Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: termijn

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 9
Volgende pagina

FC Den Haag!

BLEISWIJK-1 schreef:

Leeftijd is natuurlijk wel een dingetje. Hij wordt in januari 37 jaar.

Maar hij is wel fit. Want hij heeft 95 wedstrijden in de laatste 3 seizoenen gevoetbald. Welke 36 jarige kan dit zeggen?
Tuurlijk, geen beleid voor lange termijn maar je hebt ook te maken met de korte termijn en de wens om te promoveren.
0
Donderdag 31 augustus 2023 om 20:15 uur

Eeuwig Den Haag

Lellow schreef:

Ik denk dat we een beetje doorslaan maar als we promoveren dan sta ik vooraan in de polonaise.

Maar laten we aub ophouden over beleid.
Absoluut geen speler voor lange termijn beleid inderdaad.

Probleem is dat er gewoon weinig goede linksbacks zijn, laat staan dat ze vrij zijn. Dan ga je zo een dwarrel uit oost europa halen waarvan je de kwaliteiten onmogelijk kan inschatten gezien de tijd.

Nu haal je in ieder geval een speler die vorig seizoen nog op het zelfde niveau speelde, promoveerde in het best voetballende elftal, en als centrale verdediger 11 assisten gaf. Dan weet je in ieder geval wat je binnenhaalt en wat je aan zo iemand hebt. Als optie voor dit jaar wellicht zo gek nog niet.
0
Donderdag 31 augustus 2023 om 20:10 uur

Bolskie

BLEISWIJK-1 schreef:

Er zit zeker een vorm van waarheid in je verhaal.

Wat Jol echter wel verkeerd ingeschat heeft. Is dat Pascu, De Boer, Besuijen e.d. leuke spelers voor de KKD waren. Maar niet goed genoeg voor de eredivisie.

En Jol haalde ook spelers die nog niet wedstrijdfit waren. En in sommige gevallen maanden nidig hadden om fit te worden.

Uiteindelijk zullen de prestaties bepalen of Mathijsen het goed gedaan heeft. Op dit moment is het gewoon nog afwachten.
Geen idee of dat een verkeerde in schatting was of gekozen was voor lange termijn. En denk gezien de contractduur oa Vincente het laatste maar goed. Wat heb je er nu nog aan
0
Woensdag 30 augustus 2023 om 11:25 uur

Lellow

opper schreef:

Surmeli - Kalezic
Waem - Kalezic
Van Wolfgang - Kalezic
Che - BOLT
Koudossou - BOLT
Granli - Aangeboden omdat vrouw hier naar toe wilde
Veerman - Mathijsen?
Van Mieghem - Veerman
Ideho - Mathijsen?
Denk dat dit een juiste constatering is.

Toch heel benieuwd wat nu het grote plan van Bolt is want 5 versterkingen zullen geen geld opleveren en 2 zullen indirect geld opleveren .
Ideho ligt voor 2 seizoenen vast dus die loopt voor een appel en een ei weg of transfervrij.

Waem is de enige versterking die een goede transfersom kan opleveren .

Verder vind ik deze transfer window erg teleurstellend maar dat zijn jullie gewend .

Stel we halen de PO dan kan je het seizoen weer opnieuw beginnen KKD of eredivisie.

Ik had liever de weg van de lange termijn ingeslagen en dat zeer duidelijk gecommuniceerd en tastbaar gemaakt dmv het aantrekken van talenten tussen de 18-23 jaar met langdurige contracten met eenzijdige opties om te verlengen .
Of types Titouan Thomas huren binnen de Bolt Groep.
Het woord “ promotie “ niet noemen.

Zo’n Jerry Wolfgang is toch lachwekkend, had dan Randy Wolters genomen dan hadden we echt kunnen lachen .

Aangaande Struick ,ik had een Indonesisch Twitter en Instagram aangemaakt en hem maximaal uitgemolken en daarna goed verkopen richting Zuid Oost Azië .

