ADO pakt drie punten in Tilburg

17 april 2016 7 reacties

ADO Den Haag is de grens van veertig punten op de ranglijst gepasseerd.

De ploeg van Henk Fraser deed uit tegen Willem II goede zaken. De Tilburgers werden met 0-2 verslagen.

Mike Havenaar scoorde de openingstreffer, zijn vijftiende van het seizoen. De spits kopte binnen uit een voorzet van Ruben Schaken. Voordat hij kon voorgeven, passeerde de rechtsbuiten op fraaie wijze zijn tegenstander.

In de tweede helft ging Willem II op jacht naar de gelijkmaker. Het lukte de thuisploeg echter niet om Robert Zwinkels te passeren. De doelman toonde zich een prima vervanger van de geblesseerde Martin Hansen.

De wedstrijd werd beslist dankzij een eigen doelpunt van Van der Struijk. De Willem II-speler passeerde zijn eigen keeper met het hoofd.

RF

Goed potje.

Goeie klus van HF en zijn team.
Zondag 17 april 2016 om 22:30 uur

Haagsicoon

@gerard Dat Zuiverloon en Wormgoor niet invielen is normaal je gaat geen verdedigers wisselen.Daarbij Zuiverloon heeft al lang aangegeven dat hij niet wil verlengen en Wormgoor gaat ook waarschijnlijk weg.Dus deze 2 zullen ook niet meer spelen de komende wedstrijden als alle verdedigers fit blijven.
Zondag 17 april 2016 om 21:25 uur

gerard

Als je spelers kansen wil geven dan heb je daar nog drie wedstrijden voor. Als Kristensen vertrekt laat in godsnaam dan een keer Hevel meer dan een paar minuten spelen. Als middenvelder of als linksback en Meijers doorschuiven naar het middenveld met Bakker op de plek van Derijck. Opmerkelijk wie er reserve stonden en niet invielen:Wormgoor :Zuiverloon en Ebiclio. Kennelijk was vd. Heijden geblesseerd.
Zondag 17 april 2016 om 20:32 uur

Haagsicoon

Zou Zwinkels laten staan en alle spelers die moeten vertrekken(omdat er geen geld is) op de tribune zetten en de jeugd laten spelen de komende 2 wedstrijden laat ze maar vast wennen.
@KaleHans dat Jansen zal spelen Donderdag lijkt me duidelijk want Kristensen gaat ook pleite.....en Derijck zal alleen nog de laatste wedstrijd spelen tegen Heerenveen thuis en neemt dan ook afscheid.Wordt een uitzwaai dag van een heleboel spelers.
Zondag 17 april 2016 om 19:19 uur

KaleHans

Als Hansen daadwerkelijk weg gaat dan hebben we ook altijd Tim Coremans nog, dan krijgt ook hij een echte kans!! En donderdag zal Jansen er wel weer in staan ipv Kristensen, we kennen HF ondertussen allemaal wel.
Zondag 17 april 2016 om 18:40 uur

Hagenees

Een wedstrijd die de eerste helft weinig kansen opleverde.Een mooi doelpunt van ons.Tweede helft was Willem2 beter maar we hebben redelijk gespeeld.Reden zoals Anne al aangeeft om dit elftal te handhaven tegen AZ.
Robert Zwinkels heeft bewezen een goede vervanger te zijn voor Hansen mocht hij vertrekken.

Zondag 17 april 2016 om 18:25 uur

Anne van Schuurman

Beste Henk, het was misschien niet best maar laat de basis van vandaag een keer staan a.j.b. Ging ook prima de eerste helft tegen Twente. Levert wellicht tegen AZ eens een keer een aardige thuiswedstrijd om te kijken. Dat vind ik - zeker nu - belangrijker dan winnen of verliezen.
Zondag 17 april 2016 om 17:45 uur