Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 9
Volgende pagina

Barend

Mijn score hier is 210.
Is dat veel of weinig?
Wat levert het op?
1
Vrijdag 3 mei 2024 om 11:48 uur

JP

Even van mij afschrijven:
De gloriejaren van ADO Den Haag liggen achter ons, dat is een bitterzoete realiteit die bij menig supporter een gevoel van weemoed oproept. Ooit was het een baken van trots voor de Hofstad, een voetbalbolwerk dat bekend stond om zijn passievolle fans, zijn onverschrokken spel en zijn onvergetelijke successen. Maar vandaag de dag lijkt dat verleden verder weg dan ooit, en de weg terug naar de top is bezaaid met obstakels die schijnbaar onoverkomelijk zijn.

Een van de belangrijkste redenen waarom ADO Den Haag niet meer het niveau, de status, het publiek en de successen zal bereiken zoals in het verleden, is de veranderende voetbalwereld zelf. Het moderne voetbal wordt gedomineerd door financiële krachtpatsers en marketingmachines, waar de kleinere clubs steeds meer moeite hebben om te concurreren. ADO Den Haag kan simpelweg niet opboksen tegen de financiële slagkracht van clubs uit de topcompetities, wat resulteert in een gebrek aan middelen om talent aan te trekken en te behouden.

Onduidelijkheid bij bestuurders, gebrek aan visie en strategie, een instabiele organisatiestructuur, een trainer die bijna wekelijks een nieuwe opstelling uit de hoge hoed tovert, een trainer die veel over zichzelf praat en weinig tegengas van enkele spelers duld, hebben geleid tot een neerwaartse spiraal die moeilijk te doorbreken lijkt. Zonder een solide fundament van leiderschap en management, is het moeilijk om de weg naar succes te bewandelen.

Maar misschien wel het meest zorgwekkende aspect is het verlies van de unieke identiteit en de band met de lokale gemeenschap. ADO Den Haag was ooit meer dan alleen een voetbalclub; het was een symbool van de stad, een bron van trots voor de inwoners en een bindmiddel voor de gemeenschap.

Maar ergens langs de weg is die verbinding verloren gegaan, en daarmee een belangrijke bron van steun en motivatie voor de club.
Hoewel het verleidelijk is om terug te verlangen naar de gloriedagen van weleer, is het belangrijk om realistisch te zijn over de huidige situatie van ADO Den Haag.

Het zal niet gemakkelijk zijn om weer op te krabbelen en de top te bereiken, maar dat betekent niet dat alle hoop verloren is. Met de juiste leiderschap, visie en steun van de gemeenschap is er altijd een kans op een wederopstanding. Het zal een lange en hobbelige weg zijn, maar als de club vasthoudt aan zijn kernwaarden en de band met zijn supporters herstelt, kan ADO Den Haag weer een lichtend voorbeeld worden van veerkracht en doorzettingsvermogen.

Gewoon weer een “Haagsuh” Club alsjeblieft.
7
Woensdag 1 mei 2024 om 11:54 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Duplan heeft advies voor ADO
Qua ervaring in play-offs kunnen maar weinig spelers tippen aan Edouard Duplan. Hij heeft een advies voor ADO.
Lees het nieuwsbericht
0
Vrijdag 26 april 2024 om 23:02 uur

Wahter

slash070 schreef:

Met dit budget hadden we nu veilig bij de eerste twee moeten staan. Rest van de kkd clubs hadden in de winterstop afgunst en verbazing, en nu is er alleen nog wekelijks hoongelach. Directie hoor je ook niks van, weten het waarschijnlijk ook niet, of wachten op instructies van eigenaar. Weet ik veel.

Enigste wat Kalezic nog rest is alles terugzetten hoe het voor de winterstop stond, sorry zeggen, en twintig kruisjes slaan en hopen of de spelers er nog zin in hebben. En doe dat 'toetje' maar voor de zekerheid ook achter gesloten deuren, scheelt waarschijnlijk een hoop ellende, en onze Naat in een zenuwinrichting.
En dan zeggen sommige mensen dat een trainer weinig invloed kan hebben.

Deze trainer krijgt het voor elkaar de hele zooi om te gooien en al het goede uit het team te halen. Als speler heb je 100% zeker, geen vertrouwen meer in een trainer die nu nog aan het experimenteren is aan het einde van de competitie om vooral geen tegendoelpunten te krijgen.
In plaats van details aan te brengen of spelers die opzichtig falen te wisselen, is voor hem het systeempje wijzigen veel te belangrijk geworden. Er is geen een nederlandse club die het 1.5.3.2 goed beheerst, maar Kalazic gaat lekker achter zijn bureautje zitten puzzelen met de twee ja-knikkers om hem heen.
Met dit systeem moet je drie CV's hebben die duels kunnen winnen en met ruimte voor en achter hen kunnen omgaan. (noem er maar 1 bij ons)

Als deze trainer volgend seizoen nog voor de groep staat is dat een brevet van onvermogen van Mathijsen. Dit seizoen is al maanden over.
6
Donderdag 25 april 2024 om 12:32 uur

Johannes

10 schreef:

Misschien is onze trainer zo geniaal dat niemand het nog doorheeft. Wat hij doet is onnavolgbaar.

Twee tegengoals bij Katwijk uit. Daar zit potentie in zou hij zeggen.
Zo kan je er naar kijken. Moet je wel eerlijk zijn en zien dat V. Mieghem een rare eigen goal maakt, daar doe je weinig tegen.

Aan de andere kant: speelminuten voor Finn de Bruin, Sellouki, Houwaert, Coremans, Nikiema, Heesen, Klas en ga zo maar door. Ideho steeds fitter, Schalk twee goals. 433 en 532 gespeeld. Ik vind het een aardige voorbereiding op de playoffs zo.

