Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Barend

Knappe prestatie van Fraser om Sparta terug te brengen in Eredivisie. Kan Advocaat een puntje aan zuigen.
Ook Twente dwingt respect af met onmiddellijke terugkeer naar Eredivisie.
Nieuwkomers: Twente, Waalwijk en Sparta (voor Excelsior).
Het is zoals iemand hier schreef: nacompetitie loopt vaak slecht af voor eredivisieteams.

Kans op promotie geeft teams extra impuls, tegenover een zwakke moraal van de tegenpartij.

Voor RKC (en GEA) waren het zowat de gladiolen voor allebei geweest: 5-4!
Donderdag 30 mei 2019 om 19:47 uur Quote

Kees

rd.. schreef:

Volgens mij is de FIFA-ranglijst iets anders dan de UEFA-coefficient.
Absoluut. Echter het gaat erom dat men wel of niet wijzigt zoals het hen uitkomt. Dubbele moraal.
Vrijdag 22 maart 2019 om 16:52 uur Quote

Kees

Hoezo dubbele moraal:

De KNVB wijzigt maar liefst 9 wedstrijden van datum en/of tijd zodat ajax een grotere kans heeft om de volgende ronde te bereiken. Alles zogenaamd in het belang van het Nederlandse voetbal.

Diezelfde KNVB sluit bewust lucratieve contracten af om het Nederlands elftal ook in de arena te laten spelen. Echter de statistieken wijzen overduidelijk uit (en de spelers spelen ook liever in de Kuip) dat het Nederlands elftal veel en veel beter in Rotterdam presteert. Dus niet in het belang van het Nederlandse voetbal.
Vrijdag 22 maart 2019 om 15:19 uur Quote

Advertentie

Leetje

DHFC070 schreef:

"Noodzakelijke versterkingen kunnen niet worden aangetrokken"
Het is zelfs nog erger en dat is dat ze spelers (tijdelijk) hebben laten gaan en dat terwijl de interne concurrentie op veel posities al niet op peil waren. Als je dan nu kijkt wat er op de bank zit springen de tranen in je ogen.
Goed voorbeeld is zo`n Meijers die met zijn aanvoerdersband en 0,0 concurrentie nou ook niet geprikkeld wordt om ook maar beter te presteren want de volgende wedstrijd staat hij er toch weer in. Nu kun je roepen dat hij gewoon beter moet presteren en dit vanuit zijn eigen drive moet komen (bewust) maar onbewust werkt dit natuurlijk heel anders.

Veel mensen willen heel het financiële aspect niet horen of stoppen hun kop in het zand. Wat enigszins logisch is als supporter zijnde van een VOETBALclub. Helaas praten we hier niet meer over een voetbalclub maar een bedrijf en laat de financiën nou net de randvoorwaarde zijn om ook maar iets te presteren.
Deel de zorgen die o.a. jij en Leetje hier al maanden uiten.
Ben echt benieuwd wanneer er ingegrepen gaat worden en er iets gaat veranderen want we zitten in een negatieve spiraal zowel op financieel als sportief vlak die langzaam de afgrond aan het bereiken is.
De jaarlijkse begroting bepaalt hoe succesvol je als voetbalclub bent. Niet de supporters, niet de trainer (Fons kan ook maar zoveel met de huidige spelers), niet de KNVB, niet de media....wel de hoeveelheid GELD.

Ik heb voor de gein wel eens een lijstje gemaakt met de clubs die in Europa de hoogste begrotingen hebben met daarnaast het lijstje van clubs die de kwart, halve en finale hebben gehaald van de Champions League. De 2 lijstjes hadden eng veel overeenkomsten.

Moraal van het verhaal: de hoogte van je begroting bepaalt het succes. En bij ADO hebben we al jaren geen sluitende begroting en leven we boven onze stand. En het is heel gek dat dit al jaren kan en mag.
Woensdag 20 maart 2019 om 12:05 uur Quote

Ooievaar

Aad schreef:

Wanneer ze een van de deuren van de arena groen-geel hadden gespoten waren ze én grote jongens geweest én had heel Nederland zich de pokken gelachen.

