Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: supporters

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 9
Volgende pagina

purnie&pino

SVHB en de club in gesprek

Vanochtend heeft er een goed gesprek plaatsgevonden tussen de directie van de club, vertegenwoordiger vanuit Bolt en supportersvertegenwoordigingen.
Hierbij waren Natascha van Grinsven-Admiraal, Joris Mathijsen, Emilië van Duijn present namens de club. Vanuit Bolt sloot Scott McLachlan aan en daarnaast was Koos Roeg als SLO aanwezig.
Vanuit de supporters namen SVHB, Fansupport, FCDH en ADOKids deel aan het gesprek.

Een verslag van dit uitgebreide gesprek volgt zo snel mogelijk.
4
Woensdag 19 juni 2024 om 19:07 uur

Aad

Bollie74 schreef:

Treurig weer. Maar dit zijn geen "supporters" toch van eventueel ADO en NEC.
Ik vraag mij af waaruit ze afleiden dat dit supporters van ADO en NEC zouden zijn. Ik zie geen shirtjes of sjaaltjes en hoor de clubnamen niet noemen. In mijn ogen gewoon Oranje-supporters die te veel gezopen hebben.
4
Maandag 17 juni 2024 om 11:09 uur

slash070

Wat er van waar is weet ik niet, maar de naam is weer genoemd, en arme Naat gaat zich weer schamen

https://www.vkmag.com/magazine/ondertussen-ook-in-hamburg-supporters-van-den-haag-en-nijmegen-op-de-vuist
1
Zondag 16 juni 2024 om 19:36 uur

Edwin Post

Voor het Nederlands elftal moet je op een andere box zijn er zijn zat supporters die daar helemaal niets mee hebben.Wij hebben trouwens ook niks aan die info van ex spelers als jezelf in de krochten van het betaalde voetbal speelt. Hopelijk komt er snel wat nieuws over het komende seizoen hij is nu toch wel terug van vakantie.
4
Zondag 16 juni 2024 om 19:18 uur

Edwin Post

De evaluatie met nog komen volgens Mathijssen en ik kan me toch niet voorstellen dat onze eigenaar alles maar slikt voor zoete koek. Er is veel geld uitgegeven met als doel promoveren en dit is volledig verpest door onze drs Kalazic. Onze TD kan wel stoere praatjes hebben maar uiteindelijk beslist degene die betaald. Het is niet de enige club van Bolt maar wel de enige die drie keer zoveel uitgeeft als dat er binnenkomt. De kans dat deze 2 heren die beide hebben gefaald ontslagen gaan worden is nog steeds zeer groot of in ieder geval 1 van de 2. Ik snap ook nog steeds niet dat deze 2 genieën hun excuses aan de supporters nog niet hebben aangeboden. Met daarin ook dat de supporters het goed hadden gezien hoe de trainer de ploeg helemaal naar de klote hielp door zijn tactische onvermogen.
12
Dinsdag 11 juni 2024 om 19:49 uur

slash070

Law schreef:

Zijn meerdere spelers die zich daarover op verzoek hebben uitgesproken en die beamen het stuk van Jim. Wat ook voor de leiding geld het zijn vrijwel allemaal passanten en carrière technisch is het niet heel handig en verstandig om de klokkenluider te zijn. Uit basis van wederzijds respect worden de namen van de spelers die gesproken zijn niet in het openbaar gedeeld.
Ok. Maar toch wel apart en zwaar kut dat het waarschijnlijk sinds de winterstop zo bleef aanklooien. Behalve voor de supporters ook voor de spelers. 'Home is where the money is' #2024
1
Zondag 9 juni 2024 om 12:17 uur

Advertentie

BLEISWIJK-1

purnie&pino schreef:

Blijf jij maar lekker op internet klagen over de trainer 😉
Dreigen is natuurlijk nooit goed. Maar je hebt wel een punt dat je je stem wel wat meer mag laten horen. Want op dit moment worden se supporters weggezet als domme koeien.

Ik vraag me alleen af of zo'n spandoek echt helpt.
1
Zaterdag 8 juni 2024 om 16:06 uur

pajam

Ik had het niet beter kunnen verwoorden dan o.a Slash en R.E.

Hieronder al gedaan hebben.

Vraag niet om rellen of ander soort gedrag waar we zelf niet bij gebaat zijn, maar onze eigenaar mag op z’n minst heel duidelijk worden gemaakt dat we nog liever naar Brard en Adelaar als trainers duo kijken i.p.v Von Kalezic & zijn omgekeerde psychologie.

