Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Johannes

Fransje, relaxte reactie, dankjewel. Weet je wat het is: ik mis de tijden dat we een eigen 'ordedienst' hadden en dat we als supporters onder elkaar beter de boel in de hand hadden.

 

Een actie rondom Ricky moet blijven zou er moeten komen, maar die is vele malen sterker als je dan niet met z'n allen gaat roepen dat Andre weg moet.

 

Mijn droom zou zijn: op initiatief van de supporters Wetzel, Atteveld, Ricky en Van der Kallen om de tafel met wat supporters en dan met de deur dicht een hartig woordje spreken en met de deur open een mooie groepsfoto met allemaal lachende gezichten.

 

Ondanks dat je dan een soort van leider bent maar dan undercover: kan jij dat regelen?

0
Woensdag 11 november 2009 om 20:09 uur

Fransje

Johannes schreef:

Fransje schreef:

"3. Het is heel goed dat er een vereniging is die handelt voor het collectief om voor één ieder de schade zo beperkt mogelijk te houden omdat gehandeld is uit emotie en niet het bewust schade toebrengen van de club. Daarnaast gaat het hier niet om een klein clubje."

 

Normaal gesproken sta ik er helemaal achter als een klein of een groter clubje dat onterecht gepakt gaat worden door het systeem zich organiseert. In dit geval zeg ik: 's avonds een vent, 's ochtends een vent. Je hebt heel hard emotioneel staan doen (met alle gevolgen en schade van dien), nu niet janken dat het allemaal oneerlijk is. Dat is wat ze noemen zwartrijdersgedrag. Jij werpt jezelf graag op als leider: zorg er dan de volgende keer VAN TE VOREN voor dat de schade beperkt blijft. Een beetje een extreem voorbeeld misschien, maar: Als je iemand doodslaat uit emotie wordt je ook gewoon gestraft hoor.
 

Klopt helemaal met je eens, maar ook als je iemand doodslaat heb je recht op een goed verloop van je proces en dus een advocaat die daarvoor zorgt. Meestal wordt emotie wel meegenomen in de uiteindelijke strafbepaling. Daarnaast ben ik geen leider maar kan ik mij wel heel goed indentificeren met de emoties van het gross van de supporters.

0
Woensdag 11 november 2009 om 16:54 uur

Vlakko

Aad schreef:

Ik denk dat bij het staken niet het woord kk een rol heeft gespeeld.

Wel het feit dat om Luinge te kwetsen zijn moeder een hoer werd genoemd.

Ik geloof dat niemand van ons zou pikken dat zijn moeder, levend of al overleden, een hoer werd genoemd. Of zijn vrouw of dochter.

DAT vond Luinge te ver gaan en gelijk had hij.

 

Ik denk dat welke scheids- of grensrechter dan ook best een spreekkoor kan hebben. Maar dan wel een die gaat over hemzelf en zijn fluiten of vlaggen.

Ik zie geen scheidsrechter een wedstrijd staken vanwege het feit dat geadviseerd wordt zijn fluit in zijn kont te stoppen.

Dat schrijf ik volgens mij ook. Dus we zitten al op 1 lijn.

 

De discussie daarvoor ging alleen wel degelijk over het woord KK.

 

Ik heb ook al aangegeven ik ga de komende weken eens turven hoeveel wedstrijden er worden stil gelegd. Denk dat ik weinig streepjes hoef te zetten of ik moet het geluid van mijn tv bij eredivisielive uitzetten.

 

Volgende stap waar we ons denk ik persoonlijk drukker over kunnen maken is hoe uit deze impasse van spelersgroep enerzijds en Atteveld/Wetzel anderzijds te geraken. En dat zonder dat we als supporters een kant gaan kiezen wat nu al gebeurt merk ik op het net.

 

Terwijl er maar 1 ding belangrijk is en dat is de wedstrijd over 1,5 week in Tilburg en daarbij behorende 3 punten. Maar op Technisch vlak gaat maar over 1 ding en dat zijn volgens mij niet die heel belangrijke 3 punten in Tilburg en dat is nou het grote probleem.

0
Woensdag 11 november 2009 om 15:45 uur

Vlakko

Edwin schreef:

Dit is geen aanval op hem persoonlijk, maar een discussie over de manier waarop door sommigen gedacht wordt.

 

De club wordt aangepakt door de KNJB doordat enkele mensen denken zoals hij. Iedereen hier staat 100% achter de club, maar waarom niet één woordje afzweren omdat juist dat woordje de club veel gezeik oplevert.

