Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 10
Volgende pagina

john 147

Na gister mogen we wel gaan concluderen dat het krediet van bepaalde spelers op is, zou het daarom toejuichen dat in iedergeval Zwinkels van stal word gehaald. Na de uitspraken richting Koopmans dat Pardew vergelijking ziet van Krul gooit die nog geen blikje raak in de prullenbak. Spence direct wisselen voor Malone, bij aanvallende situaties krijgt hij het nog voor elkaar de bal breed of terug te spelen naar de keeper. Pinas voor Beugelsdijk voor extra strijd passie en dreiging bij standaard situaties. Opperhoofd Immers is het sinds 2010 al kwijt en Goossens is alleen gevaarlijk met zijn traptechniek voorderest vrij matig. En dan hebben we voorin nog natuurlijk Necid de kopie van Paulus Roiha rond lopen, heeft nooit de verwachting waar kunnen maken. WISSELEN!!!
Woensdag 12 februari 2020 om 11:27 uur Quote

Waht

Twee tegendoelpunten uit corners had met kopkracht Tommie niet zo snel gebeurd.
Kijk maar terug hoeveel Tommie weghaalt in deze situaties.
Malone doet alles verkeerd. Immers wint niets meer en is voetballend zeer zwak.
Goossens kan alleen nog iets met stil liggende ballen. Meijers chronisch tekort in alles.
Summerville scoort, maar is enige toevoeging van zijn aanwezigheid, al weken.
Necid krijgt geen enkele normale bal en is in dit elftal onbruikbaar. Met corners en vrije trappen is hij wel levens gevaarlijk.
Thomas en buren zijn al afgeschreven, te zwak.

Als we degraderen, en ik schat deze stelling zeer hoog in, schoon schip maken en de ouwe meuk laten afvloeien. We hebben een schandalig zwakke selectie.
Woensdag 12 februari 2020 om 11:04 uur Quote

ADODENHAAG

Ik ben het eens hoor, Duffy en Bogle zijn zoveel keer beter dan bijv Goossens en Necid. Maar Duffy zag er wel wat zwaar uit, vraag me af of Pardew hem nog niet fit genoeg vond? Die wil natuurlijk alleen met fitte jongens spelen. Al kun je ook zeggen dat een 80% Duffy nog beter is dan z`n medespelers.

En Bogle is al snel beter dan Necid, wat speelt die man slecht!
Woensdag 12 februari 2020 om 10:31 uur Quote

grijze gek

Gisteren na jaren weer is naar een uitwedstrijd geweest, in de hoop op..........
En daar sta je dan bij het spijkerbroeken stadion weg te waaien om 18:00 en geen bakkie koffie te krijgen (waarom zouden we ook goed willende supporters willen verwennen) nee,laat ze maar lekker in de kou staan.
Instap 18:30, ja voor diegene die misschien vooraan stonden, de rest kon er rond 19:30 in. Dit was voor mij al de laatste jaren een NO om mee te gaan.
Ik vergelijk het een beetje met veevoer transpoort, alleen krijg je nog net geen klappen met peddels.
Dan de wedstrijd, 1e helft zwaar kut, 2e helft iets beter. Zoals meerderen al zeiden moeten we maar snel afscheid nemen van een Immers,Goosens,Malone,Necid en Meijers op het veld. De 2 invallers (veels te laat) Duffy en Bogle maken voetballend wel een verschil, die Duffy is rustig aan de bal, heeft oog voor medespelers en speelt de bal ook nog is in de voeten en is voor mij een nummer 10, Bogle veroverde alle ballen die hij kreeg en kon de bal ook goed vast houden in tegenstelling tot Necid waar alle ballen bij weg springen.
Aan de supporters in het uitvak heeft het niet gelegen, vanaf binnenkomst in het stadion werd de ploeg al toe gezongen, ook Helene werd vrolijk toe gezongen :D .
1 kanttekening: Er waren toch aardig wat kinderen bij van een jaar of 10 die vrolijk mee zongen met de woorden KK, voor mij ongelooflijk :0
Voor mij geen uitwedstrijden meer, lekker voor de buis met een bak koffie.
Op naar Pisvee met hopelijk zonder de eerder genoemde 5 spelers en met Duffy en Bogle :flag:
Woensdag 12 februari 2020 om 10:21 uur Quote

