Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Ferdy

warmado schreef:

Ben zelf ook een fan van Ricky,  maar denk dat we op dit moment een discussie voeren die er niet is.

Maar als je kijkt dat hij nu zijn kans krijgt moet hij hem ook grijpen.

Maar vooral voetbalt hij tegen zichzelf. Met Immers op het middenveld hebben we veruit de meeste punten gehaald. En dat hebben we zeker niet alleen met werkvoetbal gehaald. We hebben een super uitstraling , spelen verzorgd positiespel en scoren veel.

Groningen(comp,) groningen(bk) Twente , akkka, hebben ons 3 punten opgeleverd, en al die wedstrijden speelde Ricky.

Hij moet gewoon nog fitter worden en goed trainen en niet lopen ouwehoeren. Het is betaald voetbal ze werk, dat motten wij ook op ons werk. Denk zelf persoonlijk ook nioet dat we v/d brom ze beslissingen in twijfel moeten trekken.

Zo veel fouten neemt hij niet.

 

 

Op naar NEK 3 punten

Het gaat mij erom dat je Ricky moet koesteren, vaak slecht (vorig jaar, met dank aan Atteveld) maar de laatste beurten van Ricky waren op en top...natuurlijk laat ie steken vallen..zo zijn er meerderen. Ricky geeft twee beslissende eindpasses, links of rechtsom is ie belangrijk. Er wordt m.i. domweg ged op m terwijl ie nooit de credits krijgt van sommige supporters.

Ik kan hier een hele uitgebreide 20 hoofdstukken durende verhandeling neerkalken maar voor mij blijft t geweldig dat ik me kan identificeren met een haagse gozer die ik halverwege de c1000 een hand kan geven en dat ie me ook te woord staat zonder enig kapsones. Ik hoef geen 84 buitenlanders bij ADO, liever middenmmoot dan met 84 Angolezen, Kenianen, Mexicanen en godbetere Uruguyanen in de Champiognen Liek!

 

0
Vrijdag 12 november 2010 om 23:33 uur

Edwin

Ferdy schreef:

Ricky in oranje!

Verguist, vertieft,vergalt,verneukt...Rick is van ons!

Een van de weinige écht haagse jongens die bij ADO spelen.

Count your blessings...Rick is ADO, ADO is Den Haag, Den Haag zijn wij. Identiteit is onbetaalbaar.

Afgelopen weken 2 winnende assists...stop eindelijk eens met Rick-bashen met z'n allen!

 

 

Deze discussie heeft niets met Ricky bashen te maken. Er wordt over zijn goede en slechte kanten gesproken en je moet toegeven, dat hij een hele tijd alleen de slechte kant heeft laten zien. Gelukkig gaat het de laatste tijd beter en laat hij eindelijk zien, dat hij van waarde kan zijn voor het elftal.

 

Dat hij uit Den Haag komt is vrij onbelangrijk. Het is misschien alleen meegenomen, omdat hij onze emoties beter begrijpt; zolang hij dat temperament niet te veel op een verkeerde manier op het veld laat zien.

0
Vrijdag 12 november 2010 om 21:52 uur

marcellino

oodh schreef:

Laat ik nou toch denken dat vdB alleen maar speelt omdat Bulykin niet speelt.. enne... volgens mij ging het zonder vdB en met Immers op het middenveld prima. Was toch geen werkvoetbal hè. Wat een onzin en dat van een kenner.

Dus jij vond het positie spel met Imeers op het middenveld beter.

Dan wil ik jou toch vragen met welke bril je kijkt.

 

volgens mij is het positie spel van de laatste drie wedstrijden top en dat vald zelfs op bij diverse tv progamma's,met de goal tegen ajax als goed voorbeeld.

 

Je hoort mij niet zeggen dat ik Immers op het middenveld slecht vind maar er wordt dan anders gevoetbald meer de lange bal.

 

ik neem aan dat je dat ook heb gezien.

0
Vrijdag 12 november 2010 om 14:03 uur

marcellino

ADOnieuwegein schreef:

Lees weer en hoop afzeik berichten op spelers. Ik snap dat niet zo goed. Ja ik maak mij er ook wel eens schuldig aan.....als het slecht gaat. Maar jongens we staan 7e en hebben gisteren weer kunnen zien dat we gewoon goed kunnen voetballen. En de 1 is fan van die speler en de ander weer van weer een ander...so be it!!!

