Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Vakkie-G

ADO-trainer Fons Groenendijk: “Men verwacht weer een plek bij de eerste negen”
In de brandende zon begon de selectie van ADO Den Haag maandagmiddag aan de voorbereiding op het nieuwe Eredivisieseizoen. Trainer Fons Groenendijk weet dat de verwachtingen bij ADO na de negende plek van afgelopen seizoen hooggespannen zijn.

Het seizoen ervoor eindigde ADO zelfs op de zevende plek. “Als je twee keer achter elkaar in het linker rijtje eindigt weet je dat men dat weer van je verwacht”, zegt Groenendijk tegen Den Haag FM. “Maar we kunnen nog niet zeggen dat we er klaar voor zijn. Ik verwacht dat er nog wel een en ander in de selectie zal veranderen.” De verwachting is dat na aanvaller Sheraldo Becker, die vertrok naar 1. FC Union Berlin in Duitsland, ook middenvelder Nasser El Khayati zal vertrekken.

“Als ik zou weten op welke plek we komend seizoen eindigen zou ik Hans Kazan heten en niet de trainer van ADO zijn”, lacht Groenendijk om vervolgens met een knipoog af te sluiten: “Het doel is om kampioen te worden.”

We gaan voor het kampioenschap dus ;)
Maandag 24 juni 2019 om 17:41 uur Quote

BLEISWIJK-1

wijstaanboven schreef:

Waarom niet zo ging het toch ook met Becker, Burgzorg loopt uit zijn contract en de graafschap zal liever iets dan niets willen zien.
Ik heb het interview van Snoei (trainer De Graafschap) gelezen. Er is van zowel binnen als buitenland intetesse in Burgxorg. Dus hoeft De Graafschap op dit moment helemaal niet goedkoop te verkopen.

En aangezien bij ADO elke euro nodig heeft, denk ik dat hij veel te duur is.
Zondag 23 juni 2019 om 13:06 uur Quote

Jordy

Ooievaar schreef:

Ben ik niet van plan. Zijn wel degelijk veel mogelijkheden. Maar dan moet je wel van al die prutsers af die door de hele club door zitten. Dus de zonen van en daar weer de vrienden van etc etc. Wegwezen die handel, en ook die drollentrainer weg. Ja heeft ons gered. Blijvend dank, maar het is en blijft een rechterrijtje trainer, met afbraakvoetbal. Met een hele behoudende visie die niet of nauwelijks jonge jongens wenst in te passen. Bedoeling is toch om dat wel te doen? Opleidingsclub bla die bla.

Haal een vent binnen als AD, die aanzien heeft in het Haagse laat die de lijnen uitzetten. Moet je eens opletten hoe snel je er een 2e ring op kan zetten. Kan je komend seizoen boven Feyenoord eindigen. Heeft wel wat, dat dan wel.

We zitten hier niet in Waalwijk of Sint Job in het Goor.
Kan je komend seizoen boven Feyenoord eindigen. Heeft wel wat, dat dan wel.
Met een nieuwe trainer en AD winnen we de Champions League !!11!!1!1!! :europe: :europe: :flag: :flag:
Zaterdag 22 juni 2019 om 20:40 uur Quote

Advertentie

Ooievaar

Sprinkhaan070 schreef:

Wees blij met wat er is met vele clubs gaat het nog veel slechter als met ons (zoals Twente, Roda, NAC, NEC, Heerenveen, Feyenoord etc.). Ik ken de club niet anders dus waarom er constant op lopen zeiken? Het enige wat ons gaat helpen is geld. Is dat er niet leg je er dan gewoon bij neer.
Ben ik niet van plan. Zijn wel degelijk veel mogelijkheden. Maar dan moet je wel van al die prutsers af die door de hele club door zitten. Dus de zonen van en daar weer de vrienden van etc etc. Wegwezen die handel, en ook die drollentrainer weg. Ja heeft ons gered. Blijvend dank, maar het is en blijft een rechterrijtje trainer, met afbraakvoetbal. Met een hele behoudende visie die niet of nauwelijks jonge jongens wenst in te passen. Bedoeling is toch om dat wel te doen? Opleidingsclub bla die bla.

