoals ticketing, horeca en communicatie bij een amateurclub nog beter.

Joris heeft een prima selectie bij elkaar gebracht op enkele 30ers na ,in mijn ogen totaal overbodig.
Wentges,Che en Granli die geblesseerd zijn geraakt met hen had je een stuk sterker geweest.
Enige kanttekening met het beschikbare budget is dat ook niet heel bijzonder en iedere blinde zag dat de chemie weg was tussen coach en spelersgroep ook daarin faalt Joris de scout met tekenbevoegdheid had Kalezic moeten ontslaan.

Verder kijk ik terug op een leuk half jaar waarin we ,en dat moeten we ook niet vergeten ,bijna iedere wedstrijd op achterstand kwamen.

Even uithuilen en weer verder in de KKD.

Aanwinsten 24/25 KKD

Lars Schenk linksback
Farouq Limouri rechter centrale verdediger
Kacper Kostorz spits
Salah-Eddine Oulad M’Hand centrale middenvelder
Youssef El Kachati linksbuiten
Zakaria Eddahchouri spits
Dailon Livramento spits
Dennis Vos centrale verdediger
Michael Breij - rechtsbuiten
Boyd Reith - rechtsback
Robert Uldrikis- spits
Teun Bijleveld- linksback
1
Zondag 26 mei 2024 om 06:42 uur

poemba

Dappere dodo schreef:

Ook weer thuis! En net de woorden van Natas aardig op me in laten werken. Zij scheert ons allemaal over 1 kam, en dat waardeer ik niet! Maar goed, je eigen supporters met grof geweld van een tribune of laten gaan waardeer ik ook niet! Vuurwerk op het veld gooien mag ook simpelweg niet, het is een opnieuw zwarte bladzijde tegen Excelsior, 1 waarvan ik de ander nog altijd op mijn netvlies heb staan. En bij het verlaten van het stadion, met zoveel ME om ons heen, kreeg ik echt weer een Deja vu

Natas heeft haar zegje gedaan, je kan er van vinden wat je wil, maar ze had ook wel even mogen beginnen over de wanprestaties die ze al maanden op het veld laten zien, en wat onze vaste supporters week in week uit voorgeschoteld krijgen

Kalezic zal aanblijven, had het alweer over zijn 2 jaren plan. Maar deze man is slechter dan Kuijt, Brood en alle andere minkukels die we gehad hebben!
Dus het ligt altijd aan iemand anders. En daarom mogen we ons weer laten gaan.

Zo gaat het altijd het ligt aan de trainer of spelers of de td of de directeur.
Ik was weer trots op onze supporters, maar helaas de laatste wedstrijd doet ons weer de das om jammer .
Dit is niet alleen op dappere dodo gericht maar maar wel op diegene die het weer verknalt hebben.
1
Zondag 26 mei 2024 om 00:10 uur

Edwin Post

Als onze trainer nog een klein beetje zelfrespect heeft stapt hij vanavond nog op. Heeft meerdere spelers kapot gemaakt hij heeft Mathijssen en de eigenaar voor lul gezet en het allerergste dat hij heeft gedaan is de supporters die hij denigrerend de overkant noemde zo erg voor schut heeft gezet vanavond dat dit nooit meer goed gaat komen. Ook niet een jeugdspeler heeft hij laten doorbreken af en toe een keer opstellen en dan snel weer weken lang wegwezen. Dan een systeem bedenken die echt niemand snapte en ook nog eens de slechtste keeper van het betaald voetbal in de basis zetten inclusief zijn vriendje Surmeli en tweede miskoop Schalk wekelijks opstellen enz enz ik kan nog wel een half uurtje doorgaan. 7-1 van een van de slechtste ploegen met een bout trainer verliezen daar ben ik de komende weken nog ziek van en ik schaam me dood. Je dacht iedere week bij deze trainer het kan niet slechter maar hij heeft dat gepresteerd om dit tot de laatste wedstrijd vol te houden. Kalazic oprotten. En als laatste op een paar jonge spelers na niet 1 contract meer verlengen en volgend jaar verplichten dat als er een versterking nodig is dan of uit de eigen jeugd halen of weghalen bij een van de top amateurclubs in onze regio en kappen met dit nutteloze geldverslindende beleid dus Grunholz samen met Polak snel aan de gang bij onze mooie club.
8
Zaterdag 25 mei 2024 om 23:14 uur

Nu online

Edwin Post, Ronaldo, Langebach2, James, tjapi01, Madmax, stevie, Jk23, Erik070, wiegah070, Aad, Marcie, Lellow, RF, Campania en 209 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 8
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Patro Eisden
1-2
20 juli 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo SV Zulte Waregem
24 juli 2024 om 17:00 uur
Besloten

Advertentie