Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Geen timmer:(

Timmer niet onder de lat in Den Haag
Henk Timmer zal komende zondag niet onder de deklat plaatsnemen van het Feyenoord-doel. De keeper is niet fit voor het duel met ADO Den Haag en wordt vervangen door Rob van Dijk, meldt De Telegraaf.


Timmer kampte de afgelopen week met rugklachen en werd tegen het einde van de week ook nog eens ziek. Daardoor is besloten de doelman niet in de basisopstelling te posteren. Van Dijk maakt zodoende voor de zesde keer dit seizoen zijn opwachting namens de Stadionclub.

Naast de goalie moet trainer Leon Vlemmings het ook stellen zonder Kevin Hofland. De verdediger kampt nog altijd met nekklachten. Ook de langdurig geblesseerden Theo Lucius, Ron Vlaar en Jonathan De Guzman zijn niet van de partij. Aanvoerder Giovanni van Bronckhorst zit in het Forepark een schorsing uit.



0
Vrijdag 24 april 2009 om 13:01 uur

Peter Hoek

ADO - Feyenoord 2-2
Heerenveen - ADO 1-1
ADO - Vitesse 3-1

Maakt 5 punten is handhaving. Maar volgend jaar moet het beter gaan.
0
Vrijdag 24 april 2009 om 12:22 uur

<FCDH>

Sfeeracties ADO Den Haag - Feyenoord
ADO Den Haag, haar officiële supportersvereniging, de HCF en de vuurwerkkoning hebben voor de wedstrijd aanstaande zondag een fantastische sfeeractie gepland.
Bij opkomst van onze spelers zal er een spetterede vuurwerkshow (*) te zien zijn. De ambiance en sfeer, die altijd al hartverwarmend is, moeten onze spelers die extra prikkel geven de drie punten in Den Haag te houden. Natuurlijk is het vuurwerk ook een blijk van waardering en een aanmoediging voor al onze supporters om ons team 90 minuten lang te ondersteunen en naar de overwinning te schreeuwen.

(*) ADO Den Haag heeft voor dit georganiseerde vuurwerk vergunning aangevraagd en toestemming gekregen van KNVB en gemeente om de show te laten plaatsvinden. Hoewel er vergunning is afgegeven blijft het verboden voor supporters om vuurwerk af te steken. Met het toch afsteken van (zelf meegenomen) vuurwerk riskeer je een wedstrijd zonder publiek voor ADO Den Haag waar niemand op zit te wachten. De standaardvoorwaarden van de KNVB zijn van toepassing.



0
Vrijdag 24 april 2009 om 11:09 uur

<FCDH>

ADO Den Haag - Feyenoord Uitverkocht
De entourage is weer helemaal op en top voor aanstaande zondag, want de wedstrijd ADO Den Haag - Feyenoord zal gespeeld worden voor een volledig uitverkocht stadion. De kaartverkoop liep nog tot zaterdagavond door, maar op vrijdagmorgen 24 april werd het laatste kaartje in Ticketbox verkocht.
Het is dus niet meer mogelijk een kaartje te kopen voor het duel voor zondag.

De Infokassa is voorafgaande aan de wedstrijd geopend, zoals het woord het zegt puur en alleen voor informatie.

Kom op tijd zondag en voorkom wachttijden bij de parkeerterreinen en de ingangen!


<< Terug
0
Vrijdag 24 april 2009 om 11:05 uur

Den Haag For Life

Rico schreef:

echt wel! hij had geen clausule in zijn contract. hij heeft dat contract met ze volle verstand voor 4 jaar getekend!
Derijck heeft wel degelijk een clausule in zijn contract. Hij is nu gehuurd van Feyenoord. Bij degradatie mag hij weg.
0
Vrijdag 24 april 2009 om 09:29 uur

Advertentie

Kees

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Daarom baal ik ook zo als we degraderen. Mocht het onverhoopt gebeuren kan je met het huidige elftal binnen een jaar weer in de eredivisie zitten, maar als een paar goede spelers zo weg kunnen lopen door die ´degradatie´ clausule, wordt het weer jaren aanmodderen. Ik kan er gewoon niet van slapen.
Spijt me maar lees onderstaande tekst maar:

Bijna in Brugge

De gemiste transfer naar Club Brugge is bij Derijck toch een beetje blijven hangen. “Ik zat zo goed als in Brugge. Alleen de twee clubs moesten nog een akkoord bereiken. Het bestuur heeft dan beslist dat een centrale verdediger geen prioriteit was en twee middenvelders gehaald. Dat is niet leuk.”

Het was niet de eerste keer dat Derijck een verhuis naar het Jan Breydelstadion ziet afketsen. “In de zomer wilden ze me ook al. Dan denk je dat het in de winter wel in orde komt, maar is het alweer hetzelfde verhaal.”

