Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Aad

Een ding mag duidelijk zijn: De sfeer tussen de spelers onderling is om te snijden. Ze kijken elkaar aan of ze elkaar willen vermoorden. En hoe Immers en Atteveld elkaar aankeken ...... De lijm die een trainer moet zijn is volkomen uitgewerkt. Ik heb sterk de indruk dat de spelers de polonaisse lopen als Atteveld gaat.

0
Zaterdag 19 december 2009 om 21:18 uur

<FCDH>

Mike schreef:

Waarom moeten we in godsnaam een Haagse trainer?

Alles wat Haags is en teruggehaald is is mislukt!

We hebben een moderne trainer nodig, geen fossiel. Geen Arie Haan, Ruud Krol, Thijs Libregts, Theo Verlangen oid.

Gewoon iemand met een goede staat van dienst en een ervaring waar iedereen tegenop kijkt.

welke trainer zou jij nemen wotte toch niet hopelijk?

0
Zaterdag 19 december 2009 om 21:12 uur

g

Bert schreef:

Ik hoop op Jan Everse iemand zonder binding met de haagse regio

 

Een buitenstaander zorgt vaak voor een frisse wind.

Gaat heen met je Everse. Die man heeft twee keer kans gezien om FC Zwolle in de midenmoot van de bierliga te houden. Dat lukt ons zelfs zonder trainer.

 

En vergeet niet dat Everse vorig jaar ook al een keer door Zwolle aan de kant is gezet, maar moest worden teruggenomen omdat ze niet helemaal duidelijk hadden geformuleerd wat de reden van zijn ontslag was. Maar als je naar die man kijkt, zie je iemand die vooral zichzelf heel belangrijk vindt. En daar hebben we er wel genoeg van bij de club.

0
Zaterdag 19 december 2009 om 21:09 uur

Mike

g schreef:

We hebben misschien grotere namen dan Willem II, Sparta, Heracles, RKC, VVV.

Maar dat zegt helemaal niets over de kwaliteit.

Momenteel is het kwaliteitsniveau tot onder het nulpunt gedaald.

Je kunt over kwaliteit discussieren maar als het beste in onze gasten boven gehaald zou worden, en een goede trainer kan dat hebben wij wél meer kwaliteit.

0
Zaterdag 19 december 2009 om 21:08 uur

Mike

<FCDH> schreef:

nee bert ik denk dat we maar is een zeer ervaren trainer moeten neerzetten?anders is everse wat geen slechte is ook over een jaar weer weg?de mos heeft alle ervaring zowel nationaal als internationaal dat moeten we hebben de mos is voor ado begrippen een top trainer en nog haags ook wat willen we nog meer??

Waarom moeten we in godsnaam een Haagse trainer?

Alles wat Haags is en teruggehaald is is mislukt!

We hebben een moderne trainer nodig, geen fossiel. Geen Arie Haan, Ruud Krol, Thijs Libregts, Theo Verlangen oid.

Gewoon iemand met een goede staat van dienst en een ervaring waar iedereen tegenop kijkt.

0
Zaterdag 19 december 2009 om 21:06 uur

g

Bert schreef:

Nu Atteveld is weggestuurd van het veld ligt de knuppel in het hoenderhok. VD Kallen zal Wetzel wel niet kwijt willen.

 

Ben benieuwd hoe dit gaat aflopen.

 

Dat vroeg ik me dus ook af.

1. Wordt Atteveld nu ook teruggezet naar het tweede omdat hij is weggestuurd?

2. Wat doet vdK met Wetzel. Hij heeft AW gehaald -en we moeten eerlijk blijven, AW was de enige die erin durfde te stappen op dat moment. Maar zoals de zaken er nu voor staan doet AW het niet goed, en de trainer die op zijn voorspraak is gehaald, doet het ook niet goed.

0
Zaterdag 19 december 2009 om 21:04 uur

<FCDH>

Bert schreef:

Ik hoop op Jan Everse iemand zonder binding met de haagse regio

 

Een buitenstaander zorgt vaak voor een frisse wind.

nee bert ik denk dat we maar is een zeer ervaren trainer moeten neerzetten?anders is everse wat geen slechte is ook over een jaar weer weg?de mos heeft alle ervaring zowel nationaal als internationaal dat moeten we hebben de mos is voor ado begrippen een top trainer en nog haags ook wat willen we nog meer??

0
Zaterdag 19 december 2009 om 21:01 uur

Advertentie

den haag

 

 

Wetzel zoekt confrontatie met RvC
André Wetzel, directeur voetbalzaken bij ADO Den Haag, ligt op ramkoers met de raad van commissarissen van de eredivisieclub. De twee partijen staan lijnrecht tegenover elkaar, zo vertelt Wetzel in De Volkskrant.

Wetzel voelt zich gepasseerd nadat de raad op eigen houtje had besloten de rentree van enfant terrible Ricky van den Bergh te vervroegen. Ook is hij het absoluut oneens met de tijdelijke stop op contractonderhandelingen die de raad heeft afgekondigd.

