Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

JB

Bert schreef:

Ik zeg niet dat je geen visie mag hebben. Maar een klein beetje positiever mag wat mij betreft wel. We kunnen allerlei doemscenario's uit de kast halen maar dat heeft weinig zin.

 

VD Kallen laat vooralsnog zien een uitstekend beleid te kunnen voeren wat mij ook verbaast.

 

Degene die vooraf had gezegd dat we in de winterstop 8e zouden staan zou in een dwangbuis opbeborgen worden.

 

Je denkt toch niet dat VD Kallen al onze kroonjuwelen (Immers, Toornstra, Verhoek, Kum en Derrijck) gaat verpatsen. Daar zal dan stevig voor betaald moeten worden wat ons in staat stelt andere spelers te halen (bv Koolwijk of VD Heijden)

 

Bulykin en Kubik zijn helaas geen eigendom. Toch zal VD Kallen er alles aan doen om dit tweetal te behouden.

 

Dat Rado weggaat is doodzonde maar het gaat mij tever om te zeggen dat dit een leegloop van spelers inluidt. Laten we hopen dat Rado zijn contract uitdient tot einde seizoen. En in een halfjaar kan hij ook nog tot inkeer komen.

 

Ik zie niet zo snel weer rellen ontstaan. En als ze ontstaan kunnen wij dat niet voorkomen door hier de verwachtingen proberen te temperen.

 

Verstandige reactie Bert!

 

En die radiostilte tegenwoordig bij ADO?

Is het laatste jaar altijd alleen maar goed nieuws uitgekomen.

 

Laten we inderdaad niet vergeten dat Radoslavljevic een dertiger is.

En wie weet wat voor noten hij daarom op zijn zang had?

Misschien wel een contract met stevig salaris voor 3 of 4 jaar.

 

En hoe lullig ook, ik denk dat bij vd Kallen dan het Rankovic-lampje is gaan branden en dat hij zulke risico's niet wil nemen.

 

Het worden sowieso drukke tijden op het ADO-kantoor als je ziet dat alleen van Verhoek, Immers, Kum, Derijck, Leeuwin, Zwinkels, Supusepa, Vicento (allemaal 2012) en Toornstra (2013) de contracten niet aflopen!

Alle andere spelers hebben een contract dat aan het einde van dit seizoen afloopt!

0
Donderdag 23 december 2010 om 15:30 uur

marcellino

zo de winterstop is begonnen.

 

Den haag op plek 8 wie had dat kunnen denken.

willem2 thuis maar gauw vergeten.

 

op naar de tweede helft van het seizoen.

 

Wat ik al langer dacht blijkt uit te komen.

de spelers die we graag willen behouden zijn niet te houden.het is te hopen dat rado ook na de winterstop bij ons voetbald want de kans dat hij nu bij een andere club wel gelijk een jaar contract kan krijgen met het bedrag wat hij graag wil hebben is groot.Toch jammer als je weet dat hij graag bij ado had willen blijven en zelfs zijn gezin wou laten overkomen naar den haag(heeft den haag gewoon geen geld!!!!)

 

Bulykin tsja als rado niet te houden is hij zeker niet.

raken we Immers kwijt of Verhoek

en Kubik!!!,het is te hopen dat Kubik zijn oude vorm weer gaat terug pakken want de laatste wedstrijden was het niet best ,met de wedstrijd tegen willem 2 als dieptepunt.

 

Zijn we niet iets te vroeg geweest met spelers afschrijven en roepen dat alleen de eerste 11 het moeten doen.

Jordy brouwer leuke voetballer maar heeft het nergens waar gemaakt en is nog te jong om een elftal te dragen,Nijland zie ik niet komen zeker niet nu reis gebleseerd en affelay is vertrokken.

 

Ik hoop dat we de laatste 16 wedstrijden het met het zelfde elftal kunnen doen en dat we niet te veel spelers gaan verliesen anders denk ik dat dit jaar weer een hoogtepunt word en moeten we weer een lange tijd wachten voordat we het weer mogen mee maken.

 

0
Woensdag 22 december 2010 om 11:26 uur

Haagse Roel

Johannes schreef:

Het is moeilijk hoor: alle spelers willen als ze goed presteren meer verdienen. Zijn we net (bijna) financieel gezond, moeten we daar dus pijnlijke beslissingen gaan nemen. Hoe hard het ook is: je kan nu niet veel te veel gaan betalen aan dertigers als Bulykin en Rado. Dat doet pijn maar het is zo. Laten we ervan genieten zo lang ze voor ons spelen... Zij verdienen het absoluut om het beste salaris te krijgen binnen de selectie van ADO, maar als je onverantwoorde risico's moet gaan nemen om ze te kunnen houden... helaas. Ja, dat doet pijn.

