Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 9
Volgende pagina

Wahter

slash070 schreef:

Als je vandaag de dag een leuke speler hebt is die de eerstvolgende transferwindow weg. Contract of niet, opbouwen kan je vergeten, en zeker in de kkd. Clubs komen zo in een visuele cirkel. En dan ook nog vaak elk jaar en ander bestuur, die allemaal met hetzelfde praatje komen waar nooit wat van terechtkomt. Of je moet het als club best vinden om een anonieme kkd te zijn. Profvoetbal is de waan van de dag.
Profvoetbal is zeker de waan van de dag.
Maar als je als TD spelers als Ideho, Waem kan halen en rondkijkt bij 2e en 3e divisie kan je als club grotere stappen maken dan wat we nu allemaal aangetrokken hebben.
Wat Aad denk ik bedoelt is dat als je deze twee spelers voor een aardig bedrag verkoopt en van dat geld weer o.a. clubs als MVV, Telstar beroofd van hun talenten je sneller stappen maakt.
Wat jij schetst is al jaren aan de gang bij ADO en dat is tekenend.
We hebben weer een trainer die geen enkele speler uit de jeugd de kans geeft. We halen liever 4 spelers in de winterstop voor een godsvermogen en het brengt je helemaal niets. Ja een enorme schuldenlast en sportief maak je geen enkele stap voorwaarts.
8
Vrijdag 26 april 2024 om 12:44 uur

Wahter

slash070 schreef:

Met dit budget hadden we nu veilig bij de eerste twee moeten staan. Rest van de kkd clubs hadden in de winterstop afgunst en verbazing, en nu is er alleen nog wekelijks hoongelach. Directie hoor je ook niks van, weten het waarschijnlijk ook niet, of wachten op instructies van eigenaar. Weet ik veel.

Enigste wat Kalezic nog rest is alles terugzetten hoe het voor de winterstop stond, sorry zeggen, en twintig kruisjes slaan en hopen of de spelers er nog zin in hebben. En doe dat 'toetje' maar voor de zekerheid ook achter gesloten deuren, scheelt waarschijnlijk een hoop ellende, en onze Naat in een zenuwinrichting.
En dan zeggen sommige mensen dat een trainer weinig invloed kan hebben.

Deze trainer krijgt het voor elkaar de hele zooi om te gooien en al het goede uit het team te halen. Als speler heb je 100% zeker, geen vertrouwen meer in een trainer die nu nog aan het experimenteren is aan het einde van de competitie om vooral geen tegendoelpunten te krijgen.
In plaats van details aan te brengen of spelers die opzichtig falen te wisselen, is voor hem het systeempje wijzigen veel te belangrijk geworden. Er is geen een nederlandse club die het 1.5.3.2 goed beheerst, maar Kalazic gaat lekker achter zijn bureautje zitten puzzelen met de twee ja-knikkers om hem heen.
Met dit systeem moet je drie CV's hebben die duels kunnen winnen en met ruimte voor en achter hen kunnen omgaan. (noem er maar 1 bij ons)

Als deze trainer volgend seizoen nog voor de groep staat is dat een brevet van onvermogen van Mathijsen. Dit seizoen is al maanden over.
6
Donderdag 25 april 2024 om 12:32 uur

DHFC070

slash070 schreef:

Ik heb er natuurlijk niks van gezien, heb gisteren alleen via X verslag beetje gevolgd. Maar dit hele experiment en gezoek, wat al weken aan de gang is, is met doel tegengoals te voorkomen in de omschakeling, en als je dan weer de uitslag ziet. Tegenstander is en blijft een amateurclub die er lustig op los heeft gewisseld ook nog.

Wat we sinds de winterstop ook kwijt zijn, het komt niet meer terug, geloof ik niks van.
"Experiment en gezoek"
Blijft te bizar voor woorden aangezien je bijna aan het einde van het seizoen bent en er 17 contracten aflopen. Dit experimenteren met andere systemen is voor de voorbereiding en tijdens het trainingskamp in de winter niet aan het einde van een seizoen. Gewoon de weg compleet kwijt en te trots om zijn ongelijk toe te geven, iets anders kan ik er niet van maken. Dood maar dan ook doodzonde en een complete afgang.

Inderdaad zie ik deze vicieuze cirkel niet meer omgedraaid worden of het moet met een schokeffect en een nieuwe trainer zijn waar ik in basis zelden achter sta vanwege continuïteit. Er zit 0 vertrouwen meer in dit elftal, niemand weet meer wat zijn taken zijn en hoe deze uitgevoerd moeten worden en veel spelers doen gewoon bewust maar vooral onbewust een middelvinger naar de trainer wat resulteert in net dat stapje extra zetten voor het team ontbreekt. 10 spelers een stapje extra zijn toch hele grote stappen...
8
Donderdag 25 april 2024 om 10:23 uur

10

Misschien is onze trainer zo geniaal dat niemand het nog doorheeft. Wat hij doet is onnavolgbaar.

