Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Bolskie

pajam schreef:

1. Kijk als je dat je vraag is zou ik je sowieso willen vragen iets meer in de materie te verdiepen. En dan aan de hand van feiten, geen onderbuik gevoelens.
Ik geef je 1 tip ; kijk nou eens naar wat er met de post spelerssalarissen gebeurd is sinds de overname (en dat is maar 1 van de vele redenen).

2. Wat was hun plan dan ? Enige wat ik hoorde was UP, UP, UP (meteen een hint naar je vraag bij 1).

3. Fout. Plannen jeugd lag al klaar en moest ook uitgevoerd worden (lag al vast). Schermen en spelers waar je naar refereert klopt wel, onderdeel (of begin?) van de schuldenberg waar we nu inzitten.
Geef ik je wéér een hint naar vraag 1 .....

Geld is niet verdwenen met de Noorderzon, het is hier geen bananenrepubliek ; )
Het geld is gebruikt om gaten op gaten te dichten, nu is de vraag ; Waar ontstonden die gaten SINDS DE OVERNAME
Ik hoor je niks zeggen over het aantrekken van de spelers zoals schaken, havenaar enz die een salaris kregen van 4 ton en langdurig vastlagen hebben de Chinezen dat ook gedaan?
Zondag 16 februari 2020 om 13:55 uur Quote

Vakkie-G

Vakkie-G schreef:

Ohja en nog wat ex nac en mvv spelers
Ohja en dan je beste spelers voor 5 ton de deur uit laten lopen er zijn gewoon mensen hier die er geen ene hout van snappen
Zondag 16 februari 2020 om 12:50 uur Quote

Mike

GroenGeelHart070 schreef:

Ik vond dat Drobny pas echt goed werd NA zijn periode bij ons. Ton Thie heb ik niet meegemaakt, maar we hebben best wel wat goede keepers gehad. Roy Beukenkamp, Dorus de Vries, Gino Coutinho en Martin Hansen waren voor onze begrippen ook goede keepers. Zo ook Zwinkels, heeft ook een goede periode gekend.
Je zag bij allen scherpte in hun ogen. Bij Koopmans (wil ik nog geen mening over vormen) zie je vaak in zijn blik een suffe, glazige uitstraling, alsof hij voor de wedstrijd een enorme blow heeft opgestoken. Schijn zal wel bedriegen, hij heeft met name veel 1 tegen 1 situaties gepakt
Beste keeper na Ton Thie was natuurlijk René Stam. Betrouwbaar en solide. Bijna altijd foutloos
Donderdag 13 februari 2020 om 09:06 uur Quote

Advertentie

GroenGeelHart070

LeoH schreef:

Beste keeper ooit was Ton Thie, die de GEHELE 16 controleerde. Alle hoge ballen in de 16 waren voor Ton, met z`n mooie zweefduiken.
Ik vond dat Drobny pas echt goed werd NA zijn periode bij ons. Ton Thie heb ik niet meegemaakt, maar we hebben best wel wat goede keepers gehad. Roy Beukenkamp, Dorus de Vries, Gino Coutinho en Martin Hansen waren voor onze begrippen ook goede keepers. Zo ook Zwinkels, heeft ook een goede periode gekend.
Je zag bij allen scherpte in hun ogen. Bij Koopmans (wil ik nog geen mening over vormen) zie je vaak in zijn blik een suffe, glazige uitstraling, alsof hij voor de wedstrijd een enorme blow heeft opgestoken. Schijn zal wel bedriegen, hij heeft met name veel 1 tegen 1 situaties gepakt
Donderdag 13 februari 2020 om 08:38 uur Quote

LeoH

Bert schreef:

De beste keeper die ik in een Ado shirt heb gezien was Jaroslav Drobny.

Martin Hansen was voor Ado begrippen ook zeer behoorlijk.

Maar die Koopmans kan ik slecht pruimen heeft de uitstraling van een aardbei. Er staat geen vent in de goal.

Zwinkels is ook geen geweldenaar maar wel het beste alternatief op dit moment.
Straalt meer rust uit dan Koopmans. Bovendien vind ik 36 jaar niet te oud voor een keeper.

Mochten we in de ere blijven volgend jaar op zoek gaan naar een behoorlijke keeper.
Beste keeper ooit was Ton Thie, die de GEHELE 16 controleerde. Alle hoge ballen in de 16 waren voor Ton, met z`n mooie zweefduiken.
Donderdag 13 februari 2020 om 08:29 uur Quote

DHFC070

pajam schreef:

VI heeft nog niet zolang geleden inzichtelijk gemaakt wat door wie aan spelers budgetten wordt uitgegeven; ADO komt maar net aan de 13e plaats!

