Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Ooievaar

Fransje schreef:

Als vd Brom aangeeft dat Ricky ook bijdraagt aan een goede sfeer in het team who the fuck zijn de shouters van clubachterdeduinen dan om anders te beweren?

 

Spreek zelf ook nog wel eens met spelers en ze geven allen aan dat de sfeer onderling gewoon goed is. De humor en het plezier is er weer. Ik kan zo 5 tot 6000 supporters aanwijzen die niets bijdragen aan de sfeer in het stadion, oprotten dan maar...lekker naar sparta? Nee toch, we hebben alles en iedereen hard nodig, we zijn er nog lang niet en een speler van het kaliber Ricky (hoe een lastige pain in the ass dan ook) kunnen we goed gebruiken.

 

Neem het allemaal niet zo serieus, jullie hebben er toch geen kijk op, en geniet van de goede momenten. Dit doen spelers en technische staf ook.

Bepaal zelf wel mijn mening vriend, jij bent één van de laatste die ik nodig heb om dat voor me te doen.

 

Overigens niet al te slim om te denken dat Brom gaat rondtoeteren dat die gluipdeken heel erg slecht ligt bij z'on beetje alle geledingen binnen de club. Dan raak je hem aan de straatstenen niet meer kwijt. Tel uit je winst.

 

Overigens interesseert het op mijn beurt weer geen hol, wat die slijmjurken om hem heen menen te moeten vinden van mensen die gewoon zeggen waar het op slaat hier op CADD. Dat zijn supporters van de club, niet van een onbetrouwbare, niet professionele miskleun.

0
Donderdag 25 november 2010 om 00:36 uur

Kees

marcellino schreef:

Ja dat klopt,maar het probleem is geld.

Hij wil inleveren maar niet ten kosten van alles.

 

Hij wil gewoon voetballen en hem maakt het niet uit waar.

 

Ik ben het trouwens eens met veel shouters dat het tijd is dat ricky gaat vertrekken,en dat hij het er ook zelf naar gemaakt heeft.

 

Maar iedereen vergeet wel eventjes dat v/d brom nooit tegen hem heeft gezegd dat hij nummer 12 of 13 was.

v/d brom heeft hem uitgelegd dat ricky geblesseerd is geraakt en het elftal daarna punten ging pakken,ricky is toen te kennen gegeven dat hij moet wachten op zijn kans en dat hij zich via de zelde manier moet terug vechten in het elftal.

 

Nou dat heeft hij gedaan iemand raakt geblesseerd ricky komt erin ze spelen tegen de top clubs goed en ricky was toen niet vergeten wat v/d brom tegen hem had gezegd.

 

Later is v/d brom daar op terug gekomen(en ik vind zelf ook terecht want immers doet het op dit moment beter)

 

Wat van der Brom wel had moeten doen is hem gewoon duidelijk maken dat hij nummer 12 of 13 is jammer genoeg heeft hij dat pas vorige week gedaan.

en daar kan je v/d brom wel iets in verwijten hoe je ook over ricky denkt

Van der Brom heeft inderdaad niet geheel logisch gehandeld in tegenstelling tot zijn eerdere uitspraken over een winnend elftal intact laten. De keuze van Van der Brom voor Bulykin en Immers terug naar het middenveld kan ik wel goed begrijpen.

 

Enerzijds is Van der Brom teruggekomen op een eerdere stelling en dat is knap, echter anderzijds heeft hij dat misschien niet goed gecommuniceerd naar Van der Bergh. Dat laatste kan ik natuurlijk niet beoordelen.

 

Tijdens de gehele voorbereiding was Van der Brom zeer lovend over Ricky en dat kweekt natuurlijk een bepaald verwachtingspatroon.

 

Ik hoop voor Ricky wel dat hij een andere club vindt want alles wat hij nu nog zegt wordt uitvergroot en dat lijkt me voor hem niet prettig want hij heeft zijn hart op de tong.

 

Voor ADO is het ook beter gezien de serene rust die er nu is. Zijn contract zou sowieso volgens mij toch niet verlengd worden.

 

Kortom: een win-win situatie vanuit een negatieve situatie.

