Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 6
Volgende pagina

Edwin Post

Onze eigenaar heeft in het begin de fout gemaakt om Reijntjes te vertrouwen en dat heeft heel wat geld en ergernis (vooral het ontslag van Brood waardoor je ook de promotie misliep)gekost van zowel de supporters als van de sponsoren. Maar hoe anders is het dit seizoen een verfrissende AD en kundige TD dit is het beste wat onze club de afgelopen 15 jaar is overkomen. Ook de nieuwe trainer past perfect bij onze club en het voetbal is ook over het algemeen heel behoorlijk en tegen Sparta zelfs heel goed. 2 puntjes van de directie promotie plaats verwijderd en dat is echt een topprestatie als je ziet hoe onze trainer moest beginnen met een half complete selectie. Ik heb er veel vertrouwen in en denk dat we klaar zijn voor promotie vooral omdat we 1 specifieke kwaliteit hebben die de concurrenten niet hebben en dat is laatste kwartier van de wedstrijd zelfs tot de laatste seconden toch nog toeslaan terwijl de concurrenten in het laatste kwartier juist zwakker zijn. Tot slot een ieder hier fijn jaarwisseling en doe voorzichtig met al dat buitenlandse vuurwerk.
6
Zondag 31 december 2023 om 07:55 uur

grijze gek

Verschillende kranten in Vlaanderen pakken uit met groot nieuws: Dirk Kuijt zou de nieuwe trainer van Beerschot worden. De Katwijkse coach moet bij de Antwerpse club, uitkomend op het tweede niveau
1
Donderdag 28 december 2023 om 09:45 uur

supporter-noord

Vak_W schreef:

Tjezus, wat spelen Esajas en Surmeli slecht, zeg... De rest is ook niet best, maar deze twee slaan alles...
Snap niet dat die trainer niet gelijk wisselt als je ziet dat het niks is.
1
Zaterdag 23 december 2023 om 15:16 uur

Edwin Post

Het is maar goed dat spelers ons niet beoordelen op deze box want dan waren we allemaal de klos. Spelers beoordelen doe je aan het einde van het seizoen en niet op de helft vooral niet omdat een aantal spelers geblesseerd of nog niet fit zijn. Wij moeten van dat Calimero gedrag af we zijn gewoon een kanshebber voor de titel net als nog zo’n zeven ploegen maar die hebben 1 ding niet die wij wel hebben en dat is in het laatste kwartier genadeloos te kunnen toeslaan en die vechters mentaliteit heeft onze trainer er binnen korte tijd erin geslepen. Tot slot is er niet een ploeg geweest die mij heeft overtuigd dat zij beter zijn dan ons. 3 e plaats in de competitie en overwinteren op overtuigende wijze in de beker wat een weelde het gaat weer over voetbal ipv randzaken.
3
Zaterdag 23 december 2023 om 10:12 uur

slash070

Kees schreef:

Nooit meer naar huis? Wat zou je dan eten vanavond? Voor mij paella met alcoholvrije wijn. Na 10 flessen ben je eraan gewend. Echt waar.

Zaterdag 2-2 maar wel een erg leuke wedstrijd.
Gadver, alcoholvrije wijn werd vroeger toch gewoon druivensap genoemd?

Denk dat de trainer zaterdag spelers gaat sparen voor de wedstrijd tegen De Graafschap. 0-3 dus
1
Donderdag 21 december 2023 om 19:17 uur