Nu hebben ze de media volop de gelegenheid gegeven zogenaamd politiek correct te reageren. En daarmee blijft wat ze gedaan hebben enorm stom en nadelig voor de club.
Die Swastika`s en het bekladden van de Dokwerker vind ik walgelijk. Klaar.
Mijn grootouders van beide kanten hadden in de oorlog joden in huis.

Maar mevrouw Halsema met haar gespeelde verontwaardiging moet ik ook van kotsen. Wat doet zij om haar joodse medemens te beschermen? ze dweept met allerlei islamitisch tuig, joden kunnen daar niet met hun keppeltje over straat, dan zijn ze goed de klos. Als daar hardwerkende joodse mensen die een restaurant runnen hun zaak in elkaar wordt geslagen staat de politie er bij te kijken. Persoonlijk had ik je als agent levenslang een rolstoel in geslagen. Maar dat zou dan worden afgedaan als buitengewoon proportioneel geweld gebruiken en mijn baan hebben gekost. Ook dat is links Amsterdam.

Je breekt je nek daar over marokkaans geteisum die voor vreselijk veel misdaad verantwoordelijk zijn. Het lijkt daar wel een openbare schietbaan. Om over dat gajus van we are here maar niet te spreken. Die krijgen alle ruimte, en dat moet kunnen. Zelf heeft die kaviaarsocialist daar geen last van. Moet kotsen van die linkse kerk. Wegkijken en recht lullen wat krom is, en vooral zeer anti Israel zijn, dat is nogal bon ton bij die club. Laat dat stomme wijf zich eens druk maken over vrouwen besnijdenissen en vrouwen die gedwongen worden om met een heel zwart tafelkleed over straat te hobbelen.

Laat haar maar lekker over de grachtengordel tuffen in haar Mercedes diesel - die is van mijn vriend zegt die trut van Troje dan - man man man wat een dubbele moraal.

Ze zou ballen tonen door per direct te verbieden dat er vlaggen van de staat Israël in het stadion zouden zijn te zien. Dat is de bron van alle ellende, of dacht men werkelijk dat een ieder die een hekel heeft aan Ajax een antisemiet is? De vraag stellen is hem beantwoorden.

Laat die verontwaardigden lekker verzuipen in die vieze stinkgrachten van ze.

Die laffe actie waar totaal onschuldige mensen bijna het leven lieten bij die actie op ons clubhuis vind ik toch heel wat erger dan een stel - goeddeels hersenloze - pubers die een paar spuitbussen leegspuiten. Hoe ongepast i.d.g. de dokwerker en die swastikas ook zijn mogen. Nogmaals dat vind ik ronduit abject!!

De media is makkelijk te duiden. Links en Ajax, meer smaken zijn er blijkbaar niet. Met allebei veeg ik dan ook mijn reet af.
Zaterdag 23 februari 2019 om 15:15 uur Quote

Barend

Hoewel het elk moment kan veranderen ziet het ernaar uit dat ADO ongewijzigd tegen VVV kan beginnen. Ook zonder blessures. Tommy mag niet meedoen (?), dat scheelt qua vechtlust een slok op een borrel. Dat zal dan wel Kuipers worden. Niet de snelste. De eerste vraag is dus of we het achterin dichthouden.

En wie gaan de goaltjes maken? Ik veronderstel dat Necid afgeschreven is. Dus zal het wel weer van Falkenburg moeten komen... Wat Groenendijk met Zhang wil, is me niet duidelijk.

In Venlo werden we met 2-0 afgedroogd. Goed voor de Venlose moraal. Plus dat Steijn ADO goed kent, die kan z`n ploeg gedetailleerd voorbereiden.

Zeg het maar.
Woensdag 16 januari 2019 om 22:58 uur Quote

Ooievaar

Edwin schreef:

Als het er niet te toeristen veel worden en ze gewoon de volle mep betalen, is er weinig aan de hand. Zelf eens in London naar Chelsea tegen Swansea geweest en daar zat het hele bovendeel van de tribune vol met duizenden toeristen.
Ken gasten van Millwall, ben daar ook een paar keer geweest. Dat is inderdaad een hele andere beleving dan hier. Zitten geen toeristen, maar mensen die de club in hun bloed hebben.

