Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: vol

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 9
Volgende pagina

Erik070

Aad schreef:

Je moet dan niet raar staan te kijken als de lokale driehoek alsnog besluit dat de wedstrijd niet door mag gaan. Hier in Nederland krijgt de minderheid altijd zijn zin.
Al die alu hoedjes een kaartje geven zit het stadion ook weer een keer vol.
1
Vrijdag 19 april 2024 om 15:01 uur

slash070

Johannes schreef:

Het is sowieso een gok. Laat je Jan Pipo de Tweede zitten en het systeem werkt straks toch en je doet het goed in de playoffs, of gooi je hem op straat - met alle onrust van dien - en wie ga je in godsnaam voor die groep zetten dan? Maar wellicht dan een oplevende spelersgroep. Ik zou het als Joris zijnde op dit moment echt niet weten. Het is een 50-50 voor mij.
Zou nu waarschijnlijk te laat zijn voor een trainerswissel. Met deze uitgaven aan de selectie hadden we nu gewoon al 'veilig' bij de eerste twee moeten staan, niks meer of minder. Met de winterstop aanwinsten kwamen er op social media reacties vol afgunst van andere supporters, nu is er wekelijks hoongelach.

Wat Kalezic nu opeens probeert had hij in de voorbereiding moeten doen, als basis speelwijze waar je altijd op terug kan vallen. Hij heeft het hele seizoen geteerd op bevliegingen van de aanval. Uiteindelijk moesten die steeds meer goals maken om een wedstrijd te winnen, dus dat houdt een keer op.

Benieuwd hoe onze eigenaar er straks tegenaan kijkt, als de nacompetitie ook een flop wordt. Van Grinsven kwam er een week of zes geleden achter dat de vaste uitgaven toch wel hoog waren voor een kkd club. Daar had haar enige zelfstandige bezuinigingsactie, wat mislukte, om LexSr de poort te wijzen ook niks aan veranderd. Haar beleidsplan na 100 dagen loopt ook blijkbaar wat uit, houden we nog tegoed. Van Mathijsen horen de supporters ook niks, zijn goeie verhaal aan nieuwe aanwinsten bleek dus een bankpas met Boltsaldo te zijn.

Maar geef niks, valt eigenlijk best mee na de Wang-Dynastie met z'n zelf aangestelde directeuren. Positief zijn, is mijn cluppie sinds geboorte, morgen 3-0 en na afloop de kroeg in en later blablabla geouwehoer thuis

@Kees, vind ik leuk -->
5
Vrijdag 19 april 2024 om 11:39 uur

FC Den Haag!

Bert schreef:

Blijft wel verschrikkelijk vinden dat interview met Kalezic.
De beste man gelooft er zelf nog in ook.
Deelt nog een sneer uit naar de supporters dat ze er geen verstand van hebben.

Den Haag en verdedigen dat zit niet in het dna van de club.
Heeft die ook de spelers niet voor.

Je weet nu al dat het niks wordt met die nacompetitie.
Niet specifiek alleen aan jou gericht hoor Bert en ik snap je negatieve gevoel gezien de afgelopen maanden. Echter komop zeg, met zo’n instelling kunnen we net zo goed niet meedoen aan de playoffs!

Wat nou het wordt niks, COME ON THE HAGUE

Het maakt niet uit hoe, maar alles op alles voor promotie! Zorgen voor thuis een volle bak en ook steeds een vol uitvak! En met z’n allen positief achter team en trainer gaan staan!

We kunnen hier wel negatief blijven doen, maar dan is 1 ding wel zeker: daar helpen we de club niet mee.

En weer zingen Wij gaan promoveren! En dan zingen we volgend jaar weer: wij gaan Europa in
5
Zondag 14 april 2024 om 21:57 uur

GroenGeelHart070

Sprinkhaan070 schreef:

Als ze beide verliezen vandaag zal het misschien nog wel spannend worden en hebben we best nog wel een klein kansje. De laatste wedstrijden van het seizoen zijn vaak gekke wedstrijden. Overigens spelen Roda en Groningen ook nog tegen elkaar. En naast NAC hebben toch best een makkelijk programma. Wie weet..
Als ze allebei punten verliezen vandaag komen zij vol onder druk te staan en dat wordt anders voetballen. Het programma van a.s. vrijdag is dan ook meteen interessant.
Niemand wint in deze fase meer vanzelfsprekend (behalve wij )
1
Zondag 7 april 2024 om 13:30 uur

GroenGeelHart070

0-1 NAC bij Groningen begin 2e helft. De zondag begint goed vol druk op Groningen en Roda (later vanmiddag)
1
Zondag 7 april 2024 om 13:23 uur

Advertentie

ps070

Lellow schreef:

Ik kan nu ook lopend naar Laakkwartier en Tac90 , denk zelfs dat Vredenburch in Rijswijk aan te lopen is .

Denk dat Royston een beetje te jong is voor ons .
vol aan de bak met de jeugd dan maar met 0-5 van de mat aflopen.
0
Donderdag 4 april 2024 om 14:18 uur

Lellow

Die 6,5 ton van Vlak en de werkgeverslasten van Hamdaoui Wolfgang Granli Werker Surmeli Derijck Marsman had beter besteed kunnen worden aan de jeugdopleiding en dan bedoel ik niet de JO10 die op en neer kan naar Kerkrade om daar 9-3 te winnen ,maar talenten in de leeftijdscategorie 17-20 jaar oud.

