Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op Twitter

Volg Cadd op Twitter

Tussenstand

Tussenstand

Seizoensstatistieken

Seizoensstatistieken

Inloggen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Zoeken

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Aad

Kees schreef:

Zelfs Excelsior ontslaat haar trainer.
De voetballerij is nu werkelijk verziekt. Walgelijk wereldje met teveel nono`s aan het roer. Eens klapt die luchtbel.
Helemaal eens Kees. De trainer is altijd de schuldige terwijl dat meestal niet het geval is.
Geen bestuurder die erkent (mede-)verantwoordelijk te zijn. En vooral geen enkele speler die de consequenties van de slechte resultaten trekt en zegt "zet mij maar op de tribune want ik speel op het ogenblijk als een natte krant".

Maar ja, als dat laatste bij ons gebeurde stond ADO op dit moment met maximaal 5 man op het veld :D
Dinsdag 28 januari 2020 om 14:46 uur Quote

Petah

Kees schreef:

Zelfs Excelsior ontslaat haar trainer.
De voetballerij is nu werkelijk verziekt. Walgelijk wereldje met teveel nono`s aan het roer. Eens klapt die luchtbel.
Ja want een trainer ontslaan stel je eens voor
Dinsdag 28 januari 2020 om 14:21 uur Quote

Kees

Zelfs Excelsior ontslaat haar trainer.
De voetballerij is nu werkelijk verziekt. Walgelijk wereldje met teveel nono`s aan het roer. Eens klapt die luchtbel.
Dinsdag 28 januari 2020 om 14:07 uur Quote

Ooievaar

Het is gewoon puinruimen en dat in forst tempo. Laatste jaren vreselijk wanbeleid gevoerd.

Manders die door het behang heen loog en er louter voor zichzelf zat.
Groenendijk een waardeloze trainer die iedereen slechter maakte, met spel waar kraak nog smaak aan zat. Met 2 keer een eindsprint toen de competitie z`on beetje gelopen was. Wat het nodige verbloemde, maar niet het verschrikkelijk zwakke voetbal. Tactisch onbenul. De man heeft nergens gepresteerd. Ja goede voetballer. Maar daar gaat het nu niet om. Aardige jongen ook. Maar daar win je ook geen punten mee.

Van As die het nog niet eens voor elkaar kreeg om een normaal oefenprogramma voor te schotelen en louter van uit zijn luie stoel pulp haalde van de dvd van knakenpooiers wat door ging voor makelaars.

Lex Schoenmaker jr die nog geen schaal bittergarnituur in een snackbar weet te regelen. Het zou een zegen zijn als die vent inderdaad donderdag de deur wordt gewezen. Scouting is niet comateus maar morsdood.

En dan zeiken we - althans een aantal - gewoon de nieuwe trainer af. Alsof het een regelrechte schande is dat je een tik krijgt bij FC Utrecht. Die hebben een veel betere selectie dan dat wij dat hebben. Die spelen om plek 4.

Naar mijn stellige mening was UVS Groenendijk en Van As spuugzat. Van As zeer terecht ontslagen, en Groenendijk was hoogst waarschijnlijk het zelfde overkomen.

Die minkukel van een Lex jr weg en per direct. Dan ben je niet afhankelijk van allerlei noodverbanden.

Nu is het de rijen sluiten en zorgen dat we 15e worden.
Kritiek is prima. Maar leg die neer waar die neer gelegd moet worden.
Selectie is weinig tot niets waard. Maar dat kan je met geen mogelijkheid Pardew aanrekenen.

Wel die hem hebben samengesteld.

Mij hoor je niet zeggen dat UVS het beste is wat ons kan overkomen. Maar het was toch echt meneer van der Kallen die niet wist hoe snel hij de boel moest verkopen. Die zogenaamde Haagse weldoeners geven niet thuis. Alleen de gemeente heeft er vele tientallen miljoenen inzitten.