 

Accepteer, dat het gebruik van kk niet meer geaccepteerd wordt en gebruik het in het stadion niet meer. Spreekkoren zijn net zo goed zonder kk. We laten al weer 3 jaar zien, dat we ook 'normaal' kunnen doen (in de ogen van en onder het vergrootglas van de media) en onze club naar grote hoogte kunnen schreeuwen.

 

kk is alleen nog een woord, dat pubers gebruiken om stoer te zijn, verder niet.

Goeie shout.

 

Maar als het woordje kk zondag niet in de spreekkoren had gezeten was de wedstrijd alsnog gestaakt en Immers ook geschorst.

 

Dan hadden we nu hetzelfde verhaal gehad. Of ben je van mening dat dan de wedstrijd was doorgegaan en Immers niet geschorst?

 

We hebben het over een spreekkoor waar de media over vallen en om precies te zijn 2 stoeltjes die na deze wedstrijd kapot waren.

De wedstrijd is weer gewoon uitgespeeld.

 

Paar jaar geleden was er een massale veldslag buiten en bestorming uitvak geweest dan wel het hoofdgebouw bestormd.

Nu ging jong en oud rustig (wellicht onthutst na een ontzettend zwakke tegenstand van onze ploeg) naar huis.

 

We zijn nog steeds op de goede weg, belangrijker nog word nu hoe gaan we verder na dit weekend met de club niet waarom of hoe het even stil gelegd is. Ik zie momenteel een groter gevaar in tweespalt binnen de club dan in de supporters.

 

Ik denk dat wij supporters met maar 1 ding begaan zijn en dat is het welzijn van onze club/ploeg en bepaalde mensen binnen de club daar minder mee bezig zijn en wel met randzaken.. 

0
Woensdag 11 november 2009 om 15:26 uur

Edwin

angelo schreef:

klopt ik weet niet beter dan dat het zo werd gezongen,

dat was de tijd jaren 80 dat ik voor het eerst bij den haag kwam,

wat er voor die tijd is gebeurd weet ik niet,weet wel dat ik het als 15 jarig mannetje allemaal erg spannend vond en mijn hart bij ado had gevonden,vond die tijd leuker als toen,niet dat ik het nu zo waardeloos vind ,word ook wat ouder en zou willen zeggen wat wijzer maar in de meeste ogen hier zullen ze nog zeggen dat ik nog steeds niet scoor het zij zo mijn leven,idd ike ike ikke ,mijn keuze ik heb geen zin om een ander mij de les te laten lezen,en als zoals de meeste hier daar wel voor kiezen ,prima en die verklaar ik weer voor gek,

en op je vorige shout ga ik maar niet in ,

ben er eigenlijk een beetje klaar mee in deze in mijn ogen nutteloze discussie

Misschien moet je eens proberen in te zien, dat je de jaren 80 misschien wel leuker vond (daar ben ik het zeker grotendeels mee eens), maar dat sommige dingen die we toen deden en zongen nu gewoon niet meer geaccepteerd worden. Dingen, die we toen deden worden nu gebruikt om ons aan te pakken. Teksten uit de jaren 80 (zelfs die al lang niet meer gezongen worden), krijgen we nu nog steeds om onze oren van 'anti-Den Haag boertjes', die alleen onder hun steen vandaan komen als er weer eens iets gebeurd is (zie de reacties in een Televaag of AD naar aanleiding van afgelopen zondag).

 

We blijven apart, zelfs al doen we niet meer of minder dan supporters van 010 of 020, maar iedereen heeft tegenwoordig een mening en uit die ook. Iets dat in de jaren 80 veel minder gebeurde.

 

Wij laten ons niet de les lezen, maar passen ons gedrag zo aan dat we er wel mee weg komen. Tot het randje en er niet meer overheen, omdat dat de club nu direct gezeik oplevert. Dat randje is met de jaren steeds opgeschoven en wij zullen mee moeten schuiven als we de club niet kapot willen maken.

0
Woensdag 11 november 2009 om 14:50 uur

angelo

Ron001 schreef:

waarom??? Alle kaarten (op Immers na geel was terecht geweest.) waren terecht!!!

 

Alleen was het eigelijk te vroeg om ze al na 10 seconden te trekken!!!

 

Maar het is erg stoer om met ziektes te strooien !!??

 

als het zo door gaat zijn we onze fc kwijt!! kunnen julie naar 020 0f 010!!!  Wees in godsnaam wijs en gebruik je verstand!!

 

Verzin een orgineel liedje!!

Vroeger waren we hier heel ludiek in!!!

Zonder alsmaar een ziekte in iedere zin...