 

Belangrijkste is dat we allemaal voor ADO DEN HAAG zijn en daar horen alle selectiespelers bij!! En wat al eens gezegt is: je hebt iedereen nodig, want er gaan straks schorsingen aankomen of weer blessures.

 

Ricky doet het niet slecht, alleen denk ik dat je met Immers op het middenveld meer loopvermogen hebt!! Maar zolang het elftal goed draait heeft een trainer weinig reden tot wisselen!!

 

Zondag wacht NEC weer en moeten de jongens gewoon er weer vol voor gaan. Als je daar 3 pnt pakt (en dat is mogelijk) dan doe je hele goede zaken. Ze moeten zowiezo die Belg ver van de goal houden, want dan moet hij te ver lopen en het is geen loopwonder. Wij krijgen kansen genoeg, dus het komt goed. Ik zeg 1-3

 

Dus met z'n allen er achter ongeacht wie er speelt.......Come On The Hague !!!!

We merken dat hier veel supporters zijn en weinig met voetbal verstand.dat is niet erg maar dan komen er wel eens reacties die kant nog wal raken.

 

Immers werkt zich een slag in de ronte en het lijkt dan vaak dat hij meerwaarde heeft voor het elftal maar daar vergissen we ons dus erg in.

 

Als je zegt dat je liever Immers dan Ricky op het middenveld hebt kies je dus voor werk voetbal en niet voor positie spel.

 

Ricky laat de laatste wedstrijden zien dat hij goed tussen de linies voetbald en daardoor altijd aanspeelbaar is(wat ook te zien is)daardoor is het voor de tegenstander moeilijk om vooruit te voetballen we houden dus druk op hun helft,dat hij dan ook vaak verkeerde passes geeft is ook niet raar als je het meest in balbezit bent van het hele elftal.

 

gisteren tegen Groningen was het ook duidelijk te zien toen Ricky eruit ging hun middenveld meer naar voren ging voetballen waar ook prompt het goal uit kwam.

 

Ik zeg niet dat het met ricky niet had gebeurd want ik had ook het gevoel dat hij er doorheen zat.maar het viel wel op.

 

verder moeten we gewoon constateren dat den haag goed voetbald het positie spel top is maar we nog niet volwassen en ervaren genoeg zijn om dit soort wedstrijden over de streep te trekken.(met sommige incidenten daar gelaten)

 

Ik denk als we dit elftal bij elkaar kunnen houden met achterin nog wat versterkingen draai je gewoon mee bij de eerste 6 en gaan we europa in.

 

 

 

0
Vrijdag 12 november 2010 om 13:43 uur

fcthehague

De spelers hebben gestreden als Leeuwen en van mij krijgen ze allemaal een voldoende. Pech is alles wat we hadden, maar ook Groningen had de winnende kunnen maken voor de pingels. Al met al hebben we de laatste 3 wedstrijden laten zien dat we gewoon voor de play-offs kunnen gaan spelen. Utrecht thuis gewonnen Joden uit gewonnen en als je de pingels niet mee telt Groningen uit een punt.

 

We zijn goed bezig in Den Haag en als we het team in de winterstop intact houden gaan er mooie dingen gebeuren.

0
Vrijdag 12 november 2010 om 08:08 uur

Johannes

ADODENHAAG schreef:

Ach ach ach, Toornstra slecht, Ricky goed. Wat lees ik hier...

 

Feit is dat de kansen niet benut zijn. Kubik had er 2 mogen maken, Verhoek had er 1 mogen maken. Dat die jonge jongen een pingel mist kan gebeuren.

 

Toornstra absoluut man of the match... die bleef maar rennen en bij alles betrokken. Echt ongelooflijk hoe veel hij verdedigt en aanvalt. Ricky had een paar passjes waardoor Groningen toch 3/4 kansen kreeg, maar daar kwam niks uit. Liever een Visser erin, dan een zeikende Ricky.

 

Coutinho, Derijck, Kum goed. Pique (te zwaar???) en Leeuwin matig.

 

Maar al met al hele redelijke prestatie. Ik hoopte alleen dat we scherper zouden zijn.

Helemaal mee eens!