Twee tegengoals bij Katwijk uit. Daar zit potentie in zou hij zeggen.
6
Donderdag 25 april 2024 om 08:12 uur

Edwin Post

Het wordt de hoogste tijd dat er wat gedaan gat worden aan die geldverslindende Engelse competitie. 10 tot 15 miljoen voor een feijenoord trainertje die toch beduidend veel minder heeft gepresteerd als ten Hag en kijk hoe het Manchester United vergaat tussen de 500 miljoen en 1 miljard uitgegeven en nog ver verwijderd van de eerste plaats. Met geluk houd Slot het een seizoen uit en dan zijn al die miljoenen weer verdampt. Gagpo 40 miljoen niet meer als bankzitter het is echt te gek voor woorden en wanneer wordt er nu eens ingegrepen met bijvoorbeeld maximaal tussen de 3 en 5 buitenlanders per seizoen per club. Dit zou het voetbal ook veel leuker maken en bovenal veel eerlijker. Dan terug naar onze club en dan ziet het er heel slecht uit voor de nacompetitie. Prediken dat het anders moet en dan in een oefenwedstrijd weer terugvallen op je oude systeem en dan nog verbaasd zijn dat je gelijk twee tegentreffers krijgt. De spelers weten niet waar ze aan toe zijn en doen maar wat en de trainer weet het ook niet meer daardoor zijn we ver teruggevallen in de competitie en het einde is nog niet in zicht. Een nieuwe trainer heeft nu geen zin meer maar Irvin Lee doorschuiven naar het eerste en Vrede naar het 2e kan misschien nog het tij doen keren.
4
Donderdag 25 april 2024 om 07:37 uur

Edwin Post

Nu weer 4 3 3 deze trainer weet het dus echt niet meer. Verkondigen dat je in de nacompetitie anders wil gaan spelen en vervolgens oefenen met het oude systeem. Zet lekker die Irvin Lee naast deze trainer dan kan hij uitleggen hoe onze club hoort te spelen. Ik was echt gecharmeerd van onze trainer toen hij begon maar hij is ver door de ondergrens gezakt.
2
Woensdag 24 april 2024 om 23:17 uur

Edwin Post

Dit alles is gegaan met toestemming van de Amerikanen dus wat een drukte om het geld wat dit jaar geïnvesteerd is. Je hebt gewoon de pech dat er dit jaar 9 gelijkwaardige ploegen meedoen en dat de trainer het volledig kwijt is geraakt. De ploeg draaide lekker en er was eigenlijk alleen een verdediger nodig maar er kwamen ineens vier spelers waarvan er 3 niet zo veel van kunnen en Vlak die er nog wel komt maar zeker ook niet nodig was. Voor de rest heeft Mathijssen voor niet al te veel geld best wel aardige spelers gehaald. Maar dat constant vergelijken met een ander is nergens voor nodig we hadden ook tweede kunnen staan nu dan had er niet zo gezeurd geworden over alle uitgaven maar door omstandigheden is het helaas niet gelukt. Dan hebben de Amerikanen dus gewoon pech ze hadden het ook anders kunnen doen en dat woord promoveren niet in hun mond moeten nemen dan was het tekort ook niet zo gigantisch opgelopen. Maar we weten nu al dat het volgend seizoen anders wordt en we het met een smalle uitgedunde selectie moeten gaan doen zonder td tenzij er een wonder gebeurd en we alsnog promoveren. Overigens is al jaren de vraag of je wel bestaansrecht hebt als je in een regio van zeshonderd duizend mensen zit en niet eens een stadion kan vullen met vijftienduizend toeschouwers en de bijbehorende grote sponsors binnenhalen. Dus als die Amerikanen stoppen is het sowieso gebeurd met onze club.
14
Dinsdag 23 april 2024 om 19:44 uur

Advertentie

Thehague070

fcdh-denhaag schreef:

hopelijk is onze trainer weer bereid is om de beste 11 op te stellen in de playoffs. de voorhoede die ons ruim 60 goals heeft bezorg. plus van de sande. naast v. d sande kan hij er dan 2 kiezen uit klas vlak vegen esajas en koljemovidc. dan kunnen we zelfs marsman onder de lat hebben
Als je ideho, veerman, van mieghem en daarachter vd sanden hebt... Dan heb je 100% zeker de meest scorende voorhoede van de competitie... Feit is wel dat zodra ideho er ook niet meer bij was het direct heel slecht ging... En feit is dat de trainer een keeper heeft neergezet die niet nodig was... En achterin en op het middenveld maar niet lijkt te kunnen kiezen wie er nou echt het beste is omdat blijkt dat zodra het voorin minder gaat zij achterin eigenlijk helemaal zo goed dus niet zijn... En dat is wel de waarheid dat de trainer dat al wist... Maar dat was ook niet zo moeilijk dat zag echt iedereen wel... Maar we wonnen steeds... na 30 wedstrijden is wel een slechte zaak dat je nog steeds niet weet wie echt op te stellen... Maar 't ergst is dat je een jongen hebt gehaald voor €500.000,-! En 't dan niet is opgelost... Wie draagt die verantwoordelijkheid...?
4
Dinsdag 23 april 2024 om 16:26 uur

fcdh-denhaag

slash070 schreef:

Ja, onze spelers zijn er ook extra zuinig op
hopelijk is onze trainer weer bereid is om de beste 11 op te stellen in de playoffs. de voorhoede die ons ruim 60 goals heeft bezorg. plus van de sande. naast v. d sande kan hij er dan 2 kiezen uit klas vlak vegen esajas en koljemovidc. dan kunnen we zelfs marsman onder de lat hebben
3
Dinsdag 23 april 2024 om 16:15 uur

Max

Slechts een puntje tegen ADO en je wordt er uitgeknikkerd.
1
Dinsdag 23 april 2024 om 16:14 uur

Nu online

Rikkie1, oodh, wijstaanboven, troje, Rob2002, vakkiel, Superfan, ton, yesyes en 141 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 9
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26