Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

MikeDH

Stormm schreef:

He-he eindelijk iemand die het begrijpt!
Goeie opstelling, powel komt er wel volgend seizoen, en milic als breekijzer. En dan als knopper er weer is kan hij inplaats van Immers. 
Rankovic voor Kum vind ik ook een goeie zet!
hehe dankje :)

Inderdaad als Knopper fit is kan je die voor Immers er in zetten.
Immers kan je dan als stand-in gebruiken voor Knopper&v.d Bergh.

Rankovic zal denk ik samen met derijck voor meer rust achterin zorgen, Kum is erg goed alleen hij maak altijd wel zijn foutje en dat kan dodelijk zijn.
0
Woensdag 15 juli 2009 om 21:08 uur

Stormm

MikeDH schreef:

Linkerrijtje;)

Shoef
Luijcks
Denneboom

Waterman

Ammi-Derijck-Rankovic-Shoef
Luijcks
Buijs-Immers
v.d Bergh
Denneboom-Powel/Milic
He-he eindelijk iemand die het begrijpt!
Goeie opstelling, powel komt er wel volgend seizoen, en milic als breekijzer. En dan als knopper er weer is kan hij inplaats van Immers. 
Rankovic voor Kum vind ik ook een goeie zet!
0
Woensdag 15 juli 2009 om 21:00 uur

MikeDH

Bleek schreef:

Ik hoop op:
Luickx
Lens/ Denneboom of Kolk
Shouf Shouf
Dustly Mulder

Groot wensenlijstje maar denk als het mogelijk mocht zijn deze spelers te halen je wel is  stiekem aan het rechterrijtje kunt gaan denken!
Linkerrijtje;)

Shoef
Luijcks
Denneboom

Waterman

Ammi-Derijck-Rankovic-Shoef
Luijcks
Buijs-Immers
v.d Bergh
Denneboom-Powel/Milic
0
Woensdag 15 juli 2009 om 20:29 uur

Jacco

dirk schreef:

Danny Buijs heeft zijn contract met twee jaar verlengd en Robert Zwinkels zelfs met vier jaar tot 2012. Mijn vraag is nu of Wetzel wel zo`n lamlul is als menigeen het hier doet voorkomen met alle scheldpartijen van dien.
JA Wetzel is een LUL, hij had Buijs voor 26 jaar moeten vast leggen en Zwinkels voor 33 (keepers gaan immers langer door)...
0
Woensdag 15 juli 2009 om 15:58 uur

Kaya

Kahya: `Ik ben dit seizoen kansloos geweest`
Geschreven op woensdag, 15 juli om 08:04

De terugkeer naar zijn geboortestad Den Haag is voor Ekrem Kahya uitgelopen tot een grote teleurstelling. De middenvelder kon vorig jaar zijn contract bij VVV-Venlo met twee jaar verlengen, maar koos voor een rentree bij ADO Den Haag. Kahya mocht echter slechts één keer in de basis starten en heeft inmiddels overschrijving naar de amateurs aangevraagd. Dit tot grote teleurstelling van de speler zelf. Na het weinig succesvolle jaar stonden de clubs immers niet in de rij voor Kahya, die enkel in de uitwedstrijd tegen NEC in december mocht beginnen. In negen andere duels verscheen hij als invaller binnen de lijnen. “Ik heb dus niet kunnen laten zien of ik het Eredivisieniveau aangekund zou hebben”, zegt de 31-jarige Kahya in AD/Sportwereld. “Ik ben dit seizoen gewoon kansloos geweest."

Het feest na de handhaving ging dan ook aan hem voorbij. Terwijl zijn ploeggenoten champagne dronken, zocht Kahya naar een nieuwe club. "Maar dat viel niet mee. Je denkt: ‘het zal toch niet zo zijn dat er geen club meer is?’ Een club vinden was niet eens zo moeilijk, maar je moet er ook een goed gevoel bij hebben. Kijk, mijn vrouw werkt ook, onze familie en vrienden hebben we dicht bij ons. We hebben het goed in Den Haag en gaan dat ook weer niet zomaar verruilen voor zomaar een club in het buitenland."

Na zijn vakantie in Turkije was hij zodoende een werkloze voetballer. “Een hard gelag. Ik had mijn afscheid anders voorgesteld. Vooral de manier waarop mijn carrière is geëindigd is wrang", treurt Kahya. Hij speelde dertien jaar betaald voetbal voor ADO, Denizlispor, Go Ahead Eagles, FC Dordrecht, VVV Venlo en opnieuw ADO. De middenvelder kwam tot 257 duels, waarin hij negen keer scoorde. 

bron voetbalzone
0
Woensdag 15 juli 2009 om 08:15 uur

Vlakko

Niet de beste talenten breken door, doorzettingsvermogen maar vooral de kunst alles ervoor over te hebben op de leeftijd dat de verleidingen van het leven om de hoek komen kijken kosten een hoop `topvoetballers` in spe de kop.

Immers is inderdaad een goed voorbeeld van iemand die er alles voor over heeft en met doorzettingsvermogen een hoop bereikt.

