Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

DHFC070

janjazz37 schreef:

Lex liep zich een halve slag on de rondte. Niet rendabel; later was die compleet "op".
Voor die 2,5 a 3 ton zou ik me ook wel 1x in de week een slag in de rondte willen lopen. Juist van grootverdieners binnen een selectie mag je ook meer prestaties verwachten en dat ze een team op sleeptouw nemen. Dat is bij ons nou juist precies het probleem. Er zijn veel (oude) grootverdieners die dit niet terugbetalen in prestaties en hiervoor nog eens extra beloond worden door een vanzelfsprekende basisplaats. Balans salaris / prestaties is bij ons compleet zoek. Juist de jonkies binnen de selectie presteren nog redelijk met wisselvalligheid en laat die nou net tonnen! minder verdienen.
Malone, Immers, Beugelsdijk, Meijers, Necid lopen hier allemaal te ballen voor 2 ton of veel meer maar geen enkele steekt er bovenuit.

Immers is de nieuwe Meijers let maar op met dit verschil dat hij wat minder verguisd zal worden omdat hij een kind is van de club / Midden noord.
Vandaag, om 07:02 uur Quote

DHFC070

Zo dat was het ritje Zwolle ook weer helemaal waard maar niet heus. Doodzonde want na Emmen uit was dit toch wel een hele belangrijke wedstrijd. Het is beschamend wat wij voorgeschoteld krijgen al 10 wedstrijden lang. Onder de 40% balbezit, 1 a 2 kansen per helft die resulteren in maximaal 1 schot op goal. Schande ander woord kun je er niet voor hebben het lijkt nieteens op voetbal. Doet me aardig denken aan het seizoen onder Petrovic dit. Natuurlijk hebben wij geen top selectie en natuurlijk kunnen wij bij lange na niet alle wedstrijden punten pakken maar als zelfs Emmen, Fortuna en RKC beter VOETBAL spelen met de helft van jou begroting moet je je wel zorgen gaan maken.

Spelopvatting, teamgeest, discipline en zelfvertrouwen van lik me vestje. Combineer dat met rare beslissingen van een coach en geen tactiek en je weet wat je te wachten staat. Ondanks dat Goossens ook niet top speelt heeft hij toch gewoon gelijk? Iedere wedstrijd is er wel een andere middenvelder die fout op fout mag stapelen maar wel gewoon mag blijven staan. Las hier ook het een en ander over balans in de selectie en die is natuurlijk compleet zoek. Van grootverdieners in onze selectie mag je verwachten dat ze iets extra`s brengen maar die doen juist precies het tegenovergestelde.

Kramer en Necid kun je beter niet meer opstellen want de bal komt daar nieteens. Wij hebben namelijk 4 precies dezelfde statische middenvelders die de bal welgeteld 0x (behoudens dode spelmomenten) de 16 in weten te krijgen laat staan bij een medespeler. Dan stellen we een 17 jarige buitenspeler op die af en toe leuke dingen doet ala Hooi maar welgeteld 1x een redelijke voorzet heeft gegeven. Enige die af en toe nog aanvallend voor iets van gevaar kan zorgen is Meijers.

Onderaan de streep 6 uit 10 met Vitesse uit in het vooruitzicht. Enige wat je nu nog kunt doen is compleet terug naar de basis, alles achterin dichttimmeren en weer wat van vertrouwen opdoen door een punt te pakken.
Zondag 20 oktober 2019 om 19:07 uur Quote

Advertentie

GroenGeelHart070

daveadodh schreef:

Maar goossens is de laatste die er wat van mag zeggen..
Die mag al blij zijn opgesteld te worden. Als zijn trappen niet lukken hebben we niks aan hem. Waarom niet Haye inmiddels op die plek?!
Kramer of Necid in de spits maakt niet uit, beide zijn scherp genoeg. De bal moet alleen bij ze komen. Het spel lijkt nu alleen maar afgestemd op dode spelmomenten proberen te creëren, heel zielig ziet het eruit.
Ik hou hoop, nog 24 wedstrijden te gaan en we hebben er weleens erger voor gestaan... :flag:
Zondag 20 oktober 2019 om 18:46 uur Quote

daveadodh

JerryFC schreef:

Gaat bij een buitenspeler om goals en assists.
Heb jij ze gezien?
Nog niet maar zoveel heeft ie nog niet gespeeld. Verder zijn kramer en necid samen ook niet echt 2toppers. Laatste paar minuten liepen ze elkaar steeds in de weg en ze stonden allebei bij de eerste paal. Als die afstemming beter is kan het eventueel werken maar op dit moment niet.
Zondag 20 oktober 2019 om 18:02 uur Quote

JerryFC

Zonde van m’n zondag om erheen te gaan..

Bijdrage van onze buitenspelers dit seizoen; 0 assists en goals. KAP ER DUS MEE!! slaat helemaal nergens op.

Summerville kan lekker rennen, maar rendement is 0,0.
0-1 voor na druk vooruit zetten. Wij gaan vervolgens inzakken en laten hun terugkomen. Nog geen samenvatting gezien, maar waar was de mandekker van Bel Hassani bij de 1-1? Mevr. Bakker zou wel weer te laat teruggesjokt hebben. Meijers was ook weer ouderwets; een verschrikking.

