Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Haagse Roel

Tsjonge zeg .........een hoop geneuzel op de shout de laatste dagen.....na berichten van Frans en gisteren Whappo over "groot"nieuws ....er gebeurd geen hol.......geeft niks, we hebben een prima selectie maar kap dan met mooie verhalen over transfers.........Mag toch  aannemen dat "Steijn"   niet het grote nieuws is. :P

0
Vrijdag 28 januari 2011 om 17:41 uur

Kees

Net het stukje van Van der Brom op adofans gelezen. Als het klopt wat met name in het laatste stuk staat dan maar een advies aan Van der Brom: lekker meteen opzouten en nooit meer terugkomen.

 

Wat denkt die vlegel van een beginnend trainer wel om zo Van der Kallen en de rest moreel onder druk te zetten. Eindelijk zijn we bijna schuldenvrij en komt er een gezonde basis voor de toekomst. Totaal ongepast dat een passant via de media zijn scheur opentrekt.

 

0
Woensdag 26 januari 2011 om 19:48 uur

Aad

Duidelijk stukje van van den Brom op ADO-fans.

 

Het lijkt mij wel dat hij met dit stukje de druk op directie en van der Kallen wat wil opvoeren. Hij heeft het over "intentie om" en niet "concrete toezeggingen om" de selectie te versterken maar hij bedoelt natuurlijk wel degelijk het laatste.

John is een zeer goede trainer die weet dat deze selectie nu beter presteert dan normaliter kan worden verwacht. Er zitten nog steeds zwakke plekken in, zeker waar het de breedte betreft. Hij wil er dus betere spelers bij en dat kost geld. Salaris én in voorkomende gevallen transfersommen.

 

En dat laatste is nu het grootste probleem. Want dat is er, maar zeer beperkt en moet dus met verstand worden uitgegeven.

Ik kan mij voorstellen dat van der Kallen nu niet hard loopt om Kubik over te nemen. Zoals eerder hier opgemerkt is de Kubik van de laatste wedstrijden die hij speelde zeker niet meer dezelfde dan de Kubik die in het begin fris en vrij speelde en scoorde.

 

Een aantal mensen op deze box wil alles wat los en vast zit kopen. Ik ben blij dat ze bij ADO verstandiger zijn en zeer selectief de centjes uitgeven.

Ondertussen hoop ik wel dat ze de spelbepalende spelers kunnen behouden. Verhoek, Rado, Derijck en zeker Toornstra. En, sorry voor sommigen hier, maar Kubik en Bulykin vind ik vervangbaar. Al zou ik ze best willen behouden.

 

En we moeten met zijn allen maar niet meer reppen over Dost, Boerrichter of Scheurs. Dat soort spelers heeft beslist geen hekel aan ADO maar ze kunnen (voor de centjes) beter en dan hebben ze gelijk dat ze die pakken.

0
Woensdag 26 januari 2011 om 17:45 uur

ADO supporter Leidschenveen

Geldnood sponsor FC Utrecht

Vastgoedonderneming Phanos schort rentebetalingen aan zijn obligatiehouders op

26 januari 2011, 7:16 uur | FD.nl
Door: Vasco van der Boon

Het vastgoedconcern Phanos kampt met betalingsproblemen. Obligatiehouders van een vastgoedbeleggingsfonds bij Phanos hebben het laatste halfjaar geen, te laat of lager dan afgesproken rentes betaald gekregen. Phanos geniet bekendheid als shirtsponsor van voetbalclub FC Utrecht.

Ongeruste obligatiehouders van Phanos hebben zich vorige week verenigd in een stichting onder voorzitterschap van oud-ING-bankier Jan Holsboer. Ex-ABN Amro-bankier Rob Meuter staat hem volgens bronnen bij. Holsboer en Meuter opereren vaker als duo, zoals eerder bij Begemann.

'In verzuim gesteld'

Het trustkantoor ANT heeft namens obligatiehouders afgelopen week Phanos schriftelijk 'in verzuim gesteld' vanwege 'een aankondiging van renteopschorting' door het vastgoedbedrijf. Een woordvoerder bij ANT zei gisteren dat de situatie sinds die formele ingebrekestelling niet is gewijzigd.