Haal een vent binnen als AD, die aanzien heeft in het Haagse laat die de lijnen uitzetten. Moet je eens opletten hoe snel je er een 2e ring op kan zetten. Kan je komend seizoen boven Feyenoord eindigen. Heeft wel wat, dat dan wel.

We zitten hier niet in Waalwijk of Sint Job in het Goor.
Kan je komend seizoen boven Feyenoord eindigen. Heeft wel wat, dat dan wel.
Zaterdag 22 juni 2019 om 19:30 uur Quote

Ooievaar

Sprinkhaan070 schreef:

Jij bent echt een slimme jongen. Alsof je het hebt uitgevonden. Volgens mij denk je echt dat ze achterlijk zijn bij de club.
Heeft er wel alle schijn van vind je niet? Of het nou scouting, merchandising - de zonen van dus - het aanstellen van een directeur of een normale sponsor binnenhalen, catering, jeugd and last but not least een angsthaas als trainer die denkt als een konijn - ingraven dus - het is voor heel wat verbetering vatbaar.

Als je niet applaudiserend zoals jij de polonaise loopt met een blinddoek voor dan hoef je daar geen Einstein voor te zijn, om die conclusie te trekken. Zeker ook zeer tevreden over dat geweldige intervieuw van Van As. Hij zegt met een hoop woorden dat ze nog geen idee hebben wie er bij zal komen. Weer rijkelijk laat, maar jij zal het wel weer geweldig vinden. Mag hoor.

Vraag af waar de voorbereiding toe dient, als je nog volop dvd`s aan het kijken bent. Dit vanwege het ontbreken van een scoutingapparaat. Oh ja. Ze zijn druk bezig, onbekend is waarmee. Maar dat mag de pret niet drukken.

Benieuwd naar de ronkende teksten van Van As, Groenendijk en de nieuwe directeur - wat een verbluffende kanjer gaat worden - zoiets als: we hopen ons zo snel mogelijk veilig te spelen, daarna zien we wel verder (...)

Ben benieuwd naar ons scoutingapparaat. Hoeveel ballen gehakt ze vandaag weer verorberd hebben? Denk jij?

Valt me op dat figuren als jij en die imbeciel van Haagwonen vanaf zijn zolderkamer nooit met iets inhoudelijks komen.

Ha ha niet dat het mij wat uitmaakt gooz (...)
Zaterdag 22 juni 2019 om 17:09 uur Quote

Barend

R.E. schreef:

Ik denk niet dat AZ op hem gaat verliezen. Twee weken geleden maakte hij nog beide doelpunten Noorse doelpunten in een interland. Alleen dat levert ongetwijfeld al genoeg interesse op en er hoeft maar één Engelse tweededivsieclub interesse te hebben en ze verdienen fors aan hem. En spijt zal hij dus ook niet hebben, want bij AZ verdiende hij al meer en hij gaat bij zijn volgende club ongetwijfeld nog meer verdienen.
Inderdaad een trieste geschiedenis met Johnsen, onze sympathieke voormalige topspits. Kon niet voetballen, wel scoren. Is door Vd Brom bij de neus genomen, en heeft dat laten gebeuren. Zaakwaarnemer ook bedankt.
Blijkbaar ziet de nieuwe AZ-trainer het ook al niet in hem.

Toch heeft Johnsen m.i. nog genoeg mogelijkheden, buiten zijn contract tot 2022. Met relaties in Noorwegen en de VS.
Donderdag 20 juni 2019 om 14:53 uur Quote

BLEISWIJK-1

Madmax schreef:

Dat snappen ze hier niet.... het liefst hadden ze nu al
4 KKD spelers gezien, want dan ben je goed bezig.
PSV-trainer Mark van Bommel uitte deze week zijn ongenoegen over het feit dat zijn selectie nog niet op orde is. 
Donderdag 20 juni 2019 om 08:20 uur Quote

JB

Barend schreef:

Ik veronderstel dat een rechtshandige doelman minder goed is in het tegenhouden van ballen aan zijn linkerzijde.
Als dat klopt dien je een penalty altijd aan die linkerkant te plaatsen. Dat is het meest kansrijk. (herhaling)
Zie het antwoord van Kees. Betere sprongkracht in je rechterbeen zorgt er voor dat je krachtiger naar links kunt duiken. Waarmee je de iets mindere kracht in je linkerarm compenseert. Daardoor is er weinig verschil tussen beide kanten.

