Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

AZ

wat voor ons schreef:

luijkx en pelle mogen weg bij az
AZ heeft na interne evaluatiegesprekken meerdere contractspelers duidelijkheid gegeven over hun toekomst. Kees Luijckx en Graziano Pellè (foto) kregen te horen dat ze uit Alkmaar mogen vertrekken.

Verder mag iedereen uit de huidige selectie blijven, de kampioen wil Gijs Luirink graag verhuren. De verhuurde spelers Kemy Agustien, Simon Cziommer, Ryan Donk, Milano Koenders en Boy Waterman mogen eveneens vertrekken bij AZ.

De club uit Alkmaar heeft de spelers de afgelopen weken persoonlijk op de hoogte gebracht over hun situaties. De dlub meldt op zijn website dat redenen uiteenlopend zijn, AZ kan geen van de spelers voldoende toekomstperspectief bieden. 
------
Luirink, Donk en Cziommer van AZ halen (misschien nog drie halen, twee betalen?)! Dan Gentenaar nog en zijn we klaar voor de competitie!

             Gentenaar

Ammi   Donk  Kum   Luirink

Buijs     Rankovic      Immers

    Cziommer  R.v.d. Bergh

               Milic




0
Maandag 25 mei 2009 om 17:45 uur

<FCDH>

jammer me cluppie verloren laten we het er maar op houden dat het een lang seizoen is geweest;)

Goede tweede helft blijft onbeloond
ADO Den Haag heeft de wedstrijd tegen het Surinaams nationale elftal niet weten te winnen. In een goed gevuld en sfeervol André Kamperveenstadion stond er na negentig minuten 2-1 op het scorebord.
Tijdens de warming up werden de spelers getrakteerd op een welkome tropische regenbui, later in de tweede helft zouden de sluizen nog een keer open gaan. Nieuwbakken aanvoerder Danny Buijs won voor de tweede keer deze week de toss, het Wilhelmus werd zelfs twee keer gedraaid, de aftrap van de vice-president was mooi, een volle hoofdtribune, alles zag er goed uit voor een mooie voetbalavond. Dat werd het ook, alleen het eindresultaat was niet zoals gewild en zoals elke sporter hadden de spelers van ADO Den Haag daar de balen van.



Het spektakel van Internationaal Voetbal, zoals de stadionspeaker deze oefenwedstrijden steeds betitelde, werd pittig. Het Surinaams elftal speelde een stuk kalmer dan WBC, speelde meer de bal rond op zoek naar de vrijlopende man. Die vond het uiteindelijk onverwacht door een foutje van Timothy Derijck op het moeilijk bespeelbare veld de bal verloor en zich gedwongen zag de doorgelopen tegenstander te stoppen. De gegeven penalty werd door Marlon Felter benut.



Een op het oog onschuldige situatie leverde even later weer een strafschop op. Felter zag Coutinho (door een flinke bloeduitstorting in zijn knie kwam Zwinkels niet in actie en zat good old René Stam weer eens op de bank als resdervekeeper) goed de hoek ingaan en schoot hem net langs hem en ook langs de paal. De 2-0 viel uiteindelijk wel, uit een makkelijk gegeven vrije trap. Het doelpunt was er niet minder mooi om, Giovanni Drenthe schoot de bal van een meter of twintig ongrijpbaar binnen.



In de tweede helft liet ADO Den Haag zien hoe veel beter het kan voetballen en combineren. De goal van Timothy Derijck was een beloning voor een behoorlijk aantal gecreëerde kansen. De rode kaart voor Karim Soltani, die al geel had toen hij tegen de scheidsrechter vertelde dat de begane overtreding op Lex Immers toch wel wat ver ging, maakte zelfs niet eens heel veel verschil. Ook met tien man bleef de ploeg van Raymond Atteveld drukken. In meerdere scrimmages viel de bal uiteindelijk alleen net niet goed, waardoor de goede tweede helft niet werd beloond met een verdiend punt.



