Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Kees

DHFC070 schreef:

Toen ik die vent van Graydon in beeld zag met het Den Haag logo ging ik er eens even goed voor zitten. Eindelijk was het financiele beleid van mijn club aan de beurt. Waar weken achter elkaar clubs helemaal uitgepluist zijn met duidelijke tabellen en grafieken was het nu niet meer dan ow ze kunnen het hotel misschien niet betalen, jammer. 

 

Verder valt het me allemaal nog wel mee het negatieve gedoe over de A13. Derksen was het er niet mee eens maar daar was ook meteen alles mee gezegd. Je ziet duidelijk dat het imago al een stuk verbeterd is vroeger ging het er minimaal een week over en waren alle praatprogramma;s gevuld met politici die het even gingen afkeuren. Laat staan alle moraalridders in de maatschappij.

We hebben de schuld van 3.5 miljoen naar 2 miljoen teruggebracht.

 

Als je het positief benaderd hebben we dus vorig boekjaar een winst van anderhalf miljoen na belasting gemaakt. In recordtempo wordt de stevige schuld uit het laatste Jupilerjaar dus ingelopen. We liepen toen plus minus 7.6 miljoen achter.

0
Maandag 29 november 2010 om 22:16 uur

Kees

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

ADO begeert Kevin Strootman
ADO Den Haag zou graag Kevin Strootman van Sparta inlijven. De Haagse club is bereid daarvoor een aantal spelers in te ruilen.
Lees het nieuwsbericht

Het AD bracht dat ADO interesse heeft in Strootman, volgens Voetbalzone klopt er geen donder van. 

 

'Volgens Van den Brom heeft ADO geen interesse in Strootman'
Pascal Bosschaart is verrast door het gerucht dat hij door ADO Den Haag is aangeboden bij Sparta Rotterdam. De hofstedelingen willen Kevin Strootman overnemen en zouden Bosschaart, Lorenzo Piqué en Kai van Hese als ruilmiddel hebben aangeboden. Eerstgenoemde hoopt op duidelijkheid van zijn werkgever: “Ik weet nergens van”, zegt Bosschaart tegen SEG.

De dertigjarige middenvelder kwam dit seizoen toch al in dertien competitieduels aan spelen toe, maar John van den Brom zou liever Strootman willen hebben. Dat blijkt echter niet te kloppen: “Als dit het geval is, dan zou ik het zelf ook graag willen weten. Maar dat deed ik niet. Dus ben ik vanmorgen meteen naar John van den Brom gestapt om het bericht te checken. Hij verklaarde net zo verbaasd te zijn als ik. De trainer ontkende dat ik ben aangeboden. Sterker nog, volgens hem heeft ADO helemaal geen interesse in Strootman. Dan is voor mij de zaak verder gesloten.''

In het begin van het seizoen behoorde Bosschaart tot de vaste basiself en was hij zelfs aanvoerder, maar de laatste weken valt hij nog slechts in. “Als een ploeg wint, dan heb je weinig te zeggen als reserve. Maar toen ik speelde wonnen we ook. Daar heb ik met de trainer over gesproken. Ik zal niet zeggen dat ik mijn reserverol van dit moment nu ineens prettig vind, maar het gesprek heeft wel voor iets meer duidelijkheid gezorgd. Ik blijf hier voor mijn kansen gaan.''

 

0
Maandag 29 november 2010 om 17:44 uur

fcthehague

Haagse Roel schreef:

Ik ben niet in de gelegenheid om de jeud te gaan bekijken maar de ( korte) inbreng van Vicento en Antonia in het eerste elftal vond ik platgezegd klote !!!. Heb je helemaal niets aan momenteel.......

 

Is geen waarde oordeel , die jongens hebben misschien best potentie maar nu zker niet.

 

Enige verschil is wel dat ze meestal pas in de laatste minuten mee mochten doen. Ik zou Antonia wel eens een hele helft willen zien.

0
Maandag 29 november 2010 om 17:24 uur

marcellino

Ooievaar schreef:

Ja hij's fijn. Jouw zwager is een modelprof, en wordt door de hele wereld verkeerd begrepen. Brom is een onbetrouwbare prutser die zijn afspraken niet nakomt. De vorige trainers ook niet trouwens.