Nogmaals het lijstje van spelers die NOOIT 1 minuut in ADO1 hebben gespeeld.

Youri Vergeer
Hicham Faik
Lance Duivensteijn
Jerdy Schouten
Pascal Struijk
Denzo Kasius
Sven Mijnans
Gustavo Hamer

Maar gelukkig vinden we volgend seizoen weer een bus vol 30 plussers zonder restwaarde .
5
Dinsdag 2 april 2024 om 13:02 uur

yesyes

Langebach2 schreef:

Een droom is Excelsior in de laatste minuut van de playoffs te verslaan.
Maar realiteit is dat we volgend jaar weer KKD spelen als we zo doorgaan.
Ach joh dat gezeik hier van sommige . Die hele play-offs zijn wedstrijden op zich. Je weet als geen ander dat we in de play-offs altijd sterk zijn en zeker als het ook weer helemaal vol zit in het stadion dan is het gewoon weer een loterij . Ik heb er in ieder geval alweer zin in . Blijven toch altijd de leukste wedstrijden , ook toen met Europa.
3
Zondag 31 maart 2024 om 20:56 uur

Lellow

Edwin Post schreef:

Even voor de duidelijkheid de directeur kan er niks aan doen wat er op het veld gebeurd daar is de trainer met de td voor. Als je kijkt wat zij heeft gepresteerd in 9 maanden is dat ronduit knap nog niet zolang geleden moest Reijntjes onder politiebegeleiding het stadion in en uit. De rust bij de organisatie is beter dan met al die flapdrollen voor haar zelfs onder van de Kallen was het altijd een klerezooi. Dat het sportief niet lukt ligt volledig bij onze trainer die echt totaal de weg kwijt is en inderdaad zijn zijn interviews ook nog eens tenenkrommend maar daar is Mathijssen voor dus hou een keer op om zo minachtend te doen over onze directeur en dat alleen maar omdat zij een vrouw. Nou petje af wat zij heeft gepresteerd tot nu toe ik ben geen vrouwenhater vrouwen horen net als mannen volledig aan de top. Ook als je in Engeland naar het vrouwenvoetbal kijkt zie je dat al die stadions van de grote clubs volzitten daar komt meer publiek bij een wedstrijd als hier bij tien wedstrijden en het niveau is echt hoog.
Kritiek op de AD heeft niets te maken met naar welke toilet ze gaat.
Onze “Naat” heeft natuurlijk een prima leven bij ons als AD.
Een eigenaar die de tekorten dekt van ruim 7 miljoen en hoogstwaarschijnlijk weer hetzelfde bedrag gaat dekken.

Ik hou altijd met een schuin oog de eretribune in de gaten ,noem het de thermometer van de club.
Afgelopen vrijdag tegen Groningen was deze voor het eerst dit seizoen redelijk gevuld ,naar mijn inziens 50%.

Nu is mijn bescheiden mening dat dat vrij karig is voor een club als ADO , in combinatie met de sportieve succesjes tot op heden t.o.v. vorig seizoen en met haar commerciële kwaliteiten als Commerciële Manager van Telstar.
Dat er rust in de tent is,was voornamelijk te danken aan verrichtingen op het veld dus ik hou mijn petje nog even op.

Hoe je van onze AD naar volle stadions gaat in Engeland ,geen idee,maar misschien moeten we gewoon 11 lekkere mokkels opstellen zodat het stadion vol zit .
5
Zondag 31 maart 2024 om 07:09 uur

Aad

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Veerman laat frustraties vrije loop
Aan alles viel te merken dat het spelsysteem tegen FC Groningen niet paste bij Henk Veerman.
Lees het nieuwsbericht
Het lijkt mij dat Veerman een spiegel moet kopen. Al sinds de winterstop loopt hij er bij alsof hij er helemaal geen zin meer in heeft en het gehad heeft bij ADO.

Oorzaak? Het geklooi van zijn medespelers? Het geklooi van Kalezic? Of neemt hij een voorschotje op het volgend seizoen en is het verlangen naar ZIJN FC Volendam groter dan de ambitie ADO naar de eredivisie te brengen.

Niet alleen gisteren maar ook in vorige wedstrijden won hij amper een kopduel. En waar hij voor de winterstop prima ballen neerlegde voor opkomende mensen ontbreekt nu elke controle en lijdt hij veel balverlies.

Niet alleen de Groningse verdediging had hem in hun broekzak maar dat is al bij eerdere wedstrijden het geval geweest. Veerman als aanspeelpunt is er even niet meer.

Overigens grossierde bijna iedereen in slechte passes met Derijck als dikke winnaar.

Kalesic blonk weer eens uit door veel gewauwel langs de zijlijn, slechte wissels en een hele beperkte mensenkennis. Welke idioot stuurt er een jonge pik als Houwaart met nog een minuut of 5 te spelen het veld in na een blocnote vol instructies. Of Houwaart de wedstrijd even wilde laten kantelen .......
5
Zaterdag 30 maart 2024 om 09:56 uur

Nu online

Francisco, James, Marcie, Hansiehansie, Kees, rh_vakm, Bert, Bolskie en 181 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 9
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Patro Eisden
1-2
20 juli 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo SV Zulte Waregem
24 juli 2024 om 17:00 uur
Besloten

Advertentie