Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Ruudje16

Max schreef:

Kunnen we aub de discussie over de islam beeindigen! Je wordt er op elke site al mee doodgegooid.

Je hoort de laatste tijd weinig over de grasmat in de Arena.

Is dat lek wel al boven ???

0
Woensdag 17 november 2010 om 09:13 uur

Kees

Jong ADO 1-0 verloren voor de beker. Van de Vitesse/AGOVV site

 

Beloften bekeren door na zege op ADO Den Haag15-11-2010 20:24

Jong Vitesse/AGOVV heeft maandag 15 november de bekerwedstrijd tegen Jong ADO Den Haag met 1-0 gewonnen. Cagri Kodalak maakte de enige en beslissende treffer.

Twee weken geleden speelde de ploeg van Gerry Hamstra ook al tegen ADO Den Haag. De wedstrijd in Gendt eindigde toen in 1-1. Dat er vanavond een winnaar moest komen was door het bekeraffiche duidelijk. De Beloften plaatsen zich door de winst voor de laatste acht in het bekertoernooi.

Jong Vitesse/AGOVV - Jong ADO Den Haag 1-0 (0-0)
'65 Kodalak 1-0

Jong Vitesse/AGOVV
Sebastiaan van der Sman, Hayri Pinarci, Just Berends, Mourad Besselink ('82 Adnane Tighadouini), Raynick Damasco, Qendrim Gashi, Ted Heijckmann, Cagri Kodalak, Roy de Ruiter ('61 Gregory Viereck), Burak Tekay, Michael Vakalopoulos

Jong ADO Den Haag
Jarchinio Antonia, Joël Tillema ('80 Stanley Elba), Aleksandar Rankovic ('61 Leroy Resodihardjo), Danny Buijs, Christian Supusepa ('45 Ahmed Ali), Kai van Hese, Santy Hulst, Nico Pellatz, Serhat Köksal, Giorgio Achterberg, Roderick Gielisse


 

0
Maandag 15 november 2010 om 22:19 uur

Kees

Ooievaar schreef:

Kees is een integere vent, dus dus ben er van overtuigd dat dit een mistverstand betreft

Precies, zoals je je, wrs. onbedoeld, verschrijft. Een mistverstand. Het zat potdicht.

 

Het is zo leuk waar je ook komt. iedereen is positief over ADO op het ogenblik. Of het nu op je werk is, tv of de amateurvoetbalclub.

 

Ik was vorige week op bezoek bij iemand die in een revalidatie-oord zit. Heb ook nog een uurtje geluld met een van onze grootste sponsors, we praten samen altijd het laatste ADO-nieuws door, en die man knapte zienderogen op toen we het over Ajax-ADO hadden. Op dat moment beseften we allebei hoe belangrijk ADO toch eigenlijk is voor je gemoedstoestand. Vrijwel tegelijk gaven we het aan.

 

Daarom vind ik het ook zo mooi dat ADO nu ook op het sociale vlak zo aan de weg timmert. Er is geen club in Nederland, zelfs FC Twente niet, die zoveel maatschappelijke activiteiten ontplooit.

Ik zal hier een keer het lijstje publiceren. Is echt veel. Prachtig.

 

0
Maandag 15 november 2010 om 20:22 uur

super fc denhaag

Max schreef:

Ik heb de afgelopen jaren weet ik veel hoeveel spelers gepasseerd zien worden terecht en onterecht, goed en slecht beargumenteerd door de trainers. Maar het is steeds Ricky van den Bergh die via de media loopt te schoppen.

begrijp ook niet dat ie dat via een krant moet doen. ook al heeft ie gelijk, hij moet het gewoon intern houden. als ik ado denhaag was heeft ie nu zn laatste kans wel gehad.

0
Maandag 15 november 2010 om 19:02 uur

Ruudje16

Ferdy schreef:

Ik hoor dat Ricky 2 dagen schorsing heeft n.a.v. krantenartikel????

