Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

<FCDH>

ADODENHAAG schreef:

Dat is inderdaad wel grappig. We zijn zeker sterker dan Feyenoord. En ver weg van AZ en Heerenveen zitten we niet. (heb je weleens de keeper van Heerenveen gezien?!)

Als we nog 2 jaar redelijk constant blijven spelen komen we qua niveau bij az en heereveen maar dat heeft tijd nodig

0
Woensdag 27 oktober 2010 om 21:40 uur

ado-kenner

eat we te weten zijn gekomen na deze wedstrijd:

 

Dereijck: 1 van de beste verdedigers die wij bezitten maar maakt opzicht tenovergestelde van andere verdedigers de overtredingen hij moet gluiperiger worden.

 

Van den bergh: Speelde weer zijn wedstrijd, maar hij staat er omdat hij doelpunten moet maken anders moet toornstra er staan, maakt hij die niet dan verlaagt zijn bruikbaarheid met 50%. Steekpassen en spel verdelen zijn de andere 50% en dit kan toornstra ook doen. Kan me nog herrineren vorig seizoen die steekpassen en voorzetten van toornstra.

 

Bulykin: hebbne we absoluut nodig, immers is gewooon een goede 2de spits maar meer niet.

 

Kubik: moet precisie krijgen want bij hem zijn de voorzetten juist slechter dan die van verhoek dus hij moet het van de doelpunten krijgen.

 

Coutinho: redelijke lijnkeeper en redelijke spelhervattingen, maar wil toch die pellatz in de goal zien. Hij is 30 cm groter en niets voor niets tijdens de goede tijd bij werder bremen 2de keeper geweest.

 

Verdediging algemeen: moet leren om corners te vermijden en overtredingen te maken.

 

Middenveld: staat gewoon goed jammer alleen van het weinig scorend vermogen.

 

Aanval: is goed alleen zonder bulykin beheersen ze het niet om de score uit te breiden het lijkt wel 1 doelpunt nu doen we onze brillen af en proberen we het nog 100 keer kijken als het lukt.

 

 

0
Woensdag 27 oktober 2010 om 21:18 uur

Haagsebluf

Het is duidelijk tijd voor Pellatz op doel.

 

Coutinho is een waardeloze keeper als het gaat om hoge ballen. Kijk de doelpunten tegen maar terug.

 

Wegwezen met Coutinho.

0
Woensdag 27 oktober 2010 om 20:21 uur

Kees

;) schreef:

trek je het niet meer kees ;)

Inderdaad. Dit wordt te spannend. Bij 0-6 twee minuten voor tijd durf ik dadelijk weer te kijken.

0
Woensdag 27 oktober 2010 om 19:55 uur

<FCDH>

Ik weet niet wat er is gebeurd maar wat spelen ze de laaste tijd goed zeg;)) leg ie vd brom is snel voor 3 jaar vast zou ik zeggen

0
Woensdag 27 oktober 2010 om 19:49 uur

Kees

friuli schreef:

Nu onderschat je fc Groningen!kijk even naar het aantal internationals,ze doen gewoon met roda jc &AZ mee voor plek 4 kwa spelers materiaal:

Matavs(sSlovenie)

Pedersen(Denemarken)

Enevoldsen(Denemarken)

Granquist(zweden)

Sparv(finland)

Tadic(slowakije)

Luciano(winaar zilvere schoen als keeper2009)

Dat jij niet al deze spelers goed kent wil niet zeggen dat ze nu te hoog staan want ze hebben gewoon het materiaal.

Prima, dan voor plek 4. Matavs en pedersen spelen hoogst waarschijnlijk vanavond niet. met name Matavs presteert al enige tijd onder de maat.

 

Ik probeer alleen maar duidelijk te maken dat het absoluut geen schande is als we de kuikenbak ingaan. Je geeft me dus gelijk aangezien jij Groningen nog hoger inschat dan ik.