De persconferentie na afloop leverde weer mooie taferelen op. Er werden cadeaus uitgewisseld, dankwoorden uitgesproken en André Wetzel, door de gespreksleider tot grote hilariteit consequent aangesproken als meneer Zwetzel, sprak de hoop uit dat de band met de Surinaamse Voetbalbond niet beperkt blijft tot deze trip, maar zich verder zal continueren. Over de wedstrijd waren Raymond Atteveld en Danny Buijs het eens: `Alle respect voor dit Surinaamse team dat negentig minuten lang vol passie en strijd heeft gespeeld. Wij hebben over twee duels twee goede helften gespeeld en dat is te weinig om hier meer uit te halen.`

Karakteristiek
Surinaams elftal - ADO Den Haag 2-1 (2-0)
19. Felter 1-0, 36. Drenthe 2-0, 63. Derijck 2-1
Rode kaart: Soltani
Opstelling ADO Den Haag: Coutinho; Faber (29. De Geer), Kum, Derijck, Teixeira; Buijs, Cornelisse (59. Immers), Bosschaart; Verhoek, Powel, Soltani


0
Maandag 25 mei 2009 om 08:50 uur

Vincent

ggh schreef:

1-1 geworden, weer een tegendoelpunt in het haagskwartiertje. Om gek van te worden
Karakteristiek
WBC – ADO Den Haag 1-1 (0-1)
3. Berry Powel 0-1, 60. Regilio Kemper 1-1
Opstelling ADO Den Haag: Zwinkels (46. Coutinho), Faber, Derijck, Kum, Teixeira; Buijs, Bosschaart (74. De Geer), Immers (70. Resodihardjo); Soltani (46. Hulst), Powel, Verhoek (46. Cornelisse) 

60e minuut is geen haags kwartiertje hoor:-))
zomeravond voetbal , maak je niet druk.. is toch leuk voor die club om gelijk te spelen..beetje goodwill

0
Zaterdag 23 mei 2009 om 10:27 uur

<FCDH>

ADO Den Haag speelt gelijk tijdens feestje
Het André Kamperveenstadion stond vrijdagavond volledig in het teken van een voetbalfeestje. De eettentjes buiten het stadion, de swingende band, alles was gericht op vertier. De wedstrijd leverde dat zeker ook op, met als resultaat een 1-1 eindstand.

In twee typisch Zuid-Amerikaanse busjes reisde de selectie af naar het stadion. Het uitladen van de spullen leverde weinig problemen op, dat kon gewoon door de openstaande ramen. Eenmaal in het stadion werd iedereen gegrepen door de aanstekelijke muziek. Niet alleen het publiek stond heen en weer te wiegen, ook verzorger Govert de Kramer toonde zijn ritmegevoel, net als een aantal spelers.



De warming up werd door beide ploegen in hetzelfde shirt gedaan, een speciaal shirt van Surinam Airways. De band droeg datzelfde kledingstuk en toonde zich ook net zo soepel als de spelers. ‘Heb je even voor mij’ van Frans Bauer klonk nog nooit zo swingend, de bijpassende danspasjes werden ook perfect uitgevoerd.

Na de nodige plichtplegingen was de wedstrijd amper begonnen of ADO Den Haag nam de voorsprong via een vrije trap van Berry Powel. Een droomstart tegen een ploeg met veel snelheid en vooral veel lucht om aan te blijven zetten in de warmte. Danny Buijs verwoordde het na afloop heel duidelijk: ‘Het leek wel of onze tegenstanders op de brommer waren, ze bleven gaan.’



Dat blijven gaan werd ook gevoed door de knappe gelijkmaker die WBC in de tweede helft aan wist te tekenen, het gaf de landskampioen vleugels. Toeschouwers als Stanley Franker en de Surinaamse bondscoach zagen ADO Den Haag proberen te temporiseren, tegen een ploeg die constant in de vijfde versnelling wilde spelen. De 1-1 eindstand stond eigenlijk bijna afzijdig van de slotconclusie van Raymond Atteveld; ‘een erg leerzame en mooie ervaring om wedstrijden als deze te mogen spelen.’



Karakteristiek
WBC – ADO Den Haag 1-1 (0-1)
3. Berry Powel 0-1, 60. Regilio Kemper 1-1
Opstelling ADO Den Haag: Zwinkels (46. Coutinho), Faber, Derijck, Kum, Teixeira; Buijs, Bosschaart (74. De Geer), Immers (70. Resodihardjo); Soltani (46. Hulst), Powel, Verhoek (46. Cornelisse)





<< Terug
0
Zaterdag 23 mei 2009 om 09:32 uur

<FCDH>

’Tsjonge, wat dooit ’t hier’
PARAMARIBO - Tsjonge jonge, wat dooit t hier,’’ zegt Jillis Zevenbergen, de teammanager van FC Den Haag. Hij staat op zijn witte sportschoenen centimeters weggezakt in het gras van het André Kamperveen Stadion in Paramaribo.