Lekker 4-4-2 gaan spelen met een ruit.
Immers als stofzuiger ervoor. Is nog de enige met een beetje duelkracht en rust. Dat onnodige doorlopen en sprinten op de keeper kost hem teveel energie en gaat ten goede van zijn acties aan de bal.
Malone rechthalf, die eroverheen kan denderen. Zoals vandaag bij de 1-1.
Haye vanaf links zoals hij deed bij W2. Had daar aardige bijdrage met steekballen en voor-assists.
Backs die diep gaan en de bal voor de pot slingeren.
De 2 spitsen die bij ballen van achteruit de ruimtes induiken tussen en achter de back en centrale.
Kleine, wendbare Hooi er onder zoals hij speelt bij Curaçao.
Doe iig wat anders, want ben hier zo verschrikkelijk klaar mee!’

..........Koopmans.....
Ewijk...Tom...Pinas...Bjelica

............Immers.........
...Malone..........Haye...
.............Hooi..............

......Necid.....Kramer.....
Zondag 20 oktober 2019 om 17:27 uur Quote

rd..

adowatcher schreef:

Gewoon nieuw systeem spelen 442

Koopmans
van Ewijk Beugelsdijk Pinas Meijers

Summerville - Bakker - Immers - Malone

Necid en Kramer
Wie gaat hier Necid en Kramer voeden? OK. Niemand.
Zondag 20 oktober 2019 om 17:11 uur Quote

adowatcher

Gewoon nieuw systeem spelen 442

Koopmans
van Ewijk Beugelsdijk Pinas Meijers

Summerville - Bakker - Immers - Malone

Necid en Kramer
Zondag 20 oktober 2019 om 16:58 uur Quote

BLEISWIJK-1

adotiel schreef:

Ik ben bang dat er in deze selectie echt te weinig kwaliteit zit.
Bijv. Bakker speelt de laatste tijd niet goed; je kunt hem dan niet opstellen maar welke speler moet er dan in die daadwerkelijk tot een verbetering leidt. Ik zou het niet weten.
Necid is voor mij de enige speler die kwalitatief wellicht wat meer zou kunnen brengen dan Kramer, maar dat blijft voor mij effectief toch heel beperkt in de marge.
Bilal Ould Chikh, Goossens, Hooi, Cibicki, Malone, Falkenburg om er maar een paar te noemen, allemaal spelers die onderling uitwisselbaar zijn zonder enig effect op verbetering. Het is voor m.i. net zoiets als bij marketing; als het product niet deugt wordt het niet verkocht.
Moeilijk verhaal. Ik denk dat bij Immers het beste er nanaf is. Kan je de trainer niet de schuld van geven. Bij Bakker denk ik wel dat het beter zou kunnen. Maar bovenal zijn nummer 12 t/m 15 geen verbetering van de huidige elf. Ja inderdaad.....misschien Necid. Met Haya en Bilal ga je ook niet de oorlog winnen.

De trainer doet het niet goed. Maar vooral de selectie is van een bedenkelijk niveau. Dat moet je gewoon zien.
Zondag 20 oktober 2019 om 16:57 uur Quote

adotiel

Mike schreef:

Waarop baseer je dat een andere trainer geen beter resultaat kan behalen? Fons krijgt niet meer het beste boven uit het team, erger, de meesten verslechteren. Moet hij dan 6 wedstrijden voor het einde ontslagen worden? Wat is er te verliezen door dat nu te doen? Een tussentijdse trainerswissel (Schoenmaker, Fräser , Steijn en Groenendijk zelf) heeft bij ADO bijna altijd goed uitgepakt.
Ik ben bang dat er in deze selectie echt te weinig kwaliteit zit.
Bijv. Bakker speelt de laatste tijd niet goed; je kunt hem dan niet opstellen maar welke speler moet er dan in die daadwerkelijk tot een verbetering leidt. Ik zou het niet weten.
Necid is voor mij de enige speler die kwalitatief wellicht wat meer zou kunnen brengen dan Kramer, maar dat blijft voor mij effectief toch heel beperkt in de marge.
Bilal Ould Chikh, Goossens, Hooi, Cibicki, Malone, Falkenburg om er maar een paar te noemen, allemaal spelers die onderling uitwisselbaar zijn zonder enig effect op verbetering. Het is voor m.i. net zoiets als bij marketing; als het product niet deugt wordt het niet verkocht.
Zondag 20 oktober 2019 om 16:42 uur Quote

Sprinkhaan070

Vanaf morgen Steijn voor de groep graag!
En volgende week met deze 11:
Koopmans
van Ewijk, Beugelsdijk, Pinas, Bjelica
Malone, Haye, Goossens
Summerville, Necid, Hooi

Beter heb je helaas niet!
Zondag 20 oktober 2019 om 14:19 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Leetje, Kees, gillah, TB, Waht, jajoh, Erik84 en 70 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Milan van Ewijk Shaquille Pinas Tom Beugelsdijk

Laatste wedstrijd

Logo PEC Zwolle Logo ADO Den Haag
3-1
20 oktober 2019

Volgende wedstrijd

Logo Vitesse Logo ADO Den Haag
26 oktober 2019 om 19:45 uur
Gelredome, Arnhem

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 10 - 26
2 PSV 10 - 23
3 Vitesse 10 - 23
4 AZ 10 - 20
5 FC Utrecht 10 - 17
6 Heerenveen 10 - 16
7 Willem II 10 - 16
8 Sparta R'dam 10 - 15
9 Heracles 10 - 15
10 Feyenoord 10 - 14
11 FC Groningen 10 - 13
12 FC Twente 10 - 12
13 PEC Zwolle 10 - 10
14 FC Emmen 10 - 10
15 VVV-Venlo 10 - 9
16 ADO Den Haag 10 - 6
17 Fortuna Sit. 10 - 6
18 RKC Waalwijk 10 - 1