Ik steun UVS, Hamdi Pardew en de nieuwe RVC.
Overigens waren we zonder UVS tot een anoniem bestaan veroordeeld geweest in de 1e divisie. Als we dat al hadden gered. Domweg omdat we anders totaal failliiet waren geweest.

Nu is het redden wat er te redden valt en achter de club gaan staan. We hebben uit de laatste 2 wedstrijden 3 punten gehaald. Dat is toch niet bepaald erg slecht te noemen als je 17e staat.
Maandag 27 januari 2020 om 19:10 uur Quote

Advertentie

tjapi01

Laten wij als ado supporters nu eens achter het team gaan staan.
Geef deze selectie het voordeel vd twijfel.

Rkc thuis gewonnen

Utrecht uit heb je tot 15 minuten na rust in de wedstrijd gezeten en stond het redelijk.(ondanks 4 nieuwe jongens in het team)
Toen maakte onze normaal vrij betrouwbare keeper een enorme blunder en sta je opeen2-0 achter. Tegen dit team is het geen schande om
Te verliezen.
Urby emanuelson
Jeroen zoet
Kerk
Peterson en ga zo maar door.
Op de bank bahebeck en cerny als je die jongens op de bank hebt dan heb je echt een prima ploeg hoor en als he tegenstander dan blunders gaat maken dan kan zo een uitslag eens gebeuren.
De trainer is niet achterlijk en weet nu dat deze opstelling een ramp was en zal niet snel weer voor deze opstelling kiezen.

Op naar volgende week thuis tegen vitesse weer alles geven en hopen dat dag genoeg is voor een resultaat!!!!
Maandag 27 januari 2020 om 18:08 uur Quote

pajam

LeoH schreef:

Er wordt 1 ding vergeten: van der Kallen wilde er vanaf en heeft zijn aandelen te koop aangeboden aan het Haagse bedrijfsleven/Haagse investeerders. Er waren GEEN gegadigden.
Een Amerikaans en Chinees bedrijf kwam langs, en van der Kallen heeft gekozen voor de beste optie op dat moment, en dat was in zijn ogen UVS, even los van het feit hoe groot zijn eigen belang hierin was.

Concreet zou de club wel degelijk failliet zijn gegaan want van der Kallen wilde niet meer investeren etc. Dan had het een weg naar het einde geweest, zo simpel is het.
Dus UVS werd het. Wat je hen behoorlijk kan verwijten is de mate van haar eigen presentatie en haar ambities, die waren volstrekt niet reëel. Werd natuurlijk gedaan om draagvlak te creëren bij ons supporters.

Maar UVS had al gauw in de gaten dat Fontein niet kon aanblijven omdat hij een veel te hoof salaris had/vroeg, en om dit waar te maken moest er wel een +- analyse gemaakt worden. En toen die door UVS gemaakt werd, fag Fontein niet thuis.
Vervolgens werd het Manders die er, in alle eerlijkheid, ook een puinzooi van gemaakt heeft met nul visie. Ja de visie van de eigen broek ophouden, maar geen visie m.b.t. commerciële ingangen. Het hoofdgebouw liep leeg, van der Veen werd weer binnengehaald, de scouting functioneerde nimmer onder zijn leiding etc etc.

Natuurlijk moeten we Hamdi nog afwachten, maar hij heeft in ieder geval een goed plan gepresenteerd (Jansma was daar ook bij en heeft dit ook bevestigd) waar UVS wel warm van is geworden.
De visie wordt straks eindelijk duidelijk maar ligt nu even in de koelkast, want eerst moet degradatie bestreden worden. Een visie is afhankelijk van de financiële middelen, en dus is behoud van het eredivisieschap enorm invloedrijk.

Alle negatieve en/of positieve verhalen worden in het extreme getrokken door de sportieve resultaten....dat heet opportunisme. Logisch ook, wij zijn supporters die aan de zijlijn staan en maar 1 ding willen: winnen! Als we dat doen is het een geweldige zet om Pardew binnen te halen met alle engelse spelers, verliezen we dan worden vragen gesteld waarom Pardew, waarom zoveel spelers van een andere garnituur?