De zweetdruppels stromen met z’n allen tegelijk van zijn karakteristieke kop. Het is pas tien uur en al 32 graden. „Er zijn niet veel zekerheden in het leven, maar de kans dat hier ooit een Elfstedentocht wordt verreden, is toch niet zo groot, lijkt me. Hebben ze hier eigenlijk wel elf steden?’’

De humor van Zevenbergen valt goed bij de selectie en begeleiding van FC Den Haag dat vandaag de eerste training afwerkt van de tiendaagse trip naar Suriname. Gisteren zijn ze aangekomen op vliegveld Zanderij. De Hagenaars kregen bij het afdalen van de vliegtuigtrap een stomp in hun gezicht: de hitte. In de rij voor een stempel binnen kijken ze verrast naar buiten. De loeihete zon heeft plaatsgemaakt voor een enorme wolkbreuk. „We zitten midden in het regenseizoen,’’ vertelt Kenneth Zandvliet later in de bus naar het hotel. Zandvliet is namens de Surinaamse Voetbalbond (SVB) en sponsor Surinam Airways projectcoördinator. Hij is tevens hoofd jeugdscouting bij Go Ahead Eagles.

Henk Fräser zit in de bus met een bos bloemen op schoot en heeft een tasje met sinaasappelen gekregen. De assistent-trainer, voor het eerst in 32 jaar weer in zijn geboorteland, is op het vliegveld verwelkomd door zijn vader en familieleden die hij tientallen jaren niet heeft gezien. De hereniging heeft hem zichtbaar ontroerd. „Zo’n warm onthaal, dat doet me wel wat, ja. Het was heel indrukwekkend.’’ Ook Berry Powel wordt begroet door familie. „Mijn oom, die ik nog nooit ontmoet had,’’ vertelt hij.

Het Pad van Wanica leidt het gezelschap naar Paramaribo en in de bus die onderweg per abuis een slang dood rijdt, kijkt iedereen de ogen uit. Arm en rijk gaan hand in hand, armoedige hutjes schuren tegen luxe villas. „En toch gaat iedereen normaal met elkaar om, ook arm en rijk. Het respect voor elkaar is groot,’’ vertelt Zandvliet die zijn woorden staaft met een weetje: „Paramaribo is de enige stad ter wereld waar een synagoge en een moskee naast elkaar zijn gebouwd.’’

Hoe dichter de bus Paramaribo nadert, hoe luxer de omgeving, al maakt de fraaie audiozaak Billboard Int. ook uitbundig reclame voor cassettebandjes en videobanden. „Er is wel het een en ander veranderd,’’ constateert Raymond Atteveld, FCDH’s trainer die achttien jaar terug al eens in Suriname verbleef, als speler van Haarlem. „We speelden tegen Robinhood en Transvaal. Dat was geweldig,’’ aldus Atteveld, die vandaag met FC Den Haag kampioen WBC treft en zondag tegenover het nationale team staat.

De Hagenaars hebben dus maar één training om zich voor te bereiden. Die begint een dag later in het André Kamperveen Stadion, het onderkomen dat vernoemd is naar de Surinaamse oud-politicus, international, voorzitter van de Surinaamse Voetbalbond en vice-president van de wereldvoetbalbond. Kamperveen was in 1982 één van de slachtoffers van de vijftien decembermoorden. Bij de entree van het stadion voetbalt hij je tegemoet, net als Aad Mansveld in Den Haag: als standbeeld.

De spelers arriveren in twee busjes die op de voorlaatste kruising stilstaan. Met nog twaalf auto’s. Hier heeft niemand voorrang. Druk maken ze zich niet. Soms minderen ze vaart, de busjes, en slingeren ze naar de andere weghelft. Dan zit er een gat in de weg.

De training wordt afgewerkt in drassig, dik en hoog gras: moerasgras. Soms schiet er een ‘gekko’ op de grasmat, zoals de spelers de kleine hagedis noemen. Henk Fräser neemt de groep onder zijn hoede. „We gaan dribbelen. Als ik één keer klap, houden we de bal hoog. Twee klappen schieten we ’m omhoog en nemen we ’m mee. Jaja, jongens, dit is een land van ritme.’’