Advertentie

BLEISWIJK-1

John Wright schreef:

De laatste stap: Meijers Goossens Immers eruit en Malone op het middenveld. De eerste drie kunnen de kar niet meer trekken, zijn uit vorm en zullen alleen maar, nog, minder worden. Als er niet ingegrepen wordt is het keiharde degradatie. En de drie heren zien het zelf echt niet.
Wie je ook gaat wisselen. We zijn klaar. Volgend jaar gewoon KKD.

Volgend jaar alleen verder gaan met Zwinkels, Van Ewijk, Pinas, Muringen, Bakker, Beugelsdijk, Polley, Steyn, van Kleef, Bilal, Haye. Voor de ervaring zou ik ook Goossens en Immers behouden. De rest kan wat mij betreft vertrekken.

Contract Malone, Hooi en Necid lopen af. Daar afscheid van nemen. Ook proberen om Kramer, Meijers, Falkenburg en alle huurspelers te lozen.
Woensdag 12 februari 2020 om 10:12 uur Quote

Petah

Wat me opvalt ik vond gooossens niet best maar die was nog vele male meer aanwezig als bijv een immers necid ik zie in Goossens en Meijers soms nog welleens een actie die een wedstrijd kunnen beslissen dat is bij necid en immers gewoon totaal niet

En een malone op rechtsback heb ik echt nooit begrepen

Nogmaals ik opper niet voor basisplekken voor ze maar zie nog wel enige nut in ze
Woensdag 12 februari 2020 om 10:05 uur Quote

070

JerryFC schreef:

Sommige spelers zijn toch echt niet meer te handhaven.
Gvd wat slecht.

Dan maar zo?

.................Koopmans..........
Spence...Stubbs...Pinas...De Bock

...................Baluta..............
........Malone...........Thomas..

v Buren.........Bogle...........Duffy
Duffy voor Malone, Zwinkels (ook niet alles, maar wel ervaren) voor Koopmans en Summerville voor Van Buren, dan kan ik me erin vinden. Wat mij betreft voorlopig geen Malone, Meijers, Immers, Necid en Goossens meer.
Woensdag 12 februari 2020 om 09:42 uur Quote

Ties

Gisteren geweest. Ijskoud en een elftal dat niet naar voren voetbalde en alleen maar bezig was met tegenhouden en voorkomen. Mislukt ! Waarom begint deze trainer niet gewoon met t sterkste elftal. Duffy en Bogle vele malen beter dat Necid en Meijers/ Goossens. N waarom stel je Malone op als rechtsback als je een echte rechtbank op de bank hebt. Malone is een middenvelder ! Werd r triest van. Slecht voetbal, slechte keuzes en geen idee bij balbezit behalve de bal naar voren peren op 1 van de spitsen..... waaronder Summerville (1.50 meter). Maar goed, met Duffy en Bogle in de basis hoop ik dat we weer een resultaatje gaan halen tegen PSV.
Woensdag 12 februari 2020 om 09:36 uur Quote

DHFC070

Had stiekem de hoop dat al die nieuwe spelers in ieder geval de scherpte bij al de tonnen verdienende oude spelers terug zou brengen maar niets is minder waar gebleken in de afgelopen wedstrijden. Deze conclusie mogen we nu wel gaan trekken. Met Immers, Goossens, Meijers, Necid en Malone in de basis ga je het niet redden dus zal je wat anders moeten proberen wat natuurlijk ook een grote gok blijft. Aan blijven modderen met deze jongens (nogmaals verdienen tonnen!) zet geen zoden aan de dijk.
Wat er dan nog overblijft? De nieuwe jongens allemaal +/- 3 wedstrijden een kans geven. 0 garantie en precies hetzelfde als het roulette beleid de afgelopen jaren maar welke alternatieven hebben we onderhand nog over?
Woensdag 12 februari 2020 om 08:43 uur Quote

marcellino

slash070 schreef:

