Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X (Twitter)

Volg Cadd op X  (Twitter)

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 9
Volgende pagina

slash070

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Advocaat in lastig parket in tv-programma
Dick Advocaat is maandagavond in Veronica Offside door zijn tafelgenoten in een lastige situatie gebracht.
Lees het nieuwsbericht
Ben eigenlijk compleet afgeknapt op die man, en zwaar teleurgesteld. Hij 'ging het wel effe zelf doen' ipv advies te geven over een nieuwe trainer. Begon na paar wedstrijden te pas en te onpas met journalisten mee te lullen dat het niet 'zijn selectie was' en 'dat hij het zowat voor niks deed'. En glimlachend nog wel. Dat hij tegelijk hier een assistenttrainer, videoanalist, en twee flutversterkingen aan een baan hielp maakte blijkbaar niet uit voor de enorme roodstand van 'zijn club'.

Nee, hij ging het wel effe zelf doen. Vertrouwde geen andere trainer voor de taak bij zijn club. Maar ging bij mij vlot van icoon naar flop als trainer van 'ZIJN ADO'' heeft mij als supporter op m'n ziel getrapt.

Je blijft als trainer wereldwijd een fenomeen. Maar zonder miljoenen te kunnen besteden was je bij 'jouw cluppie' niet beter als barbieface Dirkie Kuyt.

Het ga je verder goed Dickie, áhwe reus.
14
Dinsdag 12 september 2023 om 10:58 uur

Baco070

James schreef:

Is nog weinig van te zeggen. Roda verloor bij Jong Utrecht en trof eigenlijk ook ons Jong elftal. Groningen verloor ook van Jong Utrecht en overtuigd zover nog niet. Ik denk dat pas na de 1e periode je kunt gaan zeggen wie er de meeste kansen heeft op de 1e twee plekken om te promoveren. Wij hebben goed ingekocht maar dit heeft tijd nodig om hier een geheel van te maken. Kalezic is denk ik de juiste trainer die hier een elftal van kan gaan maken, dus schat ik ons zeker als kanshebber in voor de 1e twee plekken mocht Kalezic er een machine van kan maken. Eerst maar eens kijken tegen Groningen om hier met 3 punten en een goed gevoel huiswaarts kan keren
Roda had tegen jong Utrecht een off-day zoals Feyenoord, City, Real Madrid ook wel eens hebben. Weliswaar op ander niveau maar je snapt waar ik heen wil.

Roda speelt vanaf de eerste wedstrijd al met het zelfde idee en de vaste eerste 11. Die lijken al (beter) ingespeeld op elkaar. Dus hebben die al een voorsprong.

Ik heb Groningen al meerdere wedstrijden 4 verschillende dingen zien proberen, die zijn net als ons nog zoekende naar de speelstijl en vaste 11.

Zorg is dat we tijdens het op elkaar ingespeeld raken gewoon de punten blijven pakken en dat is al een opgave.


Maar goed, ik heb er in ieder geval meer vertrouwen in dan een jaar geleden.

De vaste kern met Verheijdt, Kemper, Kishna etc met hun ster-alures hebben ons vorig jaar ook niet geholpen. Ik heb nu het idee dat ze meer een geheel zijn en elkaar écht willen helpen.

Moet ook wel met onze trainer want ik denk dat hij je er gewoon naast pleurt als je verzaakt. Wat een verademing onze trainer.

Lekker 2x per dag trainen en van 8 tot 5 op de club zoals het hoort. Laat Kishna maar lekker Call of Duty’en met Kemper en Verheijdt. Niet om die jongens af te vallen hoor want ze hebben het het eerste jaar gewoon goed gedaan. Maar de motivatie was gewoon weg.
3
Zondag 10 september 2023 om 11:34 uur

James

Baco070 schreef:

Roda is mijn inziens de enige ploeg tot nu toe die het meest constant is en er boven uitspringt.

We zijn minimaal gelijkwaardig tegenover de rest.

