Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

rien1

DenHaagFC schreef:

Ik vind dat best veel Rien. Ik ben vorig jaar bij NAC uit geweest en ik vindt het echt een kut uitvak. En heb me zelf ook voorgenomen om er nooit maar dan ook nooit meer naar toe te gaan. Er zullen uiteindelijk zo'n 420 á 430 supporters in 10 bussen naar Breda afreizen. Je hebt natuurlijk ook te maken met de tijd hé. Kinderen bijvoorbeeld van onder de 16 mogen bijvoorbeeld niet mee van hun ouders. Reken er maar op dat je 24.00/00.30 weer op het Forepark uitkomt. Nee ik vind het zeker niet slecht 10 bussen naar Breda.

 

Voor de mensen die de reis met 10 bussen naar Breda willen meemaken wees snel want OP=OP.

 

Het NAC-uit-VAC is zeker een kudt uitvak!! Het is met recht het slechtste uitvak (wat ik kan herineren) wat ik heb meegemaakt. Overigens heb je ook nog kans dat vanavond nog wat kaarten zijn verkocht. Ik zal de enige niet zijn die op het laatste moment bij de primera op de stoep staat;). 

 

Nu maar hopen dat we de draad weer een beetje oppaken (ja, we zijn erg verwend) en dat we daar in Breda 3 punten weghalen. Bepaald rustig is het daar niet wat betreft...... ja, wat niet eigenlijk daar. Zelfs de verwarmingen in de kantoren staan uit om te bezuinigen. 

0
Donderdag 24 februari 2011 om 21:04 uur

Karel KLaver

ADODENHAAG schreef:

Het verwachtingspatroon is idd te hoog, maar ik denk niet dat de spelers daar last van hebben. De spelers hadden gister en vorige week gewoon last van het ouderwetse vechtvoetbal en tegen VVV kan je alleen maar verliezen, maar ik vond ons gewoon degelijk spelen. Nee, er is hier geen enkele reden tot zorgen. Toornstra draaide gister niet optimaal maar was niet uit vorm, geld hetzelfde voor Verhoek, Immers, Rado... ik denk dat als je weer wat vrijer kan voetballen, zoals tegen NAC, dat we de kwaliteiten weer gaan zien. Ik heb goede hoop in volgende week, ik denk dat we een punt daar meenemen!

Dat ben ik voor een groot deel met je eens. Maar ik denk ook dat de spelers (onbewust) wel degelijk de druk voelen van het 'moeten winnen'/het te graag willen winnen. Wetzel had het daar al over toen we onder zijn beleid 10 punten hadden gehaald (en vervolgens zeven keer op rij verloren); het verschil met nu is dat vdBrom ze heeft geleerd om tot de laatste manier door te gaan, en er dus (eindelijk) weer regelmatig punten worden gepakt in het laatste deel van de wedstrijd.

0
Donderdag 24 februari 2011 om 19:11 uur

DenHaagFC

Voor de buscombi naar NAC uit zijn al ruim 360 kaarten verkocht. Morgen is de laatste dag om kaarten te kopen. Er zitten inmiddels al 8 bussen vol.

 

Koop je kaartje dus morgen en zorg dat wij met 10 bussen naar Breda afreizen!

 

STEUN ADO BIJ NAC, MET EEN VOL UITVAK!

0
Woensdag 23 februari 2011 om 20:01 uur

DenHaagFC

Voor de wedstrijd tegen NAC Breda uit zijn er al ruim 230 kaarten verkocht. Gaat de goede kant op dus. Woensdag en Donderdag zijn de laatste mogelijkehden om je kaart aan te schaffen. Ik weet het is een kut vak maar met 400 man is het altijd gezellig welke uit wedstrijd dan ook.

 

Koop je kaarten voor NAC uit !

0
Dinsdag 22 februari 2011 om 15:41 uur

toma

Aad schreef:

Na de euforie van gisteren is het misschien tijd voor een kritische noot.

Het was niet best maar dat wordt verdoezeld door de uitslag. En dat was niet voor het eerst. Ook tegen VVV liep het niet meer zoals daarvoor.
Teveel spelers zijn tegelijkertijd uit vorm. Immers (schitterende pass overigens bij het doelpunt van Vicento) loopt verloren rond. Toornstra laat de scouts van de diverse clubs zien dat hij nog veel te leren heeft. En Verhoek heeft HET ook duidelijk niet meer zoals tevoren.
Bulykin moet het voorin zowat in zijn eentje doen en het is zijn klasse dat hij desondanks nog aan doelpunten toekomt.
Gisteren lieten ook Amni, Pique, Coutinho en Rado het ernstig of minder ernstig afweten en dan zijn we ineens een kwetsbare ploeg.

