Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

grijze gek

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

AZ-directeur: steeds meer sympathie voor ADO
De band tussen AZ en ADO gaat inmiddels verder dan alleen het gezamenlijke stadiongebruik.
Lees het nieuwsbericht
Misschien effe de trainer lenen hoe de poppetjes neer gezet moeten worden :thumb:
Dinsdag 19 november 2019 om 19:38 uur Quote

slash070

Zojuist via Facebook, bedankt voor de update :thumb:


FCDH
4 minuten ·
Beste Supporters,

Afgelopen vrijdag is weer het maandelijkse FCDH overleg geweest, waarbij ook leden van SV Haagsche bluf en Fan Support aanwezig waren.

Voorafgaand ons regulier overleg is er een gesprek geweest met Mo Hamdi, Marcel vd Holst en Koos Roeg.
Dit m.b.t. de slechte resultaten, de daarbij horende onrust en het functioneren van de trainer en technisch manager.
Er is o.a. afgesproken dat er in de aankomende week een nieuw gesprek volgt waarbij Jeffrey van As aanwezig zal zijn om onze vragen te beantwoorden.

Nieuwe evenementen, sfeeracties en artikelen zijn besproken.
Ook hebben wij enkele wensen uitgesproken richting de club zoals o.a.;
- het toestaan van een megafoon
- een ruimte om doeken te spuiten.
- eens per seizoen een actie vanuit de club om een uitwedstrijd massaal te bezoeken d.m.v. bijv. een symbolisch lage ticketprijs.
- de terugkeer van een wedstrijd a la de Residentie Cup. Een oefenpot tegen een aansprekende tegenstander zoals Legia Warschau.
- Ook eens positieve berichtgeving vanuit de club richting supporters. Niet alleen in de media verschijnen bij negatief nieuws.
Zondag 17 november 2019 om 21:51 uur Quote

Ooievaar

DHFC070 schreef:

VVV heeft jarenlang boven hun stand geleefd onder Steijn.
Hebben de 16e begroting in de eredivisie en staan op het moment op de 17e positie met 1 punt achterstand op de nummer 16. Vraag me af hoe realistisch het verwachtingspatroon is daar? Aan de andere kant eruit geknikkert worden door een 3e divisionist in de beker en dikke nederlagen de laatste paar wedstrijden....

Wij hebben de 10e begroting van de eredivisie en staan op het moment op de 16e positie met 10 punten achterstand op de nummer 10.
Hoe realistisch is ons verwachtingspatroon vraag ik me dan af en wat is uberhaubt het verwachtingspatroon bij de meeste?
ADO presteert zeer ver onder zijn kunnen. Dat ik klip en klaar. Groenendijk en Van As moet je per direct ontslaan. Kreukelaars 1e klas. Geen idee, geen visie, en ook geen zin. Wat Van As presteert is z`on beetje werkweigering. Afgezien van het feit dat hij spelers die ver over the hill zijn langjarige contracten geeft.

Dat er veel te veel personeel rondloopt daar heb ik geen boodschap aan als supporter/consument.

Haal als de wiedeweerga een trainer die ons er inhoudt. Koeman, Brandts of Vreven. Die laatste leverde puik werk af bij NAC met een habbezak selectie. Zeer bevlogen man, krijg je een wisselwerking met het publiek. Heel wat anders als Groenendijk die er als een dooie met een dag verlof bij zit.

De spelers laten hem steunen, afgezien van het feit dat hij nog nooit een wedstrijd heeft doen kantelen.

Ja ik weet het, het is een hele aardige man. Net als Lex jr. Ook een geweldige aardige jongen en zoon van. Prachtig mooi. Alleen heb ik als supporter geen zin om te degraderen. Dat moet kost wat het kost coûte que coûte zoals je wilt voorkomen zien te worden.

De club is dood- en doodziek. Om het simpele gegeven dat er veel te veel mensen rondlopen die er geen klote van bakken, maar wel weer vriendjes en zonen zijn van gedoofde sterren. Maar waar je per saldo dus geen éne klote aan hebt.

