Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

GreenYellowTheHague

Een oudere supporter schreef:

Waarom altijd dat gezeur over Beugelsdijk? Hij maakt fouten, maar is ook nuttig.

Van Duinen aardige jongen en goed voor wat doelpunten, maar niet DE spits die we nu nodig hebben. Ligt ook nog aantal jaartjes vast. Dan liever Kramer huren.
Waarom altijd over dat binding hebben met de club? Als er een club komt waar Tom een beter salaris kan verdienen als bij ADO is ie gewoon weg. Mike is niets meer als een bankzitter normaal gesproken, alleen met de huidige situatie en materiaal zal Mike gewoon basisspeler zijn. Zwinkels is geen eerste doelman maar wel een prima stand in. Of ze moeten Coremans het vertrouwen geven en als eerste doelman laten starten of een andere doelman halen. Achterin is het gewoon noodzakelijk om een goede centrale verdediger te halen. Het liefst zie ik Kanon en mocht dit niet lukken dan graag wel een goede vervanger. Middenveld zou ik er nog 2 bij willen hebben. Khayati zal wel niet haalbaar zijn, maar dan ook daar 2 gerichte versterkingen. Voorin nog een beest van een centrum spits graag, die mag er ook best wel komen als vervanger van Havenaar. Met gerichte aankopen kan je best weleens de verassing gaan worden van de eredivisie, zonder aankopen ben je zeer zeker degradatie kandidaat en geen cent beter als NAC, Roda, VVV, Sparta, Excelsior. Het nadeel alleen is dat als er aankopen komen dat die eerst weer tijd nodig hebben zich te kunnen aanpassen in een elftal. Voor degene die een voorbereiding en oefenwedstrijden niet belangrijk vinden, die hebben geen verstand van voetbal of enige andere teamsport, die komen voor het bier en de pindasaus. Automatismen komen erin juist in een voorbereiding en bij oefenwedstrijden.. Hoeft geen mens van mij aan te nemen hoor en ik wil niet de wijsneus uithangen, maar kan zo worden nagevraagd aan elke willekeurige trainer
Vandaag, om 12:56 uur Quote

Petah

GreenYellowTheHague schreef:

Hij heeft natuurlijk niet een beetje gelijk, hij heeft helemaal gelijk. Jaar in jaar uit ( zeker de jaren na Brom) zijn er kwalitief en kwantitatief zoveel goede en zoveel minderen die drukten op de kosten vertrokken, je ben al jaren schoon schip aan het maken. En je mag me voor gek verklaren, maar je selectie is momenteel nog van een minder niveau als vorig jaar, vorig jaar toen er ook al niks kon
Je selectie was 2 jaar geleden op papier minimaal net zo sterk als het brom jaar met havenaar alberg duplan schaken meijers bakkers Hansen derijck

Dat was eigenlijk ons beste selectie van de afgelopen 20/30 jaar

Probleem is dat het er niet uit kwam vooral bij schaken niet brom jaar hadden we een goede lichting jeugd wat eruit kwam en geluk met aankopen

En ja ik ga het toch zeggen een kundige trainer
Zaterdag 22 juli 2017 om 20:28 uur Quote

FC Den Haag!

Haagse Roel schreef:

Heeft nog een contract t/m 2019......Huur ??
Vraag me ook af huur of koop. Ik las net een interview over hem dat er blijkbaar problemen zijn geweest tussen hem en de trainer. Wellicht dat hij daarom weg mag/wil?

Wat weet jij er al meer over Ricardo Smit?
Vrijdag 21 juli 2017 om 17:54 uur Quote

Waht

FC Den Haag! schreef:

Omdat de trainer blijkbaar vind dat Amatkarijo en Polley niet goed genoeg zijn voor het eerste. Het is denk ik dus geen perse, maar een afweging van de trainer. En ik heb er vertrouwen in dat Groenendijk daarin weet wat hij doet.
Een trainer heeft maar een doel, goede resultaten halen.
Het interesseert een trainer geen reet dat de club in de schulden komt te zitten, als hij maar resultaten haalt en zelf hogerop komt. Ik reken het bijv. Fraser niet aan dat schaken, Havenaar en Duplan voor belachelijke salarissen naar ADO haalt. Daarbij Meijers en Beugelsdijk ook te hoge salarissen biedt.
Dit is grotendeels de oorzaak dat we er zo slecht voorstaan.