Daarnaast vergeet jij het feit dat spelers halen transfergeld en/of tekengeld kosten. Wanneer je beide NIET heb probeer je creatief tóch een team neer te zetten die mee kan.
Menig trainer zal beamen dat met gering geld, gering kwaliteit, ervaring heel belangrijk is.

Met bovenstaande wetenschap is het niet heel raar dat de technische staf van ADO Den Haag zocht naar spelers die a) eredivisie ervaring hebben en b) ervaren zijn. Daarbovenop komt dat je met langere overeenkomsten op een lagere maandelijkse salaris kan uitkomen, iets wat als laatste strohalm gebruikt is om spelers te binden.

Jij doet vaak alsof het besturen van een BVO 1 op 1 gelijk is aan het spelen van FM 2019, werkelijkheid is weerbarstiger dan dat.

Kan je overigens laten zien hoe je aan de salarissen van Malone, Immers, Meijers, Beugelsdijk én Necid komt?
Heb je voor mij dat overzicht van de VI? Hou altijd wel van dit soort lijstjes. Heb even zitten googelen maar kom niet verder dan de 3,8 miljoen van Willem II. Overigens met een 10e begroting maar dan met spelersbudget op de 13e positie (mocht het waar zijn) zou je concluderen dat het geld in vergelijking met andere clubs meer naar andere zaken gaan dan het kapitaal op het veld.

Of spelers nu transfergeld / tekengeld / salaris kosten, denk je dat andere clubs hier geen last van hebben met een begroting van 7 of 8 miljoen?

Ervaring is belangrijk dat ben ik met je eens. Maar 30+ spelers 4 en 5 jarige contracten geven zie je zelden ergens. Daarnaast moet een elftal wel een beetje in balans zijn op allerlei vlakken en een elftal met 7 basisklanten van 30+ kun je hier niet van spreken.

Goed dat je mijn shout(s) van de andere kant belicht. Af en toe in de spiegel kijken is voor niemand slecht dus ook niet voor mij. Bij een BVO besturen kan ik me inderdaad voorstellen dat er wel wat meer bij komt kijken dan FM. Met name de druk, opportunistische voetballerij en emoties die erbij komen kijken kan ik me voorstellen dat dit een extra dimensie is die het heel lastig maakt en niemand van buitenaf dit goed kan inschatten.

Toch is een sluitende begroting inleveren geen hogere wiskunde. Stelselmatig jaar na jaar +3 miljoen tekort komen op je begroting is gewoon heel ongezond of dit nu gedekt wordt door een achtergestelde lening of niet. Maarja in trapjes flink terug in de begroting vergt natuurlijk een hoop impopulaire maatregelen die een beleidsmaker weinig persoonlijk gewin geeft omdat je weet dat je er maar een paar jaar zit.

Mbt salaris is enkel dat van Malone 100% zeker.
Verwijs je graag naar mijn posts op
Maandag 9 december 2019 om 08:20 uur &
Donderdag 14 november 2019 om 15:37 uur
Zelfs al zit ik er 10duizend euro`s naast bij bepaalde spelers. Nog zijn de prestaties de eventuele 1,5 ton of 1 ton salaris niet waard wat mij betreft laat staan als ze echt allemaal hoger liggen.
Woensdag 12 februari 2020 om 21:44 uur Quote

DHFC070

@Bolskie en @Aad
Zit redelijk vaak op 1 lijn met jullie reacties hier maar waar komt jullie gebrek aan geld conclusie vandaan? Heb het al heel vaak aangehaald je hebt de 10e begroting van de eredivisie en 10,7 miljoen te besteden aan spelers, staf en overhead salarissen. Dat is al 3 a 4 miljoen meer dan de totale begrotingen van een VVV, Emmen, Sittard en RKC.
Het beschikbare budget / geld is gewoon volkomen verkeerd uitgegeven of anders gezegd heel veel spelers rechtvaardigen niet hun tonnen aan salaris.
Malone, Immers, Meijers, Beugelsdijk, Necid allemaal 2 ton of meer is bijna lachwekkend.
Helaas is de huidige situatie niet te danken aan een slechte zomerperiode maar gewoon het logische gevolg van jarenlang wanbeleid en vooral problemen voor je uitschuiven die dan juist 2x harder terugkomen.
Woensdag 12 februari 2020 om 13:44 uur Quote

Jurriën

Opa Bakema schreef:

Die Opa..........