Zo wordt je dus een soort MVV - ooit een prachtige club - i.p.v. AZ. Dat is een prachtige club. Met professionals aan het roer. Flink blijven verliezen maar. Dan komen ze er vanzelf wel achter wat de consequenties zijn...
Maandag 11 november 2019 om 18:15 uur Quote

Advertentie

oodh

Kees schreef:

Schandalige actie. De rest blijft weer fijntjes zitten en verschuilt zich. Zum Kotzen.

Ps Ik heb mezelf hier zo`n 30 jaar geleden ook schuldig aan gemaakt. Stom, ondoordacht en de grootste fout die ik ooit als voetbalbestuurder heb gemaakt. Heb me direct na een korte periode voorgenomen om zoiets nooit meer te doen. Dan ben je gewoon een eikel als bestuurder.
Van de andere kant: Ik heb twee keer gepresteerd te verlengen met een trainer en had daar achteraf bij beiden spijt van. Zoiets als Groenendijk die nu een jaar te lang zit (en nog een contract heeft voor komend jaar...).
Maandag 11 november 2019 om 17:07 uur Quote

Tommy

Kees schreef:

Dat zou betekenen dat ik mijn voorspellingen hier ook niet meer zou mogen doen. Ga er toch meer door. Heb vrijwel altijd de juiste voorspelling gedaan :S .

ps Ik vind het jammer als je je bevindingen niet meer doet.
Die kloppen ook nooit :roflol:

Maar net zoals een goede keeper punten kan.pakken
Kan een goede trainer dat ook.
En dat hoeft echt geen mourinho te zijn.
Maar FG zag ik het liefst eind vorig seizoen al vertrekken.
En die stelt toch elke week dezelfde knuppels op. Onder de noemer de rest is niet beter.

Een speler hoeft ook niet beter te zijn om.beter in een team te passen.
Bijvoorbeeld een linksback die wel kan verdedigen maar misschien minder snel mee opkomt kan dus beter passen dan meiers.

Een middenvelder die harder tackelt maar minder kan passen kan beter zijn dan bakker. Etc.
Maar FG probeert het niet eens.

Hij laat afgelopen zaterdag 45 min lang alles gebeuren en de 2e helft kunnen ze het opeens wel opbrengen om hun best te doen?
Maandag 11 november 2019 om 16:40 uur Quote

jajoh

rd.. schreef:

Nog even over Maaskant. En over goed voorbeeld dat goed doet volgen.

Die Maaskant gaf in de media toch vooral de indruk dat hij geen idee meer had. Maakte hele rare bokkensprong. Liet zich uit de tent lokken. Niet normaal. Overspannen.

Dat zie ik FG absoluut niet doen. Kwam zaterdag uitermate goed en verstandig over op Foxie.
Nou top dat we een goede en verstandige trainer hebben. Welke plek staan we ook alweer?
Maandag 11 november 2019 om 16:35 uur Quote

GreenYellowTheHague

ADODENHAAG schreef:

Het grote probleem zit hem niet in de salarissen, maar wat er gepresteerd wordt.. en ik weet zeker dat Immers, Bakker, Ould Chikh, Cibicki, Pinas, Necid en Haye niet 100% van hun prestatieniveau halen. Ik denk dat ze momenteel allemaal op 60 tot 80% spelen, en dit is minimaal deels te wijten aan de trainer.
Het is niet deels te wijten aan een trainer, het is in zijn geheel te wijten aan de gehele technische staf. Het beroep voetballer is een goed betaalde baan,dus de mannen moeten het vak als voetballer volstaan. De technische staf dient er een geheel van te maken, en dit gaat grotendeels uit vertrouwen geven aan je medewerkers. Dit zit er gewoon helemaal niet in dus is het tijd dat die gehele technische staf vervangen word. Ze moeten is een voorbeeld nemen aan dat VVV. Tevens het bewijs dat er door ene Maurice Steijn wel degelijk een top prestatie neer is gezet in de jaren dat hij daar trainer was met dezelfde en misschien nog wel minder budget.
Maandag 11 november 2019 om 13:50 uur Quote

ADODENHAAG

DHFC070 schreef:

Bedankt voor de onderbouwde shout.
Hou ervan als iets uitgezocht wordt i.p.v. enkel onderbuik.