"Ik wil geen marionet van de raad van commissarissen zijn", zegt de 58-jarige Hagenaar. "Ik laat niet over me heen lopen. De raad heeft mijn regie getorpedeerd. Heel Nederland kan zien dat ik de club zo niet kan managen. Als ik op deze wijze wordt gepasseerd, ontstaat er een onwerkbare situatie."

Van den Bergh werd door Wetzel en trainer Raymond Atteveld uit de selectie gezet na drie rode kaarten. Onder druk van de raad van commissarissen mocht de middenvelder vorige week zijn rentree maken, zeer tegen de zin van Wetzel. "Ik weet wat het gedrag van Van den Bergh teweeg heeft gebracht. De jongens hebben door die rode kaarten voor Ricky drie keer met een man minder gestaan. De andere spelers kunnen zich nu ook afvragen of ze wel serieus worden genomen. De spelersraad noemde het gedrag van Van den Bergh onacceptabel, dan kun je de afkoelingsperiode niet zomaar terugdraaien."

Over de pauze op de spelersmarkt zegt Wetzel het volgende: "De raad van commissarissen heeft gehandeld vanuit een bepaalde marketinggedachte. Er is gebrek aan geld en een overschot aan spelers. Zij worden dus allemaal goedkoper en daarom moeten we wachten tot april om toe te slaan. Het is een redenering van mensen die niet genoeg verstand hebben van voetbal. Er zitten in het voorjaar vast honderd voetballers zonder werk, maar daar wil ik er 99 niet van hebben. De goede spelers worden niet goedkoper, zij gaan juist weg als je ze niet vastlegt."

De voormalige oefenmeester verbindt nog geen conclusies aan de impasse. "Ik wil geen oorlog voeren, dat schaadt de belangen van de club. Maar als het zo moet, ga ik onder de kerstboom zitten in de hoop dat de raad besluit de afspraken te respecteren."
 

0
Zaterdag 19 december 2009 om 12:41 uur

den haag

Terugkeer Van den Bergh zet kwaad bloed bij Wetzel
Zaterdag, 19 december 2009 om 11:21
André Wetzel is niet tevreden over de huidige gang van zaken bij ADO Den Haag. De directeur voetbalzaken voelt zich gepasseerd nadat de Raad van Commissarissen had besloten om Ricky van den Bergh op eigen initiatief weer terug te laten keren naar het eerste elftal. In een interview met de Volkskrant spreekt Wetzel zaterdag zijn ongenoegen uit.

Van den Bergh (29) werd deze zomer naar de Hofstad gehaald, maar liet zich in de eerste seizoenshelft niet van zijn beste kant zien. Tegen VVV-Venlo werd hij met twee keer geel van het veld gestuurd en vorige maand zag hij zes minuten na zijn invalbeurt voor rust zelfs direct rood tegen PSV. ADO verloor het duel uiteindelijk met een fikse 5-1 nederlaag.

Wetzel en trainer Raymond Atteveld zetten Van den Bergh daarop uit de selectie. Maar onder druk van de Raad van Commissarissen keerde hij toch weer terug in het team. “Ik weet wat het gedrag van Van den Bergh teweeg heeft gebracht”, zegt Wetzel zaterdag. “De jongens hebben door die rode kaarten voor Ricky drie keer met een man minder gestaan.” Wetzel zegt verder ook dat hij het oneens is met de tijdelijke stop op contractonderhandelingen.

Eerder deze week had Wetzel zich nog minder fel uitgelaten. "Het klopt dat ik niet blij ben met wat er is gebeurd, maar het lijkt me niet verstandig om daar nu weer van alles over roepen", zei hij toen in het weekblad Voetbal International. "Het gedoe rondom Van den Bergh duurt nu al lang genoeg, het lijkt me beter dat we dit boek nu eens sluiten.

0
Zaterdag 19 december 2009 om 12:39 uur

JB

Vormer: "Trainer mag wat strenger zijn"
Ruud Vormer doet een oproep aan trainer Harm van Veldhoven. Volgens de middenvelder heeft de selectie van Roda JC een hardere hand nodig om te presteren.

Vormer vindt dat Van Veldhoven gebreken in sommige gevallen met de mantel der liefde bedekt, waar hij liever een stevige aanpak zou zien. "In de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk hadden we in de rust veel harder
aangepakt moeten worden, het kan niet dat we daar verliezen", illustreert hij tegenover L1.

De oud-speler van AZ denkt dat er ook in het veld meer spelers het voortouw moeten nemen. Volgens hem ontbeert de selectie van Roda een natuurlijke leider. "Alleen De
Fauw, maar dat is eigenlijk niet genoeg. Maar het valt niet mee om een
goede leider in het veld te vinden."

 

Als de Snor consequent is, gaat hij Atteveld nu ineens een goede trainer vinden.

 

Geeft trouwens ook wel het watjes-niveau van de zeikerds in Kerkrade aan. En dus ook de waarde die gehecht moet worden aan hun oordeel over RA.
 

0
Vrijdag 18 december 2009 om 14:30 uur

Nu online

Ran1972, Lellow, lernst, Rooie91, GroenGeelHart070, Franky, guru, GGH, vakkiel, Aad, Anne van Schuurman, VakkieJ, kipf, Kees en 105 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Morgen om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26