Ken je trouwens wel om een boodschap sturen anders.
Heb het wel eens verteld. Kreeg bonje met gasten van de F Side in Thailand, had een T-shirt aan van FC Den Haag, zwart met die witte bulldog, niet te missen dus. Ging buiten goed los, weglopen ligt niet zo in mijn aard, maar die gasten stapten voor me in, toen ging het een stuk makkelijker ondanks dat we nog steeds in ondertal waren.

Chelsea daar lachen ze daar om. Dat vinden ze glory hunters maar bovenal sukkels. Silly bastards...

The Hague North Side vonden ze boefjes. Ha ha.

Moraal van dit verhaal. ADO moet meer de stad in, vertel de mensen dat er maar één club is in Den Haag, en dat je daar trots op moet zijn. Draag dat uit. Dus professionaliseren die handel. Zo ingewikkeld is dat niet. 3e stad slechts 1 BVO!!!
Woensdag 12 december 2018 om 12:43 uur Quote

Barend

gillah schreef:

44e minuut Nederland Frankrijk 1-0 Wijnaldum...
Je hebt gelijk sorry. Moet het anders formuleren. NL11 was al direct na het begin dicht bij openingsgoal. Zoiets geeft meteen vertrouwen, moraal.
Zaterdag 17 november 2018 om 13:07 uur Quote

Barend

Je zag gisteravond tegen Frankrijk het belang van een snelle openingsgoal. Dat gaf moraal, vertrouwen. Bij ADO mogen we blij zijn als we niet beginnen met een snelle tegengoal.
Zaterdag 17 november 2018 om 09:57 uur Quote

Tommy

Waht schreef:

Omdat PSV en Ajax zich geplaatst hebben voor de CL gaat het gat met de rest van de eredivisie enorm groot worden.
We hebben gewonnen tegen een matig Fortuna en Excelsior (dat tegen ons de slechtste wedstrijd speelde). Toch een uur lang tegen excelsior prima gespeeld. Laatste half uur zelfde niveau als gister en mag je van geluk spreken dat je de 4-0 voorsprong niet weggeeft.
Tegen PSV zal je top en scherp moeten zijn en dat ging redelijk tot de 0-1.
Hierna zijn we een uur tot geen enkele aanval gekomen door te traag te handelen aan de bal en alle
Ballen naar de keeper te spelen.
Als we onder druk komen te staan komen de zwakheden van dit elftal naar boven.
Gelukkig zijn er minimaal 6 a 8 ploegen die zwakker zijn dan ADO.
Na zo’n afstraffing als gister nog een applaus geven zal je mij niet zien doen.
Ja de gaten worden groter. Geld in heel europa.
Maar met strijd kan je veel compenseren.
Maar spelers als meiers hebben geen moraal.
Maar als je dat zegt ben je niet goed.
Ik snap werkelijk waar niet dat je als aanvoeder van een prof club gaat zeggen na de winst op excelsior gelukkig is de terug reis niet zo lang kunnen we nog een drankje doen.
Ik bedoel denk je dat psv gister een drankje heeft gedaan? Of ajax??
Die spelers willen gewoon presteren.
Die willen hogerop.
Een meiers heeft dat allang los gelaten.
Hoe kan je zo n man 4 jaar contract geven????

Waarom niet met 2 linksbeners centraal achterin zetten?
Waarom pinas er gister niet inzetten?
Waarom goppel niet ipv lorentzen.
Waaarom ontwikkel je je spelers niet.
Alles is zo fucking amateuriatisch bij ons.
En nu zal ik wel weer afgemaakt worden het zal me een worst zijn.
Gister had je aan klantenbinding kunnen doen

En wat zegt groenendijk.
Ik zag spelers DIE OPGAVE EN GOALS TOE LIETEN.
kan jij dat op je werk doen?
Je werk voor de helft doen en dan zeggen ik ben moe???
Ik niet dan kan ik weg wezen.

Het zijn gewoon grote kinderen.
Die hun geld toch wel krijgen
Zondag 16 september 2018 om 15:20 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Momenteel geen shouters online en 1 gast

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
6-2
15 mei 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Utrecht
4 augustus 2019 om 14:30 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 -