Een goede td zou erboven moeten aangeven we het met de talenten gaan doen.
Maar ja daar hadden we natuurlijk weer geen budget voor.

We hebben nu weer een aantal talenten die zich hebben laten zien in de voorbereiding en toch halen we een Hooi die nog nergens iets heeft afgedwongen. Maar wie weet verrast Hooi ons allemaal.
Vrijdag 21 juli 2017 om 10:04 uur Quote

Advertentie

FC Den Haag!

pajam schreef:

Zou niet weten waarom je talenten bi ADO perse eerst moet laten rijpen in JL?
Als we nu een top-5 club waren in de eredivisie was ik het met je eens.

Ons "beleid" ten aanzien van jeugd of uberhaupt het yechnische beleid bij onze club is al decennia om te huilen. Hevel krijgt noodgedwongen een kans en het blijkt een prima bruikbare speler te zijn, zelfde gold eerder voor Ebuehi en jaren teruf voor Janmaat.

Alleen wanneer we de spreekwoodelijke mes op onze keel hebben krijgen jeugdspelers noodgedwongen een kans. Ik snap best dat dat geen klimaat is om te blijven als jeugdspeler ; het verleden toont aan dat je bij onze club praktisch nooit een kans krijgt! Dit terwijl we budget ontberen voor echte vesterkingen ; jammer!
Omdat de trainer blijkbaar vind dat Amatkarijo en Polley niet goed genoeg zijn voor het eerste. Het is denk ik dus geen perse, maar een afweging van de trainer. En ik heb er vertrouwen in dat Groenendijk daarin weet wat hij doet.
Vrijdag 21 juli 2017 om 09:49 uur Quote

Johannes

pajam schreef:

Voor de breedte o.k transfer.

Ben het wel eens met iedereen die terecht aangeeft dat het niet de versterking is die je zou verwachten. Nee, verwacht ook geen Messi, maar zelfs een PEC en Heracles laat al jaren met beperkt budget zien dat je prima spelers kan halen met talent of in ieder geval prima ervaring (en ja, dat zie je aan stats, niks footballmanager).

Zo`n Hooi heeft niks mee in de zin van niveau, ervaring of talent dat er nog uit moet komen. Dit zijn exact de voorbeelden waar je gewoon jeugd de kans moet bieden ipv ondermaatse transfers doen met de hoop dat de beste speler nu ineens de pannen van het dak speelt (daar waar het hem jaren niet gelukt is op lagere niveaus)!

Geen idee waarom dat niet gezegd zou mogen worden.

Hopelijk komt er een dag dat we jeugd waarderen en een kans geven en voor nu hoop ook ik dat Hooi zijn waarde laat zien tijdens de trainingen en als wisselspeler.

Welkom bij de mooiste club van Nederland! :flag:
Goed gezien Pajam. De vraag is ten eerste: is hij beter dan wat er in de assistente speelt? Het antwoord is waarschijnlijk nee. Dan voor de breedte de vraag: is hij veel beter dan Amatkario of Polley? Het antwoord kennen we niet, en zullen we ook niet zo snel kennen want hij blokkeert die jongens nu. Tenzij de trainer van Jong Ado genoeg te zeggen heeft binnen de technische staf.
Vrijdag 21 juli 2017 om 09:19 uur Quote

Tikki Takka

DHFC070 schreef:

Als dit de vijver is waaruit we vissen breekt mijn klomp.
Niet zozeer wegens de kwaliteit maar laat wel heel goed het brevet van onvermogen van je scouting zien.
Niet lullig bedoelt maar alle spelers die tot nu toe zijn gekomen komen uit de koker van v.As en Groenendijk waar ze in het verleden mee gewerkt hebben en heeft niks met scouting te maken. Is er behoudens lex Jr. uberhaubt nog een scout in dienst denk ik dan?
Tsja, zo gaan die dingen in de opportunistische voetbalwereld, er zijn maar weinig BVO`s die door een jarenlange goede scouting de pareltjes uit de voetbalvijver weten op te vissen.

