Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Kaos

<FCDH> schreef:

Als immers en toornstra weggaan krijgen ze toch zeker 5 miljoen binnen? en ook als kum nog eens vertrekt houden ze daarvan ook nog eens salaris over
Ik denk dat 5 miljoen wel veel is! Misschien als immers naar het buitenland gaat wel!

Ja klopt, overigens hoop ik dat kum blijft(tegen beter weten in)

ja en vergeet bousaboeing 747 niet! Smolarek! En de genoemde spelers zijn echt allemaal niet duur!
0
Zondag 13 mei 2012 om 17:20 uur

<FCDH>

Kaos schreef:

Daar zattik ook aan te denken!

Ja en iemand voor Centraal achterin nog!

Als ze haalbaar zijn allemaal! En anders idd echt iets in die trant! Holla en Sno zijn wel echt beesten!

Voorin Buly (Poepon voor de breedte, kost niet veel denk)

Mid Sno Holla ( alberg, de leeuw breedte kost niet veel denk) meiers heb je al

Achterin Tjaaaaa leuke talentvolle back gehaald, maar moeten we ook nog maar eerst ff zien! Van Peppen wellicht niet duur!

Keepers met coutinho en zwinkels is goed zo

Als immers en toornstra weggaan krijgen ze toch zeker 5 miljoen binnen? en ook als kum nog eens vertrekt houden ze daarvan ook nog eens salaris over
0
Zondag 13 mei 2012 om 17:17 uur

B1905

BLEISWIJK-1 schreef:

Dat weet ik ook niet. Vandaar!

Het is een jongen die door de jaren heen wel een heel hoog salaris verdient heeft. Ik vraag me dan ook af of we hem kunnen betalen. Ik denk niet dat hij voor twee ton naar Den Haag komt.
Ik denk dat den haag daar wel eerst naar informeert voordat ze interesse in hem tonen. Zal een beetje raar zijn als ze her en der bekend maken dat ze voor hem in het stadion zitten als dh zijn salaris niet kan betalen. Dus ik denk dat dh hem wel kan betalen. Tevens is het zo dat hij heeft aangegeven terug te willen naar nederlnd. Het salaris wat hij gewend is (zal wel meer dan een half miljoen zijn), worden alleen door topclubs betaald. ik denk dat hij dat zelf wel weet dat hij daar never nooit voor in aanmerking zal komen
0
Zaterdag 12 mei 2012 om 20:23 uur

BLEISWIJK-1

miq72 schreef:

Holla beslist pas na de play offs .
Wanneer er spelers worden vastgelegd heeft vooral te maken met de verkoop van Immers en/of Toornstra .
Bij Ado gaan ze er vanuit dat Immers niet naar Feyenoord vertrekt omdat Feyenoord niet veel verder wil gaan als 1 miljoen .
Hoewel iedereen denkt dat de 2e club Vitesse is word daar nog uiterstgeheimziunnig over gedaan.
Wel is de verwachting dat deze club het bod van Feyenoord zal overtreffen .
Miq, ik denk dat Groningen de 2e club is. Hebben vanwege de verkoop van Tadic ook geld en Immers speelde pas nog een hele goede wedstrijd tegen Groningen. Die zie ik wel 1,5 miljoen neerleggen. Maar zou hij daar naar toe willen?

En natuurlijk een ruil Immers-Holla met wat extra geld.
0
Vrijdag 11 mei 2012 om 22:59 uur

miq72

BLEISWIJK-1 schreef:

Ik kan mij voorstellen dat ze misschien wel die Rusische makelaar van Bulykin op de zaak Kubik hebben gezet. Die heeft in dat gebied misschien net wat meer ervaring. Kan ik mij in iedergeval voorstellen.

Hoe zit het met Holla? Daar nog wat over gehoord?

En waarneer gaan ze nu echt eens een speler vastleggen?

Holla beslist pas na de play offs .
Wanneer er spelers worden vastgelegd heeft vooral te maken met de verkoop van Immers en/of Toornstra .
Bij Ado gaan ze er vanuit dat Immers niet naar Feyenoord vertrekt omdat Feyenoord niet veel verder wil gaan als 1 miljoen .
Hoewel iedereen denkt dat de 2e club Vitesse is word daar nog uiterstgeheimziunnig over gedaan.
Wel is de verwachting dat deze club het bod van Feyenoord zal overtreffen .
0
Vrijdag 11 mei 2012 om 22:48 uur

Advertentie

BLEISWIJK-1

Robin Straub schreef:

zier er goed uit hoor!

alleen youtube filmpjes willen niet alles zeggen.. ik geloof dat ADO, lusnik ook zo heeft gescout.
Klopt! Maar als je op 18 jarige leeftijd al circa 25 wedstrijden bij Partizan hebt gespeeld en ook al 6 keer gesoord hebt is wel erg knap. Altijd maar afwachten of hij hier zal slagen, maar voetballen kan hij wel.

Chelsea heeft 6 miljoen voor hem over!
0
Vrijdag 11 mei 2012 om 22:09 uur

Richard

Haagse_Aad schreef:

Ja hoor, geen probleem:

Immers motiveer je door een foto van het gras van de Kuip in de kleedkamer op te hangen.. die jongen wil dan gelijk naar buiten rennen om het eerste de beste gras wat ie ziet op te vreten..

Chery motiveer je door te dreigen dat je zijn roze schoentjes afpakt als ie meer dan 2x vanuit een onmogelijke positie op goal schiet..

