Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X (Twitter)

Volg Cadd op X  (Twitter)

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 3
Volgende pagina

LeoH

Goedemorgen supporters,

Ik zit al vele jaren op CADD en post af en toe weleens wat, en ik dacht nog eens te shouten omdat ik mijn visie gewoon wil delen.

Jarenlang is er sprake geweest van een wanbeleid bij ADO, ook in de tijd van Van der Kallen. Er was ook toen sprake van gebruik maken van je eigen netwerk, waar er alleen oog was voor de BVO 1 (weet ik uit eigen ervaring) maar verder niets.

De faciliteiten regelen voor supporters tijdens wedstrijden was een lachtertje, de merchandise ook en de hele scouting was een lachtertje. De amateurtak ADO wilde een plan uitrollen om het gat met de BVO te verkleinen, zodat de doorstroom op gang kon komen, ook dat werd in de prullenbak gegooid.

Onder Wang werd het niet veel beter, integendeel.

En nu is het de beurt van Bolt. Waar we konden zien, in het eerste jaar, dat er beslissingen genomen werden waar met argwaan tegenaan gekeken werd, zoals Kuyt, het vooropgestelde plan van Reijntjes in relatie tot Advocaat, het weer binnenhalen van Schoenmaker Jr. etc etc.

Maar toen na 1 jaar, zoals toegezegd bij de aantreding van Bolt, werd er orde op zaken gesteld.

Een grote schoonmaak op kantoor, een schoonmaak in de technische staf (Advocaat mocht niet blijven want een voorwaarde was dat Reijntjes in het zadel moest blijven, hoe verzin je het) en een grondige inventarisatie van de jeugd, het complex in Rijswijk en last but not least, de DIRECTIE.

Van Grunsven en Mathijssen kwamen, de eerste hield zich bezig met de veiligheidszaken in relatie tot de driehoek, die echt nijpend was als we de berichten vanuit de Gemeenteraad mogen geloven, en Mathijssen voor het technisch beleid.

Er werd zomaar profielschetsen gemaakt van trainers, van spelers die we dachten nodig te hebben. Kalezic, een trainer met alle bagage in huis om bij ADO succesvol te worden, en spelers die voor ADO wilden spelen, karaktervoetballers, (aanstaande) culthelden werden aangetrokken.

In de jeugd zijn contracten geformeerd voor 15 jarigen, is Albert van der Dussen bij alles betrokken en zijn Danen en Franken aan de zijlijn belangrijk gemaakt.

Beloften worden waargenomen, verwachtingen op momenten getemperd als dat nodig is, doelstellingen worden genoemd.

Ik ben 59 en kom vanaf mijn 5e bij ADO, het echt laaste leuke seizoen was onder J.v.d. Brom, (seizoen 21/22 was boven verwachting maar wil ik toch liever vergeten) maar ik voel nu iets aankomen.......
40
Vrijdag 8 september 2023 om 11:46 uur

Edwin Post

Een oefenpotje met 30 graden daar kan je helemaal niks mee ik begrijp dan ook niet dat sommige dit serieus nemen. Overigens die opmerking over Hoekman in een rolstoel is zeer misplaatst ik begrijp ook niet dat je dit kan schrijven op deze box maar goed dat terzijde Groningen is een leuke pot die alle kanten op kan ik ben ook niet onder de indruk van de selectie het spel wat ze spelen en de trainer ik vind het ronduit matig wat daar is gebeurd afgelopen transferperiode gezien hun financiële mogelijkheden maar dat is dan ook verder ons probleem niet. Onze selectie moet gewoon lekker ballen en weer plezier maken onder elkaar want dat was de afgelopen jaren ver te zoeken met al die toch vaak negatieve zuurpruimen en daarom is het halen van Kalazic een gouden greep geweest van Mathijssen.
6
Vrijdag 8 september 2023 om 05:55 uur

ADO079

Sprinkhaan070 schreef:

Ik vind Willem II helemaal geen sterke selectie hebben. Ook NAC vind ik geen sterkere selectie hebben. Qua namen heeft Groningen de sterkste selectie en is het de gedoodverfde kampioen. Naast Roda JC hebben ook NAC, Willem II en Emmen geen brede selectie. Ik denk dat Groningen 1e word en wij 2e worden. Als het bij Groningen in de winterstop nog niet zo heel goed gaat dan halen zij gewoon weer een zooi spelers om te zorgen dat ze toch die 1e plek gaan pakken of in ieder geval 2e worden. In dat geval worden wij 1e.

De Graafschap en Cambuur vind ik een nog slechtere selectie hebben als allen bovengenoemde. De rest speelt om plek 9 en Top Oss word laatste.
Hmm op sommige punten wel met je eens. Vind alleen wel NAC een goede ploeg hebben maar dan vooral het middenveld. Die hebben wel echt een paar goede jongens gehaald. Willem 2 moet maar blijken hoe het gaat nu met een nieuwe TD en trainer etc. Roda gaat de play offs wel halen maar absoluut geen titelkandidaat. Emmen vind ik wel sterk en van Cambuur krijg ik geen hoogte. Dan heb je ook nog een Eindhoven en MVV die ook wel stabiel linkerrijtje zullen spelen. Groningen blijft voor mij toch wel titelkandidaat nummer 1.