ADO is zijn club, en hij leeft als een modelprof om de club te helpen. Indien hij onverhoopt niet meedoet, dan is hij ontzettend blij als er gewonnen wordt, al weet hij dat naar mijn smaak wel erg goed te verbergen.

 

Overigens wijt ik de nederlaag van vandaag niet aan Ricky, maar is hij absoluut niet diegene die de boel op sleeptouw neemt. Dat is geen ontrust stoken, maar een constatering. Ik had het graag anders gezien, maar het paard van de schillenboer wint nu éénmaal geen concours hipique(...)

Maar wat doe je als de parden ziek zijn en je hebt alleen het paard van de schillenboer,

 

Je praat hier zo of den haag 24 profs heeft die gelijk waardig zijn.

ik denk dat de groep 15 a 16 spelers bevat die mee kunnen draaien op het niveau waar ze nu spelen.

 

volgende week is dereijck en verhoek er niet bij.

Met verhoek mis je dan toch iemand met een goede pass en de laatste tijd goed in dode spel momenten.

 

Je kan Antonia of Ammi daar neer zetten.Maar allebij zijn deze spelers blind en gaan meer voor de aktie dan dat ze de bal voorgeven.

 

Wie stel je dan op!!!!

Ik denk dat het toch ricky word

en je hebt gelijk ricky neemt de boel niet op sleeptouw want dat zijn zijn kwaliteiten niet daar hebben we immers,toornstra en rado voor,dat is ook de taktiek die we nu volgen en deze werkt.

 

Al was het tegen feijenoord leuk om te zien dat als je tegen deze voetballers ook werk voetballers zet het opeens niet meer zo makkelijk gaat.

 

Je hebt ook kreatieve voetballers nodig en dat zijn verhoek en toornstra(in mindere maten)ricky is ook een creatieve voetballer.

 

tuurlijk hoop ik ook dat hij naar sparta gaat en dat strooman komt

Maar dat gaat niet gebeuren sterker nog ik denk dat het handelen van den haag om strooman los te kweken van sparta met het aanbieden van andere speler wel eens roet in het eten kan gooien dat ricky naar sparta gaat.

 

Want geloof mij er moet een middenvelder bij komen en als dat niet lukt is het helemaal niet zeker dat ricky weg mag.

 

v/d brom is niet gek en heeft niet voor niet uitgesproken dat hij helemaal niet wil dat hij weg gaat.

en jullie kunnen in kranten nog zoveel lezen dat hij dat wel wil maar het is gewoon niet zo.

 

Gelukkig is v/d brom een goede trainer en weet hij ook wel dat hij het niet met de 11 spelers kan blijven doen je hebt er minimaal 18 nodig en die hebben we nu nog en eens, buijs,ranckovic,ricky,ammi,pellatz,bosschaard kom je op 17 en de rest is gewoon nog niet goed genoeg.

 

0
Maandag 29 november 2010 om 10:39 uur

Haagse Roel

Bert schreef:

Ik vind het ook niet erg slim. Je benadeelt weer je club maar bij de HCF zijn ze met hogere doelen bezig. Die gasten snuiven teveel en zijn nauwelijks voor rede vatbaar.

 

Kijk dat we verliezen tegen 010 had ik al voorspeld. Derrijck wilde duidelijk zijn oude club geen pijn doen.

 

En met lachebekje Buijs heb ik het ook wel gehad. Voor wat betreft die boeren weet ik alles van Roel.;)

Nou ik had het niet voorspeld.....Zoals ik al eerder aangaf vanavond vond ik DH, ondanks dat ze niet goed speelde, qua voetbal veel beter als F'noord.

 

Je geeft twee goals weg en scoort zelf niet ( Buly & Kubik) tsja  dan kan je verliezen..

 

Het feit dat 40.000 man in de Kuip met samengeknepen billen de laatste 10 minuten zitten zegt genoeg over de stappen die we maken.

 

Brom zit dit niet lekker.....en terecht !!! Ondanks de schorsingen van Derijck en Verhoek reis ik komende zondag met alle vertrouwen weer naar die mooie stad...................

0
Maandag 29 november 2010 om 00:00 uur

langepino

rien1 schreef:

Gelukkig zijn de wedstrijden in Europa na juni 2011. Dus vakantiegeld is dan al binnen.

als we morgen winnen en met willem2 als laatste wedstrijd thuis doen we denk ik hele goeie zaken!!