Zo`n belangrijke wedstrijd en dan dit. De nieuwelingen zijn geen echte kwaliteitsverbeteringen maar zijn vooral anders. Dat geef niet, kan best werken, daar is de hoop ook op gevestigd. De ellende is dat we niet veel tijd meer hebben om er wat van te bouwen en we meer en meer afhankelijk worden van concurrenten onderin die hopelijk gaan verliezen. Het was vanavond een afspiegeling van dit seizoen, het was fraserlijk.

Wil nog wel effe kwijt dat op de shoutbox hier niemand schuldig is aan waar we nu beland zijn. Dus elkaar persoonlijk beledigen is gewoon jammer. De echte schuldigen hieraan ziitten ergens warmpjes en droogjes erbij, die denken nu echt niet aan onze club meer hoor. United we stand!
Niemand kan hier een ander af.maar wat je nu wel ziet is dat een voetbalsupporter teveel zijn emotie laat spelen en handels naar resultaat ,wat natuurlijk ook belangrijk is want zonder resultaat degradeert je.of een supporter die ook nog een beetje verstand heeft van het spelletje en door deze uitslag heen kijkt.
De mensen die even hadden verwacht bij Sparta te winnen vraag ik waar baceer je daar op ze hebben thuis alleen verloren van Ajax en Utrecht dus zo makkelijk is het niet,was het spel goed van ADO nee zeker niet spelers als immers,Goossens speelde gisteren een slechte wedstrijd baluta heeft nog wat tijd nodig ,de bock vind ik zeker een versterking net als Meijers op het middenveld.summerville speelt wisselvallig maar blijft gevaarlijk.stubss vind ik met minder risico dpelen als beugelsdijk dus in mijn ogen beter,melone wil teveel voetballen op de bank moet leren directer te passen.necid zou ik even niet meer opstellen komt in het voetbal wat we nu spelen te kort.
Dan boglo en duffy deze twee spelers gaan er persoonlijk voor zorgen dat je in de eredivisie blijft als je pas bij je eerste wedstrijd al zo rustig kan blijven en bijna alles goed doet dan mag je toch wel zeggen dat je 2 toppers er bij hebt.
Je krijgt nog 12 wedstrijd en waar Je zoals ik het kan zien nog zeker 14 punten gaat pakken dat is niet genoeg voor directe handhaving maar wel voor nacompetitie.en die gaan we gewoon winnen.
Ga met niemand weddenschappen aan die win ik toch telkens maar geloof mij heb er tot nu toe nog nooit naast gezeten
Woensdag 12 februari 2020 om 07:40 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

pwr, Peter87, T3, Tante Wil, ADO LAAK, Superjantje, LB, hetnestvandeooievaar, Rossi, Erik070, FCDHZwoude, iDaan, JB96, frans swa, KR96, R.E., Jos_Luguber en 41 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 10
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Crysencio Summerville Shaquille Pinas

Laatste wedstrijd

Logo AZ Logo ADO Den Haag
4-0
7 maart 2020

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax vCL 25 - 56
2 AZ vCL 25 - 56
3 Feyenoord EL 25 - 50
4 PSV vEL 26 - 49
5 Will.II vEL 26 - 44
6 FC Utrecht 25 - 41
7 Vitesse 26 - 41
8 Heracles 26 - 36
9 FC Groningen 26 - 35
10 Heerenveen 26 - 33
11 Sparta R'dam 26 - 33
12 FC Emmen 26 - 32
13 VVV-Venlo 26 - 28
14 FC Twente 26 - 27
15 PEC Zwolle 26 - 26
16 Fortuna Sit. 26 - 26
17 ADO Den Haag 26 - 19
18 RKC Waalwijk 26 - 15