We zijn natuurlijk pas 4 wedstrijden onderweg van de 38(!) dus waar hebben we het over. Maar een voorzichtige conclusie kan dit seizoen wel getrokken worden dat het allemaal wat dichterbij gaat liggen dan bv vorig seizoen. Toen was eigenlijk vanaf dag 1 wel duidelijk dat het tussen Zwolle en Heracles zou gaan. Het is allemaal wat onvoorspelbaarder dit seizoen, teams groeien meer naar elkaar toe. Maakt het allemaal erg leuk om te kijken en te volgen.
0
Donderdag 7 september 2023 om 08:00 uur

Aad

Kaos schreef:

En dan Utrecht degraderen
Zou zomaar kunnen. Best wel vergelijkbaar met Groningen vorig seizoen.
Slechte start. Morrende supporters en sponsors . Trainer ontslagen. Gebrek aan zelfvertrouwen.
Het zou mij niets verbazen.
1
Dinsdag 5 september 2023 om 17:16 uur

Anne van Schuurman

GroenGeelHart070 schreef:

Klopt toch ook? Enige domme in dit spel is dat hij en (met name) zijn zaakwaarnemer het contract niet goed hebben gelezen. Hij heeft geen vetorecht om zich meer met het transferbeleid te kunnen bemoeien. Hij is op deze manier in dienst van Mislintat. Steijn moet het nu dus doen met de spelers die Mislintat heeft gehaald. Nu moet Steijn dus echt zijn kwaliteit bewijzen om spoedig samen met zijn assistenten een team uit alle nieuwelingen te smeden en de spelers beter zien te maken
Zonder Mislintat was Steijn helemaal geen trainer van 020. Dus ik zou een beetje uitkijken als ik hem was
4
Dinsdag 5 september 2023 om 15:54 uur

Advertentie

DHFC070

Willem II trainer alweer op straat gegooit. Lekker die onrust bij andere clubs ipv ons eigen club. Hopelijk blijft onze trainer, TD en AD lekker zitten de komende 3 jaar. Ben wel benieuwd naar een lijstje van clubs en hoeveel trainers ze gebruikt hebben over de afgelopen 10 jaar? Wij gooien ook wel hoge ogen daarin denk ik? 13 trainers in 10 jaar als ik me niet vergis?
Mede drama clubs kwa beleid Nac 15, Roda 17 wie biedt meer?
2
Dinsdag 5 september 2023 om 13:55 uur

pajam

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Mathijsen: selectie is nu compleet
Joris Mathijsen heeft het transferboek van deze zomer gesloten. De selectie is met de de komst van de laatste nieuwkomer compleet.
Lees het nieuwsbericht
Goede selectie. Juiste mix in ervaring, talent en een prima trainer voor de groep.

Heb echt zin in ons seizoen, dat was vorig jaar anders kan ik je zeggen
4
Maandag 4 september 2023 om 16:03 uur

rd..

Voor wat het waard is. Even compleet waanzinnig, als hilarisch.

Volgens Pieter de Jongh "The Champ" himself, heeft John van Zweden hem twee jaar geleden gevraagd om trainer te worden van onze mooie club.

Nou of dat nou geheel volgens de waarheid of bezijdens is... doet er niet toe. Ik sluit niet uit dat het had kunnen gebeuren in die tijd.

Vraag ik me af was dat vóór Pardew of in de plaats van Pardew. En was het dan slechter of misschien beter gegaan, hahaha.

Maar goed. Curieus verhaal. Dacht: ik deel het even.

Bron. The Champ in De Eerste De Beste-podcast.
0
Maandag 4 september 2023 om 11:14 uur

ADOZoetermeer

Langebach2 schreef:

Meest opvallend toch wel dat Koudossou en Van Wolfgang in de basis staan. Had Asante en Sellouki verwacht.
Zwakte van de selectie die ADO heeft. Teveel spelers van leeftijd en huur die verwachten dat ze spelen zodat er weinig concurrentie is. Slechte wedstrijd spelen en trainer zet je niet langs kant want op aanraden van hemzelf gehaald! Kan nog funest worden voor de jonkies!
0
Zondag 3 september 2023 om 16:02 uur

Thehague070

Sprinkhaan070 schreef:

Toch eigenlijk best gek dat die Sürmeli san de aanvoerder is. Je zou nu toch eerder van Mieghem of van Hintum de band geven.
Je hebt altijd meerdere aanvoerders types nodig natuurlijk en ik denk dat zij dat ook wel prima vinden...veerman Mieghem en Hintum zijn volwassen genoeg en dat is ook wel dus wat we zochten toch...geen zeikende jongetjes naar elkaar maar echt gasten die spelen en willen winnen en winden er geen doekjes om...zie daar toch echt de hand van de trainer in ook...types zoals hijzelf op het veld..ik heb er vertrouwen in
0
Zaterdag 2 september 2023 om 06:13 uur

Nu online

Ano-Niem, Bollie74, ton, JB96, purnie&pino, Renearmand56, Tuurke63, TheMariner en 115 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 3
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Daryl van Mieghem Jort van der Sande Justin Ché

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo SC Telstar
1-1
22 september 2023

Volgende wedstrijd

Logo MVV Maastricht Logo ADO Den Haag
29 september 2023 om 20:00 uur
De Geusselt, Maastricht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Roda JC 7 - 18
2 VVV-Venlo 7 - 14
3 FC Groningen 7 - 13
4 SC Cambuur 7 - 13
5 Graafschap 7 - 13
6 FC Emmen 7 - 12
7 ADO Den Haag 7 - 12
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Eindhoven 6 - 10
10 FC Dordrecht 7 - 10
11 Jong Utrecht 7 - 10
12 Jong PSV 7 - 10
13 Willem II 6 - 8
14 MVV Maastr. 6 - 7
15 NAC Breda 7 - 7
16 Helmond Sp. 7 - 7
17 FC Den Bosch 7 - 6
18 TOP Oss 6 - 4
19 Jong Ajax 7 - 2
20 Telstar 7 - 1