Ga je er tegen de Graafschap kansloos van af, tja...
2
Donderdag 25 april 2024 om 09:06 uur

Advertentie

Law

DHFC070 schreef:

Vraag het R.de Boer die zoiets in gedachte had bij opening van het stadion
Zeg niet dat Midden Noord meteen achter de goal moet maar de club mag best eens kijken naar een andere vakindeling. Nu zit / staat alles zo verspreid door bijna het hele stadion namelijk. De (dagjes)mensen die zittend een voetbalwedstrijd willen kijken maar niet in blowlucht en k.krs om zich heen, hebben bijna geen plek in ons stadion. Men wil hier wel voor betalen maar enige alternatief is vak A of C en dat is een stuk minder zicht maar wel een stuk meer betalen. Blijft krom maar ben het met je eens door de geschiedenis bijna niet te bewerkstelligen.

Misschien alternatief de hele eretribune weer op de schop? Tafeltjes er weer uit, Vak RS weer BS maken, huidige BS 2 nieuwe vakken maken a seizoenskaart €350 en de vakken A en C seizoenskaart €300.
Vraag me ten zeerste af hoeveel mensen hiervoor willen betalen. Verhoudingsgewijs gezien hadden we een belachelijk lage horeca inkomsten per supporter. Zitten beide vakken vnl vol als ze vol zitten met supporters die tegen gereduceerde prijzen daar plaatsnemen door ooievaarskaarten; gratis kaarten en of kaarten tegen grote kortingen voor scholen en sportverenigingen. Normale supporters vrijwel niet welkom op de lange zijde bij de eretribune. Blijft dan over 1 lange zijde waar we dus blijkbaar van alles kwijt moeten. Lastige situatie

Ik kan me vergissen maar die blowwolken vallen volgens mij echt reuze mee tov vroeger.

De ouwe MN gangers daar zit echt nog maar heel weinig van op MN en die hoor ik niet zo zeer klagen en nemen plaats op de tribunes waar zij willen en het fijn vinden. M.i. is er voor iedereen plek op de lange zijde en ondervinden er maar weinig supporters hinder van elkaar.
5
Maandag 22 april 2024 om 22:03 uur

Bolskie

BLEISWIJK-1 schreef:

Kijk even naar het interview van Kalezic op West. De beste 11 spelers maken niet het beste team.

Bij de samenstelling van de groep moet je daar als TD naar kijken. Anders kunnen jij en ik het ook. Zo moeilijk is het niet om een goede speler te vinden. Zeker niet als je geld kan uitgeven.

Ik vind dat we heel het seizoen als team niet bij de beste 4 teams horen. Er zijn meerdere clubs waar dit veel beter is.

En je oren naar de trainer laten hangen is bij geen resultaten ook een fout. Daar moet je boven staan.
Daar ben ik het wel mee eens. Maar feit blijft dat er veel te weinig uit deze spelers groep word gehaald en dat is alleen op het conto van kalezic te verwijten. Verkeerde spelers worden geslachtofferd, verkeerde tactiek/opstelling, te lang vast houden aan spelers die niet presteerde etc
3
Zondag 21 april 2024 om 17:41 uur

DHFC070

Dappere dodo schreef:

Helemaal met je eens! Maar dat komt omdat het meerendeel op MN nu 13-15 jaar is, en alleen maar liedjes als: Nooit meer naar huis (op repeat) zingen…

Wat mis ik soms de oude tijden met originele (soms keiharde) liedjes… dit gut daar win je geen oorlog mee
Vroeger was alles beter ..... maar niet heus.
Tijden zijn duidelijk veranderd en ook ik denk nog wel eens aan het zuiderpark terug. Neemt niet weg dat de Engelse sfeer gewoon niet meer werkt in de huidige maatschappij. Heel veel clubs zijn je al voorgegaan en de Engelse supporters worden uitgelachen en weggezongen in eigen huis in Europa.

Continue die hang naar vroeger en denigrerende opmerkingen over "kinderen" op MN heeft ook weinig zin. Daarnaast hoeven we geen oorlog te winnen dat doen ze maar lekker elders op de wereld. Liever de nieuwe generatie op MN die zingen i.p.v. al die andere die er heel stoer staan maar zelden tot nooit meezingen alleen als er k.k.r. in voorkomt en dan ook nog afgeven op andere over sfeer maken.

Neemt niet weg dat dit ook niet echt gaat werken met trommel en nieuwe generatie versus alle andere die al hun hele leven op MN staan.
Ik zou opteren om lekker elders een vak op te zoeken met trommel, capo en gelijkgestemden om je heen, gaat veel beter werken. Clubs ala Groningen en Willem II zijn je al voorgegaan. Nieuwe generatie aan de zijkant begonnen en langzaam gegroeid, weer terug naar het midden en nu een topsfeer om jaloers van te worden.

ps complimenten aan de vervanger van Yappie (hoelang heeft die SV?)
1
Zaterdag 20 april 2024 om 20:27 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

'Lichaamstaal spelers zegt voldoende'
Uit de lichaamstaal van een aantal spelers spreekt dat ze weinig vertrouwen hebben in de trainer.
Lees het nieuwsbericht
1
Donderdag 18 april 2024 om 20:59 uur

Thehague070

Ideho echt eerste keer aan de bal en direct enorme dreiging en druk richting de goal bij de rest ook van Mieghem en Schalk veeeel te weinig wat er van af straalt
1
Vrijdag 12 april 2024 om 21:55 uur

Nu online

DenHaagFC17, FC Jeff, Haraldberg1 en 289 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 9
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Patro Eisden
Vandaag om 11:30 uur
Besloten

Advertentie