We hebben mazzel dat er 2 rechtstreeks promoveren want je hebt ieder jaar wel 1 (vorig jaar 2) die er bovenuit steken het gehele seizoen.

Playoffs is gewoon een reeële doelstelling, en we weten allemaal dat we (vaak) ijzersterk zijn in die playoffs. Vooral met een vol stadion met (succes)supporters.
Is nog weinig van te zeggen. Roda verloor bij Jong Utrecht en trof eigenlijk ook ons Jong elftal. Groningen verloor ook van Jong Utrecht en overtuigd zover nog niet. Ik denk dat pas na de 1e periode je kunt gaan zeggen wie er de meeste kansen heeft op de 1e twee plekken om te promoveren. Wij hebben goed ingekocht maar dit heeft tijd nodig om hier een geheel van te maken. Kalezic is denk ik de juiste trainer die hier een elftal van kan gaan maken, dus schat ik ons zeker als kanshebber in voor de 1e twee plekken mocht Kalezic er een machine van kan maken. Eerst maar eens kijken tegen Groningen om hier met 3 punten en een goed gevoel huiswaarts kan keren
4
Zondag 10 september 2023 om 10:25 uur

rd..

Eens LeoH.

Er lijkt, zelfs vanaf de buitenkant, een professionaliseringsslag gemaakt. Elke zichzelf serieus nemende club neemt beslissingen die binnen een gesteld beleid passen. Wat dat beleid is, weten we tot op de dag van vandaag niet. Maar dat er beslissingen met een idee genomen zijn, lijkt te verklaren dat dat beleid (in hoofdlijnen?) er eindelijk wel degelijk is. Ja, we kennen de 'zo snel mogelijk naar de ere' en 'we gaan voor promotie'. Maar uit welk beleid deze uitspraken voortkomen, ben ik benieuwd naar. Het beleid lijkt nu in ieder geval niet op de kortst mogelijk termijn veel winst maken en de club leegzuigen. Laten we ook echt hopen dat dat niet het geval is.

Winst(jes) maken, kan en moet een bijkomend effect van de ingeslagen weg zijn, maar moet en kan in het voetbal niet het op zich doel zijn. Gaat ten koste van teveel dingen en aan het einde heb je teveel verliezers.

En laten we nou hopen dat we niet na 2 slechte wedstrijden de trainer ontslaan en de TD die loyaal blijft aan die trainer er dan ook uitflikkeren. Vertrouwen nu eens op de ingeslagen weg en geheel niet des voetbals, niet te snel zwaaien met ontslagbrieven en een ander spoor kiezen.

Ook geheel niet des voetbals: 'een zaak van de lange adem'. Zoals AZ. Prachtig voorbeeld. En FC Utrecht een prachtig voorbeeld hoe het niet moet.

Goed voorbeeld doet goed volgen, hoop ik!

En Joor! De club ligt lekker bij Eenhoorn. Jij ligt lekker bij AZ. Kan geen slecht idee zijn daar je licht af en toe ook op te steken.
10
Vrijdag 8 september 2023 om 12:33 uur

LeoH

Goedemorgen supporters,

Ik zit al vele jaren op CADD en post af en toe weleens wat, en ik dacht nog eens te shouten omdat ik mijn visie gewoon wil delen.

Jarenlang is er sprake geweest van een wanbeleid bij ADO, ook in de tijd van Van der Kallen. Er was ook toen sprake van gebruik maken van je eigen netwerk, waar er alleen oog was voor de BVO 1 (weet ik uit eigen ervaring) maar verder niets.

De faciliteiten regelen voor supporters tijdens wedstrijden was een lachtertje, de merchandise ook en de hele scouting was een lachtertje. De amateurtak ADO wilde een plan uitrollen om het gat met de BVO te verkleinen, zodat de doorstroom op gang kon komen, ook dat werd in de prullenbak gegooid.