Wie niet horen wil moet maar voelen..................

 

2 dagen is 2 wedstrijden of 2 trainingsdagen ???

(dat laatste heb je hem niet mee)

0
Maandag 15 november 2010 om 15:56 uur

marcellino

Ooievaar schreef:

Als iemand dat doet dan ben ik dat wel Kees, ik ben daar uitermate verguld mee. Maar ik krijg nu z'on beetje de indruk dat we dit gepresteerd hebben ondanks Ricky, al doet hij zelf voorkomen dat we dit allemaal dankzij hem hebben bewerkstelligd.

 

Ik schreef een tijdje geleden dat ik geen fan was van Ricky, maar dat wel graag zou willen worden, omdat we daar allemaal wijzer van zouden worden. Dat gaat er niet meer van komen, Ricky heeft meer één belang en dat is het belang van Ricky zelf. Ricky is bij geen enkele club een volwaardige eredivisie voetballer geweest, dat ligt toch echt aan Ricky zelf. Dat hij gewend is aan jongens die hem naar de mond praten, waardoor hij in z'n eigen sprookjes gaat geloven, staat natuurlijk haaks op de werkelijkheid. Hij heeft een goede traptechniek, goede pass en overzicht, maar legt te veel risico in zijn spel, verdedigt niet of nauwlijks mee, en heeft altijd wel een momentje van kortsluiting, c.q. verstandsverbijstering om een imbeciele overtreding te begaan, waardoor we met 10 man komen te staan.

 

Brom zal best fouten maken, maar dat hij betere opties heeft dan Ricky dat heeft hij goed in de gaten. Ricky en Buijs ook z'on stokebrand, die moet je gewoon lozen. Zij hebben een negatieve invloed, de instelling van Ricky deugt niet en gaat dat ook niet doen. Al gaan sommigen hier op hun kop staan, Ricky laat je altijd steunen, Ricky is alleen geïnteresseerd in Ricky, Ricky en nog eens Ricky.

 

Van dat soort klanten heb ik mijn buik vol. Goede voetballers stellen zich zelf op, en mauwen niet over vriendjespolitiek of weet ik veel.

 

Vertel eens Ricky? hoeveel doelpunten heb je dit jaar gemaakt vriend? Tijd voor de grote schoonmaak dus. Beklaag jij je maar bij je vriendjes en jank maar verder in de pers.

 

Wij gaan omhoog Ricky, zonder jou buddy.

Beste Ooivaar

 

Ik vind ook dat het tijd is dat ricky wat anders gaat zoeken maar dat is toch niet het probleem.

 

Al je iemand uitlegt waarom hij op de bank beland ,en v/d brom dat ook openlijk op tv zegt.

 

en daarna in een zelfde geval anders reageerd dan is dat ongeloofwaardig.

 

Dat ricky weg moet en voor onrust zorgt ben ik met je eens ,hij had ook zijn mond hierover kunnen houden.

 

Maar ik blijf het jammer vinden dat als een speler van waarde kan zijn en dat hebben we de laatste wedstrijden gezien.

je hem niet duidelijk kan maken of het is de bank of het is vertrekken.

 

en ik en jij hebben dat uit v/d brom zijn mond niet gehoord

0
Maandag 15 november 2010 om 14:03 uur

dirk

Kees schreef:

Het levert deze week tenminste weer een pagina of 25 aan shouts op. Houdt de boel levendig.

 

Met al die afvallers in Oranje verwacht ik nog wel een uitnodiging voor Ricky. Je weet nooit.

 

Steekpass op Verhoek bij Ajax uit, voorzet op Immers tegen Utrecht. Hij is wel bepalend geweest.

Bulykin is ook acht keer bepalend geweest, toen hij niet geblesseerd was. Van den Bergh is best een leuke speler en heeft inderdaad de laatste wedstrijden verdienstelijk gespeeld, maar we moeten vooral niet vergeten dat hij tot dusver bij ADO vooral zijn mond en niet zijn voeten heeft laten spreken. Onderhand word ook ik zijn gezanik zat.

