Verjongd ADO Den Haag wint

17 september 2007 7 reacties
Eindelijk, ADO Den Haag wint weer eens. In een wedstrijd met twee gezichten, versloeg de verjongde formatie van Wiljan Vloet Helmond Sport met 2-0.

Met Rijaard, Hoogendorp, Bosschaart en Cornelisse op de bank en nieuweling Victoria, Immers, Stoffels en Verhoek voor hun in de plaats, begon ADO Den Haag de wedstrijd. Een saaie wedstrijd. Er werd onrustig gespeeld en men kon de bal niet in de ploeg houden. In de problemen kwam de ploeg niet, maar het kon zelf ook geen kansen creëren.

Na rust werd het duel wat beter. Vooral toen de tweede helft halverwege was, begon ADO Den Haag wat kansjes te krijgen. In de 70e minuut opende Meric de score na een fraaie individuele actie. Hans van de Haar verdubbelde tien minuten later de score. De spits verzilverde een strafschop die hij zelf veroorzaakt had.

Het was allemaal nog niet flitsend, maar misschien maakt deze zwaluw wel zomer. Door de 2-0 overwinning is ADO Den Haag vier plaatsen gestegen en staat het nu 15e.