Onder Wang werd het niet veel beter, integendeel.

En nu is het de beurt van Bolt. Waar we konden zien, in het eerste jaar, dat er beslissingen genomen werden waar met argwaan tegenaan gekeken werd, zoals Kuyt, het vooropgestelde plan van Reijntjes in relatie tot Advocaat, het weer binnenhalen van Schoenmaker Jr. etc etc.

Maar toen na 1 jaar, zoals toegezegd bij de aantreding van Bolt, werd er orde op zaken gesteld.

Een grote schoonmaak op kantoor, een schoonmaak in de technische staf (Advocaat mocht niet blijven want een voorwaarde was dat Reijntjes in het zadel moest blijven, hoe verzin je het) en een grondige inventarisatie van de jeugd, het complex in Rijswijk en last but not least, de DIRECTIE.

Van Grunsven en Mathijssen kwamen, de eerste hield zich bezig met de veiligheidszaken in relatie tot de driehoek, die echt nijpend was als we de berichten vanuit de Gemeenteraad mogen geloven, en Mathijssen voor het technisch beleid.

Er werd zomaar profielschetsen gemaakt van trainers, van spelers die we dachten nodig te hebben. Kalezic, een trainer met alle bagage in huis om bij ADO succesvol te worden, en spelers die voor ADO wilden spelen, karaktervoetballers, (aanstaande) culthelden werden aangetrokken.

In de jeugd zijn contracten geformeerd voor 15 jarigen, is Albert van der Dussen bij alles betrokken en zijn Danen en Franken aan de zijlijn belangrijk gemaakt.

Beloften worden waargenomen, verwachtingen op momenten getemperd als dat nodig is, doelstellingen worden genoemd.

Ik ben 59 en kom vanaf mijn 5e bij ADO, het echt laaste leuke seizoen was onder J.v.d. Brom, (seizoen 21/22 was boven verwachting maar wil ik toch liever vergeten) maar ik voel nu iets aankomen.......
40
Vrijdag 8 september 2023 om 11:46 uur

Edwin Post

Een oefenpotje met 30 graden daar kan je helemaal niks mee ik begrijp dan ook niet dat sommige dit serieus nemen. Overigens die opmerking over Hoekman in een rolstoel is zeer misplaatst ik begrijp ook niet dat je dit kan schrijven op deze box maar goed dat terzijde Groningen is een leuke pot die alle kanten op kan ik ben ook niet onder de indruk van de selectie het spel wat ze spelen en de trainer ik vind het ronduit matig wat daar is gebeurd afgelopen transferperiode gezien hun financiële mogelijkheden maar dat is dan ook verder ons probleem niet. Onze selectie moet gewoon lekker ballen en weer plezier maken onder elkaar want dat was de afgelopen jaren ver te zoeken met al die toch vaak negatieve zuurpruimen en daarom is het halen van Kalazic een gouden greep geweest van Mathijssen.
6
Vrijdag 8 september 2023 om 05:55 uur

ADO079

Sprinkhaan070 schreef:

Ik vind Willem II helemaal geen sterke selectie hebben. Ook NAC vind ik geen sterkere selectie hebben. Qua namen heeft Groningen de sterkste selectie en is het de gedoodverfde kampioen. Naast Roda JC hebben ook NAC, Willem II en Emmen geen brede selectie. Ik denk dat Groningen 1e word en wij 2e worden. Als het bij Groningen in de winterstop nog niet zo heel goed gaat dan halen zij gewoon weer een zooi spelers om te zorgen dat ze toch die 1e plek gaan pakken of in ieder geval 2e worden. In dat geval worden wij 1e.

