Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Nieuwsbericht

Armoedig duel tegen BV Veendam eindigt in 0-0


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

4 november 2007 15 reacties
ADO Den Haag kan na het gelijkspel tegen Volendam en de bekeruitschakeling tegen jong Heerenveen geen vervolg geven aan de goede reeks waar het team aan begonnen was. Veendam thuis eindigde op een oersaaie 0-0.

Met Richard Knopper weer in de basis en Pascal Bosschaart als linksback begon ADO Den Haag de wedstrijd tegen de ploeg uit Groningen. Veendam staat dan wel een plaatsje hoger op de ranglijst, maar – met alle respect – wanneer je deze ploeg thuis ontvangt, hoor je daar spreekwoordelijk over heen te gaan.

Of het nog de klap van de bekeruitschakeling is of dat het ergens anders aan lag, ADO Den Haag kon het dit duel niet brengen. De residentieclub had zowel voor als na rust wel de meeste kansen, maar de Veendamse doelman Barry Ditewig kreeg alle doelpogingen op een presenteerblaadje aangeboden. Het is wel eens anders geweest. Toen ADO Den Haag in 2002 tegen Emmen speelde moest dezelfde doelman, toen in Drentse dienst, zeven keer vissen.

De grootse kans uit de eerste helft was voor Hans van de Haar. De spits kon in de zestienmeter de bal oppikken en had, zo’n zes meter van het doel verwijderd, de hoek voor het uitkiezen. Zijn doelpoging was een makkelijke prooi voor Ditewig. Na rust raakte van de Haar nog de lat.

Eveneens in de tweede helft probeerde Wiljan Vloet met het inbrengen van Rick Hoogendorp en Yuri Cornelisse wat te forceren. Het zorgde voor onrust voor het Veendamse doel, maar niet tot doelpunten. Vlak voor tijd leek Hoogendorp een dot van een kans te krijgen, maar de aanvaller kreeg de bal niet onder controle.

Er ging dus ook vandaag weer veel mis. Corners die niet eens in de buurt van een groengele komen. Het middenveld dat bij de omschakeling onzichtbaar was. Slecht positie kiezen, spelers die te ver met de bal doorgaan. Soms was het tenenkrommend.

En Veendam? Uiteraard kregen de noorderlingen ook wat mogelijkheden. Maar zoals elke week stond de zekere Postma weer goed te keepen.

ADO Den Haag staat nog steeds achtste. Volgende week wacht FC Den Bosch dat vandaag de tweede plek verspeelde door met 2-1 van TOP Oss te verliezen. Na de Brabanders ontmoet ADO Den Haag AGOVV, die nog maar een punt onder de Haagse formatie staan.

Reacties

denhaag noord

hee die rowena(adofan) ook hier van de partij....
Dinsdag 6 november 2007 om 17:13 uur

denhaag noord

 
Buscombi FC Den Bosch – ADO Den Haag
De instaptijd voor de buscombi naar FC Den Bosch op zondag 11 november aanstaande is vastgesteld op 11.30 uur.
Dinsdag 6 november 2007 om 17:12 uur

ADO DENHAAG

rowena(adofan) denk niet dat verhoek het verschil had gemaakt het zat gewoon niet mee in deze wedstrijd niemand kreeg die bal tegen het net denhaag niet en veendam ook niet van de haar was het dichste bij de 1-0 met op de paal te knalen de anderen schoten steeds ver over 

durf niet te zegen wat we zondag kunnen verwachten ik zie het wel als ik er bent
Dinsdag 6 november 2007 om 16:22 uur

rowena(adofan)

ze hadden inderdeaad moeten winnen tegen veendam maar  ja met 1 speler op de tribune haden ze nog meer kansen gehad en als verhoek had gespeeld had hij ook gescoord\
Dinsdag 6 november 2007 om 11:43 uur

Bokkie

Als ik alle stukkies hier lees is het toch wel grappig dat iedereen blijkbaar een andere wedstrijd ziet... Wat mij betreft was dat ene puntje van zondag toch teleurstellend. Op het laatste speelden we zeer aanvallend met Ricky en Cornelisse erbij, maar het leverde geen doelpunt(en) op en daar gaat het wel om. Aan de andere kant zijn we idd ook van ver gekomen, alleen is het jammer dat we zowel tegen Volendam als tegen Veendam niet de kans hebben gepakt om door te stoten naar nog een hogere plek. Zondag FCDB, ik durf geen voorspelling te doen maar ik zeg nu dat ik tevreden zou zijn met een gelijkspel.