0
Woensdag 24 november 2010 om 19:35 uur

ADODENHAAG

Rome schreef:

Wat ik in een paar spaarzame momenten van die Jordy Brouwer was gezien was niet echt denderend helaas. Je ziet dat ook dat zo iemand als Barazite die als een groot talent werd aangeschreven bij Arsenal nu ook weinig of niet bij Vitesse opvalt. 

Ik vind het trouwens ook niet enorm verstandig van John van den Brom dat hij veelal naar spelers op zoek is die hij al eerder onder zich heeft gehad zoals Supusepa en nu deze jongen. 

Nou, Chadli had ik er wel graag bijgehad!! John weet wel wat hij doet, hij gaat geen jongens erbij halen die niks kunnen. Leeuwin vindt ik een prima jongen voor erbij, doet 't de laatste weken prima.

0
Woensdag 24 november 2010 om 19:34 uur

Ooievaar

Ronaldo schreef:

Toch wel triest dat Mario Been, ook weer vandaag, Ado nog steeds vergelijkt met de ploegen als Willem II en VVV. Ik kan niet vooruit kijken naar komende jaren. Maar wat wel duidelijk is dat Ado nummer 6 van de eredivisie is en 010 richting de jupiler league aan het voetballen is. Ik zou zeggen John vol gas de drie punten binnen halen.

Mario - de volgende wedstrijd moet gewonnen worden - Gaat Heen. Prutser. Overigens is dat dekselse Feyenoord behoorlijk actief op de transfermarkt als ik de laatste berichten mag geloven.

0
Woensdag 24 november 2010 om 14:09 uur

rien1

Bert schreef:

Helemaal mee eens Aad. Om de woorden van die vriend van Alberto in dat GGH filmpje nog maar eens te gebruiken die Bulykin is een echte cult held binnen Ado aan het worden.

 

Kost wat het kost vasthouden.  Hiervoor zal het nodige uit de kast getrokken moeten worden maar dat moet dan maar. Sponsers benaderen! Afscheid nemen van grootverdieners of overbodige spelers . Ammi, VD Berg,Resodihardjo,Buijs, Supusepa,Zwinkels en wellicht ook Bosschaert ja sorry Kees. We moeten bovendien naar 25 man van de KNVB.

 

Heeft iemand er bij stil gestaan dat Verhoek en Immers wellicht een keer naar een andere club willen. Die zijn misschien nog moeilijker te behouden gezien hun leeftijd. Zeker als het buitenland lonkt. Zitten al weer aardig wat jaartjes bij Ado. Bij Immers speelt (zeker privé gezien) wellicht nog dat Italië verhaal wat na dit seizoen als hij zo blijft spelen wat logischer lijkt Voor onze Rus zijn sommige buitenlandse avonturen slecht bevallen die als wij behoorlijk betalen wellicht wel blijft. Bij een meerjarig contract kun je natuurlijk een lager salaris bedingen want dan biedt je hem ook meer zekerheid.

 

De eerste goede stap is al gezet met het positieve nieuws over Rado dat hij graag blijft. Als er een schaap over de dam is volgen er meerdere. Kubik? Laatsgenoemde is ook een soort idool aan het worden.

 

Verder gewoon spelers van het tweede overhevelen zorgen dat je verdediging  intact blijft met het centrum Kum/Derrijck.

 

En uiteraard ons loopwonder gatendichter Jens Toornstra.

 

Als je in de subtop zit moet je er maar blijven succes komt nooit te vroeg want nu kun je rustig doorselecteren en jongens als een Koolwijk en Boerigter rustig in het vizier houden.

 

The Sleeping Giant is volgens mij klaarwakker.

 

En komen ze dan nog geld tekort dan moet de prijs vd seizoenkaarten en de kaarten voor de verenigingen maar omhoog. Rustig zitten tijdens een wedstrijd zonder valiumtabletten is mij ook wat waard.

Mooi gezegd en helemaal mee eens!

Overigens vooral met de laatste 3 regels!

Iets met valiumtabletten, een 15e plaats, en 1 doelpunt voorsprong in doelsaldo op de nummer 16 in wedstrijd 34.  