De Graafschap en Cambuur vind ik een nog slechtere selectie hebben als allen bovengenoemde. De rest speelt om plek 9 en Top Oss word laatste.
Hmm op sommige punten wel met je eens. Vind alleen wel NAC een goede ploeg hebben maar dan vooral het middenveld. Die hebben wel echt een paar goede jongens gehaald. Willem 2 moet maar blijken hoe het gaat nu met een nieuwe TD en trainer etc. Roda gaat de play offs wel halen maar absoluut geen titelkandidaat. Emmen vind ik wel sterk en van Cambuur krijg ik geen hoogte. Dan heb je ook nog een Eindhoven en MVV die ook wel stabiel linkerrijtje zullen spelen. Groningen blijft voor mij toch wel titelkandidaat nummer 1.

We zijn natuurlijk pas 4 wedstrijden onderweg van de 38(!) dus waar hebben we het over. Maar een voorzichtige conclusie kan dit seizoen wel getrokken worden dat het allemaal wat dichterbij gaat liggen dan bv vorig seizoen. Toen was eigenlijk vanaf dag 1 wel duidelijk dat het tussen Zwolle en Heracles zou gaan. Het is allemaal wat onvoorspelbaarder dit seizoen, teams groeien meer naar elkaar toe. Maakt het allemaal erg leuk om te kijken en te volgen.
0
Donderdag 7 september 2023 om 08:00 uur

Aad

Kaos schreef:

En dan Utrecht degraderen
Zou zomaar kunnen. Best wel vergelijkbaar met Groningen vorig seizoen.
Slechte start. Morrende supporters en sponsors . Trainer ontslagen. Gebrek aan zelfvertrouwen.
Het zou mij niets verbazen.
1
Dinsdag 5 september 2023 om 17:16 uur

Advertentie

Anne van Schuurman

GroenGeelHart070 schreef:

Klopt toch ook? Enige domme in dit spel is dat hij en (met name) zijn zaakwaarnemer het contract niet goed hebben gelezen. Hij heeft geen vetorecht om zich meer met het transferbeleid te kunnen bemoeien. Hij is op deze manier in dienst van Mislintat. Steijn moet het nu dus doen met de spelers die Mislintat heeft gehaald. Nu moet Steijn dus echt zijn kwaliteit bewijzen om spoedig samen met zijn assistenten een team uit alle nieuwelingen te smeden en de spelers beter zien te maken
Zonder Mislintat was Steijn helemaal geen trainer van 020. Dus ik zou een beetje uitkijken als ik hem was
4
Dinsdag 5 september 2023 om 15:54 uur

DHFC070

Willem II trainer alweer op straat gegooit. Lekker die onrust bij andere clubs ipv ons eigen club. Hopelijk blijft onze trainer, TD en AD lekker zitten de komende 3 jaar. Ben wel benieuwd naar een lijstje van clubs en hoeveel trainers ze gebruikt hebben over de afgelopen 10 jaar? Wij gooien ook wel hoge ogen daarin denk ik? 13 trainers in 10 jaar als ik me niet vergis?
Mede drama clubs kwa beleid Nac 15, Roda 17 wie biedt meer?
2
Dinsdag 5 september 2023 om 13:55 uur

Nu online

ton, James, Rob_dh, Brian, DenHaagFC17 en 106 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 9
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Matteo Waem Daryl van Mieghem Henk Veerman

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Willem II
1-1
8 december 2023

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo NAC Breda
15 december 2023 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II 18 - 39
2 Roda JC + 18 - 35
3 FC Emmen 18 - 32
4 ADO Den Haag 18 - 31
5 SC Cambuur 18 - 31
6 NAC Breda 18 - 31
7 Graafschap 18 - 30
8 FC Groningen 18 - 28
9 FC Dordrecht 18 - 27
10 FC Eindhoven 18 - 26
11 VVV-Venlo 18 - 26
12 Jong AZ 17 - 24
13 Helmond Sp. 18 - 24
14 MVV Maastr. 18 - 22
15 Jong Utrecht 17 - 18
16 Jong Ajax 17 - 17
17 Jong PSV 18 - 17
18 Telstar 18 - 14
19 FC Den Bosch 17 - 11
20 TOP Oss 18 - 8