0
Woensdag 27 oktober 2010 om 17:09 uur

Advertentie

ADODENHAAG

DeHaagseHyena schreef:

Bulykin kan altijd overgenomen worden want we hebben een salarislozing gedaan vorig seizoen (Milic,Knopper,Cornelisse) en transfergeld hebben we troef Derreicik achter de hand.

 

Pique volgend seizoen op link en kum waar die hoort in het centrum.

 

Bulykin gewoon vastleggen voor nog een seizoenen Kubic is nu denk ik wel rond lijkt mij.

 

Verhoek zal weggaan en komt ado met boerrigter of Adi (of beide).....denk dat de voorzorgsmaatregelen voor volgend seizoen nu al zijn getroffen.

Tijd zat om in ieder geval met mogelijk vervanging te praten. Verhoek zie ik niet zomaar gaan, maar buitenspelers zijn er zat. Alleen Bulykin moet je ff zoeken naar een goede vervanger. Daar hebben we nog genoeg tijd voor en ik denk wel dat dat geregeld kan worden. Stel we eindigen 9e, en kunnen ons kwalificeren voor Europees voetbal dan willen spelers ook vanzelf bij ons spelen..

0
Woensdag 27 oktober 2010 om 14:59 uur

ADO supporter Leidschenveen

Oud-Barcelonaspeler Ferrer opvolger trainer BosVitesse gaat op Spaanse toer Door Marcel van der Kraan

ARNHEM - Albert Ferrer, acht jaar lang verdediger in het Dream Team van Barcelona, wordt de nieuwe trainer van Vitesse. Met de 40-jarige, vroegere pupil van Johan Cruijff kiest eigenaar Merab Jordania voor een coach die een groot aanhanger is van opleiden, aanvallend voetbal en de spelstijl waarmee Barça in de jaren negentig de wereld versteld deed staan.



Ferrer was een belangrijke pion in het beroemde Dream Team. Hij werd vijf keer kampioen van Spanje met de Catalaanse club, veroverde de Europa Cup, de Europa Cup II, twee nationale bekers, viermaal de Super Cup en twee keer de Europese Super Cup. Ferrer kwam ook nog 36 keer uit voor de nationale ploeg van Spanje, speelde twee WK's en won met het Olympisch elftal goud op de Spelen in 1992.

Het is een erelijst waarmee hij in de eredivisie als beginnend trainer kan binnenkomen. Ferrer heeft niet eerder het eerste elftal van een profclub onder zijn hoede gehad, maar zijn ambities als coach zijn ongekend groot. Het zag er lang naar uit dat hij in Engeland, waar hij de laatste drie seizoenen van zijn carrière onder contract stond bij Chelsea, aan de slag zou gaan. Maar op het moment dat Jordania hem de kans bood om in Arnhem een nieuwe ploeg te gaan bouwen, was hij direct om.

De keuze voor een jonge coach uit de school van Barcelona maakt tegelijkertijd duidelijk dat er achter het bewind van Merab Jordania een heldere filosofie zit. De Georgische eigenaar wil veel minder snel dan de inmiddels afgetreden voorzitter Maasbert Schouten destijds de wereld in slingerde, een degelijk fundament creëren voor de lange termijn.

Bij 'FC Hollywood aan de Rijn' blijven de ambities overeind dat er een topploeg moet worden gebouwd, maar er worden geen dure, uitgerangeerde vedetten bij elkaar in een elftal gegooid. Jordania laat voor een vermogen de trainingsaccommodatie verbouwen en met Ferrer zullen er straks ongetwijfeld talenten uit de opleiding van Barcelona volgen. Jordania is al zijn hele leven een fan van Johan Cruijff en hij denkt dat de komst van Ferrer de zegen van de vroegere Barça-trainer zal hebben.

Albert Ferrer, die in Spanje de laatste jaren een van de beste voetbalanalisten was bij de televisie, maakte als 19-jarige zijn debuut onder Johan Cruijff in het eerste elftal van Barcelona. Hij en Sergi groeiden uit tot de beste vleugelverdedigers van de ploeg. In 1998 koos hij voor een avontuur bij Chelsea, omdat Louis van Gaal onvoldoende vertrouwen in hem had. In Londen beëindigde hij zijn carrière precies op het moment dat Roman Abramovich - vriend van Jordania - de club overnam. Ferrer is nauw in contact gebleven met Chelsea.