Veel belangrijker nog dan kracht is techniek.
Duiken doe je met een gebogen arm en je hand. Die strek je uit zodra je de bal raakt, waardoor je de richting van de bal verandert en die (vooral) richting de zijlijn duwt. Helaas duiken veel keepers, zelfs op het hoogste niveau, die met gestrekte armen en handen waardoor je van die ketsers krijgt terug het eigen 5 meter gebied in.

Zolang keepers zich als duikelaars opstellen en maar blind een hoek in duiken is het het meest kansrijk om een penalty gewoon halfhoog door het midden te schieten.

In mijn tijd bij de ADO jeugd leerde je als keeper dat er zoiets als een "groen ei" bestaat. Dat is het deel van het doel dat je als keeper kunt bereiken als je gewoon blijft staan en reageert op de geschoten bal.
Vergis je niet, als je een beetje getraind keeper bent, beslaat dat "groene ei" al gauw zo`n 75% van het oppervlak van het doel.
Als het je het "groene ei" voor je ziet in het doel, kan je ook precies zien wat de "rode vlekken" zijn waar je als keeper altijd kansloos bent bij een goed genomen penalty: de boven- en benedenhoeken en, als de penalty hard genoeg geschoten wordt, de ruimte vlak naast de voeten van een keeper.

Door dit toe toepassen ipv te gaan liggen dweilen in een willekeurige hoek en te hopen dat de bal tegen je aan geschoten wordt, kan je >75% van de niet perfect ingeschoten penalties stoppen. En is een panenka een garantie op een counter.

Als je een mooie toepassing hiervan wil zien moet je penaltyserie van Tim Krul op het WK nog eens terug kijken. Niet voor niets stopte hij een paar penalties en zat hij er bij de rest dichtbij. Maar ook bij de door Oranje genomen penalty`s zie je dit terug: allemaal in de "rode vlekken".

O ja, er was volgens mijn trainer 1 situatie waarin je als keeper wel blind een willekeurige hoek zou moeten kiezen. Als Johan Neeskens achter de bal stond.
Woensdag 19 juni 2019 om 06:41 uur Quote

Bolskie

R.E. schreef:

Ik ben onder de indruk van je ijzersterke argumentatie, maar dat moet je dan tegen Fons zeggen, want hij is toch echt degene die aangaf dat de selectie verjongd en ververst moest worden. Als ik dat feit(!) constateer en als ik dat afzet tegen wat er daarna daadwerkelijk aan verjonging en verversing is gedaan (namelijk niets; ook dat is een feit), dan is dat geen "janken" maar dan zijn dat twee aantoonbare feiten. Jij zult misschien nog steeds denken dat er nog veel nieuwe spelers gaan komen (want 2 of 3 nieuwe spelers kun je natuurlijk geen verjonging of verversing noemen), maar bij ieder nieuw contract van een "oude" speler, neemt de (financiële) speelruimte voor vernieuwing van de selectie natuurlijk verder af. Maar ik verlaag me niet naar jouw niveau en wens je dus een fijne nacht verder!
Sinds wanneer haald Fons de spelers? Volgends mij wil elke trainer dat en heeft dat ook neer gelegd bij de directie bij het verlengen van contact wat gewoon alsnog uitgevoerd kan worden maar goed stel dat dat niet gebeurd, wat kan Fons dan daar aandoen? Je lijk wel een klein kind man hier die elke keer op een snoepje schreeuwt die hij niet krijg
Dinsdag 18 juni 2019 om 08:26 uur Quote

grijze gek

Madmax schreef:

Is een centrale verdediger, kan zowel links als rechts. Heeft nog een contract tot 2020, dus moet er een transfersom betaald worden. Utrecht had afgelopen seizoen Timo Letschert gehuurd, die gaat waarschijnlijk terug naar Italië. Dus het zou zo.aar kunnen dat Petro Utrecht getipt heeft voor deze speler.
Dus pipo de clown word trainer van deze club en gaat een Bulgaarse internationaal weg doen :S
Die vent heeft echt geen verstand van het trainers vak :grin:
Maandag 17 juni 2019 om 12:07 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Momenteel geen shouters online en 1 gast

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
6-2
15 mei 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Utrecht
4 augustus 2019 om 14:30 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 -