Het ritme is hoog, net als de temperatuur. De meeste voetballers klagen dat het een lieve lust is. „Een marathon van vijftig kilometer,’’ noemt Lex Immers de ochtendtraining. „Weet je waarom je hier geen mussen ziet?,’’ stelt Yuri Cornelisse een raadsel om in één adem het antwoord te geven: „Omdat ze dood zijn. Van het dak zijn gevallen.’’

Trainer Atteveld geniet: „Logisch dat de spelers moeten wennen aan de hitte en andere omgeving, maar ik heb ze ook op het hart gedrukt waar ze zijn. Dit is een land van tegenstellingen. Zo kunnen ze hun thuis weer in een juist perspectief plaatsen.

Bron: www.sportwereld.nl

0
Vrijdag 22 mei 2009 om 18:05 uur

Kaos

Echt onzin schreef:

Tillema heeft alleen een zware wedstrijd tegen Feyenoord gehad. Rest van de wedstrijden kon hij makkelijk mee. Steun je eigen opgeleide spelers nou eens een keer of is dat teveel gevraagd.
Mooie naam trouwens..

Wie zegt dattik ze niet steun. tis toch gewoon realiteit..

Nou ok doen we het zo

Verhoek--milic--knopper.

immers---de geer---buijs

Hese--el moussaoi---kum---tillema
Zo goed ?
Ben jij echt van mening dat Hese en tillema op dit moment mee kunnen. de ploeg omhoog te tillen.
Op latere termijn MISSCHIEN, maar nu nog niet.
Tegen utrecht speelde tillema inderdaad niet slecht nee. Dat is dan wel waar
0
Donderdag 21 mei 2009 om 11:43 uur

Advertentie

Kees

marcellino schreef:

zo  zit het niet in elkaar danny is een goede vriend van ricky daarom weet hij dat het de kans zeer klein is dat hij komt of jullie het geloven maakt mij niet zo veel uit volgens mij is dit een shout en mag ik mee praten.

over lens dat heeft hij gehoord.
ik zeg alleen wat hij zegt meer niet.

ja mensen misschien vinden veel het hier niet leuk maar ik heb nu mijn eigen bron en als ik wat weet horen jullie het wel
He Marcellino,

Ik vind het prachtig. Hoe meer nieuws over ADO, hoe mooier ik het vind.

Op www.adofans.nl een copie van het interview van Lex Immers in de VI. Is een aanrader om te lezen.
0
Woensdag 20 mei 2009 om 19:46 uur

...

den haag schreef:

Zwinkels

ammi-KAH-ranco-pique

buijs-derijck-immers

knopper  ricky

        KOEF

                 Zwinkels

Ammi       Kah/ranko       Kum       Pique

Buijs           Derijck           Immers

     Knopper            Ricky  

               Koevermans
0
Woensdag 20 mei 2009 om 17:34 uur

den haag

Zwinkels

ammi-KAH-ranco-pique

buijs-derijck-immers

knopper  ricky

        KOEF

0
Woensdag 20 mei 2009 om 17:29 uur

den haag

DEHAAGSEHYENA00 schreef:

Gorter              Millic             Knopper

                    V/d Bergh

Buijs                                    Rankovic       


Pique      Derreick/Kum  Horvath    Ammi  


Jenner als wissel voor weetikveel wie?

Goeie opstelling: Geen gedetailleerde kritiek gaat om de 11:P


 

goeie opstelling , k snap alleen niet dat je twijfelt tussen derijck en kum .... derijck is 2 klasse`s beter dan kum vin ik veel meer inzicht doet geen gekke dingen wat kum soms nog wel heeft ..

 

Mijn opstelling met wat we nu in huis hebben zou zijn..

 

Zwinkels

ammi-derijck-ranco-pique

buijs-ranco-immers

knopper-v/d bergh

        milic

 

het zou goed zijn als we kum kunnen verkopen aan wie weet ik veel en horvath kunnen houwen of horvath weg laten gaan en kum houwen

0
Dinsdag 19 mei 2009 om 22:24 uur

Nu online

Vakkie-G, Edwin Post, MichelAdamsMatje en 76 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
Morgen om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 Jong AZ 36 - 53
8 NAC Breda 35 - 51
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 35 - 39
16 Jong PSV 35 - 34
17 Telstar 35 - 33
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24