Ferrer haalde zijn trainersdiploma in Spanje op dezelfde cursus als zijn beste vrienden Pep Guardiola, de huidige coach van Barcelona, en Sergi. Het was geen toeval dat de leden van het vroegere Dream Team samen op de cursus voor profcoach gingen. Hun visie op voetbal is nagenoeg gelijk. "Mijn ideale elftal is gebaseerd op degelijke tactische principes en speelt modern voetbal", zei Ferrer daarover vorig jaar. "Met 'modern' voetbal bedoel ik een ploeg die dynamiek heeft, ruimte zoekt en het rondspelen beheerst. Het is een stijl die al decennia lang het fundament is voor het voetbal van Barcelona. Ik hou van intelligente spelers, die op het veld beslissingen durven nemen."

Ferrer is ervan overtuigd dat hij ondanks een gebrek aan ervaring genoeg kwaliteit heeft om het te gaan maken als trainer. "Mensen zullen altijd zeggen dat ik nog geen ervaring heb. Maar ik heb zoveel vertrouwen in wat ik doe. Kijk naar Pep (Guardiola, red.). Hij heeft alle ongeschreven wetten van het voetbal doorbroken. Hij knalde in een keer door naar de top. Pep en ik hebben zoveel jaren achtereen geleerd van iedereen in onze tijd bij Barcelona. Daar hebben we niet alleen onze opleiding als voetballer, maar ook als trainer gehad."


 

0
Woensdag 27 oktober 2010 om 07:35 uur

Kees

ADODENHAAG schreef:

Ik kan me niet meer herinneren dat Wegereef die wedstrijd floot, dat was inderdaad belangrijk. Die 12% is idd gewoon grappig.

 

Speelden onze beloftes trouwens niet vandaag?

Het tweede speelt donderdag a.s. thuis op De Aftrap tegen Heracles.

 

Ik ben blij dat wij morgen niet op zo'n achterlijke tijd van 21.00 uur thuis moeten spelen. Dat had veel minder publiek opgeleverd en met dit klote weer is het geen pretje om rond 23.00 uur naar huis te moeten gaan. Zeker voor de velen die van ver komen en helemaal voor het uitpubliek.

 

Die midweekse wedstrijden komen enkel door die achterlijke wedstrijden tegen Molddavie, San Marino en ga zo maar door.

0
Dinsdag 26 oktober 2010 om 21:58 uur

marcellino

ado-kenner schreef:

je bent diegene die stom is!!! na bulykin en kubik heeft alleen immers 2 x gescoord. Dus jij zegt dat kubik dadelijk weer een onterechte kaart krijgt dan missen we de 2 mensen die voor meer dan de helft van onze productie hebben gemaakt dus snap dat dan dan kan je hem beter kwijt zijn tegen ajax uit waar je snel kaarten krijgt van de scheids dan de wedstrijden daarna!!

Dit is goed nieuw zeg.

 

En laten we eerlijk zijn de wedstrijden na groningen,utrecht en ajax zijn veel belangrijker.

 

dus als bulykin daarna pas terug komt mijn zegen heeft hij.

en Kubik moet gewoon tegen utrecht net voor tijd geel pakken.

Zo ook spelers die misschien na groningen en tegen utrecht op scherp staan.

 

Je zag het gisteren ook we waren niet slechter maar verliesen toch,we zijn gewoon nog niet volwassen genoeg om dit soort wedstrijden uit het vuur te slepen geeft ook niet we zijn nu beter als de ploegen in het rechter rijtje de stap dat we echt mee kunnen draaien in het linker rijtje is niet ver weg,misschien als we bulykin vast kunnen legen en er niets of nauwelijks iemand weg gaat zie ik ons volgend jaar hoog eindigen

 

0
Maandag 25 oktober 2010 om 17:10 uur

Nu online

troje en 130 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
3 mei 2024 om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24