Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Aad

purnie&pino schreef:

Kalezic mag blijven ! šŸ˜”
Dat is bevestigd door AD en/of TD of is dat jouw duim en/of je wens?
2
Vrijdag 31 mei 2024 om 14:20 uur

DHFC070

Filosoof schreef:

Een business club light. Dat het voor de huidige bc goedkoper wordt weet ik niet. Ik ben maar een simpele particulier, hahaha. De sprong van mijn huidige SCC naar dat Business Club is gewoon te gortig. De meerwaarde zie ik niet.

Los van je nickname, ik herkende je schrijfstijl.
En wat is jouw nickname daar?
1
Woensdag 29 mei 2024 om 21:04 uur

Filosoof

slash070 schreef:

Filosoof, Ɣhwe reus, ik had toch wel een wat uitgebreider charme offensief voor onze directrice verwacht van je.

Dat de club 'de handen met haar dicht mag knijpen' , en dat ze 'alle hectiek en waan van de dag uit de weg gaat', en dat vervolgens de weerwoorden van @Kees en @Aad worden doorverwezen naar ' heb je al met haar zelf gesproken' is toch wel beetje makkelijk.

Geloof het of niet, er zitten op andere tribunes dan Zuid ook nog anderen in het stadion, en zelfs thuis voor de buis. Wat is er nou eigenlijk voor hun positief zichtbaar veranderd sinds deze directie, in vergelijking met hun voorgangers, hier in een gespreid bedje kwam. Seizoen is alweer voorbij, verkwanseld door een passant trainer, we spelen nog steeds KKD, er is opnieuw een vermogen aan spelers budget over de balk gegooid aan niks.

Al met al ben ik er nog steeds niet uit wie of wat nou de schuldige is, want zo gaat dat in voetbal, aan de 2023/2024 flop.

Is dat:
A- De eigenaar
B- De directie
C- De trainersstaf
D- De Eenzame zaterdag arrestant

Voor de rest doe je je naam zoals altijd eer aan Filosoof , je stukjes lezen met rust op de box.
Slash, bedankt voor je fijne reactie! Ik ben ontwaakt uit mijn winterslaap. Zag weer het nodige voorbijkomen op deze box en ja, dan kriebelt het.

De directie heeft mijn charme offensief, voor zover daar overigens sprake van is, niet nodig. Sterker, het is alleen nuancering van mijn kant. En ik reageerde primair op Kees - die ik overigens redelijk goed ken - en zijn in mijn ogen warrige opmerking (marketing vs algemeen directeur onder andere). Bovendien door hem geschreven vanuit de stoel, zonder maar ooit een woord gewisseld te hebben met de directeur.

Je moet mensen, dus ook de directie, de kans geven nietwaar. Daarom heeft zij van mij vooralsnog het voordeel van de twijfel. Ook omdat het belangrijk is dat er continuĆÆteit komt (en blijft). Geef de 2-koppige directie daarom tijd en gelegenheid (met mandaat van de eigenaar!) om te bouwen.

Over dat bouwen, op de site van ADO staat klip en klaar wat de visie is van de club. Voor de volledigheid, dit staat er:

"ADO Den Haag groeit naar een organisatorisch en financieel stabiele voetbalorganisatie, die structureel in een vol stadion meestrijdt om Europees voetbal. Het geĆÆntegreerde ADO Den Haag Vrouwen strijdt structureel mee om de play offs . ADO Den Haag realiseert dit door het opleiden en ontwikkelen van talent, op en naast het veld. ADO Den Haag streeft ernaar om de maatschappelijke impact in de regio Haaglanden te vergroten door een leidende rol op zich te nemen op het gebied van sportiviteit, diversiteit en verbinding. Deze verbinding met ADO Den Haag zoeken we in de gezamenlijke (voetbal)passie van supporters, medewerkers, vrijwilligers, sporters, lokale overheden en het bedrijfsleven."

Je kunt het luchtfietserij, opportunisme, over-ambitieus of de dromen van een halve gare noemen, maar het staat er wel. En dat betekent dat de club in al haar geledingen zich daaraan moet conformeren. Je had het tenslotte ook niet hoeven opschrijven nietwaar.

