Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

slash070

Kees schreef:

Ik ken de uitspraak van de rechtbank niet meer m.b.t. de zaak tegen UVS. Maar is het mogelijk dat Wang na verloop van tijd weer terugkeert in de R.v.C.?
V.Steenis en Jansma kunnen mooi de plaatsen innemen van de vertrokken Melkert en Ringelestein. De adviseursfunctie van nu is ook niet veel bijzonders als ik Jansma zo eens hoorde bij Studio Voetbal.
Woensdag 11 december 2019 om 15:43 uur Quote

Advertentie

Lellow

JB schreef:

Nee, dat is hij daar niet aan het doen, hij heeft daar een schnabbel:
hij mag "een lezing geven".

Daarom heeft hij ook live met Steijn gesproken en niet via factetime

Je kunt je dus zelfs de vraag stellen in hoeverre het gesprek met Steijn een serieuze poging was hem voor onze club te strikken of dat het een mooi excuus was om met wat oude kennissen uit zijn Al Jazira tijd bij te kletsen.

Ben wel benieuwd hoe de reis- en verblijfkosten van deze trip worden verdeeld tussen ADO en de BV Hamdi.

Tenslotte komt zijn baas Wang ook bij voorkeur deze kant op als de Keukenhof open is.. ;)
Ik steun Hamdi vooral omdat Melkert tegen was dan ben ik automatisch al voor!

Laat hem maar de Arabische schiereilanden bezoeken , mag je best verwachten van een Arabische sprekende AD . Vanuit het Haagse hebben we nooit wat te besteden gehad .

Moge Allah ons goedgezind zijn :-)

Insjallah !
Woensdag 11 december 2019 om 11:37 uur Quote

rd..

Lellow schreef:

Proef een bepaalde antipathie tegen commerciële mensen, heeft dit te maken met je (vroegere) werkzaamheden?

Wat mij verbaasd is dat Hamdi de enige AD is geweest die een ,in de ogen van China , een degelijke presentatie heeft gegeven.
Ad Melkert vond hem ongeschikt.
Maandag 9 december 2019 om 09:10 uur Quote

Ooievaar

Een oudere supporter schreef:

Zou me niets verbazen, het blijft een vriendenkliekje binnen de club.
Daarom zal er ook nooit wat bereikt worden. Het gaat hooguit even goed en dan wegen de eigen belangen plots weer zwaarder.
En wat betreft die Haagse namen, het zou beter zijn als het geen Haagse namen waren. Frisse wind erdoor. Maar ja, dat zal ik wel nooit meer meemaken.
Ben er van overtuigd dat er een hele grote schoonmaak aan de gang is. Hopelijk pakt UVS de regie nu wel, omdat ze daar domweg in alle opzichten belang bij hebben.

Die Haagse weldoeners zijn er niet en komen er niet. Ik heb niets tegen Steijn. En wil hem graag de kans geven. TD is noodzakelijk, dan kan het best wel wat worden.

Waar die assistenten vandaan komen vind ik niet zo relevant, mits ze maar goed samenwerken en hun vak verstaan. Niet iedereen die Haags is hoeft per definitie onder het netwerk van zonen en vrienden te vallen. Zaak is wel dat dit volledig wordt ontmanteld. Maar de eerste berichten zijn zeer bemoedigend. Manders, Ringeling, Melkert Rinner, dadelijk Van Veen, Van As en hopelijk snel Schoenmaker jr, Kenter en de nodige fte`s elders

Sommige spelers moeten even de boodschap krijgen dat ze vorstelijk betaald krijgen voor dat gepruts, anders kunnen ze lekker naast Lex jr gaan zitten.
Vrijdag 6 december 2019 om 00:01 uur Quote

Ooievaar

janjazz37 schreef:

Steijn is wel bevriend met "alle zonen van".
Mag voor mij desondanks best komen al zie ik liever een vreemde eend die echt opruiming kan houden met steun vanuit China.
Jan. Mij maakt het niet zo gek veel uit wie er nu trainer wordt. Mits uiteraard het iemand is die zijn vak verstaat, en er een goede TD komt. Dat laatste is natuurlijk cruciaal. Als UVS aangeeft dat er geld beschikbaar is dan vind ik dat prima nieuws. Dat dat - eventueel - als achtergestelde lening wordt gezien is van later zorg. Als je beleid gaat maken en uitvoeren dan betaald dat zichzelf vele malen uit.

Er moet nu worden gezorgd dat we er in blijven. Anders is het gewoon klaar...

Maar vanaf handhaving moet er echt ander beleid worden gevoerd gaan worden. Daar heb ik alle vertrouwen in, ook al ben ik één van de weinigen hier. Manders weg, dat is buitengewoon belangrijk. Melkert, Ringeling weg. Rinner, was de doodsteek geweest als hij aan de macht zou komen. Dan zou de kliek die er nu zit hun machtspositie verstevigen, Nu verder gaan met puinruimen, moet nog heel veel gebeuren. Maar de eerste tekenen stemmen mij positief.

Groenendijk is te licht, met hem waren we zeker gedegradeerd. Van As is volledig ongeschikt in alle opzichten, dat heeft Groenendijk mede de kop gekost. Dat is dan wel je hele technische beleid wat zeer zwak is gebleken. Spel was heel vaak ook met NelK niet om aan te zien.

Steijn is niet mijn eerste keuze, maar zou hem toch de kans willen geven. Maar er moet hoe dan ook een TD komen die een netwerk heeft. En dan komen er van zelf op alle vitale posities van de club mensen met kennis van zaken. Maar nogmaals er moet nog heel veel gebeuren.