Overtrained? Vermoeidheid? Zelfoverschatting? Een ding is zeker: De verwachtingslat is én bij de spelers én bij de supporters (zie de shouts op deze box) zo hoog komen te liggen dat de druk mijns inziens te groot is geworden. Bovendien kan ik mij niet aan de indruk onttrekken dat sommige spelers (Verhoek en Toornstra) de persoonlijke druk om (steeds beter) te presteren niet meer aankunnen. Niet vreemd overigens.

Zoals al opgemerkt: De resultaten verdoezelen de zaken een beetje. Misschien (en nu jaag ik mensen hier op de box in de gordijnen) was het beter geweest wanneer wij gisteren hadden verloren. Dan hadden we met zijn allen weer op aarde gestaan en verder kunnen gaan met waar we dit seizoen tot VVV zo sterk in waren: Frank en vrij voetballen en plezier hebben op het veld en op de tribunes.
Nu ligt er weer een flinke mentale druk op de wedstrijd tegen NAC. Ik zeg niet dat we er verliezen maar ik voorspel wel dichtgeknepen billen.

Beste Aad,

 

Heb je Ajax zien voetballen gister tegen VVV, werkelijk niet om aan te zien. Zou jouw filosofie daar ook opgaan Overtrained, Vermoeidheid, Zelfoverschatting, toch niet denk ik. Dit soort verschijnselen behoren bij een top club. Tegen een lager gekwalificeerd elftal spel zo af en toe een mindere wedstrijd. Maar wel gewoon je punt of punten pakken, dat laat zien dat je bij de top 5 van Nederland hoort. Ondanks dat Immers in jouw ogen er verdwaalt bij loopt, geeft hij wel twee keer een pass waar uit gescoort wordt. Dat zijn de echte toppers. Als we het hebben over onze backs met name pique, ben ik het met je eens, die zijn een tikje te licht voor dit elftal. Komop Aad als je gaat voor handhaving en plots 5e staat moet je eigenlijk geen kritiek hebben. Gewoon vol haagse bluf roepen kijk mij nou, me cluppie 2-0 achter en dan gewoon in de laatste minuten 2-2 spelen,  jaja dat kenne alleen topclubs hé

0
Maandag 21 februari 2011 om 17:22 uur

Advertentie

rien1

Midden-Oost schreef:

Aad, Feyenoord is ook nu gewoon een goeie ploeg. Als je dan toch nog 1 punt pakt na een mindere wedstrijd is alleen maar goed. Van deze wekelijkse druk leren de spelers enorm veel. Iedereen gaat met sprongen vooruit.

 

Volgende week staan we gewoon 4e. Groningen gaat de knikkerbak in de Kuip en AZ speelt tegen Twente. Sterker, Ajax moet naar PSV en die krijgen we nog thuis. Doel moet 4e stek zijn, rechtstreekse plaatsing EL.

Ik heb die wedstrijd van Feijenoord gezien uit bij Twente, en daar speelden ze ook goed en hadden zel;fs gewoon moeten winnen daar. Ergens lees ik dat de spelers waarschijnlijk (over)vermoeid zijn, maar dat denk ik niet. Juist in het Haags kwartiertje gaven ze behoorlijk gas en moest Feijenoord terug. Prompt wordt er 2x gescoord. Ik heb nog maar weinig meegemaakt de laatste jaren dat ze zo een achterstand ongedaan maken. En nog wel in het Haags kwartiertje! Wel andersom.... Daarbij komt dat wedstrijden tussen ADO en Feijenoord altijd iets aparts hebben, of wij nou bovenaan staan of zij onderaan of andersom maakt niet uit. Ik zou hier niet over wakker liggen. Je kan niet alle wedstrijden top spelen en altijd winnen. Het gaat prima en spelers die nu wat minder zijn, komen echt wel weer terug. Denk aan Verhoek tegen PSV. Niet best in die wedstrijd, maar wel scoren en een driepunter in Eindhoven. Geen zorgen en zaterdag naar Breda de punten weer ophalen.

0
Maandag 21 februari 2011 om 13:10 uur

jajoh

Ferdy schreef:

De laatste tijd zie je Verhoek steeds meer gaan zwerven en vaak wisselt ie met Kubik van helft. Vandaag was Verhoek gewoonweg minder. Laat Verhoek nou gewoon op rechts lopen dan is t veel beter..zal wel een tactische keuze zijn maar vandaag werkte t voor geen meter.

precies, juist onze vleugels zijn de sterkste kracht, en dan werd het vandaag niet gebruikt zoals altijd... En ik ben bang dat we Kubik voor een lange tijd kwijt zijn.