Over die zichtbaarheid en wat je ervan merkt, dat ben ik wel eens. Weinig tot niets. Kun je ook uitleggen als geen nieuws is goed nieuws. Maar dat daar steken vallen, is duidelijk. Ik vond de interviews van de directeur jl weekend tenenkrommend. Gaat daar bijna staan janken, omdat er een paar pijltjes op het veld komen. Doen alsof een levenswerk in een klap wordt vernietigd. Hier had vanuit haar kant meer relativering gepast. En dan kun je nog steeds de acties veroordelen.

En jouw laatste opmerking; eigenlijk is dat ook wel de charme van betaald voetbal. Je kunt nog zoveel plannen, kopen, trainen en praten, maar uiteindelijk regeert de waan van de dag. In 90 minuten wordt de toekomst bepaald.
5
Dinsdag 28 mei 2024 om 21:34 uur

FC Den Haag!

Max schreef:

Aub geen (AD-)artikelen posten. Goedbedoeld, maar daar krijgen we dan gelijk een factuurtje voor.
Zijn ze zo fanatiek geworden bij de AD? Kunnen ze jouw daar wel een factuur voor sturen? Jij bent toch niet diegene die het plaatst.
0
Maandag 27 mei 2024 om 12:30 uur

lulijzer

Aad schreef:

Dan doe ik het voor je: het wordt gewoon 3-0
Aad for president!! Doe me even een DM-etje, zorg ik dat het telefoonnummer van Milders jouw kant op komt. Kan je je gelijk melden, hij schijnt nog iemand te zoeken...
0
Woensdag 22 mei 2024 om 09:37 uur

malle eppie

kevin schreef:

Een kaartje kopen voor morgen voor mijn zoontje van 8 is er ook niet makkelijker op gewordenšŸ˜‘ wat een ellende.
Zoals vermeld kun je Ć©Ć©n kaart aankopen per geregistreerd account. Uitsluitend voor kinderen t/m 12 jaar is het mogelijk om op de wedstrijddag bij de Stadionkassa (op vertoon van ID) nog een kaart aan te schaffen. Wil je eerder al een kinderkaart bemachtigen en heeft jouw zoon of dochter nog geen geidentificeerd account? Zorg in dat geval dat je een bezoek brengt aan onze Fanstore om het account van je zoon/dochter (Ć©Ć©nmalig en op vertoon van ID) te laten verifieren.
1
Vrijdag 17 mei 2024 om 10:52 uur

Sprinkhaan070

grijze gek schreef:

https://www.transfermarkt.nl/darije-kalezic/profil/trainer/9382/plus/

Indruk wekkende CV Kalizec
Laat jouw CV eens zien
13
Zondag 5 mei 2024 om 13:04 uur

Advertentie

Aad

schreef:

hilarische grap moet alleen pak zout bij want beetje flauw. maar weer heel goed bezig aad. eigen spelers afkatten en zelf nooit naar stadion gaan. en zelfs ruim voordat er een wedstrijd begonnen is. geweldig weer
Dat ik niet bij jouw op MN sta betekent nog niet dat ik nooit in het stadion ben. Dat ten eerste. En ik kom niet iedere wedstrijd omdat ik keuzes moet maken. Geld kan je maar 1 keer uitgeven zoals je weet. Ik heb ook andere hobbies (met name hondentraining en - wedstrijden) die veel tijd en geld kosten. Maar ik durf te wedden dat ik al meer wedstrijden van de club heb gezien dan jij gaat doen.
Ik kom al bij ADO sinds het samengaan met Holland Sport (was altijd veel leuker en vaak ook beter) in 1971 en heb tot een jaar of 10 geleden steeds een seizoenkaart gehad. In het Zuiderpark vele jaren MN en later zuid. In het huidige stadion vak R (naast Kojak). Dus een jaar of 40 ADO in goede en slechte tijden.

En wat Schalk betreft is mijn mening duidelijk. Niet alleen overbodig maar als hij staat opgesteld eerder een sta-in-de-weg voor Veerman dan een positieve aanwinst. Maar jij vindt hem geweldig begrijp ik.
6
Vrijdag 3 mei 2024 om 16:16 uur

slash070

Kees schreef:

En die lelijkerd van een Slash070.
Oktober, even jouw bonnetjes overal ontwijken bin de haven
3
Maandag 29 april 2024 om 16:09 uur

Nu online

decubaan, BLEISWIJK-1, Alle ballen op Jort, Aad, DenHaagFC17, kako, jbdh en 157 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Excelsior Logo ADO Den Haag
7-1
25 mei 2024

Advertentie