Hopelijk worden er -buiten van As om - een paar spelers vastgelegd die ons uit de brand helpen. Als UVS dit toezegt heb ik geen enkele reden om daaraan te twijfelen. Degradatie worden zij zeker niet wijzer van.

Ik heb maar één belang, en dat is een ADO wat richting subtop zal gaat. En dan kan sneller gaan als menigeen denkt. De club is een mooi merk. Alleen het gevoerde beleid is brandhout gebleken. Amateurclub in een grote stad, met ieder zijn eigen belangetjes. En dat wordt nu in snel tempo een einde aan gemaakt.

Dat daarvoor ook in de selectie koppen gaan rollen staat voor mij wel vast. Neem niet aan dat er spelers komen die dan vervolgens op de bank of tribune worden gezet met als boodschap dat ze moeten wennen. Van As heeft er niets van gebakken, maar dat is toch echt samen met Groenendijk gegaan de samenstelling van de selectie.
Woensdag 4 december 2019 om 11:11 uur Quote

slash070

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

UVS: directie ADO koos voor minder spelersbudget
Volgens United Vansen is het niet hun schuld dat er minder in de selectie van ADO is geïnvesteerd.
Lees het nieuwsbericht
Die zg schoonmaak hé, vertrokken zijn Inmiddels Manders, Melkert, Ringelenstein, Fons. Hoe meer er vertrekken hoe mysterieuzer alles wordt geloof ik IPV duidelijkheid naar buiten toe. Kolere zeg pfff
Dinsdag 3 december 2019 om 22:05 uur Quote

slash070

Kees schreef:

Mijn dank is groot. Maar wat een kolere-bende weer binnen de club. Als wij oud zijn is er nog geen verandering. Let maar op.
Huh, hoezo wéér een klere bende? Manders, Melkert, Ringelenstein zijn weg, en Hamdi, Jansma, V Steenis en v. Zweden zijn er, dus was de weg toch nu vrij voor UVS om er eindelijk wat van te maken, of zoiets?
Vrijdag 29 november 2019 om 21:45 uur Quote

R.E.

GFC schreef:

Voor Kees

Hamdi is met handen en voeten gebonden.

Melkert heeft er alles aan gedaan om de man zo min mogelijk zeggenschap te geven.
Melkert heeft tussen de officiële aanstelling van Hamdi en zijn daadwerkelijke beginnen een constructie doorgevoerd waarbij men altijd met z’n 3e een beslissing moet doorvoeren.

We hebben dus een eigenaar (ruim 20 miljoen betaald) en een Algemeen Directeur die niet mogen doen wat ze voor ogen hebben.
Wat een onzin! Ja, dankzij Melkert hebben de Chinezen en Hamdi niet volledig vrij spel, maar als zij echt goede dingen voor de club willen, is er niemand die ze tegenhoudt.
Maandag 25 november 2019 om 19:22 uur Quote

GFC

GFC schreef:

Lees de schout van GGC ff terug voordat je wat roept gebaseerd op aannames. :thumb:
Voor Kees

Hamdi is met handen en voeten gebonden.

Melkert heeft er alles aan gedaan om de man zo min mogelijk zeggenschap te geven.
Melkert heeft tussen de officiële aanstelling van Hamdi en zijn daadwerkelijke beginnen een constructie doorgevoerd waarbij men altijd met z’n 3e een beslissing moet doorvoeren.

We hebben dus een eigenaar (ruim 20 miljoen betaald) en een Algemeen Directeur die niet mogen doen wat ze voor ogen hebben.
Maandag 25 november 2019 om 18:59 uur Quote

GFC

ADO Zuidplas schreef:

Goed dat je dit even meldt.

Een algemeen directeur die er alweer 3 maanden zit en nog helemaal niets heeft gecommuniceerd / gedaan.
Lijkt me toch wel de hoogste tijd gezien de situatie waarin we zitten en haast is geboden.

Maar ik denk dat we weinig daadkracht kunnen verwachten kijkend naar zijn staat van dienst.
Hamdi is met handen en voeten gebonden.

Melkert heeft er alles aan gedaan om de man zo min mogelijk zeggenschap te geven.
Melkert heeft tussen de officiële aanstelling van Hamdi en zijn daadwerkelijke beginnen een constructie doorgevoerd waarbij men altijd met z’n 3e een beslissing moet doorvoeren.

We hebben dus een eigenaar (ruim 20 miljoen betaald) en een Algemeen Directeur die nog mogen doen wat ze voor ogen hebben.
Maandag 25 november 2019 om 12:25 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Superjantje, pajam, Madmax, sander75, Jordy, GreenYellowTheHague, purnie&pino, wijstaanboven, MiG, Tante Wil, JeffreyP, Kees, GroenGeelHart070, Jacco, FFL, Ooievaar en 75 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Milan van Ewijk Crysencio Summerville

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Groningen
1-1
14 december 2019

Volgende wedstrijd

Logo Ajax Logo ADO Den Haag
22 december 2019 om 12:15 uur
Amsterdam Arena

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 17 - 41
2 AZ 17 - 41
3 Willem II 17 - 32
4 PSV 17 - 31
5 FC Utrecht 17 - 29
6 Feyenoord 17 - 28
7 Heerenveen 17 - 27
8 Vitesse 17 - 27
9 Heracles 17 - 25
10 FC Groningen 17 - 22
11 Sparta R'dam 17 - 20
12 FC Twente 17 - 19
13 FC Emmen 17 - 18
14 Fortuna Sit. 17 - 18
15 PEC Zwolle 17 - 16
16 VVV-Venlo 17 - 15
17 ADO Den Haag 17 - 13
18 RKC Waalwijk 17 - 8