Het geeft aan hoe belangrijk scouting en jeugdopleiding zijn! Er moet nu heel snel een schaduwlijst komen/er al zijn.

 

En over Immers kunnen we kort zijn: enorm waardevol voor ons team. Verovert ballen, geeft strakke passes, loopvermogen, kan scoren, longen als een paard. Die ga je zo hard missen... Niet laten gaan!

 

Johannes , ben het met je eens , behalve je laatste alinea .

 

Begrijp me niet verkeerd, ik vind Immers best waardevol , maar niet onvervangbaar. Die  Championsclub hebben, als ik JD mag geloven, meer geld uit de TV gelden in Engeland dan de topclubs bij ons....kortom er is geld. Als men een paar miljoen voor Immers wil neertellen dan moet dat maar, leuk vind ik niet het niet maar als je realistisch bent moet je hem laten gaan. Voor het ontvangen geld kan je gedeeltelijk je financiën dekken en ook nog een waardige vervanger halen.....

0
Woensdag 22 december 2010 om 00:28 uur

DHFC070

nr 1 CL

nr 2 Voorronde CL

nr 3 laatste voorronde Euro League ergens tegen een Siberische tegenstander.

nr 4 t/m nr 7 play offs voor tweede voorronde Euro League ergens in Wit-Rusland.

Zoiets is het volgens mij. En als de bekerwinnaar bij de eerste zeven weet te eindigen gaat plaats nummer 8 op de ranglijst ook meedoen aan de pleeoffs. 

0
Dinsdag 21 december 2010 om 22:14 uur

Kees

De financiën worden steeds belangrijker in het betaalde voetbal en zeker dat je je financiële huishouding in orde hebt. NAC is het eerste slachtoffer met een punt aftrek in de eredivisie en er gaan er nog veel meer volgen. Clubs als Roda en NAC gaan nog hele zware tijden tegemoet. Die komen echt nog aan de beurt.

 

We zijn nu veilig en die laatste vijf a zes punten halen we echt nog wel binnen.

 

Met andere woorden: Toornstra, Buijs, Verhoek en Immers voor goed geld verkopen. Heb je nog 8 maanden om aan een nieuw elftal te bouwen en zijn we eindelijk financieel kerngezond.

 

ps Ik denk niet dat ik met deze shout mijn vriendenkring heb uitgebreid.

0
Dinsdag 21 december 2010 om 14:31 uur

ADODENHAAG

ADO Den Haag is op dit moment veel verder dan M´Brough, dat is een club die de laatste paar jaar alleen maar slechter is geworden en je komt daar niet bij een club waar geen druk staat. Hij kan veel beter bij ons blijven... enige reden waarom hij daar heen zal willen gaan is salaris. Naar de Barclays Premier League gaat Middlesbrough de aankomende 5 jaar zeker niet.

0
Dinsdag 21 december 2010 om 13:47 uur

Advertentie

Ruudje16

Bert schreef:

Dat was niet alleen gisteren bovendien is het een jongen die voor weinig onrust zorgt ondanks dat die al een tijdje op de bank zit.

 

Ik vind Ammi aan de bal niet wat beter ik vind hem veel beter. 

Terwijl hij vorig jaar een ramp aan de bal was.

Besluiteloos als de pest.

 

Kunnen we deze verbetering aan vd Brom toeschrijven ?

 

Net als Verhoek ???

(gaf in het verleden geen enkele voorzet op maat en z'n corners waren rampzalig)

 

Vond ook Buis de laatste invalbeurten beter dan vorige seizoen.

 

Gaan we de tweede seizoenshelft nog meer verbaasd staan?

Ik denk van wel !!!

0
Maandag 20 december 2010 om 01:50 uur

Kees

Dit is echt leuk om in januari te volgen op www.haaglandenvoetbal.nl en op tv:

 

ADO Den Haag gaat op trainingskamp naar Spanje, Haaglandenvoetbal is erbij!


De selectie van ADO Den Haag geniet momenteel van een korte vakantie tijdens de winterstop. Voorafgaand aan de tweede helft van de competitie gaat de selectie op trainingskamp naar Spanje. Haaglandenvoetbal zal de selectie op deze website en op TV op de voet volgen.

Na de jaarwisseling melden de spelers van ADO Den Haag zich op 3 januari weer voor de eerste training. Aan het einde van de die week (vrijdag 7 januari) vertrekt de selectie van trainer John van den Brom voor een trainingskamp van een week naar het Spaanse Estepona, vlakbij Marbella.