Ik zeg laten we als 1 blok erachter blijven staan en proberen de twaalfde man te zijn in plaats van de club in diskrediet te brengen (rellen in Utrecht).
1e alinea; eens, volgens mij geen speld tussen te krijgen
2e alinea; Hoezo zou je failliet gaan (als situatie)? Je draait zwarte cijfers, met ca. 14 miljoen begroting voldoende om middenmoot te spelen & je verkoopt zo nu en dan ook nog eens een speler.
3e alinea; visie, missie en strategie hadden vanaf dag 1 van de overname vanuit de aandeelhouder (mede) bedacht en onderstreept moeten worden, dat bouw je niet op door iedere nieuwe CEO een eigen visie, missie en strategie te laten presenteren, laat staan door deze in benarde situaties in de koelkast te stoppen. niet eens.
4e alinea; Dat dat gebeurt ben ik met je eens, zelf probeer ik er rationeel naar te kijken en dan liegen de meeste feiten er niet om. Zowel de trainer (nooit buiten UK gewerkt, lang zonder werk gezeten, dubieuze karakter) als aanwinsten (allen op lager niveau actief op van Buren na, geen enkele speler met wedstrijdritme, geen speler op de 2 posities die we als sinds de zomer moeten invullen, namelijk AM en vleugelaanvaller).

5e alinea; EENS! maar laten we ook kritisch onze eigenaar volgen, want al jaren laten ze zien tekort te schieten op werkelijk waar ieder vlak.
Maandag 27 januari 2020 om 12:55 uur Quote

rd..

Riedel schreef:

Nee deze trainer is de oplossing Whahahaha wat een grap zeg.

Die kan er toch ook helemaal niets van met zijn fantasie opstellingen hoe bedenk je het om zonder spitsen te gaan spelen en helemaal geen plan B te hebben als dat niet lukt, we gaan lekker degraderen er is geen houden meer aan en misschien is het gewoon beter om er maar mee te stoppen.

Er zal nooit en ten nimmer meer een succesvolle BVO in Den Haag zijn, er is draagvlak, geen know how, geen scouting, geen achterban die je kunt uitbouwen, geen doorstroming van de jeugdopleiding, echt helemaal niets, lets face it, it is over :(
Ik neig hier ook naar hoor, ik wacht nog even twee wedstrijdjes af... Maar ik ben erg pessimistisch, helaas.

Er komt een trainer aanwaaien die op zoek is naar een baan en eerherstel (komt ie voor ons, of de club?), die neemt een stel eerder mislukte jongens mee waar je maar van moet hopen dat er een paar versterkingen tussen zitten...

Op mij komt het over als de zoveelste poging (weer fout) iets zonder beleid vlot te trekken wat op die manier niet vlot te trekken valt, omdat de basis niet goed is. `God zegene de greep`, is géén beleid...

En dan kan je van mening zijn dat er wat moest veranderen... dat kan. Dat is ook zo. Maar ook dat, wél met beleid. Nieuwe bezems vegen schoon. Dat soort spreekwoorden, het zal allemaal wel. Dat werkt in zekere zin, als er een idee achter zit. Ik heb nog geen licht gezien aan het eind van de tunnel, om maar een andere uitdrukking te gebruiken.

Verblind door exotische enwat Engelse namen en de goede bedoelingen lopen we misschien zo achter de rattenvanger van Hamelen aan. Ik zeg niet dat het niet kán werken, maar het heeft verdacht veel weg van nog een keer paniekvoetbal van een kat in het nauw.

Zo wel genoeg spreekwoorden en uitdrukkingen gebruikt.

Ik laat me graag verrassen. Nog steeds. En hoop dat het balletje goed valt.
Maandag 27 januari 2020 om 08:41 uur Quote

Riedel

Rossi schreef:

Niemand anders. Maar wel een systeem/tactiek waar je op terug kan vallen zodra je sterkhouders ontbreken. Dat kreeg Fons er ook niet in omdat het een compleet tactisch onbenul is. En voordat je zegt je geeft een trap na, nee dit riep ik ook al toen hij nog trainer was.