Clausule

“Ik kon bij Feyenoord blijven, maar ik heb deze stap gezet omdat het belangrijk is om altijd te spelen. Bij degradatie heb ik een clausule in mijn contract dat ik voor een bepaald bedrag weg mag, maar het is mijn bedoeling om ADO in de hoogste afdeling te houden. Een terugkeer naar België? Ik heb geen voorkeur, beide competities liggen mij goed.” (AN)
0
Donderdag 23 april 2009 om 21:12 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Immers onzeker Zwinkels niet
Het is nog onduidelijk of Lex Immers komend weekend tegen Feyenoord inzetbaar is. Boy Waterman zal in elk geval nog steeds de plek van Robert Zwinkels overnemen.
Lees het nieuwsbericht
0
Donderdag 23 april 2009 om 17:14 uur

De aftrap begint zaterdag 25 april om 11.00

Zoals iedereen heeft kunnen lezen op de diversen fansites zal het zondag vooraf aan de wedstrijd tegen Feyenoord een spektakel worden. Dit spektakel wat o.a. verzorgt is door de HCF, Fan Club ADO Den Haag, Fan Support Den Haag en Groen Geel Hart heeft zijn aftrap al op zaterdag 25 april vanaf 11.00.

Op zaterdag 25 april is de 3e editie van het HCF/LSU zaalvoetbaltoernooi en zal o.a. in het teken staan van dit spektakel. Nieuwsgierig? Kom langs en moedig de supporters, die tegen elkaar strijden om de felbegeerde bokaal, aan. Onder het genot van een drankje en een hapje met elkaar praten over de te verwachten sfeer in het stadion vooraf aan de wedstrijd tegen Feyenoord of over de wedstrijd zelf.

Wat kan je nog meer verwachten op de dag zelf:

- Spannende Poule wedstrijden waarvan alleen de nummer 1 en 2 doorgaan;
- Zinderende halve finales en finale waarin het alles of niets is;
- Discutabele scheidsrechterlijke beslissingen;
- Geflipte wedstrijdleiders;
- 1 tribune voor alle soorten supporters (Business, MN, ADOkids, Vakkie D t/m W)
- Overdreven fanatieke coaches;
- Verkoop merchandising;
- Verkoop drank en eten door een proffesionele horeca uitbater;
- Prijuitreiking (op locatie) tot in de late uurtjes;
- Interviews door GGHTV;
- Aanwezigheid van supportersvertegenwoordigers.

Mis het niet, de alles beslissende wedstrijd van dit weekend begint zaterdag om 11.00. Be There!!! TOGETHAH! We `re louder than ONE bomb!!!

Locatie:
Sportcomplex Zuidhaghe, Beresteinlaan 625h te Den Haag. Zaal open vanaf 10.30. Let op: De tribune heeft maar een beperkte capaciteit; VOL = VOL
0
Donderdag 23 april 2009 om 13:02 uur

super fc denhaag

rien1 schreef:

Ik hoop dat we heel snel iets horen over Lexie! 
Hoe is het met hem??!!! Immers kunnen we heel erg goed gebruiken tegen 010. Echt, dat zou een verzwakking zijn, want hij speelt erg goed.
lex kennende speelt ie gewoon tegen feyenoord. het is een vechtertje. dus daar ben ik echt niet bang voor. ik denk dat hij die wedstrijd voor geen goud wil missen.
0
Woensdag 22 april 2009 om 22:11 uur

duindorp

ADO wint, maar verliest ImmersDoor Maarten Dekkers
Woensdag, 22 april 2009, 20:23

ADO Den Haag heeft een oefenwedstrijd ter ere van het 125-jarig bestaan van de Haagse amateurclub HVV met 8-1 gewonnen. De zege kende echter wel een bittere nasmaak, omdat publiekslieveling Lex Immers vroegtijdig de wedstrijd met een hoofdwond moest verlaten. Achter zijn naam staat voor het belangrijke Eredivisieduel met Feyenoord (zaterdag) een vraagteken.

De aanvaller kwam na het het maken van de derde treffer van ADO ongelukkig in botsing met HVV-keeper Daniel Voskamp. Immers liep naast de hoofdwond, die moest worden gehecht, ook een lichte hersenschudding op.

Voor ADO scoorden Fabio Caracciolo (3x), Berry Powel (2x), Richard Knopper en Lex Immers. HVV-keeper Voskamp maakte met een eigen doelpunt het feest voor de gasten compleet. Hij werkte de bal in zijn eigen doel. Voor het jubilerende HVV scoorde Olivier Zwolsman.

De opbrengst van 5555 euro komt volledig ten goede aan de Richard Krajicek Foundation.
0
Woensdag 22 april 2009 om 20:53 uur

Nu online

Renearmand56 en 118 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior/RKC
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26