Ik ga vanavond voor een 1-1 , wordt wel tijd voor een doelpunt.
Henri die de bal verkeerd voorzet en die pardoes achter de doelman belandt.
0
Vrijdag 25 augustus 2023 om 10:48 uur

rd..

DHFC070 schreef:

Precies en opbouwen heeft continuïteit en tijd nodig.
Doorgaans is iets afbreken veel makkelijker dan iets opbouwen.
Laat de afgelopen jaren iets "afbreken" nou net een understatement zijn bij ons.

Bolt, Mathijssen en v.Grinsven verdienen een eerlijke kans zoals een ieder en dat heeft wel tijd nodig. Je kan niet zomaar terugkomen van een begrotingstekort van pak hem beet 60%! laat staan dat je zo weer eredivisie voetbal speelt. Daarvoor zijn de afgelopen jaren de problemen zover voor je uitgeschoven die nu als een boomerang zijn teruggekeerd.

Enig realisme en conservatief verwachtingspatroon is wel op zijn plaats. Vorig jaar had je de 5e begroting en 8 miljoen tekort op diezelfde begroting en eindig je 12e! Denk je nu dat we met de hand op de knip en bezuinigingen ineens wel 5e of hoger gaan eindigen?

Roda was een valse start maar roep op om pas vanaf een wedstrijd het e.e.a. te beoordelen.
Ik denk dat Lellow wat sarcastisch was.

Je hebt wat mij betreft volledig gelijk. Ik zie die dynamiek elke keer weer voorbij komen. Aan de ene kant roept men om beleid en zorgvuldige opbouw, maar als er dan niet direct een resultaat aan hangt, dan is het ook niet goed. Op korte termijn topresultaten en een club met beleid van nul (onder nul, bijna faillissement) af weer opbouwen, gaan vaak niet hand in hand. Dat begint bij de basis: onze jeugdopleiding. En het eindigt bij een verwacht goed resultaat tegen de betere clubs... Daar gaan zeeën van tijd overheen. Het zij zo.

En dan daarbij. Wat is het alternatief dan? 10.000.000 om de selectie te versterken? En welke garanties geeft dat? Niet zo gek veel, ben ik bang.
0
Zondag 20 augustus 2023 om 09:20 uur

Advertentie

Johan vakkie M

Dappere dodo schreef:

Ik zag het hier al eens voorbij komen, maar die liedjes op Midden Noord slaan inderdaad echt nergens meer op! En kom niet aan met reacties als: bedenk dan zelf maar wat, of neem het voortouw.

Als voorbeeld, een liedje over: Nooit meer naar huis zingen… en vervolgens loopt in het Haags kwartier de tribune zowel op G als op MN voor een groot gedeelte leeg
Het liedje: we gaan een uurtje weg, moet natuurlijk weer besloten worden met dat “fijne” woord : k..k.r
Of dat kansloze liedje over: we gaan promoveren, en dat een bepaalde stad losgeslagen wordt? Oh ja, daar kan het woord k..k.r uiteraard ook niet ontbreken
Sorry maar het niveau is meer dan bedroevend!

Vraag je het mij nogmaals, verzin dan liedjes voor spelers! Die hebben onze steun meer nodig dan ooit, en volgens mij is er voor geen enkele speler in de huidige selectie een liedje!?
Sascha, Henkie, Waem, moet toch niet zo heel moeilijk zijn?
Dat is een beetje het punt. We zitten qua sfeer in een soort schizofrene situatie. Deels nog de Engelse sfeer willen maar te weinig creativiteit aan de dag leggen voor goede, vaak langere songs, deels de nieuwe ultra sfeer maar nog te weinig leiding en goede uitvoering. De creativiteit gaat bij ons niet komen dus ik dat op termijn je beter naar een goed georganiseerde ultra cultuur kan gaan ( denk goede trommelaars, een arsenaal aan reeds bekende werkende liedjes, misschien een corteo vooraf, het vinden van een goeie frontman etc.)
0
Zaterdag 19 augustus 2023 om 11:17 uur

Dennis

We missen nog een hoop kwaliteit, maar ik trek menigeen hun voetbaltechnische opvatting toch flink in twijfel als ik ze hier zie shouten. Laten we daar aub niet naar handelen als club zijnde. Hoewel iedereen recht heeft op zijn of haar mening uiteraard.