Maar goed, liever dat de trainer en tm een belangrijke stem hebben in het aankoopbeleid van de club dan zoals het vorige seizoen toen het leek alsof allerlei vage buitenlandse voetbalmakelaars het bij ADO voor het zeggen hadden.
Donderdag 20 juli 2017 om 22:57 uur Quote

Sprinkhaan070

wijstaanboven schreef:

Het is maar de vraag hoe hun versterkingen uit de jupiler league het gaan doen en de sterkhouders vertrekken of zijn al vertrokken. Die plaatsen die jij noemt spelen ze absoluut niet voor mee met dit materiaal.
Met Emanuelson, Dumic, van der Streek en Dessers hebben ze heel goede spelers gehaald vind ik. Daarbij hebben ze spelers als Labyad, Janssen, Troupee, Brama, Leeuwin en Klaiber lopen die zeker goed genoeg zijn voor subtop. En ze hebben een heel goede trainer vind ik!
Donderdag 20 juli 2017 om 22:03 uur Quote

Jordy

Dappere dodo schreef:

Kansloze discussies!
Oordeel pas over deze Hooi als hij minimaal 5 wedstrijden in het geel groen gespeeld heeft!
Lekker statistieken uit het verleden halen, bereik je heel veel mee!

Buliykin was ook een mislukkeling voor hij naar ons kwam, El Kahyatti ook by The way
Wat een domme vergelijking. Bulykin had al bij grote clubs zich bewezen en goals gemaakt op een EK en El Khayati heeft het in Engeland heel goed gedaan totdat er een nieuwe trainer kwam bij QPR. Tuurlijk schrijf ik Hooi niet af voordat die hier heeft gespeeld, maar waarom een jongen pakken die niks heeft gespeeld op het tweede niveau van Denemarken geef dan de jeugd een kans.
Donderdag 20 juli 2017 om 19:14 uur Quote

FC Den Haag!

VI:

KNVB laat ADO Den Haag wachten

De licentiecommissie van de KNVB beslist pas op het laatste moment over de licentie van ADO Den Haag. Na de gemeente Den Haag heeft ook de KNVB twijfels over de toekomst van de club.

De bedoeling is dat ADO Den Haag op 11 augustus de Eredivisie opent tegen FC Utrecht, maar of er die vrijdagavond daadwerkelijk om 19.00 uur wordt afgetrapt in het Kyocera Stadion blijft nog een tijdje onzeker.

Het wordt namelijk pas kort voor het seizoen duidelijk of de KNVB de Haagse club een licentie verleent. ‘Pas over twee tot drie weken verwachten wij hierover iets te melden’, aldus een zegsman van de licentiecommissie van de bond. Dat terwijl ADO zelf diverse malen aangaf op korte termijn duidelijkheid te verwachten. Dat de KNVB een aanmerkelijk langer tijdsverloop hanteert, is een indicatie van de zwaarte van de klus die ADO wacht om alle seinen op groen te krijgen.

Zolang het al dan niet toekennen van een licentie aan ADO onzeker is, moet de bond anticiperen op meerdere uitkomsten. ‘Wij houden zoals altijd rekening met alle mogelijke scenario’s’, verklaart de woordvoerder. De KNVB wil geen uitspraak doen over de precieze staat van het slepende proces, dat bij een voor ADO negatieve uitkomst grote gevolgen kan hebben. ‘Dat zijn als-dan-vragen. Daar willen wij op dit moment geen commentaar op geven. Wij treden hierover inhoudelijk pas naar buiten wanneer er een beslissing genomen is.’

Hoewel de licentiecommissie sec naar de reglementen kijkt, zal de bond er veel aan gelegen zijn om ADO aan boord te houden, alleen al vanwege de enorme impact op de Eredivisie die het niet toekennen van de licentie zal hebben. Anderzijds zal de licentiecommissie een FC Twente-scenario – de Tukkers kwamen twee seizoenen geleden halverwege de jaargang in acute financiële nood – koste wat kost willen voorkomen.

De Haagse licentiekwestie heeft twee knelpunten. Het financiële enerzijds, het bestuurlijke anderzijds.

Op dat eerste vlak moet de KNVB beoordelen of ADO met de ingediende begroting in staat is het seizoen af te maken. Aangezien de groen-gelen hun begroting in de aanloop naar hun licentie-aanvraag tevergeefs zes keer herzagen om goedkeuring van de gemeente Den Haag te krijgen, is dit een behoorlijk hoofdpijndossier. Helemaal omdat ADO het gat in de begroting wil dichten met een achtergestelde lening van 3,9 miljoen euro van United Vansen, terwijl er verder aan de inkomstenkant ook miljoenen aan begrote commerciële inkomsten nog moeten worden binnengehaald. Wethouder Tom de Bruijn van de gemeente Den Haag gaf eerder al aan dat de begroting van knip- en plakwerk aan elkaar hing. Met een dergelijke voorgeschiedenis kan de KNVB het zich niet permitteren om halverwege het seizoen voor verrassingen te komen staan.