0
Zaterdag 27 november 2010 om 22:47 uur

ADO supporter Leidschenveen

Kees schreef:

Inderdaad en als Excelsior wint komt alles dicht bij elkaar. Willem 2 wordt laatste, VVV daar boven als nummer 17 maar wie wordt nummer 16. In deze competitie heb je misschien wel 35 of 36 punten nodig om te overleven.

 

Maar ja, dat dachten we vorig jaar ook op een gegeven moment en toen bleef men onderin verliezen.

Goed punt, omdat WII zo weinig punten heeft, heeft de rest automatisch meer, communicerende vaten he. Ik denk ook dat je dit seizoen 35/36 punten nodig hebt om boven de laatste 3 te blijven.

Tenzij WII ineens het licht ziet en puntjes gaat snoepen, maar daar geloof ik niet in. Daar zijn ze gewoonweg te slecht voor.

Er is inmiddels een hele grote middenmoot, dus twee wedstrijdjes verliezen, en je gaat heel wat plaatsen zakken.

0
Zaterdag 27 november 2010 om 21:48 uur

Kees

super fc denhaag schreef:

het lijkt wel of dit weekend alle ploegen dichter bij elkaar komen op de ranglijst. met een overwinning doe je hele goeie zaken morge. en az is ook zeker niet onverslaanbaar. ik zie het gunstig in, waar we met de winterstop kunnen staan.

Inderdaad en als Excelsior wint komt alles dicht bij elkaar. Willem 2 wordt laatste, VVV daar boven als nummer 17 maar wie wordt nummer 16. In deze competitie heb je misschien wel 35 of 36 punten nodig om te overleven.

 

Maar ja, dat dachten we vorig jaar ook op een gegeven moment en toen bleef men onderin verliezen.

0
Zaterdag 27 november 2010 om 21:24 uur

Advertentie

Bleek

Vincent schreef:

leer van een koe vind ik persoonlijk iets anders dan bont van een bedreigde diersoort..maar goed..

 

sentiment gaat boven principes blijkbaar.veel plezier ermee

 

bij v&d koop je ze trouwens voor 18.-- (zonder verzendkosten)

het geweten van de box is een beetje narrig de laatste tijd. Zou het te goed gaan met de club en de supporters dat hij hier niet meer de moraalridder kan uithangen. Ach ja moraal, principes, sentiment. Volgens mij ben je of voor of tegen het doden van dieren bedreigd of niet.. Zondag weer hopen op drie punten, of niet vincent?
0
Zaterdag 27 november 2010 om 15:39 uur

;)

Been gaat met Feyenoord vol op de aanval

Mario Been heeft zondag aanvallende intenties als hij het met Feyenoord opneemt tegen ADO Den Haag. De oefenmeester wil voor het vertouwen drie punten pakken en met zijn aanvallende stijl het publiek duidelijk maken waar het voor vecht.

Met Jerson Cabral in de basis in plaats van Ricky van Haaren kiest Been voor een extra aanvaller. De bedoelingen zijn duidelijk. "Wij spelen thuis voor ons eigen publiek. We willen onze supporters laten zien dat we voor maar één ding gaan en dat is de volle winst", zo zegt Been op het digitale thuis van de Rotterdammers.

Been hoopt met het aanvallende spel ook vertrouwen te winnen. "De laatste weken zie je dat we soms angstig voetballen. We moeten juist vrijuit spelen, dúrven voetballen", zo zegt Been, die het opneemt tegen de huidige nummer zeven van de Eredivisie. ADO staat negen plaatsen hoger dan Feyenoord. "Het zegt iets over de fase waarin wij zitten. En over ADO, dat het boven verwachting goed doet. Zij hebben een hechte ploeg, geven weinig weg en hebben daarbij een gevaarlijke voorhoede."

"We hebben respect voor de prestaties van ADO, maar hoeven zeker niet bang voor ze te zijn", zo vervolgt Been zijn verhaal. "We hebben alle vertrouwen dat we zondag de drie punten in huis kunnen houden."

 

We gaan ze pakken ;)  lelelelelelle

0
Vrijdag 26 november 2010 om 19:41 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 54 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25