Toen er nog geen problemen waren, heeft Phanos obligatiehouders het recht gegeven op een tweede hypotheek op het recreatiepark het Hof van Saksen. Het trustkantoor heeft die garantie vorige week ingeroepen vanwege de moeite die Phanos heeft om aan zijn rentebetalingen te voldoen.

Kroonjuweel

Hof van Saksen in het Drentse Rolde is het kroonjuweel van Phanos. Het mikt op de bovenkant van de binnenlandse recreatiemarkt. De bouw kostte destijds euro 110 mln.

Obligatiehouders staken euro 51 mln in dit park door in porties van euro 5000 geld te lenen aan Phanos-dochter Leisure Finance I nv. De naam van dit fonds is zeer recentelijk gewijzigd in Arkos. Phanos geeft geen antwoord op de vraag hoeveel mensen hierin beleggen.

Bijeenkomst RAI

Het Hof van Saksen is sinds 2007 operationeel. In 2008 maakte het Phanos Leisure Finance I nv hier een klein verlies op. Cijfers over 2009 en 2010 zijn er niet. Ook andere Phanos-dochters en het moederconcern hebben over de laatste twee jaar geen cijfers gedeponeerd. In 2008 decimeerde de winst van Phanos tot euro 1 mln op een omzet van euro 158 mln. Er stond een half miljard euro op de balans.

Afgelopen vrijdag zou Phanos bezorgde beleggers tijdens een bijeenkomst in de RAI informeren over een 'herstructurering' en 'herfinanciering' van het Hof van Saksen. In de oproep aan obligatiehouders rept Phanos-bestuursvoorzitter Geert Ensing van 'drastisch veranderde economische omstandigheden en de kredietcrisis' waardoor de financieringskosten van Hof van Saksen 'aanzienlijk' zijn gestegen en het exploitatieresultaat onder druk staat. Daarom schort Phanos de rentebetaling over het laatste kwartaal 2010 op. De bijeenkomst in de RAI is op het laatste moment geannuleerd. Volgens insiders omdat het probleem nog niet is opgelost. Phanos zegt dat het probleemfonds los staat van haar sportsponsoring. Gisteren meldde voetbaljournalist Johan Derksen dat Douwe Egberts de nieuwe shirtsponsor wordt van FC Utrecht.


Copyright (c) 2011 Het Financieele Dagblad
 

0
Woensdag 26 januari 2011 om 07:40 uur

ado-kenner

Haagse Roel schreef:

Nou niet gaan miereneukuh... die 1e goal van Duplan vond ik ook net ff mooier.........Over VI volgens mij de laatste maanden niets te zeiken, alleen maar positieve verhalen !!!

die vond ik wel verdiend mooier, maar sommige die erbij staan behalve een paar zijn meer toevaltreffers. Die van ons was samenwerkend scoren en ook nog gedomineerd gewonnen van een ploeg die de laatste wedstrijden 10 doelpunten had gemaakt waaronder 6 tegen twente. We zullen wel zien vanavond. Niet dat ik het een slecht programma vind hoor maar soms lijkt het wel dat een gelijkspel van bijv groningen tegen roda interresanter is dan ado die wint tegen utrecht. En toen tegen ajax kregen we 5 min dat ze erover gingen praten terwijl het toch de bijzonderste gebeurtenis was die speelronde.

0
Maandag 24 januari 2011 om 18:08 uur

Haagse Roel

ado-kenner schreef:

denk, maar niet dat ze bij vi veel aandacht gaan besteden aan het schitterende spel van ado, want utrecht vleminxch en de graafschap daar werd alleen over gepraat er zijn zelfs makkelijke schuivers als mooiere doelpunt gegeven dan die goal van vicento dus ja.

Nou niet gaan miereneukuh... die 1e goal van Duplan vond ik ook net ff mooier.........Over VI volgens mij de laatste maanden niets te zeiken, alleen maar positieve verhalen !!!

0
Maandag 24 januari 2011 om 17:58 uur

Yo

Ammi stelt ADO voor keuze: 'Optie of vertrek'


Ahmed Ammi speelde afgelopen vrijdag tegen sc Heerenveen (3-1 winst) weer eens in de basis bij ADO Den Haag. De rechtsback bezorgde trainer John van den Brom met een goede prestatie een luxeprobleem. Daarnaast brengt hij ADO er wellicht toe om de optie in zijn aflopende contract te lichten.
 