Haaglandenvoetbal.nl en TV zullen ADO die week op de voet volgen. Een équipe van vijf man (cameramensen, editors, een fotograaf en verslaggevers) vliegt mee met de ADO-selectie naar Zuid-Spanje.

Op deze website dagelijks het laatste nieuws, interviews, een dagboek en veel foto´s. Maar ook Haaglandenvoetbal TV brengt dan dagelijks een programma van een kwartier, met beelden van de trainingen, interviews met spelers en technische staf, de businesscorner (wat doen de meegereisde businessleden zoals in Spanje?). Dat programma is dagelijks niet alleen te zien op Haaglandenvoetbal TV, maar ook na zes uur ´s avonds via de regionale TV-zender InfoThuis. Dat betekent natuurlijk een geweldig bereik!



 

0
Zondag 19 december 2010 om 21:23 uur

K.B

Voetballend was het de laatste 5 weken moeizaam tot slecht, maar daar staan 15 wedstrijden tegenover waar je de 29 punten al verdiende maar niet kreeg.

 

0
Zondag 19 december 2010 om 18:29 uur

ADODENHAAG

Aad schreef:

Nou Kees, ik zal mijn gedachten daarover met jou en de andere shouters delen. Het is tenslotte bijna Kerstmis en dan is delen bijna een noodzaak ;)

 

Wat betreft de eerste lijken mij zaken te doen tenzij Ling andere plannen met hem heeft.

Bulykin en Rado zijn zeer problematisch. Bulykin heeft (nog) een transfersom en beiden vallen behoorlijk buiten de salarisnorm van ADO.

 

Brouwer mag geen probleem vormen. Liverpool wil van hem af en hij lijkt mij nog geen grootverdiener.

 

Gezien mijn opmerking over Rado en het feit dat ik Rankovic nooit meer zie terugkomen op het niveau dat hij in de erdivisie zou moeten hebben zie ik Buijs gewoon blijven.

 

Verhoek heeft denk ik zijn langste tijd bij ons gehad. Ik zie hem tijdens de winter nog niet vertrekken maar aan het eind van het seizoen is hij weg. Wat ik je (John van der) Brom;

 

Immers is een apart geval. Als hij al vertrekt is het naar de serie C omdat hij bij zijn ouders wil zijn. Voor de rest zie ik niet dat hij voor welke hoger dan ADO te kwalificeren club een aanwinst zou zijn die tot kwaliteitsverbetering leidt. Hij is een hardwerkende speler die voor ons zeker waarde heeft maar dat is dan ook alles.

 

Het Elia-verhaal met aan ons toekomende percentages is erg vaag. Bovendien scoort hij weer voor de HSV dus komt zijn transferwaarde weer enigszins op peil en dan is het maar de vraag of er een club is die + 15 mio voor hem op tafel legt.

 

Pellatz is met de idee gekomen dat hij een meer dan redelijke kans had de eerste man te worden. Na 19 wedstrijden staat Coutinho nummer 2 in het CADD klassement en is hij voor Van der Brom onomstotelijk de vaste nummer één.

Komt Zwinkels terug dan zal Pellatz volgens mij aan het eind van zijn contract graag verdwijnen.

Wat dacht je van Zwinkels weg en Pellatz 2e keeper?

 

Verhoek vertrekt niet, anders voor een goed bedrag. Die Italiaanse clubs zijn bij Immers uit beeld, die gaat al helemaal niet weg. Buijs wilt graag blijven, hij wilt niet naar een andere Eredivisieclub heeft die ook aangegeven die maakt het seizoen bij ons af.

 

Rado maakt het seizoen af en die kijkt dan of er betere aanbiedingen zijn, zo niet, dan blijft 'ie. Bulykin precies hetzelfde maar de kans dat hij een club vindt is groter dan Rado. Er is gewoon een grotere vraag naar spitsen dan controlerende middenvelders.

 

Brouwers, waarom zouden we daar niet uitkomen. ADO is het beste wat hij kan krijgen, hij moet zich in de kijker spelen anders komt hij nooit verder dan Haaglandia. Nijland, ik ben benieuwd.. geen idee hoe de gesprekken gaan. Maar het vertrek van Afellay zal niet een transfer in de weg moeten zitten.

 

Ik zal Zwinkels en Bosschaart aangeven dat dit hun laatste seizoen is in Den Haag!

 

We gaan het zien!

0
Zondag 19 december 2010 om 16:38 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 107 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25