Maar hij moet komend seizoen minimaal weer zo een ontwikkeling doormaken wil hij in de basis kunnen blijven. Overigens wel 1 van de spelers die ik meer gun als een ander. Juist door zijn onverzettelijkheid en drive.
0
Woensdag 15 juli 2009 om 08:02 uur

fcdh sassem

Rob schreef:

Yep, dat klopt ook. Maar spelers als Ling en Jol waren van nationaal topniveau en dat soort spelers zijn El Mousaoui, Fernandez, Stoffels en Schwiebe etc niet. 
Echte kwaliteit redt het. Wat dat betreft heb ik de afgelopen tijd meer respekt gekregen voor Immers. Absoluut geen grote voetballer maar hij weet zich toch (tot nog toe) te handhaven.

Immers is enorm gegroeid. Hij moest het eerst voornamelijk van zijn inzet hebben maar wordt nu voetballend steeds beter. Hij verovert heel veel ballen en heeft zelden balverlies. Is sterk in de lucht en qua inzet altijd een 10. Niet slecht voor een jongen die paar jaar geleden nog bij de amateurs van vredenburch liep te voetballen. net als jij ga ik hem steeds meer waarderen al voetballer

0
Dinsdag 14 juli 2009 om 23:47 uur

Rob

JB schreef:

Mee eens.

Maar aan de andere kant: ooit (in 1973) waren wij vanwege een noodgedwongen (ook toen al) verjonging "Ome Aad en zijn neefjes".

Nou kan het natuurlijk zijn dat de neefjes Jol, Dusbaba, Ling, Swanenburg, Storm en Toet misschien wel van een iets andere orde waren dat die (voor-)laatste lichting.
Of was het toch Ome Aad die ze er in het begin doorheen gesleept heeft en het allemaal goed kwam?
Yep, dat klopt ook. Maar spelers als Ling en Jol waren van nationaal topniveau en dat soort spelers zijn El Mousaoui, Fernandez, Stoffels en Schwiebe etc niet. 
Echte kwaliteit redt het. Wat dat betreft heb ik de afgelopen tijd meer respekt gekregen voor Immers. Absoluut geen grote voetballer maar hij weet zich toch (tot nog toe) te handhaven.
0
Dinsdag 14 juli 2009 om 23:28 uur

Advertentie

Kees

Leidschenveen schreef:

Tja, hij hoopte nog op een betaald voetbalclub, maar ik was al dat dat er niet meer inzat voor `m. 

El Moussaoui heeft zichzelf ook lelijk in de vingers gesneden he?

Hier hadden we het afgelopen zaterdag nog over. Achteraf moet ik nog lachen hoe de hele Haaglandentribune bij 4-2 opstond en massaal (en gemeend) riep: naar achteren!

ADO - Eindhoven 5-2 seizoen 2007 - 2008

`56 Van de Haar : 1-0
`64 Immers : 2-0
`78 Hoogendorp : 3-0
`79 Diaz : 3-1
`85 Cornelisse : 4-1
`86 Diaz : 4-2
`90 Cornelisse : 5-2
0
Dinsdag 14 juli 2009 om 21:23 uur

Bleiswijk

Hjfff schreef:

Ignacio is een pure spits en zeker geen rechtsbuiten, Midden-Oost.

Gezien de formatie waar het meest in getraint word, word het een 4-2-3-1. Ik persoonlijk zie liever een 4-4-2 met een ruit.
Bij dit 4-2-3-1 speelt Buijs met Derijck voor de verdediging terwijl Buijs zijn kracht juist ligt in het aanvallende, opjagende gedeelte. Dat komt het beste uit met een ruit op het middenveld. Zo speelde hij ook bij Grunn.
Ander minpuntje bij dit systeem is dat Verhoek speelt. Deze local hero is zo simpel te verdedigen. Stijf rechts en kan niet passeren. A la Overmars bal erlangs spelen en zelf erachteraan.. Overmars was alleen net ietsjes beter.

Bij de 4-4-2 speel je zonder Soltani. Is geen spits/doelpuntenmachine. Doet het wel prima op de linkerflank. 
Nu speel je met Derijck voor je verdediging, Buijs rechts en Immers op links. 
Immers speelt ipv Soltani en de 2e spits speelt ipv Verhoek.
Ik zeg dan Milic met Powel in de spits. Ignacio op de bank. Het 4-4-2 systeem is wat Powel het beste bevalt. Veel ruimte om de gaten in te duiken en hij kan spelen om de balvaste Milic. Vd Bergh daarachter en lopers Immers en Buijs die eroverheen komen. 
Maar gezien de trainingen lijkt het zo te worden;
Ammi en Mitchell Pique nog afwezig.

                    Waterman

L. Pique     Kum     Rankovic     v Hese

               Buijs          Derijck 

 Verhoek          vd Bergh       Soltani

                       Milic
Ik denk dat je het goed gezien hebt. Alleen zou Kum weleens Horvath kunnen worden. Bovendien is het niet zeker dat v.d. Berg speelt. Als je met een balvaste spits speelt dan is het leuk voetballen met Ricky. Maar speel je bijvoorbeeld met Powel dan lijkt Immers toch een betere keus. Hij heeft meer loopvermogen en dit compenseert het eventuele balverlies van Powel. Als we er even vanuit mogen gaan dat Ammi en M.Pique snel weer mee gaan doen dan vind ik inderdaad Verhoek de zwakke plek. En aangezien we niet echt een alternatief in de selectie hebben zou ik toch nog graag een nieuwe rechter spits zien!
0
Maandag 13 juli 2009 om 16:31 uur

Nu online

Ran1972, Bleek, Langebach2, pajam en 110 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26