Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

<FCDH>

marco schreef:

Grote sponsors liggen niet voor het oprapen (heb je gezien wat vvv op zijn shirt had?) en hebben geen binding met een club. Daarnaast hebben grote sponsors grote eisen (lees: nukken), kijk maar eens naar DSW.
De club is veel gezonder met een hoop kleinere sponsors dan met één grote. (beter is natuurlijk allebei)
Dus wees nou zuinig op die kleintjes!
de meeste shirt sponsors de laaste jaren bij den haag gaven volgens mij 600.000 per jaar? ik vindt ze moeten is een grotere proberen te vinden met de ambitie die den haag heb moet dat toch lukken?en dan heb ik het nog niet eens over de sponsornaam van het stadion laten ze is voor een tijdje de HTM proberen als shirt sponsor of holland casino als sponsor voor het stadion er moet er toch 1 te vinden zijn die ze naam wil verbinden voor een tijd?
0
Zaterdag 10 mei 2008 om 14:56 uur

langepino

fan schreef:

inderdaad en dan kan u gelijk een cc aanvragen bij de kassa`s!
sinds 2mei kan je geen cc meer aanvragen in het stadion!!!!!!!!!ben gister geweest.mijn vriendin wilde een cc aanschaffen!!maar is helaas niet mogelijk!! weer wanbeleid??????
0
Zaterdag 10 mei 2008 om 10:30 uur

HERE WE COME!!

Hague City Firm
9 mei

ADO DEN HAAG – RKC
Zondag 11 mei 14.30

Na het eindsignaal van de laatste met 2 - 0 gewonnen wedstrijd tegen VVV gebeurde ongeveer dit in het Aad Mansveld stadion: 

http://nl.youtube.com/watch?v=JUN96KzAlDM 

Dat was een imponerend gezicht.

Laat je bij de opkomst van de spelers voor het begin van de wedstrijd helemaal gaan en zorg voor een oorverdovend lawaai en spring mee met Midden Noord op de opkomst tune.

Oefen anders vast thuis.

Zorg voor de knikkende knieën bij RKC en zet ze voor de wedstrijd begint al op een achterstand.
Zorg er voor dat de adrenaline bij de spelers van jouw club uit hun oren spuit en zet ADO voordat de wedstrijd begint direct al op voorsprong.

They said it couldn’t be done….
BUT HERE WE COME!!!

WHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!

               The Hague fans - RKC
             !LOUDER THAN A BOMB!


Hague City Firm


0
Zaterdag 10 mei 2008 om 00:05 uur

kikoman

Informatie ADO Den Haag – RKC Waalwijk
ADO Den Haag speelt zondag 11 mei aanstaande (aanvang 14.30 uur) de eerste wedstrijd in de derde ronde van de Jupiler Play-Offs thuis tegen RKC Waalwijk. De kaartverkoop voor dit duel verloopt via alle TicketBox-verkooppunten. Er geldt een korting van 40% op toegangskaarten.
Toegangskaarten voor deze wedstrijd kunnen alleen worden aangeschaft door ADO Den Haag (Seizoen) Club Card-houders. Vanaf vrijdag 9 mei is het tevens mogelijk een extra toegangskaart voor een introducé aan te schaffen. De (Seizoen) Club Card-houder draagt de volledige verantwoordelijkheid voor het handelen van de introducé. De introducé dient bij de toegang tot het ADO Den Haag Stadion een geldig legitimatiebewijs te tonen.
In de aanloop naar dit duel is het niet mogelijk bij de afdeling Ticketing een ADO Den Haag Club Card aan te vragen. Supporters die vrijdag 2 mei of eerder een ADO Den Haag Club Card hebben aangevraagd, kunnen met hun aanvraagformulier en een geldig legitimatiebewijs een toegangskaart aanschaffen bij de afdeling Ticketing.
0
Vrijdag 9 mei 2008 om 18:19 uur

Jos

Cor Lems schreef:

Het gehele seizoen niet geweest en a.s. zondag wilt meneer ineens perse naar binnen. Sorry hoor, maar gedurende het hele seizoen is er naar mijn mening genoeg tijd geweest om eens een CC aan te vragen.

Kan me niet voorstellen dat je in bijna een jaar geen tijd hebt gehad om langs te gaan.
Aan het begin vh seizoen waren ze zelfs `s avonds open.

Beter lezen gast, is gewoon krankzinnig dat je een vrije dag moet nemen om in dat nieuwe geile stadion te kunnen komen kijken. 

Geldt voor mij ook, ben verder van Den Haag gaan wonen, maar door een bizar supporters beleid - kan me helemaal vinden in wat ene Roel hier verderop zei, mag je in een spagaat om een nieuwe cc te kunnen krijgen. 