 

Maar toch lekker een punt, want daar zag het tot de 80e minuut echt niet naar uit. Om maar te zwijgen van die laatste vrije trap van feyenoord. Pfffff

0
Zondag 20 februari 2011 om 17:45 uur

Ferdy

jajoh schreef:

Misschien is het hier al besproken, maar weet iemand waarom verhoek steeds de rechterkant verliet om vreemd te gaan op links??? Allen al in de 1e helft waren er 4 situaties waarin Rado of Toornstra de bal niet op rechts kwijtkonden omdat verhoek aan het knikkeren was met Kubik op links..

De laatste tijd zie je Verhoek steeds meer gaan zwerven en vaak wisselt ie met Kubik van helft. Vandaag was Verhoek gewoonweg minder. Laat Verhoek nou gewoon op rechts lopen dan is t veel beter..zal wel een tactische keuze zijn maar vandaag werkte t voor geen meter.

0
Zondag 20 februari 2011 om 17:39 uur

marcellino

ado-kenner schreef:

ik weet ook zeker dat als vlaar niet meedeed dat we met 3-0 hadden gewonnen daar ben ik overtuigd van.

Ik vind toch dat je feijenoord tekort doet.

 

ze hebben gewoon veel kwaliteit misschien op papier wel betere voetballers als ons.

 

door hun jonge leeftijd en weinig ervaring zijn ze te wissel vallig

Met de japanner erbij zijn ze wel sterker geworden.

 

Den haag is een goed ingespeeld team,die veel werklust op de mat kan brengen.

Vandaag kwam dat er niet uit en dat is geen schande(je kan dat ook niet vol blijven houden)

 

beste speler aan den haag kant dereijck deze speler word steeds beter zelfs het foutje wat hij elke wedstrijd maakt en soms het nogeland uitverdedigen is eruit.

miste vandaag was Immers,misschien gaat het niveau in de eredivisie toch zijn tol eisen.

ik had ook verwacht dat kevin visser voor immers erin zou komen.

 

dan Kubik ondanks hij niet slecht voetbald is hij minder als in het begin,ik vind zelf dat vicento de laatste wedstrijden meer redement heeft.

voor het vast leggen komt de blesurre misschien niet slecht uit geen enkele club neemt een speler met blessure.en hij blijft zo ook een beetje uit de luwte.

 

verder vind ik het een knappe prestatie dat je terug komt van een 0-2 achterstand dit laat de veerkracht van dit elftal zien.

en laat het ook een wijze les zijn dat we er met alleen positie spel niet komen en dat we het ook van het werken moeten hebben.

 

en voor de supporters van midden noord(k,l,m)

het blijft een tijdbom,want zelfs nu we het beste jaar gaan meemaken van wel 40 jaar vinden ze het toch weer nodig om negatief in het nieuws te komeneerst door de bom en vuurwerk,daarna door het gooien van allerlij voorwerpen naar castagnios en door het roepen van oerwoud geluiden naar donkere spelers.

 

in de vi staat een mooi stuk waar v/d kallen zegt dat het nog niet echt storm loopt met sponsors en vandaag hebben we gezien waarom deze sponsors nog niet toe happen.

 

Toen we voor degradatie speelde kon ik nog begrip opbrengen voor dit soort akties nu totaal niet meer en als het aan mij ligt eruit en nooit meer erin.

 

0
Zondag 20 februari 2011 om 16:15 uur

super fc denhaag

charder schreef:

De voorlichting over de nog beschikbare kaarten ontbreekt geheel op de officiele side. Omdat er geen vrije verkoop aan de kassa is, vind de club het blijkbaar niet de moeite waard om zijn supporters op de hoogte te houden of er nog kaarten zijn. Resultaat is dat veel mensen denken dat er geen kaarten meer zijn, terwijl die er nog wel gewoon zijn(vak k en s). Dat gaat de club dus geld kosten. maar blijkbaar zit men daar niet mee. Het zijn tenslotte de busines plaatsen die nu vol zitten en daar gaat het tenslotte om. De gewone supporter is maar matig interessant en behang.

ik denk dat de mensen die morgen naar de wedstrijd willen, natuurlijk allang een kaartje hebben. en is het niet uitverkocht dan zal dat waarschijnlijk aan de losse kaartverkoop liggen. omdat nog steeds heel veel mensen geen clubcard verplichting willen. ik weet zeker dat het morgen uitverkocht is. er zijn ook altijd een hoop mensen die op het laatste moment nog een kaart willen.

0
Zaterdag 19 februari 2011 om 16:26 uur

Nu online

ton, Tante Wil, wiegah070, troje, Sebastiaan en 129 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Morgen om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24