Opa heeft nog n nieuwtje: tot op heden geen cent ontvangen uit China.

Opa gaat nu Gone with the wind kijken, speciaal voor Danny
Eerst Pinas voor 6,5 ton verkopen aan Groningen. Dan kan dat weer naar dat geld voor operatie we are staying up.
Zondag 9 februari 2020 om 16:41 uur Quote

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

ADO en Van Kleef blij met anderhalve ton
Een mooie financiële bijdrage voor de jeugdopleiding van ADO Den Haag.
Lees het nieuwsbericht
Vrijdag 7 februari 2020 om 13:48 uur Quote

pajam

Volgens VI zijn er maar 5 clubs die minder salaris betalen als ADO Den Haag & heeft Den Haag een salarisplafond van 250.000 ;

In de degradatiezone betaalt PEC Zwolle de beste salarissen. De Japanner Yuta Nakayama moet meer dan vier ton verdienen. Daarachter komen aankopen als Mike van Duinen en Vito van Crooij met lonen van rond de 275 duizend euro en dat zien de Zwollenaren nog maar als het begin. Vorig jaar werd een investeringsplan gelanceerd en onderdeel ervan is het salarishuis stap voor stap op te krikken naar een half miljoen euro in het seizoen 2023/24. Zo zou de club dan moeten gaan meedoen om Europees voetbal. Vooralsnog concurreert PEC Zwolle met ADO Den Haag, dat maximaal een kwart miljoen overheeft voor jongens als Tom Beugelsdijk, Lex Immers en Aaron Meijers.


© Pro Shots
Dat is een tree hoger dan bij Sparta Rotterdam, waar een goed salaris tussen de tien en vijftienduizend euro per maand ligt. ADO betaalt ook meer dan VVV-Venlo (hooguit een eurootje of 120, 130 duizend) en RKC Waalwijk (een ton). In Venlo valt overigens wel op dat er een Amerikaan in de spits staat. De Limburgers zullen de vier ton voor Schalke 04-huurling Haji Wright niet (helemaal) zelf ophoesten, maar feit is wel dat hij het moet verdienen en daarmee veruit de best betaalde kracht van VVV is. Hoe dan ook, gezien het salarislevel onder in de Eredivisie zouden PEC en ADO ruimschoots boven de streep moeten staan en opvallender is nog dat ze sportief volledig worden overvleugeld door het zuinige Heracles Almelo en Willem II. Met maximaal twee ton is het loongebouw van beide clubs soberder dan dat in Zwolle en Den Haag. De Tilburgers willen voor een uitzondering tot 220 duizend euro gaan, maar dan houdt het wel op. Aangezien Heracles vorige maand miljoenen aan transfergeld heeft binnengehaald en Willem II het afgelopen jaar al een behoorlijk gevulde oorlogskas heeft opgebouwd, ligt het in de lijn der verwachting dat de salarisniveaus bij deze clubs gaan stijgen.
Woensdag 5 februari 2020 om 16:05 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Madmax, CrazieD, Erik070, pajam, Superjantje, langnek, Tikki Takka, Bastiano, barney0700, Kees, Brian, sander75, BLEISWIJK-1, gillah, Haagse Paulus, Johannes, john 147, ADODENHAAG, Rob2002, Dennis72 en 95 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Crysencio Summerville Shaquille Pinas

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo PSV
0-3
15 februari 2020

Volgende wedstrijd

Logo sc Heerenveen Logo ADO Den Haag
22 februari 2020 om 19:45 uur
Abe Lenstra Stadion, Heerenveen

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 22 - 53
2 AZ 22 - 47
3 Feyenoord 22 - 43
4 PSV 23 - 42
5 Willem II 23 - 41
6 Vitesse 23 - 38
7 FC Utrecht 22 - 35
8 FC Groningen 23 - 35
9 Heracles 23 - 29
10 Heerenveen 23 - 29
11 Sparta R'dam 23 - 27
12 FC Twente 23 - 27
13 FC Emmen 23 - 26
14 Fortuna Sit. 23 - 24
15 VVV-Venlo 23 - 24
16 PEC Zwolle 23 - 22
17 ADO Den Haag 23 - 17
18 RKC Waalwijk 23 - 12