0
Dinsdag 23 november 2010 om 21:26 uur

ADO supporter Leidschenveen

Halve Seizoen Club Card te koop


Vraag uw Halve Seizoen Club aan vóór vrijdag 17 december en kom gratis naar ADO Den Haag – Willem II op zaterdag 18 december aanstaande om 20.45 uur!
ADO Den Haag gaat op woensdag 24 november aanstaande van start met de verkoop van halve Seizoen Club Cards. Voor minder dan de helft van een normale Seizoen Club Card, kunt u er de tweede seizoenshelft bij zijn op uw eigen stoel in het stadion. En als halve Seizoen Club Cardhouder deelt u ook mee in alle voordelen die bij een Seizoen Club Card horen.

De voordelen, naast uw vaste eigen stoel in het Kyocera Stadion, op een rijtje:
• Géén prijstoeslag op de topwedstrijden tegen Ajax, Feyenoord en FC Twente
• Eerste recht op aanschaf van toegangskaarten voor mogelijke play-offs
• Voorrang op reguliere ADO Den Haag Club Cardhouders bij de aanschaf van toegangskaarten voor uitwedstrijden.
• 5% korting op alle ADO Den Haag merchandise in de officiële Fanshop
• Gratis lidmaatschap van Fan Club ADO Den Haag, de officiële supportersvereniging van ADO Den Haag (reguliere lidmaatschapsprijs € 20,-)
• Gratis toezending van het Fanzine (4x per seizoen)
• Een maand gratis fitness in de vestiging van Fit For Free in het Kyocera Stadion.

Download hier het aanvraagformulier.

Prijzen*



U kunt uw Halve Seizoen Club Card aanschaffen bij de afdeling Ticketing in het Kyocera Stadion op vertoon van een geldig legitimatiebewijs.

Openingstijden afdeling Ticketing
Maandag gesloten
Dinsdag 12.00 tot 19.00 uur
Woensdag 12.00 tot 18.00 uur
Donderdag 12.00 tot 18.00 uur
Vrijdag 12.00 tot 18.00 uur
Op wedstrijddagen is de afdeling Ticketing in het stadion gesloten.

Uw Halve Seizoen Club Card is geldig vanaf ADO Den Haag – sc Heerenveen op vrijdag 21 januari 2011, maar als u deze vóór vrijdag 17 december aanvraagt, mag u gratis naar de laatste wedstrijd voor de winterstop!

*Deze prijzen zijn gebaseerd op het aantal thuiswedstrijden na de winterstop.
 

0
Dinsdag 23 november 2010 om 19:16 uur

Advertentie

ADODENHAAG

<FCDH> schreef:

Laten we eerlijk zijn als jij bv 250.000 verdien lever jij dan 100.000  in? terwijl je een contract heb voor 250.000? nou sorry ik niet geloof me dat doen er erg weinig haha

Ben jij blind. Ik heb al 2x gezegd dat hij bereid is om in te leveren. En het is een 30-er. Nu wilt hij nog ff spelen, en niet nog 1 jaar geld verdienen. Trouwens, als hij dit jaar niet meer speelt, speelt hij nooit meer. Dat is 1x 250.000. Maar als hij nog 2 of 3 jaar kan spelen en 3 x 100.000 nog kan verdienen is dat meer dan dat hij in zijn laatste jaar zal verdienen.

 

Het is gewoon het beste voor hem om geld in te leveren en daar te gaan spelen. Al betalen wij nog 20% van zijn salaris, maar laat hem aub weggaan

0
Dinsdag 23 november 2010 om 14:59 uur

Ronaldo

Ik ben zeker de laatste die Ricky in bescherming wil nemen, maar toch enkele nuances in het verhaal. Wat er allemaal achter de schermen speelt is voor ons helaas niet duidelijk. Echter wel dat van der Kallen vorig seizoen ernstig teleurgesteld was in de bende van 5. En van der Kallen staat niet echt bekend als een slap figuur, dus Ricky kan in van der Kallen een geduchte tegenstandiger treffen. Daarnaast speelt het verhaal van Bully die Den Haag graag wil houden, tsja dan zet je deze speler zeker niet om de bank. Dan heb je zakenwaarnemer van Ricky nog, welke spelletje speelt hij? Hogere politiek, en dan de vraag kan Ricky deze poitieke kwestie wel aan? Wat wel duidelijk is dat Ricky lekker ergens anders moet gaan ballen, dat is voor hem en voor ons de beste oplossing.  

Einde verhaal!