0
Maandag 15 november 2010 om 12:36 uur

Fransje

Ricky is een prima voetballer die bij Den Haag past. Heeft het hart op de tong en dat mag best, als hij daarnaast zijn voeten ook maar laat spreken. En dat laatste heeft hij gedaan in de afgelopen wedstrijden. Andere spelers klagen ook als ze niet worden opgesteld, logisch ook want je wil spelen als voetballer. Wij als supporters bepalen niet of er nu een relatiebreuk is, dat bepaald Brommetje wel en die ziet het beter als ieder ander op dit forumpje met zuurpruimen.

0
Maandag 15 november 2010 om 12:20 uur

Advertentie

Ooievaar

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Vd Bergh voelt zich gepiepeld
Ricky van den Bergh heeft in het AD weer eens zijn teleurstelling geuit. De middenvelder voelt zich in de maling genomen omdat hij tegen NEC op de bank moest plaatsnemen.
Lees het nieuwsbericht

Hij heeft nu definitief zijn eigen glazen ingegooid. Die jongen begrijpt het niet en gaat dat ook niet doen. Hij mag ontzettend blij zijn dat hij nog bij ADO selectiespeler is, want hij is één van de aanstichters van de ellende van afgelopen seizoen. Hij blijft voor onrust en ellende zorgen, en dat is nou het laatste waar we op zitten te wachten. Hier is geen excuus voor. Niet naar de pers gaan lopen jammeren, dat brengt het groepsproces in gevaar, en we hebben vorig seizoen gezien waartoe dat kan leiden.

 

Gelukkig hebben jongens als Immers en Verhoek eieren voor hun geld gekozen en daardoor hun carière een bijzonder sterke impluls gegeven. Ricky v.d. Berg kan in alle opzichten het huidige niveau niet aan, hooguit goed genoeg voor een ploeg als VVV of iets in die geest. Het middenveld zonder Ricky is natuurlijk beter af als met hem als basisspeler. Wie dat niet wil zien heeft het niet begrepen. Hij belemmert het functioneren van Toornstra, ik heb sterk de indrkuk dat die zich een stuk minder op zijn gemak voelt als v.d. Bergh meedoet.

 

Ricky kan van nut zijn als twaalfde, dertiende man, maar zou ook bij mij zeker niet in de basis starten. Hij geeft inderdaad af en toe, met name dat laatste een goede pass, maar zijn gebrek aan meeverdedigen valt me elke wedstrijd meer op, waardoor er druk ontstaat.

 

Groot voordeel van de hudige stand op de ranglijst is dat je nu al beslissingen kan nemen wie wél en wie niet te handhaven.

0
Maandag 15 november 2010 om 10:28 uur

Gustav

Ronaldo schreef:

Vanochtend weer eens stukje over meneer Van der Bergh in het AD. Hij voelt zich in de maling genomen door Van der Brom, volgens mij moet hij zich een keer gaan afvragen wie nu wie in de maling neemt. Onrust zoals vorig jaar kan gewoon niet meer, misschien dan toch maar de oplossing dat Ricky komende transferperiode naar Sparta gaat? 

Ik heb het ook gelezen, en mijn symphatie voor Ricky die toch eerst aangaf er weer voor te willen knokken, is weer bijna tot een nulpunt gedaald. Hij heeft de laatste wedstrijden goed gespeeld en door zijn prachtige passes hebben we belangrijke doelpunten gescoord. Maar hij vergeet 1 ding, het draait niet alleen om hem. Wat dat betreft heb ik veel meer waardering voor Bosschaart, die zou ook niet blij zijn, maar stelt zich wel op als een prof. Jammer van Ricky maar voetbal is een teamsport....

0
Maandag 15 november 2010 om 08:03 uur

Nu online

Aad, Erik070, GroenGeelHart070, Tuurke63, Superfan, keesvld, Joo070 en 73 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25