 

Ik sluit me aan bij g!!!

 

Ik hoop ook dat Wetzel en de zijne een oplossing vinden voor Ricky!!!(Uiterraard moet hij zich ook aanpassen, te veel kaarten is een groot verlies!!)

 

Ben benieuwd naar de opstelling voor Donderdag?? zijn er al fitte spelers??

 

 

 

supporters naar 010 of naar 020?

en dat noemt zich den haag supporter

den haag supporter ben je voor het leven man

en weet je wat oude liedjes zijn?je staat voor lul voor 100.000 mensen die je allemaal de grafkker wensen ,dus over wlke liedjes jij het hebt?

den haag zet in uw krachten,hup ado hup?

 

0
Woensdag 11 november 2009 om 13:33 uur

Aad

g schreef:

Max: wil je mijn account deactiveren? Ik heb hier niets meer te zoeken.

Ik denk dat Max er beter aan doet Fransje te deactiveren.

KK wens je niemand en ook je ergste vijand niet toe.

En ADO heeft aan Luinge niet zijn ergste vijand.

Die ernstige vijand is een groep erg ongenuanceerde supporters,

nietwaar Fransje.

0
Woensdag 11 november 2009 om 12:29 uur

Advertentie

angelo

g schreef:

Max: wil je mijn account deactiveren? Ik heb hier niets meer te zoeken.

wij supporters lopen nooit weg,

blijf de traditie trouw!!!!!!

0
Woensdag 11 november 2009 om 12:16 uur

g

Fransje schreef:

 

1. Luinge wens ik wel degelijk de toe, en dan het liefst teelbal....echt een supergezwel zodat die niet meer kan lopen en dus fluiten. Misschien dat hij dan beseft wat voor ventje het eigenlijk is.


 

Neem allemaal even de rustig de tijd om dat tot je te laten doordringen -dit zijn dus de supporters waar DH het van moet hebben.
...

0
Woensdag 11 november 2009 om 11:56 uur

g

marcellino schreef:

g ik kan je totaal niet maar wat je zegt gaat echt nergens over.

 

het ergste wat gebeurd is was de problemen met de stewards en dat keur ik af.

 

maar als jij zo een drama maakt over een spreekkoor blijf dan lekker weg.

 

en ga zeker ook niet naar andere clubs want ook daar gebeurd het.

ik vind je zeer hypocriet en onrealistisch.

 

Voor alle duidelijkheid: waar ik 'je / jij / jouw' schrijf, bedoel ik 'men' -en het is dus niet persoonlijk!

 

 

Waar ik ziek van wordt is:

1. dat er steeds maar weer wordt geroepen dat niemand een ander werkelijk de kk toewenst, maar dat dit soort spreekkoren nou eenmaal bij DH hoort en dat iedereen dat nou toch wel snapt.

Ik zou zeggen, maak eens een rondje langs de supporters (uit en thuis). 1 op de 3 mensen in Nederland heeft/krijgt een vorm van de ziekte, dus vrijwel iedereen kent wel iemand die het heeft. Denk je werkelijk dat die staan te juichen als het woord elke minuut tien keer van de tribune rolt? Denk je werkelijk dat het ze niet raakt?

 

2. Door de jaren heen is er veel veranderd in het voetbal. Daar kun je het mee eens zijn of niet, maar dat verandert er niet veel aan. Vroeger kon je misschien wegkomen met een bom op het veld, nu niet meer. Vroeger kon je misschien wegkomen met een kwetsend spreekkoor, nu niet meer. Als je zo'n grote jongen bent om zo'n spreekkoor in te zetten, moet je de consequenties ook aanvaarden. Als de wedstrijd door jouw toedoen wordt gestaakt, wees dan een vent en aanvaardt dat je daarvoor gestraft wordt.

En als je het lef hebt om te gaan aplaudiseren als de wedstrijd wordt gestaakt -waarmee je de hele wereld laat zien dat je schijt hebt aan de club en alleen maar op rellen uit bent- ga dan niet lopen janken dat de wereld onrechtvaardig is als je een sv krijgt.

 

3. Kennelijk vindt men bij de HCF nog steeds dat het stoer is, en kennelijk vindt men het belang van een klein clubje supporters groter dan dat van de club. Dus wordt er weer een advocaat geregeld en wordt iedereen vooral opgeroepen om niet individueel op te treden, maar als groep.

Wees dan ook echte kerels, en accepteer dat je als groep wordt aangepakt.

0
Woensdag 11 november 2009 om 10:31 uur

Nu online

CrazieD en 97 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26