De licentiecommissie van de KNVB buigt zich verder ongetwijfeld ook over de wijzigingen van de statuten bij ADO, die voor de gemeente Den Haag reden waren om haar prioriteitsaandeel in te leveren. Enkele jaren geleden moest ADO nog op aanwijzing van directeur Bert van Oostveen de bestuursstructuur veranderen om te voorkomen dat de volksclub volledig in buitenlandse handen zou vallen. In het nieuwe businessplan is het door een statutenwijziging mogelijk dat de rvc een Chinese meerderheid krijgt en dat er dus nog maar één partij de dienst uitmaakt: de Chinese grootaandeelhouder United Vansen. Gaat de KNVB hier nu wel mee akkoord?

De onzekerheid houdt ADO ook sportief in zijn greep. Eerder deze maand kreeg de club wat lucht door de verkoop van Mike Havenaar aan Vissel Kobe. Met de transfersom en het vrijgekomen salaris lukte het Lex Immers en Bas Kuipers te strikken. Met de eerder aangetrokken Nick Kuipers zijn zij tot nu toe de enige drie versterkingen voor ADO, dat ten opzichte van het vorige seizoen twaalf spelers kwijtraakte. ‘Wat vooral frustrerend was, is dat er een aantal weken geleden een paar jonge jongens van Ajax en Feyenoord klaarstonden om naar ADO te komen’, zegt technisch manager Jeffrey van As. ‘Toen konden we het door onze financiële situatie niet rondmaken, nu zijn diezelfde jongens niet meer beschikbaar omdat zich bij Ajax en Feyenoord al mutaties hebben voorgedaan. Dat is vervelend. Ik wil sneller doorpakken dan op dit moment mogelijk is.’

Dat de selectie van trainer Fons Groenendijk bij lange na niet op orde is, is een understatement. Om de groep qua aantallen op peil te houden, werkt de coach in de voorbereiding met een groot aantal beloften. Hennos Asmelash (middenveld) en Delano Ladan (spits) zullen waarschijnlijk definitief doorschuiven naar de hoofdmacht en slaan daarmee munt uit de benarde situatie waarin hun club zich bevindt.

Dat de selectie bij lange na niet op orde is, is een understatement

Datzelfde doen Dennis van der Heijden, Ludcinio Marengo en Tim Coremans. Het drietal werd afgelopen seizoen verhuurd en zou in een normale situatie waarschijnlijk opnieuw op de nominatie staan om te vertrekken, maar hoort inmiddels al bij de vaste kern die exclusief beloften slechts zestien spelers bevat.

Van As rekent op een positieve afloop van de licentiekwestie en probeert intussen de selectie van ADO Eredivisie-waardig te maken. ‘Er moeten zeker drie of vier jongens bij met ervaring op dit niveau’, legt hij uit. ‘Die mogelijkheid heb ik financieel, maar we zullen zuinig moeten zijn.’ Wilfried Kanon en Nasser El-Khayati zijn twee van de Eredivisie-waardige spelers op wie Van As mikt. Een spits is de derde.

Groenendijk zal hopen dat die drie spelers binnen zijn, voordat hij over anderhalve week met zijn selectie naar China vertrekt. Kort na terugkomst uit het Verre Oosten zal de licentiecommissie haar oordeel vellen over de toekomst van ADO Den Haag.
Woensdag 19 juli 2017 om 12:33 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Ricardo Smit, 015, Haagse Roel, jml, pwr, Jacco, kojak1, Aad, Jurriën, Kamikaas, Bleek, bennyboy1960, Tante Wil, Haagse Dave 75, haagse jr, lernst, Ronaldo, Tikki Takka, harryk, jeffcdh, Red, pajam, GroenGele, Leplazerus en 70 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
1-0
22 juli 2017

Oefenprogramma

Logo Beijing Enterprises Logo ADO Den Haag
29 juli 2017 om 20:00 uur
Beijing, China
Logo ADO Den Haag Logo Excelsior
5 augustus 2017 om 14:30 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 -