Blijkt maar weer dat de goede reeks eind vorig seizoen werkt als oogkleppen voor mensen. Had liever verloren van az, feyenoord, utrecht etc dan was fons in de zomer al weg.
Nee deze trainer is de oplossing Whahahaha wat een grap zeg.

Die kan er toch ook helemaal niets van met zijn fantasie opstellingen hoe bedenk je het om zonder spitsen te gaan spelen en helemaal geen plan B te hebben als dat niet lukt, we gaan lekker degraderen er is geen houden meer aan en misschien is het gewoon beter om er maar mee te stoppen.

Er zal nooit en ten nimmer meer een succesvolle BVO in Den Haag zijn, er is draagvlak, geen know how, geen scouting, geen achterban die je kunt uitbouwen, geen doorstroming van de jeugdopleiding, echt helemaal niets, lets face it, it is over :(
Maandag 27 januari 2020 om 08:12 uur Quote

Petah

Discussie is hier al jaren het zelfde de mensen die tegen de overname zijn dit nog steeds en schrijven dus spelers incl trainer af diegene die niet tegen de overname waren geven het een kans en kijken het aan

Maar in feite blijft de discussie hier al jaren hetzelfde
Zondag 26 januari 2020 om 22:43 uur Quote

Rossi

wijstaanboven schreef:

Onzin bij elke club zijn er 2/3 die de creativiteit brengen en de goals maken. Als die wegvallen is een logisch gevolg dat een ploeg stukke minder gaat presteren. In 50 jaar niet deze eindklasseringen achter elkaar gehaald en wat mij betreft een van de beste voetballers ooit bij ado zien spelen. Je zegt “zijn enige plan was Khayati/Becker” Ja, wie anders? Je ziet het dit seizoen, op niemand valt verder te bouwen.
Niemand anders. Maar wel een systeem/tactiek waar je op terug kan vallen zodra je sterkhouders ontbreken. Dat kreeg Fons er ook niet in omdat het een compleet tactisch onbenul is. En voordat je zegt je geeft een trap na, nee dit riep ik ook al toen hij nog trainer was.

Blijkt maar weer dat de goede reeks eind vorig seizoen werkt als oogkleppen voor mensen. Had liever verloren van az, feyenoord, utrecht etc dan was fons in de zomer al weg.
Zondag 26 januari 2020 om 16:51 uur Quote

Plaats een shout

Je kan alleen shouten als je bent ingelogd.

Nu online

carbayon, LeoH, grijze gek, pajam, 015, BLEISWIJK-1, Erik070, Bleek, Haagse Paulus, FC Den Haag!, langnek, wijstaanboven, Dennis72, pwr, Opa Bakema, BramHarry070, Dhfcdh, VAKKIE-l, Madmax, MiG, jajoh, Franky, exopure, Rikkie, Lellow, Peppie, harryk, denhaagmufc en 105 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Pagina 1
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Luuk Koopmans Milan van Ewijk Crysencio Summerville

Laatste wedstrijd

Logo FC Utrecht Logo ADO Den Haag
4-0
24 januari 2020

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Vitesse
1 februari 2020 om 18:30 uur
Cars Jeans Stadion

Advertentie

Stand Eredivisie

1 Ajax 20 - 47
2 AZ 20 - 44
3 Feyenoord 20 - 37
4 Willem II 20 - 37
5 PSV 20 - 36
6 Vitesse 20 - 34
7 FC Utrecht 20 - 33
8 FC Groningen 20 - 29
9 Heerenveen 20 - 28
10 Heracles 20 - 26
11 Sparta R'dam 20 - 24
12 FC Emmen 20 - 22
13 FC Twente 20 - 21
14 Fortuna Sit. 20 - 20
15 VVV-Venlo 20 - 19
16 PEC Zwolle 20 - 18
17 ADO Den Haag 20 - 16
18 RKC Waalwijk 20 - 11