Als je dit terugslaat naar salarispost in verhouding met de totale begroting seizoen 2018/2019:

ADO Den Haag: 10,54 mln / 15 mln = 70,3%
AZ : 17,4 mln / 24 mln = 72,5%

In bedrag ontloopt het elkaar veel maar in percentage gezien snijdt ENW02 zijn verhaal meer hout. Door de KNVB werd naar ik meen 55% - 60% van de begroting voor spelersbudget (salarissen) als gezond / normaal gezien. De salariskosten uit de jaarverslagen zijn echter totale salariskosten ook nog inclusief overhead en kantoorpersoneel.

Aad waar blijf je met de analyse van het jaarverslag?? ;)
Het grote probleem zit hem niet in de salarissen, maar wat er gepresteerd wordt.. en ik weet zeker dat Immers, Bakker, Ould Chikh, Cibicki, Pinas, Necid en Haye niet 100% van hun prestatieniveau halen. Ik denk dat ze momenteel allemaal op 60 tot 80% spelen, en dit is minimaal deels te wijten aan de trainer.
Maandag 11 november 2019 om 13:31 uur Quote

Ooievaar

Mike schreef:

Stel dat we het dit jaar redden. Hoe zien we dan de eerste training van volgend jaar voor ons? Met Meijers, Beugelsdijk, Falkenburg, Necid, Immers....? Oefenprogramma tegen Laakkwartier, Verburch, Scheveningen en 2 Belgische tweedeklassers? 3 gewonnen en 2 gelijk. Necid in vorm want drie keer gescoord. Vol vertrouwen de competitie tegemoet maar we moeten nog 5 basisspelers erbij en we wachten tot de laatste transferdag en halen ze dan gratis op....
Daarom afscheid nemen van diegenen die ik heb genoemd. Anders wordt het een herhaling van zetten.

Haal een trainer en een TD. Brands, Koeman of Vreven en een TD van Excelsior of RKC dat kost niet veel, maar de kans is dan wel een stuk groter dat er een normale selectie staat en er acceptabel voetbal wordt gespeeld.
Maandag 11 november 2019 om 07:09 uur Quote

Kees

HJ schreef:

#FGExit
Groenendijk zal nooit maar dan ook nooit voordat er zo`n 20 a 22 wedstrijden gespeeld zijn worden ontslagen en waarschijnlijk helemaal niet. Van As zal dan ook zijn consequenties moeten trekken aangezien hij één van degene is die hem een contractverlenging van twee jaar heeft verstrekt. Daarnaast is juist Van As degene die een waardeloze voorbereiding heeft geregeld en schuldig is aan het aankoopbeleid.
Ook financieel is het voor de club niet haalbaar aangezien een nieuwe trainer ook weer wensen heeft en ongetwijfeld één of meerdere assistenten wil meenemen.

Ondanks dat ik vanaf de eerste minuut al geen voorstander van Groenendijk was zou ik het schofterig vinden om hem te slachtofferen. Lekker makkelijk en de rest verschuilt zich weer eens en heeft enkel oog voor zichzelf om te overleven op kantoor.
De prestaties van Groenendijk zijn objectief gezien prima.
Zondag 10 november 2019 om 23:14 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

Rob2002, langnek, Tante Wil, Dennis72, Aad, ''Haagse Tsaar'', haagse jr, daveadodh, LeoH en 74 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Milan van Ewijk Crysencio Summerville

Laatste wedstrijd

Logo Fortuna Sittard Logo ADO Den Haag
1-0
9 november 2019

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
23 november 2019 om 20:45 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 13 - 35
2 AZ 13 - 29
3 PSV 13 - 24
4 FC Utrecht 13 - 23
5 Vitesse 13 - 23
6 Willem II 13 - 22
7 Heracles 13 - 21
8 Heerenveen 13 - 21
9 FC Groningen 13 - 20
10 Feyenoord 13 - 20
11 FC Twente 13 - 18
12 Sparta R'dam 13 - 16
13 FC Emmen 13 - 13
14 Fortuna Sit. 13 - 12
15 ADO Den Haag 13 - 10
16 PEC Zwolle 13 - 10
17 VVV-Venlo 13 - 9
18 RKC Waalwijk 13 - 4