Wist ook niet wat ik las dat je met een introducee mee naar binnen mag. Joepieee ze zijn wakker geworden.

Mogelijk met een nieuwe burgervader en het nieuwe aanstaande bestuur/ RVC kan je volgend jaar wel op een normale manier aan kaarten komen.

groen gele groeten

0
Vrijdag 9 mei 2008 om 18:00 uur

Storkie

Oja? schreef:

Je bent niet wijs dat je vrije dagen moet opnemen om zo`n kaart aan te laten schaffen.

Supporters zoeken wat om te zeuren. Een kaart aan laten maken stelt geen reet voor of je moet wat te verbergen hebben dat je niet zo`n kaart wil aanschaffen.

Bij de fotograaf laat je toch ook pasfoto`s van jezelf maken. Bij ADO Den Haag is het precies zo. Er wordt een foto van je gemaakt. Sommigen schijten in hun broek dat hun hele "criminele" verleden naar boven komt. Wat een onzin zeg.
Natuurlijk hoef je geen vakantiedag op te nemen maar het koste wél veel tijd en moeite.
Maar ook daar gaat het niet om. Ik denk dat iedereen wel een keer in staat is zo`n ding te laten maken en als je m eenmaal hebt gaat ie een tijd mee. 
Het gaat mij er om dat dat ding gewoon niet werkt. Met dat ding zou je kunnen gaan betalen..... lukt (nog) niet. Met dat ding zou het er veiliger op worden....... oja? Hoedan? Met dat ding zou je snel binnen kunnen komen...... ligt eraan wat je snel noemt. 
Kortom, allemaal mooie verkooppraatjes geweest van de leverancier (ik zie t nog staan in de Haagsche C: " CSI in het ADO stadion") maar weinig waarheden.

Kunnen we die handel niet gewoon verkopen aan een of andere buitenlandse club?
0
Vrijdag 9 mei 2008 om 17:52 uur

pipo

Fransje schreef:

Je vraagt van Den Haag een bepaalde bereidheid maar je zegt zelf niet bereid te zijn een halve dag vrij te nemen om je `grote liefde` live te kunnen volgen. 

Wie denk jij nou eigenlijk te zijn dat je alleen kan nemen en niet geven?

wat een onzin. voor regels zijn uitzonderingen uitgevonden. die hele kaart regeling is al onzin, al sje dan niet bereid bent om mee te denken aan iemand die overduidelijk zelf er ook niks aan kan doen....
wil je dat stadion nou weer eens vol? wil je dat mensen het gevoel hebben dat ado ze graag ziet komen? dan moet je vooral zo bezig zijn
0
Vrijdag 9 mei 2008 om 17:12 uur

Der Rudy

Heb goeie herinneringen aan het Zuiderpark. Een stadion met sfeer dat historie uitademde. Dat ligt nu achter ons. Nu spelen we in het Forepark. Heb afgelopen wedstrijd voor de variatie aan de overkant gezeten. Met zicht op de lange zijde waar iedereen stond, vrolijk was en de groen-gele kleur werd (uit)gedragen. Geweldig genoten. Wat een feest, van de 1e minuut tot de laatste minuut. Bedoel er mee te zeggen dat we weliswaar opnieuw moeten beginnen maar we zelf de sfeer bepalen. Natuurlijk weet ik ook wat er allemaal mis is gegaan en nog steeds huile is. MAAR WIJ ZIJN HAGENEZE, EN WE LATEN ONS DOOR NIEMAND DE LES LEZE! Aanstaande zondag gaan we weer een feestje bouwen. Komt allen!
0
Vrijdag 9 mei 2008 om 16:30 uur

Advertentie

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Fansupport: Kom massaal in het geel en groen
Fansupport doet voor de komende ontmoeting met RKC een oproep om massaal naar het stadion te komen.

Lees het nieuwsbericht
0
Vrijdag 9 mei 2008 om 16:21 uur

OPROEP AAN IEDEREEN MET EEN GEEL GROEN HART!

Kom massaal naar FC Den Haag-RKC
Fansupport doet voor de komende ontmoeting met RKC een oproep om massaal naar het stadion te komen. We hebben ondanks een seizoen met een hoop tegenslagen alles in eigen hand om te promoveren naar de eredivisie. Kom daarom dus zondag allemaal naar het Aad Mansveld Stadion en neem zoveel mogelijk vlaggen mee en draag zelf zo veel mogelijk geel groen. Laten we er met elkaar helemaal voor gaan en onze helden de eredivisie in schreeuwen.

0
Vrijdag 9 mei 2008 om 13:08 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 137 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Morgen om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26