0
Dinsdag 23 november 2010 om 12:55 uur

Gustav

Edwin schreef:

En weer in de pers.....

Ik herinner me, dat iemand bij de laatste keer zei, dat Ricky zo eerlijk was en een echte hagenees, want hij zegt het midden in je gezicht en niet achter je rug.

Dit bewijst dat hij al 2 keer achter de rug van VD Brom naar de pers is gelopen, en niets rechtstreeks in je gezicht doet.

Nu ga ik met vuur spelen, maar misschien had Atteveld toch wel gelijk om aan ze oren te trekken, want ook daar zal genoeg gespeeld hebben waar wij geen weet van hebben. De carrieres van Atteveld en Wetzel zijn m.i. mede door VD Bergh flink beschadigd, maar het ergste vind ik, dat dit allemaal schade aanbrengt aan de club waar WIJ allemaal van houden, FC Den Haag.

Misschien overtrek ik het allemaal, jullie corrigeren me maar. Maar deze jongen moeten ze gewoon met betaald verlof sturen, het financiele verlies maar nemen, want deze gozer stopt echt niet met het beschadigen van de trainer, de spelersgroep en directie en uiteindelijk onze club. Maar de slimste van het stel is hij niet, want het meest beschadigd zal hijzelf zijn.

Dat is wel jammer want de kwaliteiten heeft hij wel, maar doorzettendsvermogen en relativeren en zelfkritiek is iets wat hij helaas mist.

0
Dinsdag 23 november 2010 om 09:31 uur

mjd

 

Oproep Feijenoord-uit:

Kom 10:00 naar het supportershome. Zoals bekend is het komende zondag niet mogelijk om de uit-wedstrijd tegen Feijenoord bij te wonen. Triest maar waar.


Burgemeesters zwaaien te pas en te onpas met beperkingen en verboden, juist nu het relatief goed gaat met de supportersschares in Nederland in vergelijking met de afgelopen decennia. Ook bij FC Den Haag is het al jaren rustig, een incident daar gelaten. Komend weekend staat landelijk in het teken van protesten tegen de betutteling door de burgervaders. En laten wij nou net niet naar Rotterdam mogen..

Zondag moet het, net als tegen die enge club uit de hoofdstad, wederom een massaal feest worden voor de Haagse supporters. Ook nu weer kan de wedstrijd gevolgd worden in het supportershome. Ruim twee weken geleden ging het dak eraf, dus een herhaling van die sfeervolle dag is niet ondenkbaar. Al zal de vreugde bij een eventuele overwinning in de Kuip een paar niveau’s lager liggen dan de laatste massale bijeenkomst.

Voorafgaand aan de wedstrijd willen ook de supporters van de derde stad van Nederland van zich laten horen in het protestweekend. Uiteraard op een normale manier, zonder de club schade toe te brengen. Het laatste wat we nu willen, is aantonen dat de burgemeesters gelijk krijgen met hun betuttelingen.
Daarom het verzoek om 10:00 naar het supportershome te komen. Zorg ervoor dat je vlaggen, spandoeken, shirts, sjaals etc meeneemt. Alles wat met onze club te maken heeft moet mee, het moet een geelgroene zee worden. Behang je auto ouderwets met minitenue’s, sjaals, goengele linten aan je antenne, verzin het maar.

Gezien de grote collectie die iedereen mee moet nemen, is het een MUST dat je met de auto komt. We willen immers niet dat mensen straks met rugklachten rondlopen.

We verdienen meer vrijheden, zoals wedstrijden met eigen vervoer bezoeken waarbij we het maximale aantal kaarten aangeoden zouden moeten krijgen. In plaats daarvan krijgen we door Aboutaleb verdere beperkingen opgelegd.
In Den Haag hebben ze het wel begrepen, met bierverkoop en soepelere kaartverkoop als gevolg. In Rotterdam dus duidelijk niet. Een sfeervolle derby is vermoord, zonder steekhoudende argumenten. Niets doen is geen optie, dus we verwachten dat de Haagse supporters in grote getalen aanwezig zullen zijn!

Zondag 10:00 het supportershome, be there!


0
Maandag 22 november 2010 om 22:16 uur

Nu online

Tuurke63, keesvld, yesyes, jordydh070, Haagsekoerd en 77 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25