Koudossou heeft natuurlijk geen idee wat er zich in z’n rug afspeelt bij de eerste tegentreffer. Alleen heeft Waem de situatie voor zich en moet hij de tegenstander gewoon simpel buitenspel zetten. Hij treft hier ook de nodige blaam. Waem was in de eerste helft sowieso verschrikkelijk. Toch zal hij op de lange termijn een versterking voor ons zijn. Daar ben ik van overtuigd.

Dat iedereen de schuld van de derde goal bij Werker legt is me ook een raadsel. Hij hoeft nooit meer een shirt van ADO te dragen, maar is degene die nog ingrijpt in deze situatie. Verder staat Asante als rechtsback bij de ingooi naast Koudossou weet ik het wat te doen en is Klas ook weer niet in de ruimte waar hij dient te staan te vinden.

Iedereen afschrijven na zo’n wanvertoning is vrij opportunistisch. Komljenovic heeft in de eerste helft buiten een doorkopbal die niet aan kwam elke bal naar de juiste kleur gespeeld (stats van de eerste helft beamen dat) en bracht als enige nog wat energie. Niet genoeg voor een voldoende, maar ook geen reden om hem gelijk af te schrijven en als niet goed genoeg te betitelen.

Klas zat in de eerste helft op een passing accuracy van net boven de 50 procent wat echt niet te bevatten is voor een centrale/controlerende middenvelder. En wat Asante allemaal aan het doen is op het middenveld weet hij zelf ook niet.

Veerman loopt ook gefrustreerd rond te wapperen met z’n armen. Hij krijgt natuurlijk weinig bruikbare ballen. Alleen de ballen die hij ontvangt verwerkt hij nu ook niet bepaald prima. Hij zal zichzelf ook flink moeten verbeteren.

En mensen beoordelen op basis van de tweede helft heeft ook weinig zin. Roda JC heeft de punten in de tas en vond het wel best. Dus om te zeggen dat Granli zo’n versterking is heeft ook nog weinig voeten in de aarde. Dat gaan we de komende wedstrijden zien.
0
Zaterdag 19 augustus 2023 om 10:23 uur

rd..

slash070 schreef:

Proces? Wat voor proces? Deze selectie is niet goed genoeg om ergens om mee te doen.
Proces van het bouwen aan een selectie die op termijn wel competatief is. Daar zijn we nu nog niet.
0
Zaterdag 19 augustus 2023 om 06:44 uur

FC Den Haag!

Eeuwig Den Haag schreef:

Zijn boos over het feit dat ze een speler kopen om dan aan hun netwerk te verhuren, iets waar ze al bang voor waren toen met de overname.
Dan moeten ze toch wat meer naar de lange termijn kijken
0
Donderdag 17 augustus 2023 om 14:38 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Kishna wil later bestuursfunctie: weet wat er aan schort
Ricardo Kishna ziet zichzelf niet meer bij ADO Den Haag spelen. Maar hij ambieert op termijn een andere rol bij de club.
Lees het nieuwsbericht
0
Zaterdag 12 augustus 2023 om 17:43 uur

Nu online

Sprinkhaan070, tjapi01, john 147, Franky, Alle ballen op Jort, BLEISWIJK-1, malle eppie, ADO079, purnie&pino, S.upporter, Ronaldo, DenHaagFC17, Lellow en 97 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 9
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Patro Eisden
20 juli 2024 om 14:00 uur
Besloten

Advertentie