"Het is nu aan de trainer"

"Ik ben blij dat ik belangrijk heb kunnen zijn voor het team", aldus Ammi tegen Goal.com. "Ik heb twee ballen van de lijn gehaald en de assist gegeven op doelpunt Lex Immers. Mijn eerste taak was Oussama Assaidi uit te schakelen en ik denk dat dat goed is gelukt. Ik heb het de trainer moeilijk gemaakt. Ik speelde aan het begin van het seizoen goed, maar raakte toen geblesseerd. Toen is Ramon Leeuwin in de ploeg gekomen en de trainer liet hem staan. Volgende week zijn Kubik, Kum en Bulykin weer terug. Danny Buijs en ik stonden voor de winterstop reserve, maar vandaag maakte Buijs een doelpunt en speelde ik een goede wedstrijd. Ik ben benieuwd wat de trainer volgende week doet. Het is nu aan de trainer."

"Hoog bedrag"

Ammi speelde zes seizoenen voor VVV-Venlo en verhuisde na een jaar bij NAC in 2008 naar ADO. Zijn contract in Den Haag loopt na dit seizoen af en onderhandelingen over een nieuwe verbintenis liepen vooralsnog vast. "ADO heeft een optie om mijn contract met één jaar te verlengen. Die optie levert mij in principe een hoog bedrag op", aldus de verdediger. "In de winterstop hebben we gesproken en toen boden ze me een lager contract voor twee jaar aan, buiten die optie om dus. Maar ik drie jaar hard gewerkt voor die optie. Dus ik heb gezegd dat ik dat niet doe. Ik ga niet voor minder voetbalen natuurlijk. Als ze met mij verder willen, moeten ze die optie lichten."

Vrienden

"Nu moet ik wachten of de club alsnog de optie licht", vervolgt Ammi. "Als ze dat niet doen voor ik dacht 1 maart of 1 april ben ik transfervrij. Dan kijken we wel waar we terecht komen. Ik heb overal mooie jaren gehad, bij VVV, bij NAC en bij ADO. Ik wil elke club helpen, maakt niet uit waar. Het is in principe mijn laatste seizoen bij ADO en dat hoop ik mooi af te sluiten. Ik denk dat we nog heel ver kunnen komen. We hebben een fitte en goede groep en zijn allemaal vrienden. Dat is de kracht van dit ADO."
 

0
Maandag 24 januari 2011 om 12:39 uur

FC Den Haag!

<FCDH> schreef:

Ze hebben hoop schuld en ik geloof echt niet dat ze verhoek voor 2 miljoen laten gaan? minimaal 5 miljoen hij word gezien als een van de betere spelers van de eredivisie daar zit een mooi prijskaartje aan vast

Volgens mij hebben ze de laatste jaren idd negatieve cijfers maar toch nog altijd een positief eigen vermogen...

 

Ze zullen dus zeker de komende periode moeten gaan bezuinigen op salarissen etc. (zoals zoveel clubs). 

 

Er zal echter zeker voldoende geld aanwezig zijn om te investeren en Verhoek te kunnen aantrekken. Of het verstandig is om zoveel geld uit te geven aan nieuwe spelers als je al jaren negatief draait is twee....

0
Zondag 23 januari 2011 om 18:57 uur

Advertentie

Bubbles

In de laatste week van de transferwindow worden vaak veel transfers alsnog afgehandeld.

0
Zondag 23 januari 2011 om 16:35 uur

zuid tribune

Hallo 010, mogen wij jullie aanbidders van het goddelijke voetbal éénmalig aanbieden om gebruiken te maken van ONZE halve seizoenskaartactie. Uiteindelijk ben je binnen 20 minuten in ons staadion en kun je de laatste restplaatsen vullen !

 

0
Zaterdag 22 januari 2011 om 23:28 uur

Nu online

ton, Erik070, Eeuwig Den Haag, Tante Wil, MikeDH, Aad en 146 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Morgen om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24