Dinsdag 6 november 2007 om 08:06 uur

vak Q

als je speel zo als gisteren woord je zondag helemaal weg getikt met 5-0 let maar op het is helemaal niks meer met die gasten ze spelen nog slechter dan vorig seizoen de meeste spelers di bij denhaag rond lopen moeten zich heel diep gaan schamen ze hebben Eredivisie voetbal gespeeld je moet dus alle clups in de eerstedivisie op kunnen rollen kijk naar RKC die doet wel hoe het moet

Maandag 5 november 2007 om 20:08 uur

Der Rudy

Had op meer gehoopt en op meer gerekend. Echter, we mogen niet vergeten dat we van ver komen. Van bijna de laatste plaats naar een solide 8e. Dat het nog niet voldoende is, weet ik ook. Als je het positief bekijkt, zijn we al 6 wedstrijden in de 1e divisie achterelkaar ongeslagen. 
Filter de positieve regels uit de ingezonden stukjes en je zal tot de conslusie komen dat we de stijgende lijn te pakken hebben. Hou er rekening mee, dat we nog nog wat bergen en dalen gaan meemaken. Heb alle vertrouwen in deze jongens. Jullie ook ?
Maandag 5 november 2007 om 17:04 uur

zo_moet_het_voortaan

Postma;

Janmaat, Rijaard, Bosschaart;

Rankovic, Schwiebbe, Coster;

Verhoek, Meric, Fernandez, Cornelisse

 

Meest creatieve opstelling als je kijkt naar het materiaal. Immers is een harde werker maar niet meer dan dat... Meric-Fernandez is het meeste talentvolle spitsenkoppel. Bosschaart bij gebrek aan beter, maar heeft wel de fysiek om af te kunnen stoppen. Ik zou Rijaard graag eens als Ausputzer zien, dat kan hij wel.. middenveld is gewoon helemaal top zo en Postma is gewoon een dijk van een keeper en een geweldige vent die elke wedstrijd weer punten voor je pakt.
Als je zo tegen Veendam had aangetreden had je ze helemaal weggespeeld! Zet dit neer de rest van het seizoen, dan kan het team ook constant worden..

Maandag 5 november 2007 om 14:52 uur

Scherpte ontbreekt

Slappe warming up. Scherpte ontbreekt. Iedere thuiswedstrijd hetzelfde euvel.  Pas in de 2e helft wordt er gas gegeven. Ik dacht dat spelers voor een hele wedstrijd worden betaald en niet voor een halve. Volgende keer kom ik wel met de rust.
Maandag 5 november 2007 om 13:31 uur

()-()

Dit gelijkspel is slecht!!

Ze hadden moeten winnen!!!
Maandag 5 november 2007 om 13:09 uur

Fan1905

Heeft de schrijver dezelfde wedstrijd gezien? Jammer van de 0-0 hoor, dat vind ik ook, maar ik heb bij vlagen echt een heel goed ADO gezien. Lichtpuntjes waren absoluut de bijdragen van Bosschaart en Knopper, hoewel de laatste wel ongelukkig was omdat hij in kansrijke positie soms werd overgeslagen door de anderen. Bosschaart is op linksback de beste optie, speelde lekker fanatiek en degelijk. Janmaat blijft een basisklant wat mij betreft, alleen moet hij nog trainen op zijn afstandsschot. Ik zag gewoon driehoekjes en patronen op het veld gisteren. Kansen genoeg gecreëerd ook. Zeer hoopvol voor de komende twee wedstrijden en nog prima op tijd voor de nacompetitie.
Maandag 5 november 2007 om 11:17 uur

Nix

Ik ben het met Frank hieronder eens. Iedereen die er was - of je nou uit Den Haag of uit Veendam kwam - zag dat wij die wedstrijd gewoon hadden moeten winnen. Alleen hadden we pech in de afronding (neem die bal van V/d Haar op de lat) en stond die keeper gewoon goed zijn werk te doen. Bosschaart haalde zeker een voldoende en is het beste alternatief voor de linksbackpositie. Knopper werkte zich scheel en dat is al heel wat. Schwiebe is nog jong en dus nog wat wisselvallig, maar hij heeft veel potentie en is de enige echt controlerende middenvelder dus vooral laten staan. Meric lijkt hét idd ff niet te hebben. V/d Haar werd gevaarlijker toen Ricky er bij kwam, dus dat zegt ook wel iets (4-4-2 spelen met Ricky en V/d Haar in de spits)? Zelfs Cornelisse viel goed in. Dus de stijgende lijn van de laatste weken is er volgens mij gelukkig echt nog wel. Ik zal niet zeggen dat we in Den Bosch winnen, maar we motten zeker 1 punt mee kunnen nemen!

Maandag 5 november 2007 om 08:02 uur

Frank

Ik vind dit verslag te negatief. Ik zal niet zeggen dat het goed was, maar er is door iedereen geknokt en we speelde in de afronding gewoon een ongelukkige wedstrijd. Schwiebe werkt hard maar haalt absoluut niet het niveau van een paar wedstrijden terug.
Verder vond ik het team redelijk staan al zou ik soms wel iets meer oppertunistisch voetbal willen zien.
Zondag 4 november 2007 om 20:53 uur

ADO DENHAAG

waarneer gaan ze nou eens als een tiem spelen 
Richard Knopper was weer een ramp
Pascal Bosschaart waarom speeld hij mee
Hursut Meric denk dat hij alleen op het veld is
Hans van de Haar kan echt niks
en gaa zo maar door dus we kunnen onze lol op bij den bosch zondag
Zondag 4 november 2007 om 18:14 uur

Balen

Geen excuus mogelijk, Veendam thuis had je gewoon moeten winnen, zeker met het oog op volgende week
Zondag 4 november 2007 om 17:57 uur

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
Morgen om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 Jong AZ 36 - 53
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24