Edwin Post

Weer een prachtig resultaat tegen Sparta.
Ik denk verder dat er niet veel geld is voor versterkingen en je moet ook nog eens hopen dat je niks kwijtraakt. Het mag dan ook niet ten koste gaan van je begroting want als promoveren niet lukt zit je met de gebakken peren. Er zit nog veel rek in deze ploeg en met het aantrekken van onze trainer heeft Mathijssen het beste gedaan in zeker de afgelopen 15 jaar. Wekelijks krijgt hij hier onterecht commentaar op van alles en nog wat maar ze spelen inderdaad niet altijd even goed maar wel altijd met het hart en dat is door zijn manier van coachen. Het doet me ook veel denken aan ons damesteam toen Polak nog trainer was ook hij kan dit net als onze trainer goed overbrengen op de spelers en daarom hebben dit soort trainers specifieke kwaliteiten. Zaterdag wordt een gemakkelijke overwinning want je moet die jong elftallen ook niet overschatten omdat ze een paar keer een goed resultaat hebben behaald met de instelling van gisteren ben je onverslaanbaar in de kkd. Eindelijk ga je de winterstop trots in wetende dat deze ploeg zonder al te veel blessures hoog gaat eindigen.
8
Donderdag 21 december 2023 om 04:08 uur

Advertentie

grijze gek

🏅 Darije Kalezić is genomineerd voor beste trainer van de tweede periode! Je kan tot uiterlijk dinsdag 170 uur stemmen via keukenkampioendivisie.nl/stemmen-schilden
1
Maandag 18 december 2023 om 11:52 uur

Edwin Post

Kuijt is een schoolvoorbeeld van al die topvoetballers die een trainers diploma in de schoot krijgen geworpen van die boevenbende uit Zeist en vervolgens volledig falen als trainer. Het is niet zo dat de spelers hem niet begrepen maar gewoon doodmoe en ongemotiveerd werden van zijn constante verhalen hoe het was toen hij nog voetbalde bij de verschillende (top) clubs waar hij had gezeten. Ieder interview van hem begon hij ook altijd als eerste hoe het was op de trainingen toen hijzelf nog voetballer was. Die smoesjes die deze man verzint om zijn eigen onkunde goed te praten die zijn nog niet te tellen op 20 paar handen. Hij wist dat de club net gered was en van onder af moest worden opgebouwd en dus ook op de burelen nog lang niet in orde was maar stapte er toch in gaf aan terwijl er geen echt budget was dat hij alle posities dubbel bezet wilde hebben alsof wij Liverpool zijn. Daardoor werd er ook het grootste bagger gehaald wat volledig zijn verantwoordelijkheid was immers er was nog geen TD. Ik kan nog wel even doorgaan over zijn disfunctioneren maar wat mij betreft is het een van de slechtste trainers geweest uit de geschiedenis van onze club.
2
Donderdag 14 december 2023 om 09:12 uur

Eeuwig Den Haag

ton schreef:

Kuyt heeft een eerlijk verhaal en legt de schuld bij zichzelf in eigen falen en de klote situatie bij ADO. Incompetent bestuur en geen TD.
.
Altijd gezegd dat het een capitale fout is geweest om een beginnend trainer de selectie te laten samenstellen. Dat kan nooit goed gaan
1
Woensdag 13 december 2023 om 19:13 uur

Nu online

Ano-Niem en 101 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Kies een pagina

Vorige pagina
Pagina 6
Volgende pagina

Spelersklassement

De top3:
Jort van der Sande Henk Veerman Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo MVV Maastricht
2-2
23 februari 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong Ajax
Morgen om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 27 - 57
2 Roda JC + 27 - 53
3 ADO Den Haag 27 - 50
4 FC Dordrecht 27 - 46
5 Graafschap 27 - 46
6 FC Groningen 26 - 45
7 NAC Breda 27 - 40
8 SC Cambuur 27 - 39
9 Jong AZ 27 - 39
10 VVV-Venlo 27 - 38
11 MVV Maastr. 27 - 37
12 FC Emmen 26 - 36
13 Helmond Sp. 27 - 34
14 FC Eindhoven 27 - 33
15 Jong Ajax 27 - 30
16 Jong PSV 27 - 25
17 Telstar 27 - 23
18 Jong Utrecht 27 - 23
19 TOP Oss 27 - 23
20 FC Den Bosch 27 - 20