Zijn zij nou zo dom bovenin ut Stadion of zijn wij zo slim? 😶‍🌫️

“Reorganisatie begint bovenin” En bij poging 3 het advies dat om een soort van supporters vertegenwoordiging ook eens te horen.

Want bij onze club kan je inmiddels stellen dat de beste stuurlui daadwerkelijk aan wal staan….
6
Donderdag 6 juni 2024 om 19:55 uur

slash070

Is err nog vertrouwen in directie en trainersstaf, of....

Mathijssen gaf aan keihard gewerkt te hebben en stappen te hebben gemaakt. Had voor onze begrippen bakken met geld ter beschikking gekregen. Zonder blikken of blozen vertelde hij dat toen hij begon er geen selectie was, en dat de club 12de was geëindigd. Nu staat er een selectie en is de club 5de geëindigd. Er is dus grote progressie gaande. Heeft geen daadkracht, geeft slappe leiding gezien wat er maanden lang gebeurt is. Kan zich ook niet voor een camera verwoorden als een directielid. Is een heel slecht uithangbord voor de club.

Van Grinsven gaf aan keihard gewerkt te hebben. Een van haar eerste daden was Lex sr ontslaan om Bolt haar goeie kostenbesparing te tonen, en deur verderop bij Mathijsen was money no object. Voorderest is van positieve veranderingen in de club niks zichtbaar naar buiten toe. Laat ook de huisregels niet handhaven, komt weer conflict met lokale driehoek van straks. Is meer het type voor een personeelvereniging of zo. Heeft in die paar interviews alleen maar verteld waar ze is geboren, en wellke school ze allemaal heeft gezeten. Voorderest cliches uitvhet handboek AD for dummies. Die loopt tijdens de half open dag voor geregistreden dalijk weer enthousiast met een sjoelbak te zeulen. Kan zich voor de camera totaal niet verwoorden als een AD van een betaald voetbalclub, en zeker niet zoals na een incident zoals Excelsior-uit. Is een heel slecht uithangbord voor de club.

Kalezic is een man met een serieus gedragsprobleem. Tijdens de persco's doet hij een erg slechte Van Gaal imitatie, alleen heeft hij zijn prestaties niet. Hij heeft eigenhandig de rechtstreekse promotie om zeep geholpen, door bijna elke speler dingen tegen zijn natuur te laten doen. En dat vanaf het moment dat de ploeg tweede stond. Heeft in de beslissende fase van de competitie de wedstrijden weggegeven door er oefenpotjes van te maken. Goed voor je sponsors en je supporters toe zoiets. Competitievervalsing ook. Alsof je naar een restaurant gaat voor een tig gangen menu, en je krijgt voor die prijs een boterham met pindakaas omdat de kok 's wat anders wilt proberen, en je mag daar geen commentaar op geven. Is een heel slecht uithangbord voor de club.

Paar weken nog, en weer Hup ADOOO !
23
Donderdag 6 juni 2024 om 16:44 uur

Olitano

Edwin Post schreef:

Het lijkt erop dat onze TD toch een beetje terugkrabbelt. Als de trainer blijft dan moet de club gaan bepalen welke spelers er gehaald gaan worden en de trainer is er dan voor om van deze spelers een elftal te maken want luisteren naar deze trainer heeft je niks gebracht. Het is precies wat hier al gezegd wordt een trainer speelt een systeem die het beste past bij de groep die hij heeft en niet een systeem bedenkt die helemaal niet werkt zoals afgelopen seizoen omdat hij zijn zin maar wil blijven doordrijven.
Ik zie dat anders;

1) De club heeft een visie en handelt daar naar.

2) Een onderdeel van zo'n visie is de speelwijze die past bij de ambities en de cultuur van de club.

3) Vervolgens ga je een technisch directeur zoeken die in dat plaatje past.

4) De volgende stap is dat de technisch directeur een trainer zoekt die in de voetbalvisie van de club past.

5) De TD gaat in overleg met de trainer naar geschikte en beschikbare spelers zoeken. Rekening houdende met de beschikbare financiën en de voetbalvisie.

NB
Een voetbalvisie zou kunnen zijn dat de eigen jeugd goed vertegenwoordigd is in de selectie aangevuld met ervaren spelers. Dat alles in balans waarbij het creëren van transferwaarde een rol speelt. Natuurlijk naast het zo goed mogelijk presteren en de supporters van alle tribunes waar voor hun geld geven.
1
Donderdag 6 juni 2024 om 10:36 uur

Nu online

Marcie, Law, opper en 151 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 9
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Patro Eisden
1-2
20 juli 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo SV Zulte Waregem
24 juli 2024 om 17:00 uur
Besloten

Advertentie