De snelheid waarmee Jens speelt, beslissingen neemt, de goede pass geeft enz. is heerlijk om te zien. Ricky daarentegen blinkt uit in balletjes te kort of achter de man geven en dan liefst in de as van het veld waardoor de tegenstander zo door kan lopen. En dan nog zeiken bij een wissel?!? Hij heeft een basisplaats en NOG is het niet goed?? Ik zie aan de ene kant dat VdBrom het goed aanpakt met hem, aan de andere kant mag hij misschien ook een keer een oorvijg uit gaan delen. 1. de trainer bepaalt; 2. als je slecht speelt kom je in aanmerking voor een wissel; 3. als het je niet bevalt dan speel je lekker in het tweede (o nee, dat wil onze held ook niet).

 

Het was een smetje op een verder uitstekende prestatie, ik vond onze jongens echt zo hard werken en zoveel beter spelen dan in de laatste wedstrijd in Groningen! We love you Den Haag, we do!

0
Vrijdag 12 november 2010 om 08:01 uur

Haagse Roel

dirk schreef:

Doe ik ook Roel. Afgezien van de eerste tien minuten was de eerste helft minder, maar in de tweede helft en de verlenging was ADO gewoon beter. En met een van de shouters ben ik het volledig eens dat Immers grote vorderingen maakt. Eerlijk gezegd had ik nooit gedacht dat hij dit niveau ooit zou halen.

Misschien dat Jens even in de wachtkamer gezet moet worden. Inderdaad een prima ventje, maar vorig seizoen zo van de amateurs gekomen en inmiddels heel wat wedstrijden op het hoogste niveau gespeeld, inclusief Jong Oranje. Uitkijken dat hij zich niet over de kop draait. En die Van den Bergh moet eens ophouden met mokken als hij eruit wordt gehaald.

Dat laatste wilde ik ook net shouten hahah....vond hem trouwens wel weer aardig spelen die gekke Ricky. Echter gezien het spelbeeld een logische wissel....Immers een linie zakken en Buly erin. Ricky kan het op het middenveld op het eind dan niet meer belopen......

 

Die Kozak is ook een mooie hoor...Tegen Twente met een hamstringblessure alsnog scoren en nu vlak voor het einde van de reguliere speeltijd zo'n kans missen ;) Volgens mij kreeg ie de bal echter net iets achter zich aangespeeld, had ie de bal in de loop meegekregen had die Luciano dwars door het net geschoten......

0
Vrijdag 12 november 2010 om 00:28 uur

Advertentie

Ruudje16

supporter-noord schreef:

Beker, kortste weg naar europees voetbal. En dan nog zoveel amateur ploegen die er nog in zitten. Een gemiste kans.  

Liever afgelopen zondag verloren dan nu.

Die laatste zin van je snap ik echt niet.

Zeker met een naam als "midden-noord"

 

Jammer dat we aan het kortste eind hebben getrokken maar ik heb een fantastische avond gehad.

 

En als ik dan de studiocommentatoren van EL hoor zeggen dat we eigenlijk verdiend hadden te winnen en als de spelers van Groningen zeggen dat we zo'n goeie ploeg zijn dan gloei ik van trots !!!

0
Donderdag 11 november 2010 om 23:50 uur

krm

Counter. Kubik krijgt de bal -> Passt naar vrijstaande Bulykin, maar maait over de bal. Dat was de kans in de laatste minuut!

0
Donderdag 11 november 2010 om 22:33 uur

DenHaagFC

Komop jongens er zijn voor NEC Nijmegen uit nog maar 264 kaarten verkocht dat is natuurlijk veels te weinig.

NEC uit is een leuke wedstrijd. NEC heeft een mooi uitvak, de prijs is maar 3 tientjes en het tijdstip is mooi 14.30.

Vorig jaar onder Raymond Atteveld gingen wij met 10 bussen en nu hebben wij vorige week van Ajax gewonnen en gaan er maar 6 bussen.

Wij kunnen een mooie stap zetten om definitief in het linkerrijtje te blijven. Daarom is een vol uitvak van levensbelang.

Vandaag de laatste dag !

Kopen de kaarten voor NEC uit !
 

0
Donderdag 11 november 2010 om 15:17 uur

Nu online

Nees, Lellow, haagse jr, Max, Mr.070 en 129 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior/RKC
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26