Ammi motiveer je door te zeggen dat ie anders voor straf paar rondjes moet lopen..

Visser motiveer je door te dreigen dat je zijn pokemon plaatjes afpakt..

enz enz..
Ik wil toch ook even reageren.

Coutinho: Hele goeie betrouwbare keeper die veel te veel doelpunten tegen heeft gehad omdat er een kut elftal in het veld staat.

Kum: Enkele goeie wedstrijden gespeeld maar is gewoon geen leider, is een goeie stopper als er een kanjer naast hem speelt ( Dereijck )

Horvath : Beetje zelfde verhaal als Coutinho, was bij NAC een kanjer, hier omdat er een bout elftal staat zwaar door de mand gevallen.

Ammi: Kan best lekker ballen, maar als zijn vrouw ongesteld is , is hij ook ziek. Veel te weinig gespeeld.

Visser: Zijn haar zit nog steeds zwaar in de gel na afloop van een wedstrijd, jongen zal best kunnen voetballen maar is geen persoonlijkheid, lijkt wel een 14 jarige.

Rado: Is niet goed door de technische staf mee omgegaan, is een international die niet zijn draai kan vinden, functioneerd totaal niet in dit bij elkaar gepakt zooitje

Toorstra: Heeft vorig jaar een grotendeels topseizoen gehad mede door een goed draaiend elftal. Dit jaar zwaar onder de maat niet 5% van over in vergelijking met vorig jaar. Transfersom boven de miljoen? Strik erom en wegwezen.

Immers: Ongeacht zijn Feyenoord geilheid toch een van de beste spelers van dit seizoen, zijn plezier om bij ADO te spelen is afgenomen om het beleid van dit seizoen. Transfersom van 1.5 miljoen en voor 3 jaar wegwezen. Over 3 jaar ben je weer welkom Immers.

Chery: Leuke straat voetballer, leuke techniek. Zal nooit een topper worden. Beetje een Edwin Grunholz, een kanjer in de zaal, op het veld niet veel. Jongen moet een harde hard boven zich hebben staan, anders zal het nooit wat worden.

Vicento: In tegenstelling tot velen hier vind ik dit veruit een van de slechtste voetballers, ik vind het een blind paard, open doelkansen missend, geen vechtlust, een irritant mannetje, veel te veel gele kaarten en ook erg blessure gevoelig. Moet blij zijn dat ADO zijn contract wil verlengen, en zeer zeker god op zijn blote knieen danken dat het bestuur totaal geen voetbal kennis heeft. Bij een andere club was ie transfer vrij geweest.

John Verhoek: Die kan nog geen skippy bal normaal aan nemen, heeft een paar ballen verkeerd geraakt die er toch ingingen, verder wel een jongen met werklust, maar voetballend zeer tot zeer matig.

Ali B : Aardige gozer, maar over the hill.... Ga ik verder niet op in.

Omeru: Oogt traag, een leuke back speler.

Supusepa: Vorig jaar vaak niet eens zo vaak wisselspeler, dit jaar niet heel slecht gedaan. Dit zegt denk ik genoeg over de kwaliteiten van dit jaar.


Steijn: Aardige pik, met zo`n drama zooitje zou Mourinho nog degraderen. Verder is ie niet de juiste trainer voor ADO, als assistent wel.


0
Vrijdag 11 mei 2012 om 11:49 uur

haguhnees87

Denk je nou echt dat ze die markovic voor de basis hebben gehaald bij Chelsea? 6 miljoen is niets voor hun. Drogba Torres lukaku genoeg keus die meer ervaring hebben en beter zijn. Deze jongen moet rijpen en dat komt die bij ons doen. Toch leuk dat samenwerkingsverband met Chelsea.
0
Donderdag 10 mei 2012 om 23:04 uur

haguhnees87

`Chelsea heeft toptalent Markovic bijna binnen`
Vandaag om 20:31
Pascal Batelaan
Chelsea hoopt zich op korte termijn te versterken met Lazar Markovic. De Londenaren zijn in een vergevorderd stadium van onderhandelingen met Partizan Belgrado, weet Bild.
De achttienjarige Markovic staat te boek als het grootste talent van Servië. De pas achttienjarige spits debuteerde al voor de nationale ploeg van zijn land en maakt indruk in het shirt van Partizan Belgrado.

Chelsea, dat al maanden bezig is met het talent, betaalt naar verluidt zo`n zes miljoen euro voor Markovic. De spits kan een contract voor vijf seizoenen tekenen.
0
Donderdag 10 mei 2012 om 21:57 uur

BLEISWIJK-1

Kees schreef:

Nee hoor maar ik bedoelde het salaris van Bakkal dat jij vernomen had.
Ja, maar daar heb ik het niet met hem over gehad. Het is overigens een ex-Feyenoorder, Onno Jacobs. Die woont ook in Bleiswijk.

Dat salaris is meerdere keren in het nieuws geweest. Zo is Engelaar bij PSV de best betaalde speler van Nederland. Ik dacht iets van 1,7 miljoen. En daarom is PSV ook terug gegaan naar een salarisplafond van een miljoen.
0
Donderdag 10 mei 2012 om 19:40 uur

Nu online

Anne van Schuurman, frans swa, Johan vakkie M, pajam, ADO079, Keepthecashalive, BLEISWIJK-1, Sprinkhaan070, Kees, viarijn, t e, Bastiano, bimboembam, Johannes, Wahter, FC Den Haag!, Haraldberg1 en 151 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior/RKC
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26